Перейти до змісту
Український політичний форум

ССвобода

САИ

Рекомендовані повідомлення

...це бути Людиною...

Ніякий добробут не зробив з бидла Людину.

очень трудно быть человеком когда тупо пухнешь с голоду
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 967
  • Створена
  • Остання відповідь

...це бути Людиною...

Почему такое разочарование в людях? Достаток и стабильность делает людей и умней и добрее.
Посилання на коментар

...це бути Людиною...

Всплакнул. СОНЕЧКО ТЫ!!! Но пока - хохляндское. :) :wub: :wub: :wub:
Посилання на коментар

Почему такое разочарование в людях? Достаток и стабильность делает людей и умней и добрее.

Ще раз повторюю - ніколи гроші не робили людину добрішою і розумнішою, якщо в ній нема до цього схильності, причому від народження.

Ви не знаєте, чому бідний від народження Янукович не став розумнішим і добрішим, коли став багатим? Чому канцлер Німеччини, від якої залежить стабільність нашого світу, живе в скромній квартирі, а наш президент, який нафік нікому не потрібен, навіть своєму народу - живе в палаці і під охороною військових? http://www.pravda.com.ua/photo-video/2012/12/5/6978808/

Посилання на коментар

очень трудно быть человеком когда тупо пухнешь с голоду

Добробут - достаток (рос) - не передбачає голоду.

Достаток - зажиточность, материальная обеспеченность, отсутствие нужды

Посилання на коментар

Ще раз повторюю - ніколи гроші не робили людину добрішою і розумнішою, якщо в ній нема до цього схильності, причому від народження.

Ви не знаєте, чому бідний від народження Янукович не став розумнішим і добрішим, коли став багатим? Чому канцлер Німеччини, від якої залежить стабільність нашого світу, живе в скромній квартирі, а наш президент, який нафік нікому не потрібен, навіть своєму народу - живе в палаці і під охороною військових? http://www.pravda.com.ua/photo-video/2012/12/5/6978808/

Просто достаток это немножко другое понятие чем деньги. Наш президент он объективно есть. Значит кому то нужен.А то что он нужен не простому народу ,это из другой темы. Примеров невежества и отсутствия культуры множество. Что поделаешь,дите надо воспитывать когда оно поперек кровати лежит. Из грязи в князи.
Посилання на коментар

Просто достаток это немножко другое понятие чем деньги. Наш президент он объективно есть. Значит кому то нужен.А то что он нужен не простому народу ,это из другой темы. Примеров невежества и отсутствия культуры множество. Что поделаешь,дите надо воспитывать когда оно поперек кровати лежит. Из грязи в князи.

Давайте з іншого боку:

Ви за кордоном були? Ну хоча б туристом? Так ось, там коли море і пляж - то засмагають і купаються всі разом - і бідняк, і мільйонер. А якщо мільйонер гидує, то він може відпочивати біля басейну. А в нас знаєте як? Ну хоча б на прикладі того ж президента, який ДЕРЖАВНИЙ ЗАПОВІДНИК закрив, щоб мати можливість там полювати. Чому це можливо у нас, але не можливо у них? Бо там люди багатші? А у нас бідніші?

Для довідки - добробут (рос. достаток) - це МАТЕРІАЛЬНА забезпеченість.

А ось якість життя - це дійсно - не тільки гроші, а й інші чинники, які роблять наше життя комфортним.

Посилання на коментар

Чому це можливо у нас, але не можливо у них?

Тому що у нас, вірніше у наших багатих буратінів, світогляд не європейський а скоріш азійський.

Азійський світогляд виглядає приблизно так:

Є бай і є смерд.

Бай їздить на білому скакуні в коштовній збруї, смерд їздить на віслюку або ходить пішки.

Бай може нагайкою побити смерда або навіть затоптати його копитами свого скакуна.

І коли смерд пересідає на білого скакуна то йому здається що він стає баєм, і тому він готовий роками горбатитись відмовляючи собі майже у всьому аби придбати цього скакуна.

А тепер створіть проекцію цього азійського світогляду на нас, тільки замість бая вставте депутата чи бізнесмена, замість скакуна вставте "мерседес"...

P.S. Ви не подумайте, що я ідеалізую Європу. Там багато абсолютно неприйнятного для мене. Але відношення між багатими і бідними там заслуговують на повагу. Причому не тільки відношення багатих до бідних але й бідних до багатих.

Посилання на коментар

Тому що у нас, вірніше у наших багатих буратінів, світогляд не європейський а скоріш азійський.

Азійський світогляд виглядає приблизно так:

Є бай і є смерд.

Бай їздить на білому скакуні в коштовній збруї, смерд їздить на віслюку або ходить пішки.

