Гість Грек Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Партия Регионов могла бы набрать сама более 226 мест в парламенте, если бы провела более настойчивую предвыборную компанию с целью привлечения своих сторонников на избирательные участки. Менее 57% избирателей по всей Украине пришло на избирательные участки. Это самый низкий показатель за все историю независимости Украины от здравого смысла. Наиболее низкие показатели посещения избирательных участков оказались в южных, русскоязычных Причерноморских регионах Одессы, Николаева, Крыма, менее 40% . Этого нельзя допустить на следующих президентских выборах. Русскоязычные регионы очнитесь от спячки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 15 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2012 Партия Регионов могла бы набрать сама более 226 мест в парламенте, если бы провела более настойчивую предвыборную компанию с целью привлечения своих сторонников на избирательные участки. Менее 57% избирателей по всей Украине пришло на избирательные участки. Это самый низкий показатель за все историю независимости Украины от здравого смысла. Наиболее низкие показатели посещения избирательных участков оказались в южных, русскоязычных Причерноморских регионах Одессы, Николаева, Крыма, менее 40% . Этого нельзя допустить на следующих президентских выборах. Русскоязычные регионы очнитесь от спячки. Куда уж болееееее? Дальше, не пускает, то, что мешает плохому танцору. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 15 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2012 Партия Регионов могла бы набрать сама более 226 мест в парламенте, если бы провела более настойчивую предвыборную компанию с целью привлечения своих сторонников на избирательные участки. Менее 57% избирателей по всей Украине пришло на избирательные участки. Это самый низкий показатель за все историю независимости Украины от здравого смысла. Наиболее низкие показатели посещения избирательных участков оказались в южных, русскоязычных Причерноморских регионах Одессы, Николаева, Крыма, менее 40% . Этого нельзя допустить на следующих президентских выборах. Русскоязычные регионы очнитесь от спячки. Проголосовали ногами - не пришли. Кого избирать-то? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 15 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2012 Партия Регионов могла бы набрать сама более 226 мест в парламенте, если бы провела более настойчивую предвыборную компанию с целью привлечения своих сторонников на избирательные участки. Менее 57% избирателей по всей Украине пришло на избирательные участки. Это самый низкий показатель за все историю независимости Украины от здравого смысла. Наиболее низкие показатели посещения избирательных участков оказались в южных, русскоязычных Причерноморских регионах Одессы, Николаева, Крыма, менее 40% . Этого нельзя допустить на следующих президентских выборах. Русскоязычные регионы очнитесь от спячки. Ну вот русскоязычный Киев очнулся, прокатил ПРУ(полное название при регистрации: Партия Регионов Украины))) А второй результат получила Свобода, пора и остальным русскоязычным областям присоединяться к Украине, а не быть регионами в своей собственной стране. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 10 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2013 Партия Регионов могла бы набрать сама более 226 мест в парламенте, если бы провела более настойчивую предвыборную компанию Этого нельзя допустить на следующих президентских выборах. Русскоязычные регионы очнитесь от спячки. ага. тока шнурки погладят и уже на низком старте ждут ракетницу. а в ответ - опять фонарь)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 11 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2013 Партия Регионов могла бы набрать сама более 226 мест в парламенте, если бы провела более настойчивую предвыборную компанию с целью привлечения своих сторонников на избирательные участки. Менее 57% избирателей по всей Украине пришло на избирательные участки. Это самый низкий показатель за все историю независимости Украины от здравого смысла. Наиболее низкие показатели посещения избирательных участков оказались в южных, русскоязычных Причерноморских регионах Одессы, Николаева, Крыма, менее 40% . Этого нельзя допустить на следующих президентских выборах. Русскоязычные регионы очнитесь от спячки. Не думаю, что в стране столько лохов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ярдыв Опубліковано 11 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2013 Партия Регионов могла бы набрать сама более 226 мест в парламенте, если бы провела более настойчивую предвыборную компанию с целью привлечения своих сторонников на избирательные участки. Менее 57% избирателей по всей Украине пришло на избирательные участки. Это самый низкий показатель за все историю независимости Украины от здравого смысла. Наиболее низкие показатели посещения избирательных участков оказались в южных, русскоязычных Причерноморских регионах Одессы, Николаева, Крыма, менее 40% . Этого нельзя допустить на следующих президентских выборах. Русскоязычные регионы очнитесь от спячки. ПРУ, далеко не идеал управления Украиной, но это меньшее зло для Украины, по сравнению с другими полит партиями. Возвращаясь к теме, если проснутся все русскоязычные в Украине, то Украина снова войдёт в состав России. