За У проти М. Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 при всём уважении но у меня с отчимом личные счёты и он ну никак не хочет оставить меня в покое а игнорировать агрессию я не приучен вторую щёку я не подставляю из принципа Не только с Отчимом личные счеты, может Отчима оставишь на потом, ну в порядке живой очереди. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Не только с Отчимом личные счеты, может Отчима оставишь на потом, ну в порядке живой очереди. :lol: счёты только с отчимом , за евой - должок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Подлец ты, рабинович, хам, подлец и аморальное существо. Я очень удивляюсь, что с тобой некоторые ещё пытаются общаться. Во мне же ты вызываешь лишь отвращение и рвотные позывы. Это о тебе, уёбище: В виртуале герой ОНО А в реале ОНО говно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Подлец ты, рабинович, хам, подлец и аморальное существо. Я очень удивляюсь, что с тобой некоторые ещё пытаются общаться. Во мне же ты вызываешь лишь отвращение и рвотные позывы. Это о тебе, уёбище: В виртуале герой ОНО А в реале ОНО говно. гы чмошник, ты показал своё настоящее лицо и твои же друзья от этого содрогнулись не я оказался уродом а ты Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Fuliganka Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Подлец ты, рабинович, хам, подлец и аморальное существо. Я очень удивляюсь, что с тобой некоторые ещё пытаются общаться. Сань, здесь в подобном тоне почти все так общаются... Я пытаюсь понять,почему? Потому что нет модератора? Ведь не могут же быть на одном уровне воспитания так много и сразу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Сань, здесь в подобном тоне почти все так общаются... Я пытаюсь понять,почему? Потому что нет модератора? Ведь не могут же быть на одном уровне воспитания так много и сразу... Ага, а твой Сань, сдесь лидер такого общения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Подлец ты, рабинович, хам, подлец и аморальное существо. Я очень удивляюсь, что с тобой некоторые ещё пытаются общаться. Во мне же ты вызываешь лишь отвращение и рвотные позывы. Это о тебе, уёбище: В виртуале герой ОНО А в реале ОНО говно. Говно, которое себя считает золотом. Картинка точно про него Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Сань, здесь в подобном тоне почти все так общаются... Я пытаюсь понять,почему? Потому что нет модератора? Ведь не могут же быть на одном уровне воспитания так много и сразу... Хто хоче розібратися самостійно - той не запитується - а читає архів. А хто хоче щось змінити, той в першу чергу буде звертатися до людини, для кого він є авторитетом, другом - тобто, для кого його думка щось важить. А потім вже буде апелювати до стороннього. А наразі це виглядає, як вигородження свого, бо наприклад, запитання Почему ты считаешь,что твое мнение и высказывания безошибочны? А если в чём-то возражения,ты готов к оскорблениям. Причем однообразным : говно,язык в жопе... Какая тебе разница 20 лет или 120 Еве? Если не приемлемы твоему пониманию её высказывания - не общайся...Но так оскорблять женщину ни одному мужчине чести не делает.. . у мене виникають до вашого друга САИ, який, повірте мені, нічим не кращий від Рабіновича і зі мною, наприклад, спілкується подібним чином, з однією різницею, що я йому не відповідаю. Причому це тягнеться з моменту моєї реєстрації на форумі - і з часом лише прогресує. Тема Рабіновича, звичайно, йому честі не додає, але тут і до нього честю не дуже дорожили. Тому на даний момент стоїть не питання розбору польотів, а хто перший це припинить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Подлец ты, рабинович, хам, подлец и аморальное существо. Я очень удивляюсь, что с тобой некоторые ещё пытаются общаться. Во мне же ты вызываешь лишь отвращение и рвотные позывы. Это о тебе, уёбище: В виртуале герой ОНО А в реале ОНО говно. Не тобі про це говорити, бо ти не кращий. А не припиниш, я і цитатку втисну. Так, як ви сворою напали на Рабіновича, ви нападали і на мене. Так що я маю МОРАЛЬНЕ право про це казати. А ти, САИ, як виявилося, в деяких місцях чистенький і прилизаний, а сюди приходиш справляти фізіологічні потреби. Там, де я й інші спілкуються. і робити ти це почав задовго до Рабіновича. І про язик в Ж* ти писав не раз, і про мій вік тебе цікавило не менше Рабіновича - ну чим ти кращий, щоб на нього нападати, а тебе вигороджувати? Бо він жид, а ти руский? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Fuliganka Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Ага, а твой Сань, сдесь лидер такого общения. Хих-хи...А как ты догадался что он мой? А если он лидер,и ты не один год общаешься, значит нравится?.. Тада чего сейчас заголосил? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 І ось так, муЖики, вам від мене, жінки, порада: досить нюні розпускати і ховатися за бабські спини. Якщо я жінка можу не зважати, що про мене пишуть хами - ви, якщо щось не подобається - також не зважайте, а це значить не хаміть у відповідь. ХЄРої. бля. А жінкам раджу не ставати ні на чию сторону, бо раз пропустивши "свого" хама - ми спричинилися до лавини. До речі, про це я говорила раніше, коли ваші друзі приятелі писали гидоту про мене. Амінь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Хих-хи...А как ты догадался что он мой? А если он лидер,и ты не один год общаешься, значит нравится?.. Тада чего сейчас заголосил? А, зачем спрашивала у Саня, может котела разрекламировать. Один год и не нравится, разве противник нравится, кроме того противный. :lol: подленький. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Fuliganka Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Хто хоче розібратися самостійно - той не запитується - а читає архів. А хто хоче щось змінити, той в першу чергу буде звертатися до людини, для кого він є авторитетом, другом - тобто, для кого його думка щось важить. А потім вже буде апелювати до стороннього. А наразі це виглядає, як вигородження свого, бо наприклад, запитання Почему ты считаешь,что твое мнение и высказывания безошибочны? А если в чём-то возражения,ты готов к оскорблениям. Причем однообразным : говно,язык в жопе... Какая тебе разница 20 лет или 120 Еве? Если не приемлемы твоему пониманию её высказывания - не общайся...