Бай може нагайкою побити смерда або навіть затоптати його копитами свого скакуна.

І коли смерд пересідає на білого скакуна то йому здається що він стає баєм, і тому він готовий роками горбатитись відмовляючи собі майже у всьому аби придбати цього скакуна.

А тепер створіть проекцію цього азійського світогляду на нас, тільки замість бая вставте депутата чи бізнесмена, замість скакуна вставте "мерседес"...

P.S. Ви не подумайте, що я ідеалізую Європу. Там багато абсолютно неприйнятного для мене. Але відношення між багатими і бідними там заслуговують на повагу. Причому не тільки відношення багатих до бідних але й бідних до багатих.

Да нет же, все зависит от народа, от людей. У нас просто рабская психология м менталитет и мы тут ни чем не отличаемся от России, даже хуже ...

А где массовые протесты? Люди просто спят, это в крови...

Даже если бы на Украине приняли закон, например платить налог за воздух то наш пипл просто как обычно это бы схавал...

Посилання на коментар

Тема про свободу вот я и выложил что нашел.

да уж..наложил - будь здоров.

Тема не про ВО СВОБОДА а карикатуру на обсуждение СС вободы.

А вы все поддерживаете.

Ева, Ориана - ганьба!! :angry:

Давайте уже откроем непосредственно по всем партиям оптом, только с нормальной назвой - и там будете кости перемывать. А то один злопыхатель ,извините, в лужу неприличный звук произвел, а вы все активно участвуете.

Посилання на коментар

Да нет же, все зависит от народа, от людей. У нас просто рабская психология м менталитет и мы тут ни чем не отличаемся от России, даже хуже ...

Так я ж про це саме й кажу...
Посилання на коментар

Так я ж про це саме й кажу...

А что касается Европы, там своего дерьма хватает ( гей парады и другое )

Думаю, что Европа нужна нам всего лишь на несколько десятков лет, а после того мы можем повернуться к ней жопой.

Посилання на коментар

Давайте з іншого боку:

Ви за кордоном були? Ну хоча б туристом? Так ось, там коли море і пляж - то засмагають і купаються всі разом - і бідняк, і мільйонер. А якщо мільйонер гидує, то він може відпочивати біля басейну. А в нас знаєте як? Ну хоча б на прикладі того ж президента, який ДЕРЖАВНИЙ ЗАПОВІДНИК закрив, щоб мати можливість там полювати. Чому це можливо у нас, але не можливо у них? Бо там люди багатші? А у нас бідніші?

Для довідки - добробут (рос. достаток) - це МАТЕРІАЛЬНА забезпеченість.

А ось якість життя - це дійсно - не тільки гроші, а й інші чинники, які роблять наше життя комфортним.

За границей мне быть приходилось.Разделение там происходит за счет стоимости услуг.Меня не раздражает сам факт что янек где то что то имеет,меня не удовлетворяет факт что он не занимается сокращением разницы уровня жизни. Нет политики направленной на улучшение жизни простого гражданина и огромные бонусы олигархом на которых он фактически работает. Правда он последнее время стал усиленно создавать основу для своей империи и я вот думаю кого из крупного бизнеса он пустит под раздачу.Убъет двух зайцев сразу.Во первых укрупнит собственный капитал а во вторых народ начнет хлопать что он приструнил олигарха.Пойдет чисто по российскому пути,как путя с ходорковским. А в добавок еще вступит в ТС под гарантии поддержки своего правления.
Посилання на коментар

Думаю, что Европа нужна нам всего лишь на несколько десятков лет, а после того мы можем повернуться к ней жопой.

Якщо у них продовжиться мусульманизація і негритянізація теперішніми темпами то це навіть не кілька десятків років... <_<
Посилання на коментар

Пойдет чисто по российскому пути,как путя с ходорковским.

І хто на Вашу думку обраний жертвою? Ахметов, Фірташ, Коломойський...?
Посилання на коментар

по моему это графити писал нацист

русский нацист

Логика потрясающая... Значит против ВО Свободы может писать ТОЛЬКО русский нацист или коммунист?

Посилання на коментар

Якщо у них продовжиться мусульманизація і негритянізація теперішніми темпами то це навіть не кілька десятків років... <_<

Отож!
Посилання на коментар

А что касается Европы, там своего дерьма хватает ( гей парады и другое )

А нужны ли мы европе? не задумывалась?
Посилання на коментар

Логика потрясающая... Значит против ВО Свободы может писать ТОЛЬКО русский нацист или коммунист?