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 11 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2013 ПРУ, далеко не идеал управления Украиной, но это меньшее зло для Украины, по сравнению с другими полит партиями. Возвращаясь к теме, если проснутся все русскоязычные в Украине, то Украина снова войдёт в состав России. и будут они жить безбедно, долго и счастливо и умрут в один день....? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doom Опубліковано 11 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2013 ПРУ, далеко не идеал управления Украиной, но это меньшее зло для Украины, по сравнению с другими полит партиями. Возвращаясь к теме, если проснутся все русскоязычные в Украине, то Украина снова войдёт в состав России. ага, особенно вы войдете, рускоязычный....Украина была при сталине независисмой республикой в составе союза и такие как вы могут поехать в росию хоть щас, а украинцам ехать некуда- они и так у себя дома. так что ув. рускоязычный- не мути воду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 11 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2013 ПРУ, далеко не идеал управления Украиной, но это меньшее зло для Украины, по сравнению с другими полит партиями. Возвращаясь к теме, если проснутся все русскоязычные в Украине, то Украина снова войдёт в состав России. Уважаемый Ярдыв.С первым вашим предложением я полностью согласен. Да, ПР на сегодняшний день наименьшее зло из всех предложенных. А вот второе предложение я понять никак не могу. 1. А зачем русскоязычному населению Украины нужно присоединяться к РФ??? 2. Согласятся ли русскоязычные войти в состав РФ??? 3. Зачем РФ нужно присоединять к себе Украину, или её русскоязычную часть??? С моей точки зрения, разговоры о присоединение к Росси далеки от реальности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лонгин Опубліковано 11 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2013 ага, особенно вы войдете, рускоязычный....Украина была при сталине независисмой республикой в составе союза и такие как вы могут поехать в росию хоть щас, а украинцам ехать некуда- они и так у себя дома. так что ув. рускоязычный- не мути воду.Когда это Николаев стал родиной щеневмерлыков? Кто же те доктор что вам некуда ехать. Нефих было дедушкам поляков резать в Закерзонье, щас бы проживал на исторической родине, где нить в Хомщине или Подляшье. А так Иосиф Виссарионович пожалел вас, поселил в Новороссии после войны, что бы поляки не отомстили, а вы и тут воду мутите, вместо того что бы спасибо сказать. Наверное вообразили что у себя дома на западенщине? Ну так не обольщайся, ты на русской земле. Но и щас для свидомых выход есть, щира Канадщина ждет вас Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 12 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2013 Уважаемый Ярдыв. С первым вашим предложением я полностью согласен. Да, ПР на сегодняшний день наименьшее зло из всех предложенных. По-перше, шановний Бакула, на сьогодні П.Р. привнесла стільки розбрату, шкоди, зубожіння країні, що називати ії найменшим злом те саме, що й справдовувати його. Хіба в тій партії є порядні люди, хто опікується державними інтересами. Більш ніж за два роки вони не зробили анічого на користь країні, окрім злодюжницьких пограбувань та смути. Невже ви відчули покращення чи задоволення від їх володорювання. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 12 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2013 По-перше, шановний Бакула, на сьогодні П.Р. привнесла стільки розбрату, шкоди, зубожіння країні, що називати ії найменшим злом те саме, що й справдовувати його. Хіба в тій партії є порядні люди, хто опікується державними інтересами. Більш ніж за два роки вони не зробили анічого на користь країні, окрім злодюжницьких пограбувань та смути. Невже ви відчули покращення чи задоволення від їх володорювання. Шановний Зима. Ну, навіщо ви пересмикуєте мої слова???Де я казав про те, що: "в тій партії є порядні люди, хто опікується державними інтересами"?, або я відчув "покращення чи задоволення від їх володарювання"? Де і коли я таке казав??? Дійсно, я вважаю, що ПР це найменше зло з усіх тих політичних сил, які нам були запропоновані на виборах. Усі інші політичні сили (і ПР не є виключенням) так сильно люблять свою неньку Україну, що готові її задавити!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 12 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2013 Шановний Зима. Ну, навіщо ви пересмикуєте мої слова??? Де я казав про те, що: "в тій партії є порядні люди, хто опікується державними інтересами"?, або я відчув "покращення чи задоволення від їх володарювання"? Де і коли я таке казав??? Дійсно, я вважаю, що ПР це найменше зло з усіх тих політичних сил, які нам були запропоновані на виборах. Усі інші політичні сили (і ПР не є виключенням) так сильно люблять свою неньку Україну, що готові її задавити!!! Нічого я не пересмикую! А де я казав, що ви казав? Я такого не казав! Я казав про порівняння з найменьшим злом. До речі, з якого дива ви вважаєте їх найменшим злом. Цікаво, чому ви компартію не обрали в такому випадку? