Predator Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 шо, тоже забоялси...? эх ты... трусло-начальник.. уселся в чайник... <_<Погоди, дарагая..Причем тут забоялся. факт судимости - практически налицо. А это выставляет в определенном свете как "Свободу", так и его лидера. Увы.... Кстати, стоит покопать: не отмазали ли парня влиятелэные родители, а то корреспондент "Радянськои Освиты" имеет свое мнение на неосторожность резвилки девятиклассников. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 У каждого, если хорошо порыться, - есть свой скелет в шкафу. У публичных людей - тем более.Нет, Жирафочка, не у каждого.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Ось вже Предатор тобою зацікавився. Я його вчора від лондонського бідолахи відігнала - тепер без діла ходить - так що стережися...Мадам Ориана, так суд подтвердил, что встреча А. Тягныбока и бедолаги в школьном корридоре с бедолагой повлекла смерть последнего? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Желаете обсудить подробно? Изволь. Что тебя настораживает в данной ситуации? И заодно - не мешало бы установить подлинность этого факта. Википедия - не истина в последней инстанции. И второе - когда будет собственное признание А.Я Тягнибока - тогда можно рассуждать. То есть ты хочешь сказать, что он не имел права заниматься политикой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Мадам Ориана, так суд подтвердил, что встреча А. Тягныбока и бедолаги в школьном корридоре с бедолагой повлекла смерть последнего? Я тобі навіть більше скажу: знаючи ким був батько братів Тягнибоків - я можу припустити, що він знав куди б"є і з якою ціллю - але виключаю, що нею було вбивство. І ще, як би крамольно це не звучало: я Андрія Тягнибока найняла не на посаду вихователя для моїх дітей, а для законодавчої діяльності, яка часто густо зводиться до того, щоб фізично не дати можливість натиснути на кнопочку "За". Ти маєш щось проти цього? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Я тобі навіть більше скажу: знаючи ким був батько братів Тягнибоків - я можу припустити, що він знав куди б"є і з якою ціллю - але виключаю, що нею було вбивство. І ще, як би крамольно це не звучало: я Андрія Тягнибока найняла не на посаду вихователя для моїх дітей, а для законодавчої діяльності, яка часто густо зводиться до того, щоб фізично не дати можливість натиснути на кнопочку "За". Ти маєш щось проти цього? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Ото ж бо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Я тобі навіть більше скажу: знаючи ким був батько братів Тягнибоків - я можу припустити, що він знав куди б"є і з якою ціллю - але виключаю, що нею було вбивство. І ще, як би крамольно це не звучало: я Андрія Тягнибока найняла не на посаду вихователя для моїх дітей, а для законодавчої діяльності, яка часто густо зводиться до того, щоб фізично не дати можливість натиснути на кнопочку "За". Ти маєш щось проти цього? Маю. Це було вбывство, мадам Ориана. Я, однако, исключаю, что это было умышленное убийство. Олег Тягныбок, как политик и человек, позиционирующий себя патриотом, обязан был предотвратить поход во власть своего брата, понимая, что брат своим желанием грубо чихает на Закон Украины о выборчем праве и тем самым ничем не отличается от какого-то крымского Мельника... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Ото ж бо...Не отожбойте, мадам Ориана: это была ошибка опций ответа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Желаете обсудить подробно? Изволь. Что тебя настораживает в данной ситуации? И заодно - не мешало бы установить подлинность этого факта. Википедия - не истина в последней инстанции. И второе - когда будет собственное признание А.Я Тягнибока - тогда можно рассуждать. То есть ты хочешь сказать, что он не имел права заниматься политикой? То, что А. Тягныбок знал о законодательстве, о своей судимости и тем не менее подал свою кандидатуру Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Короче так. Я буду сегодня краток и резок. Новые политические силы, (в основном Удар и Свобода), внесут, конечно, некоторые изменения в общественные отношения. Но, с учетом скелетов в шкафу (с), вряд ли общественные изменения будут носить характер принципиальных, ибо совкизм (пардон, синоним - жлобство) - генетическая вещь, как оказывается. Ющенко и Каськив - два ярчайших примера политиков второй и третьей волны, зараженных, увы, этой заразой. Поэтому нам придется ждать новой волны политиков, в которых мораль, патриотизм и государственность поднимутся на должный уровень. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 То, что А. Тягныбок знал о законодательстве, о своей судимости и тем не менее подал свою кандидатуру ............ мне нужно подумать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Маю. Це було вбывство, мадам Ориана. Я, однако, исключаю, что это было умышленное убийство. Олег Тягныбок, как политик и человек, позиционирующий себя патриотом, обязан был предотвратить поход во власть своего брата, понимая, что брат своим желанием грубо чихает на Закон Украины о выборчем праве и тем самым ничем не отличается от какого-то крымского Мельника... Набридли чистоплюї!!! Він по закону не мав права йти в депутати? Якщо так, то зараз його можна показово звідти вигнати. Якщо ж по закону він чистий - то я ще раз повторюю - не у вихователі наймали. А про відмінності між ним і Мельником - ми будемо судити зовсім по інших речах. До речі, Тягнибок також ходить на бандитські сходки? Ото ж бо...ще раз... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Поэтому нам придется ждать новой волны политиков, в которых мораль, патриотизм и государственность поднимутся на должный уровень. ага, поки ми, за твоєї пропозицією, будемо чекати - вони чекати не будуть. все схавають і не подавляться. чи може яцек уних на дорозі стане? ото ж бо... - третій раз!