Точно также как и против РУССКОГО БЛОКА или ССЛОВЯНСКОГО СОЮЗА может писать только - фашист или на крайняк бандеровец. ;)
Посилання на коментар

Та ні, Рабі помилився - написати на смітниковому ящику могли лише бомжі.

Посилання на коментар

Точно также как и против РУССКОГО БЛОКА или ССЛОВЯНСКОГО СОЮЗА может писать только - фашист или на крайняк бандеровец. ;)

СУПЕР ОТВЕТ ДНЯ!

Посилання на коментар

А нужны ли мы европе? не задумывалась?

Очевидно, таки потрібні, якщо з нами так довго няньчаться.

Але це не важливо. Важливо інше - вигідна чи не вигідна нам Європа, я маю на увазі нас з вами, тобто, народ. Однозначно, вигідна.

Посилання на коментар

Очевидно, таки потрібні, якщо з нами так довго няньчаться.

Але це не важливо. Важливо інше - вигідна чи не вигідна нам Європа, я маю на увазі нас з вами, тобто, народ. Однозначно, вигідна.

Нет это очень важно.Что с того что мы будем считать что выгодна? Не заметил я что европа особо с нами нянчится. Больше смотрит как на безкультурную криминальную массу.
Посилання на коментар

За границей мне быть приходилось.Разделение там происходит за счет стоимости услуг.Меня не раздражает сам факт что янек где то что то имеет,меня не удовлетворяет факт что он не занимается сокращением разницы уровня жизни. Нет политики направленной на улучшение жизни простого гражданина и огромные бонусы олигархом на которых он фактически работает. Правда он последнее время стал усиленно создавать основу для своей империи и я вот думаю кого из крупного бизнеса он пустит под раздачу.Убъет двух зайцев сразу.Во первых укрупнит собственный капитал а во вторых народ начнет хлопать что он приструнил олигарха.Пойдет чисто по российскому пути,как путя с ходорковским. А в добавок еще вступит в ТС под гарантии поддержки своего правления.

Україна - не Росія. Хто забуває цю просту істину - має шанс повторити долю Каддафі. Як на мене, Янек йде цим напрямком.

Підтвердженням моїх слів - є потрапляння Свободи у ВР - з результатом у більше, ніж десять відсотків - причому не на окремій території, а по всій Україні, окрім найбільш люмпенізованих кількох областей.

Коли казали Майдан не повториться - примітивні зраділи, Янек заспокоївся. Розумні ж зрозуміли: таким Майдан, яким він був 2004 року - не повториться, але він може набрати інших обрисів - наприклад, Свобода у ВР. Люди, не маючи можливість вийти на вулицю з об"єктивних причин, делегували свої протестні настрої цій політичній силі. Тобто, Свобода у ВР - це той самий Майдан, тільки сильніший і масовіший.

_____

Щоб поставити крапочку у нашій попередній розмові - люди за кордоном набагато добріші і ця доброта зовсім не залежить від розміру їх рахунків в банках. Бо вони вже прийшли до розуміння, що не в грошах щастя. У них є більше: основа, традиції, які дають їм впевненість у завтрашньому дні. І це, шановний, знову ж таки, не добробут - а справедливе судочинство, вільна преса, прозора влада, підконтрольність чиновників - все те, що робить їх життя цивілізованим. І чого у нас нема - мож тому ми такі озлоблені?

Посилання на коментар

*http://polemika.com.ua/news-105916.html#title

"Свободовцы" угрожают неугодным журналистам физической расправой. Об этом в своем Фейсбуке пишет главный редактор издания «Ліва» Андрей Манчук.

"На прошлой неделе мне начали приходить письма и сообщения с угрозами физической расправы. Судя по контексту, их авторы оценили наши антифашистские плакаты, которые я здесь постил – а именно, плакат «за честный журнализм, за правду про фашизм», – а также мои тексты о «Свободе». Я показал это друзьям, но не придал этому особого значания – так как нацисты не раз угрожали мне раньше, особенн после того, как я, через публикации в «Газете по-киевски», добился демонтажа книжного киоска МАУП на остановке «Бабий Яр».

Типографии отказываются публиковать критику о "Свободе": боятся нацистов - журналист

Однако теперь мне переслали мой адрес (правда, старый), а поскольку у меня есть жена и ребенок, я сегодня заявлю в прокуратуру об угрозах, связанных с моей профессиональной деятельностью журналиста.

Посилання на коментар

Нет это очень важно.Что с того что мы будем считать что выгодна? Не заметил я что европа особо с нами нянчится. Больше смотрит как на безкультурную криминальную массу.

Ви помиляєтеся. Вони тиснуть на нашу владу і змушують її приймати чесні, цивілізовані правила гри. Наприклад, Янек став фактично невиїздним, але візи простим людям почали видавати безперешкодно.

