рабинович Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Так це інше питання - нехай ведуть агітацію, нехай людей зацікавлюють, мені, наприклад, пофік, я могла б і безоплатно написати заяву - але ж нема такої традиції. Ну і це повинно бути анонімно, щоб ДО моєї смерті про це не знали, щоб не добили на операційному столі.ты не поняла - никакой агитации до тех пока хищение органов не считается преступлением оно законно сейчас , ну насколько я понял твой пост это положение хотят узаконить что бы уменьшить влияние теневой экономики Рабінович, не нервуй мене.я не про то ты можешь хранить деньги скажем в польше , в банке как иностранка - это законно получить на эти деньги банковскую карточку и снимать требуемую сумму в местной валюте в любом банкомате 2 килобакса в сутки .....можно снять любую сумму особенно если у тебя несколько карточек и всё законно и никаких налогов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 ты не поняла - никакой агитации до тех пока хищение органов не считается преступлением оно законно сейчас , ну насколько я понял твой пост это положение хотят узаконить что бы уменьшить влияние теневой экономики от ты наивный. Где? при нашей власти? Да они еще один параллельный бизнес мигом организуют. Называется принуждение к смерти. кстати, сегодя по айситиви у Куликова в 22 40 будут этот вопрос подробно муссировать . На "Свободе слова" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Однако ты эгоистка... только про себя думаешь... А наши маразматичные пенсики? Это ведь они - которых 1/3 населения - каждый из которых держит деньги на свою смерть. В этой стране(особенно после Андреича... хи-хи), ... ну... да не, уже никто не решится держать в гривеньках - у каждого тыща-две зеленых... Причем дома - потому, что эта сумма должна быть и не сгораемой, застрахованной от бездарного правительства - но и ликвидна - снимать со счета, когда владелец умер.... Ты представляешь как им теперь хорошо, после как выбрали себе стабильнисть, за которую сами же и будут платить... Корін, в маразматичних "пенсіків" такі ж маразматичні діти, бо нормальні мали б прослідкувати за кого голосують їх батьки. Нехай тепер платять або відмовляються - це вже їх справа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 от ты наивный. Где? при нашей власти? Да они еще один параллельный бизнес мигом организуют. Называется принуждение к смерти.не - случайность несчастного случая это когда при дтп с неустановленным транспортным средством чел получает травмы несовместимые с жизнь в те органы - которые никому не нужны - например травму головы я спросил - что мешает этому сейчас ? при коррумпированности вашей правоохранительной системы что мешает власти это уже организовать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 я не про то ты можешь хранить деньги скажем в польше , в банке как иностранка - это законно получить на эти деньги банковскую карточку и снимать требуемую сумму в местной валюте в любом банкомате 2 килобакса в сутки .....можно снять любую сумму особенно если у тебя несколько карточек и всё законно и никаких налогов Вариант, конечно, интересный.... хоть и не для всех... а если еще и откроют съездить в Польшу... то-то полякам счастье привалит... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Корін, в маразматичних "пенсіків" такі ж маразматичні діти, бо нормальні мали б прослідкувати за кого голосують їх батьки. Нехай тепер платять або відмовляються - це вже їх справа.само-собой. но их же 15 млн... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Вариант, конечно, интересный.... хоть и не для всех... а если еще и откроют съездить в Польшу... то-то полякам счастье привалит...да и банки стабильнее можно даже в злотых хранить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 ты не поняла - никакой агитации до тех пока хищение органов не считается преступлением оно законно сейчас , ну насколько я понял твой пост это положение хотят узаконить что бы уменьшить влияние теневой экономики У нас протизаконно красти органи - і ніхто тобі не зробить операцію, якщо ти не доведеш, що донор твій близький родич. Якщо вони хочуть узаконити, значить для зберігання будуть організовувати спеціальні холодильники. Наразі умов для зберігання великої кількості матеріалу нема - тому й крадіжки поодинокі явища. я не про то ты можешь хранить деньги скажем в польше , в банке как иностранка - это законно получить на эти деньги банковскую карточку и снимать требуемую сумму в местной валюте в любом банкомате 2 килобакса в сутки .....