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 12 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2013 Нічого я не пересмикую! А де я казав, що ви казав? Я такого не казав! Я казав про порівняння з найменьшим злом. До речі, з якого дива ви вважаєте їх найменшим злом. Цікаво, чому ви компартію не обрали в такому випадку? Зима. Ну, як же ж так???На початку мого поста я вставив цитату з вашого поста. Потім я ваші слова вставив у тексті в лапках. А ви кажете: " Нічого я не пересмикую! А де я казав, що ви казав? Я такого не казав!". Ну, скажіть на милість, як з вами можна спілкуватись??? Або ваша думка апріорі є істиною, або опонент заздалегідь не правий????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 12 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2013 Зима. Ну, як же ж так??? На початку мого поста я вставив цитату з вашого поста. Потім я ваші слова вставив у тексті в лапках. А ви кажете: " Нічого я не пересмикую! А де я казав, що ви казав? Я такого не казав!". Ну, скажіть на милість, як з вами можна спілкуватись??? Або ваша думка апріорі є істиною, або опонент заздалегідь не правий????? Не будемо сперечатися. Звиняйте, якщо чимсь образив. На питання буде відповідь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 12 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2013 Не будемо сперечатися. Звиняйте, якщо чимсь образив. На питання буде відповідь? Добре, Зима.Ось таке питання. А яка, з вашої точки зору, політична сила була меншим злом???? І чому? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 12 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2013 Добре, Зима. Ось таке питання. А яка, з вашої точки зору, політична сила була меншим злом???? І чому? Спочатку ви дайте відповідь за комуністів. Я за Свободу віддав голос. Там немає олігархів, а також підтримую майже всі пункти програми Захисту українців. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2013 Спочатку ви дайте відповідь за комуністів. Я за Свободу віддав голос. Там немає олігархів, а також підтримую майже всі пункти програми Захисту українців.Ога там одни знавци. Главарь дупознавечь, зам климакс леди- суржикзнавець. Какие алигархи, так одна вшивота. фашистская. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 13 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2013 Спочатку ви дайте відповідь за комуністів. Я за Свободу віддав голос. Там немає олігархів, а також підтримую майже всі пункти програми Захисту українців.Шановний Зима. У мне склалося таке враження, що ви мене переплутали з кимсь іншим.Я не розумію, чого я повинен відповідати за комуністів? Я ніколи за них не голосував, і мені всіляка комуняцька ідеологія поперек горла стоїть ще з часів СРСР. Я на виборах голосував за ПР. І я цього не цураюсь, і кажу про це відверто. Подобається мені ПР??? Звісно, НІ!!! Але, як на мою думку, це найменше зло, яке нам запропонували на виборах. КПУ і партія "Свобода" – то дві фашистські партії. В обох партіях нам кажуть, що в їх рядах нема олігархів. Брешуть, звісно. Але мова не про це. Мета в обох цих партіях одна й таж – заграбастати Україну, підкорити її остаточно і повністю! Їм мало того, щоб заграбастати окремі фабрики, заводи, банки, земельні ділянки. Їм подавай усе і зразу. Тобто націоналізація всього, всього, всього! А, ось далі, йде різниця між цими партіями. Комуністи кажуть, що право власності на всі засоби виробництва має перейти до рук "повсталого пролетаріату". А від імені "повсталого пролетаріату" буде користуватися усіма багатствами країни жалюгідна купка комуністичних лідерів. Свободівці кажуть, що право власності на всі засоби виробництва має перейти до рук "свідомих патріотів". А від імені "свідомих патріотів " буде користуватися усіма багатствами країни жалюгідна купка соціал-націоналістичних лідерів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 13 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2013 Шановний Зима. У мне склалося таке враження, що ви мене переплутали з кимсь іншим. Я не розумію, чого я повинен відповідати за комуністів? Я ніколи за них не голосував, і мені всіляка комуняцька ідеологія поперек горла стоїть ще з часів СРСР. Я на виборах голосував за ПР. І я цього не цураюсь, і кажу про це відверто. Подобається мені ПР??? Звісно, НІ!!! Але, як на мою думку, це найменше зло, яке нам запропонували на виборах. КПУ і партія "Свобода" – то дві фашистські партії. В обох партіях нам кажуть, що в їх рядах нема олігархів. Брешуть, звісно. Але мова не про це. Мета в обох цих партіях одна й таж – заграбастати Україну, підкорити її остаточно і повністю! Їм мало того, щоб заграбастати окремі фабрики, заводи, банки, земельні ділянки. Їм подавай усе і зразу. Тобто націоналізація всього, всього, всього! А, ось далі, йде різниця між цими партіями. Комуністи кажуть, що право власності на всі засоби виробництва має перейти до рук "повсталого пролетаріату". А від імені "повсталого пролетаріату" буде користуватися усіма багатствами країни жалюгідна купка комуністичних лідерів. Свободівці кажуть, що право власності на всі засоби виробництва має перейти до рук "свідомих патріотів". А від імені "свідомих патріотів " буде користуватися усіма багатствами країни жалюгідна купка соціал-націоналістичних лідерів. Ні, не сплутав, ви не помітили, що раніше я ставив питання, чим КПУ відрізняється від Свободи, невже вони гірше за П.