В закордонній пресі почали з"являтися статті про Янека, якого порівнюють з доном Карлеоне, а привітність наших людей стала відкриттям для простих європейців, які приїздили до нас під час футбольного Чемпіонату Європи.

Не все так погано, як ви думаєте. Принаймні від Європи загроза не йде. А ось від Росії...

Посилання на коментар

Типографии отказываются публиковать критику о "Свободе": боятся нацистов - журналист

Однако теперь мне переслали мой адрес (правда, старый), а поскольку у меня есть жена и ребенок, я сегодня заявлю в прокуратуру об угрозах, связанных с моей профессиональной деятельностью журналиста.

Поки стратег пудить в штанці від слова "нацист" - наші бандюки цілком знахабніли і виганяють на мороз сім"ю, яка не хоче поступитися майже золотими землями печерських пагорбів http://www.pravda.com.ua/articles/2012/12/17/6979915/

Їм активно допомагають ось такі журналюги, кого згадав стратег - вони навмисно пишуть брехню про Свободу, приписуючи їм нацизм, знаючи особливе ставлення до цього терміну українців, щоб відволікати увагу від страшніших речей, які відбуваються в країні - повного безчинства влади, чиновників, ментів і суддів, які злилися в одне ціле - проти свого народу.

Дуже сумно від розуміння, що стратег також підробляє шісткою у них на похваті.

СОРОМ І ГАНЬБА!!!!

Посилання на коментар

15 грудня судді святкували своє професійне свято – день судді. Саме в цей день невідомий у Харкові вирізав і обезголовив сім'ю судді фрунзенського суду.

Які були мотиви вбивці – встановлюватиме слідство, але в свідомості суспільства ця справа закарбується як помста за несправедливе правосуддя.

Згідно з даними Центру Разумкова, загальна довіра до суддів в Україні не перевищує 10%, їх діяльність негативно оцінюють майже 70%, а кожен п’ятий, опитаний соціологами, вважає самосуд – єдиним способом здійснення правосуддя. Третина вважає "суд Лінча" виправданим в окремих випадках.

Посилання на коментар

Україна - не Росія. Хто забуває цю просту істину - має шанс повторити долю Каддафі. Як на мене, Янек йде цим напрямком.

Підтвердженням моїх слів - є потрапляння Свободи у ВР - з результатом у більше, ніж десять відсотків - причому не на окремій території, а по всій Україні, окрім найбільш люмпенізованих кількох областей.

Коли казали Майдан не повториться - примітивні зраділи, Янек заспокоївся. Розумні ж зрозуміли: таким Майдан, яким він був 2004 року - не повториться, але він може набрати інших обрисів - наприклад, Свобода у ВР. Люди, не маючи можливість вийти на вулицю з об"єктивних причин, делегували свої протестні настрої цій політичній силі. Тобто, Свобода у ВР - це той самий Майдан, тільки сильніший і масовіший.

_____

Щоб поставити крапочку у нашій попередній розмові - люди за кордоном набагато добріші і ця доброта зовсім не залежить від розміру їх рахунків в банках. Бо вони вже прийшли до розуміння, що не в грошах щастя. У них є більше: основа, традиції, які дають їм впевненість у завтрашньому дні. І це, шановний, знову ж таки, не добробут - а справедливе судочинство, вільна преса, прозора влада, підконтрольність чиновників - все те, що робить їх життя цивілізованим. І чого у нас нема - мож тому ми такі озлоблені?

Украина это гораздо инертнее чем россия.Не люблю это сравнение так как в нем признание какой то собственной ущербности и неподтвержденной напыщенности в стремлении голословно отделить себя по мышлению обычных русских.

Партия свобода это образование радикалов которые нужны только в роли стенобитного орудия или демонтожа забора.Они хороши в роли дворового пса но пока не больше.Дальше посмотрим.

Наверное во Львове легче рассуждать о западе и западных стандартах но все что вы написали начинается с культуры общества.Культура социума складывается с культуры индивидуумов. В первую очередь это культура общения и терпимость к чужому мнению. Проанализируйте общение на сайте и сделайте вывод о культуре.Потом перенесите на более высокий уровень властных структур и вы поймете почему на запааде иначе чем в державе.

Посилання на коментар

Проанализируйте общение на сайте и сделайте вывод о культуре.

СОРОМ І ГАНЬБА!!!!

мелочный век.. мелочные люди...

морализаторство - самый нелицеприятный недостаток натуры в общении среди равных.

Интересно, куда испарятся все высокопарные рассуждения об уровне культуры, - когда доведётся постоять под потоками помоев на собственную голову..

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...