можно снять любую сумму особенно если у тебя несколько карточек и всё законно и никаких налогов Дик з цієї суми також будуть знімати 15% бо це буде проходити, як операція по обміну валюти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Дик з цієї суми також будуть знімати 15% бо це буде проходити, як операція по обміну валюти.нужно бы уточнить, некоторые банкоматы предлагают валюту выдачи на выбор... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Наташа, а как тебе это заявление Мирошниченка? В ВО "Свобода" не исключают голосования в парламенте вместе с фракциями коммунистов и Партии регионов. Об этом в эфире "5 канала" заявил свободовец Игорь Мирошниченко. По его словам в новом парламенте будет достаточно много результативных ситуативных голосований, поскольку вместе с регионалами Свобода готова голосовать за любые законопроекты. Мы можем иметь много общего с Партией регионов", - отметил Мирошниченко. В то же время он отметил, что "Свобода" готова поддержать коммунистов в голосовании за запрет продажи земли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 само-собой. но их же 15 млн... Дик Чернік порахував: А ведь солидна сумма получается – $1,8 млрд или почти 15 млрд гривен. Это в 2 раза больше, чем госбюджет получает от налога с доходов физлиц. Коли їм пропонували - податок не по доходах, а по витратах - вони морозилися. Ну а тепер - плати бидло по витратах і не треба ніяко економіки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 У нас протизаконно красти органи - і ніхто тобі не зробить операцію, якщо ти не доведеш, що донор твій близький родич. Якщо вони хочуть узаконити, значить для зберігання будуть організовувати спеціальні холодильники. Наразі умов для зберігання великої кількості матеріалу нема - тому й крадіжки поодинокі явища. Дик з цієї суми також будуть знімати 15% бо це буде проходити, як операція по обміну валюти. 1) нигде в мире это не требуется но ты не поняла одну вещь которую я хочу прояснить - зачем власть выносит на обсуждение этот закон когда спокойно может обходится без него 2) с какого перепуга? вот я приехал в украину и снимаю свои бабки - с какого я буду платить ваши налоги? банкомат не знает гражданин украины это снимает или иностранец Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 нужно бы уточнить, некоторые банкоматы предлагают валюту выдачи на выбор...и что с ней потом делать? пойти в обменник? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Наташа, а как тебе это заявление Мирошниченка? Кать, відстань від мене зі своєю Свободою. Хоч ти не гальмуй - їх всього навсього 39 чол. - що вони там можуть наголосувати? А тим більше вирішити?Вони б хоч, коли треба буде, трибуну заблокували - і за це їм спасибі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Кать, відстань від мене зі своєю Свободою. Хоч ти не гальмуй - їх всього навсього 39 чол. - що вони там можуть наголосувати? А тим більше вирішити?Вони б хоч, коли треба буде, трибуну заблокували - і за це їм спасибі.из искры разгорится пламя ........ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 нужно бы уточнить, некоторые банкоматы предлагают валюту выдачи на выбор... Які?!!! Тільки в гривнях і на них буде поширюватися цей закон. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 и что с ней потом делать? пойти в обменник? Які?!!! Тільки в гривнях і на них буде поширюватися цей закон.чё пристали как пьяный до радио -заграй да заграй?... - откуда мне знать, завтра узнаю - а вдруг есть услуги со своего валютного счета в банкомате снимать гривнями? - и тогда как через банки-партнеры.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 1) нигде в мире это не требуется но ты не поняла одну вещь которую я хочу прояснить - зачем власть выносит на обсуждение этот закон когда спокойно может обходится без него 2) с какого перепуга? вот я приехал в украину и снимаю свои бабки - с какого я буду платить ваши налоги? банкомат не знает гражданин украины это снимает или иностранец А влада нічого не виносить на обговорення - зареєстрували законопрект, він висить на сайті, а громадськість з власної ініціативи це обговорює. І як можна щось робити без закону? Тоді кожен буде трактувати, як йому захочеться - а в справі про донорство органами - це не дуже добре. Наразі в нас донорство органами було заборонене. Можлива була пересадка лише від родичів. У нас обмін валюти віднедавна проводиться по паспортах. Можливо, якщо з банкомату будеш знімати і з іноземного банку...