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 это промежуточные мысли пока.. : то есть ты хочешь, во-первых, честность довести до абсурда, но в таком случае, если рассматривать данного политика как стремящегося к изменению существующего строя и следовательно (вероятнее всего), законодательства, - он был вправе не следовать ему неукоснительно и слепо. Ты понимаешь ход моей мысли? Позже договорим.. Время. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 ага, поки ми, за твоєї пропозицією, будемо чекати - вони чекати не будуть. все схавають і не подавляться. чи може яцек уних на дорозі стане? ото ж бо... - третій раз!!!! Не отожбокайте, еще раз позволю себе напомнить. Повторяю для танкистов и танкисток: с учетом реалий я не вижу принципиальной разницы между А. Тягныбоком и крымчанином Мельником, равно как и неким Кернесом... Человек, преступивший Закон однажды - преступит всегда. Янукович - яркий пример. И сидите тихо, пока я добрый. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Мене інше цікавить - а Шкатулка, за прикладом отчіма, заховався в броню і відлинює від відповіді. Якщо завтра КПУ проголосують за Азарова - чи це не доказ, що вони заодно з олігархами? http://www.pravda.com.ua/news/2012/12/11/6979193/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 это промежуточные мысли пока.. : то есть ты хочешь, во-первых, честность довести до абсурда, но в таком случае, если рассматривать данного политика как стремящегося к изменению существующего строя и следовательно (вероятнее всего), законодательства, - он был вправе не следовать ему неукоснительно и слепо. Ты понимаешь ход моей мысли? Позже договорим.. Время. Мне до фени А. Тягныбок. Меня в данной ситуации больше всего интересно молчаливое согласие О. Тягныбока....ПС. Я не хочу довести честность до абсурда. Я хочу возвести честность в принцип. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Не отожбокайте, еще раз позволю себе напомнить. Повторяю для танкистов и танкисток: с учетом реалий я не вижу принципиальной разницы между А. Тягныбоком и крымчанином Мельником, равно как и неким Кернесом... Человек, преступивший Закон однажды - преступит всегда. Янукович - яркий пример. И сидите тихо, пока я добрый. А я ще раз кажу: різницю між Мельником і А. Тягнибоком не бачить лише дурень, зомбі або хлюпік (чистоплюй) - МИ ХТО?!!!! ото ж бо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 А я ще раз кажу: різницю між Мельником і А. Тягнибоком не бачить лише дурень, зомбі або хлюпік (чистоплюй) - МИ ХТО?!!!! ото ж бо... Мадам Ориана,с учетом последних Ваших постов Вы как никто годитесь в Пресс-Секретарки для А. (О) Тягныбока... И не ототожбуйте: это не придает Вам лишних IQ баллов, поверьте мне... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Истинный маразм Да, "левый" фальшивый сайт с ссылками на "Радянську освиту" и "Ленинская молодежь" - это серьезные источники. "ТягнЕбок орг юа" - это круто, как и "Ленинская молодежь". Ну да.... если написано в советских газетах - это конечно "заведомая ложь" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Кстати, мадам Ориана, а Вас не смущает появление статьи в Вики о щенке, который во власти - без году неделя? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Мадам Ориана, с учетом последних Ваших постов Вы как никто годитесь в Пресс-Секретарки для А. (О) Тягныбока... И не ототожбуйте: это не придает Вам лишних IQ баллов, поверьте мне... Ото ж бо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 С нетерпением и без стеба, жду спич ФАРИОН в новом верховном совете. ( и не только я одна...) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Ото ж бо...Правильно! Назло коню пидемо пишки..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Я тобі навіть більше скажу: знаючи ким був батько братів Тягнибоків - я можу припустити, що він знав куди б"є і з якою ціллю - але виключаю, що нею було вбивство. І ще, як би крамольно це не звучало: я Андрія Тягнибока найняла не на посаду вихователя для моїх дітей, а для законодавчої діяльності, яка часто густо зводиться до того, щоб фізично не дати можливість натиснути на кнопочку "За". Ти маєш щось проти цього? Если человек имеет судимость (за неполитические статьи), то следовательно идти в нардепы он не имел права. Его не должны зарегистрировать кандидатом были априори. ЗЫ ))) А про львосвких кнопкодавов из Свободы ответить даже нечего. Как из той оперы про американского президента и латиноамериканского диктатора: не важно, что сукин сын, ведь это НАШ сукин сын Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Ну да.... если написано в советских газетах - это конечно "заведомая ложь"Господин Стратег, а Вы счастливы, что несудимый, но вор управляет Харьковом? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Кстати, мадам Ориана, а Вас не смущает появление статьи в Вики о щенке, который во власти - без году неделя? Ото ж бо...а про Мельника є щось подібне, ну хоча б ось така фотка, де він на похоронах одного з кримських братків - оперативне спостереження? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Если человек имеет судимость (за неполитические статьи), то следовательно идти в нардепы он не имел права. Его не должны зарегистрировать кандидатом были априори.Это Вы о ЦВК? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 11 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 грудня, 2012 Мадам Ориана, поймите: принципиальной разницы между убийцей и вором пачки сигарет нет, потому что и тит и тот - преступник.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.