Р.? Засуджую я не вас особисто, а тих хто вважає неправедних багатіїв, та ще й таких, що не виконали жодної обіцянки- гідних нами керувати. Дозвольте ще питання, чому ви називаєте їх обох фашистськими. Щодо П.Р., то ніби вони не заграбастали усе і одразу. Перерозподіл власності учиняється на протязі всієї історії тим чи іншим чином. Чомусь ви обрали на цей раз саміх негідників. Тому я й написав, що краще вже комуністів обрали, якщо вам по духу чужерідні свободівці. До речі, хто там з них олігарх. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 13 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2013 а украинцам ехать некуда- они и так у себя дома.Да ты что, Дум? А сколько украинцев уже выехало на ПМЖ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 13 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2013 Ні, не сплутав, ви не помітили, що раніше я ставив питання, чим КПУ відрізняється від Свободи, невже вони гірше за П.Р.? Засуджую я не вас особисто, а тих хто вважає неправедних багатіїв, та ще й таких, що не виконали жодної обіцянки- гідних нами керувати. Дозвольте ще питання, чому ви називаєте їх обох фашистськими. Щодо П.Р., то ніби вони не заграбастали усе і одразу. Перерозподіл власності учиняється на протязі всієї історії тим чи іншим чином. Чомусь ви обрали на цей раз саміх негідників. Тому я й написав, що краще вже комуністів обрали, якщо вам по духу чужерідні свободівці. До речі, хто там з них олігарх. Шановний Зима. Ви задали багато питань. Я вже думав, як на них відповісти. А потім зрозумів, що всі мої відповіді вам не потрібні. Ви дуже сильно зомбовані нацистською пропагандою. Ви можете чути тільки їхні аргументи. Ви доросла людина, і хто б і що б не казав, вас з нацистського шляху не звернути. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 14 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2013 Ога там одни знавци. Главарь дупознавечь, зам климакс леди- суржикзнавець. Какие алигархи, так одна вшивота. фашистская.но тут пришёл беженец из туманного альбиона и высказался строго по теме , аргументировано и разумно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 14 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2013 ага, особенно вы войдете, рускоязычный....Украина была при сталине независисмой республикой в составе союза и такие как вы могут поехать в росию хоть щас, а украинцам ехать некуда- они и так у себя дома. так что ув. рускоязычный- не мути воду. Извините, что вмешиваюсь, на месте Ярдыва я бы вам ответил так:Не говорите, что мне делать и я не скажи куда вам идти ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 14 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2013 Шановний Зима. Ви задали багато питань. Я вже думав, як на них відповісти. А потім зрозумів, що всі мої відповіді вам не потрібні. Ви дуже сильно зомбовані нацистською пропагандою. Ви можете чути тільки їхні аргументи. Ви доросла людина, і хто б і що б не казав, вас з нацистського шляху не звернути. Почему 9 грамм, фашистов останавливает, мгновенно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 15 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2013 Почему 9 грамм, фашистов останавливает, мгновенно.тупая собачка черчиль - снова постишь великосодержательные посты уровня - тут был я - русский идиот Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 17 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2013 На тебя чюшкан и пули жалко, так обоссать и сам здохнешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ярдыв Опубліковано 18 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2013 и будут они жить безбедно, долго и счастливо и умрут в один день....? Ты до их смерти не не доживёшь, так как они будут жить долго и счастливо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ярдыв Опубліковано 18 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2013 ага, особенно вы войдете, рускоязычный....Украина была при сталине независисмой республикой в составе союза и такие как вы могут поехать в росию хоть щас, а украинцам ехать некуда- они и так у себя дома. так что ув. рускоязычный- не мути воду.Для меня понятие "Родина" это тот городок, где родился, моя школа, мои друзья и родные. Я не связываю понятие государства и Родины в одно целое. Я родился и вырос в Украине, здесь живу, говорил говорю и буду говорить на русском языке, даже если будет 100 запретов. И ни куда не поеду, а попробуют выгнать- найду как поставить на место любого националюгу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.