хоча, також нема ніякої гарантії. Та й як це може врятувати пересічного, в якого навіть не у кожного є іноземний паспорт. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 чё пристали как пьяный до радио -заграй да заграй?... - откуда мне знать, завтра узнаю - а вдруг есть услуги со своего валютного счета в банкомате снимать гривнями? - и тогда как через банки-партнеры.... Есть. У Привата есть мультивалютные карты. На восемь валют кажись. Ложишь, какую хочешь, и аналогично снимаешь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Есть. У Привата есть мультивалютные карты. На восемь валют кажись. Ложишь, какую хочешь, и аналогично снимаешьага. осталось только посчитать насколько это выгодней... потому, что есть еще вариант. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 У нас обмін валюти віднедавна проводиться по паспортах. Можливо, якщо з банкомату будеш знімати і з іноземного банку...хоча, також нема ніякої гарантії. Та й як це може врятувати пересічного, в якого навіть не у кожного є іноземний паспорт.а у нас на базаре всегда можно было запросто поменять у валютчиков. Они, правда тоже будут занижать курс......все больше и больше эта страна напоминает СССР в лучшие годы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Есть. У Привата есть мультивалютные карты. На восемь валют кажись. Ложишь, какую хочешь, и аналогично снимаешь Це якщо ти тут поклала. А якщо рахунок в іноземному банку? Знаю точно, чоловікова сестра хотіла купити дочці машину і знімала гроші з банкоматів кілька тижнів, бо за день можна було зняти лише певну суму і не має значення якого банку банкомат - і лише у гривнях. Не знаю, це було два роки тому, можливо зараз щось змінилося. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 а у нас на базаре всегда можно было запросто поменять у валютчиков. Они, правда тоже будут занижать курс... ...все больше и больше эта страна напоминает СССР в лучшие годы... Забув взяти в лапки Знову будуть ходити валютчики рядами і бубніти: євро, долати, злоті, рублі...дріжджі, ваніль, амоняк... :lol: Чого і добивалися...деякі...на три букви... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 А влада нічого не виносить на обговорення - зареєстрували законопрект, він висить на сайті, а громадськість з власної ініціативи це обговорює. І як можна щось робити без закону? Тоді кожен буде трактувати, як йому захочеться - а в справі про донорство органами - це не дуже добре. Наразі в нас донорство органами було заборонене. Можлива була пересадка лише від родичів. У нас обмін валюти віднедавна проводиться по паспортах. Можливо, якщо з банкомату будеш знімати і з іноземного банку...хоча, також нема ніякої гарантії. Та й як це може врятувати пересічного, в якого навіть не у кожного є іноземний паспорт. 1) если бы не выносила на обсуждение то просто не создавала бы проект закона нет обсуждения - нет проблемы если бы это противоречило мировым нормам то скандал был бы громадный - правозащитников хоть отбавляй, особенно среди врагов украины и ( или ) власти да и судьба лукашенко власти не улыбается аоэтому это не тот случай когда власть хочет узаконить свой беспредел 2) я снимал у вас только с укрбанка - комиссионные меньше и в местной валюте и курс был неплохой повторю вопрос - откуда банкомат может знать что это не моя кредитка? 2а) если у чела сбережений 100 баксов то игра не стоит свеч а вот если деньги на жильё - то либо хранить в гривнах либо искать как законно обойти закон Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Наташа, а как тебе это заявление Мирошниченка? В ВО "Свобода" не исключают голосования в парламенте вместе с фракциями коммунистов и Партии регионов. Об этом в эфире "5 канала" заявил свободовец Игорь Мирошниченко. По его словам в новом парламенте будет достаточно много результативных ситуативных голосований, поскольку вместе с регионалами Свобода готова голосовать за любые законопроекты. Мы можем иметь много общего с Партией регионов", - отметил Мирошниченко. В то же время он отметил, что "Свобода" готова поддержать коммунистов в голосовании за запрет продажи земли. Не знаю, Катя, звідки ти взяла свою цитату, я ці слова Мірошниченка раніше чула, але щойно придивилася до того, що ти виставила - а це ФАЛЬШИВКА. Заціни: За словами Мірошниченка, разом із Партією регіонів "Свобода" готова голосувати за заборону комуністичної ідеології, оскільки такий законопроект обіцяла внести представник Партії регіонів Ганна Герман. "Комуністична, як і нацистська, ідеологія є людиноненависницькою. Що ті, що інші знищували українців мільйонами. Саме тому ми наполягаємо на тому, що комуністична ідеологія повинна бути заборонена", - аргументував "свободівець". "Поки що я не бачу, що ще ми можемо мати спільного з Партією регіонів", - сказав Мірошниченко. Водночас, за його словами, "Свобода" готова голосувати разом з Компартією за заборону продажу землі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 1) если бы не выносила на обсуждение то просто не создавала бы проект закона нет обсуждения - нет проблемы если бы это противоречило мировым нормам то скандал был бы громадный - правозащитников хоть отбавляй, особенно среди врагов украины и ( или ) власти да и судьба лукашенко власти не улыбается аоэтому это не тот случай когда власть хочет узаконить свой беспредел 2) я снимал у вас только с укрбанка - комиссионные меньше и в местной валюте и курс был неплохой повторю вопрос - откуда банкомат может знать что это не моя кредитка? 2а) если у чела сбережений 100 баксов то игра не стоит свеч а вот если деньги на жильё - то либо хранить в гривнах либо искать как законно обойти закон Ну а як можна прийняти закон без того, щоб його не виставити на обговорення у ВР? - тому приховати не вийшло б ні в якому випадку, особливо, якщо зважити, що влада не користується підтримкою прогресивної частини українців. Розумієш, по цих двох питаннях тобі, іноземцю, дуже важко пояснити чому ми, українці, б"ємо на сполох. Ти міркуєш цивілізованими стандартами, а ми живемо в дикій країні, де не діють закони. Тому всякі такі ось суперечливі моменти, як донорство органами, наприклад, краще взагалі заборонити, ніж дозволити вбивство під прикриттям законів - я тобі пояснила один з варіантів, як це можливо. Щось подібне було з усиновленнями наших дітей іноземцями, здавалось би, на благо. А потім вияснилося, що дітей купляли для насильства, раб праці чи на органи. Потім це заборонили взагалі. Якщо нема контролю або якщо контроль продажний - ніколи ніяка справа не піде на благо. Це саме стосується валюти - цей закон торкнеться КОЖНОГО громадянина і так не дуже багатого і який сподівався на покращення, а натомість має лише погіршення. Ось ці 15% в наших умовах - цинічна обдираловка - просто повір на слово. А якщо хочеш розібратися. Ось тут автор роз"яснює деякі моменти почитай, там російською http://blogs.pravda.com.ua/authors/chernik.../50aa482d7f455/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Це якщо ти тут поклала. А якщо рахунок в іноземному банку? Знаю точно, чоловікова сестра хотіла купити дочці машину і знімала гроші з банкоматів кілька тижнів, бо за день можна було зняти лише певну суму і не має значення якого банку банкомат - і лише у гривнях. Не знаю, це було два роки тому, можливо зараз щось змінилося. На эту карточку ты можешь ложить, где угодно. В принципе я могу у девочек в банке уиточнить. Тем более, что и самой надо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Не знаю, Катя, звідки ти взяла свою цитату, я ці слова Мірошниченка раніше чула, але щойно придивилася до того, що ти виставила - а це ФАЛЬШИВКА. Заціни: За словами Мірошниченка, разом із Партією регіонів "Свобода" готова голосувати за заборону комуністичної ідеології, оскільки такий законопроект обіцяла внести представник Партії регіонів Ганна Герман. "Комуністична, як і нацистська, ідеологія є людиноненависницькою. Що ті, що інші знищували українців мільйонами. Саме тому ми наполягаємо на тому, що комуністична ідеологія повинна бути заборонена", - аргументував "свободівець". "Поки що я не бачу, що ще ми можемо мати спільного з Партією регіонів", - сказав Мірошниченко. Водночас, за його словами, "Свобода" готова голосувати разом з Компартією за заборону продажу землі. Я поищу первоисточник. Эту инфу нашла на Цензоре Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Я поищу первоисточник. Эту инфу нашла на Цензоре Можеш не шукати - там хтось безсовісно перекрутив. Ну не міг Мірошніченко нічого такого казати. Я спочатку не читала, що ти там поставила. А потім подумала: а що там такого? - перечитала і зрозуміла, що тебе здивувало. Я взяла з УП http://www.pravda.com.ua/news/2012/11/17/6977657/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Ну а як можна прийняти закон без того, щоб його не виставити на обговорення у ВР? - тому приховати не вийшло б ні в якому випадку, особливо, якщо зважити, що влада не користується підтримкою прогресивної частини українців.вот и подумай зачем его выносить на общественное мнение просто так ничего не делается Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.