Но так оскорблять женщину ни одному мужчине чести не делает.. . у мене виникають до вашого друга САИ, який, повірте мені, нічим не кращий від Рабіновича і зі мною, наприклад, спілкується подібним чином, з однією різницею, що я йому не відповідаю. Причому це тягнеться з моменту моєї реєстрації на форумі - і з часом лише прогресує. Тема Рабіновича, звичайно, йому честі не додає, але тут і до нього честю не дуже дорожили. Тому на даний момент стоїть не питання розбору польотів, а хто перший це припинить. а что мешает? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Fuliganka Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 А, зачем спрашивала у Саня, может котела разрекламировать. Один год и не нравится, разве противник нравится, кроме того противный. :lol: подленький. :lol: тебе с погреба виднее... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Сань, здесь в подобном тоне почти все так общаются... Я пытаюсь понять,почему? Потому что нет модератора? Ведь не могут же быть на одном уровне воспитания так много и сразу... Я, отвечал на твой вопрос. Хочу сказать, что вы уже меньше нравитесь, чем давеча. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 тебе с погреба виднее... Кто в погребе, должен сказать, кто-то со стороны. Кому ведней, кто где. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Fuliganka Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Я, отвечал на твой вопрос. Хочу сказать, что вы уже меньше нравитесь, чем давеча. Беда то какая...Я исправлюсь :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 [/b] а что мешает? Пардон, щойно від Глоби - закодувалася відповідати за інших. Тому нехай кожен за себе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Ага, а твой Сань, сдесь лидер такого общения.более того он ещё и самая плодотворная его часть Тема Рабіновича, звичайно, йому честі не додає, але тут і до нього честю не дуже дорожили. Тому на даний момент стоїть не питання розбору польотів, а хто перший це припинить. дело не во мне дело в обществе которое не просто прется от такого общения а чувствует себя в нём как дома потому что эта форма общения для русских - норма общения Хих-хи...А как ты догадался что он мой? А если он лидер,и ты не один год общаешься, значит нравится?.. Тада чего сейчас заголосил? ты сама это сказала вывод исключительно из твоих же постов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 [/b] Беда то какая...Я исправлюсь :rolleyes: Не я же не изверг, какай-то, вам еще щанс и две форы. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Пардон, щойно від Глоби - закодувалася відповідати за інших. Тому нехай кожен за себе. Предложение было кодироваться от словоблудия ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Fuliganka Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 ты сама это сказала вывод исключительно из твоих же постов Ты знаешь Раби, права Ориана.Неважно кто первый ,или второй начал грубить.Важно прекратить личностно-оскорбительную манеру общения. Хотя, может некоторым без этого покажется грустно... Я даже стих детский вспомнила. Человеку не надо жалости И щедростей подносимых на блюде. Люди,будьте горды ,пожалуйста. Будьте добрыми ,люди. Не согласны, так возражайте... А не правы, не раздражайтесь... Помогая - не унижайте. Получая, - не унижайтесь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Ты знаешь Раби, права Ориана.Неважно кто первый ,или второй начал грубить.Важно прекратить личностно-оскорбительную манеру общения. Хотя, может некоторым без этого покажется грустно... Я даже стих детский вспомнила. Человеку не надо жалости И щедростей подносимых на блюде. Люди,будьте горды ,пожалуйста. Будьте добрыми ,люди. Не согласны, так возражайте... А не правы, не раздражайтесь... Помогая - не унижайте. Получая, - не унижайтесь... любой договор должен быть двусторонниминаче он не имеет смысла Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 17 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 продолжаю почему такие как отчим - катастрофа для домашних они никогда ничего не забывают и любой , даже копеечный конфликт приводит к длительному перечислению ошибок , непослушаний и прочей ерунды , не забывается ничего даже мелочь и такая пытка продолжается до полного согласия домашних с точкой зрения отчима люди такого типа твёрдо убеждены что есть всего два мнения - их и ошибочное всё это приводит к сильно нервной атмосфере в доме , которая проявляется либо в истеричности - особенно у женщин или в сердечных болезнях - инфарктах например Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Ты знаешь Раби, права Ориана.Неважно кто первый ,или второй начал грубить.Важно прекратить личностно-оскорбительную манеру общения. Хотя, может некоторым без этого покажется грустно... Я даже стих детский вспомнила. Человеку не надо жалости И щедростей подносимых на блюде. Люди,будьте горды ,пожалуйста. Будьте добрыми ,люди. Не согласны, так возражайте... А не правы, не раздражайтесь... Помогая - не унижайте. Получая, - не унижайтесь... "Мы не можем запретить птицам пролетать над нашей головой,но мы не позволим им садится нам на голову и вить на ней свои гнёзда.Подобно этому мы не можем запретить дурным мыслям иногда приходить к нам в голову,но мы должны не позволять им гнездиться в нашем мозгу." :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 17 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 "Мы не можем запретить птицам пролетать над нашей головой,но мы не позволим им садится нам на голову и вить на ней свои гнёзда.Подобно этому мы не можем запретить дурным мыслям иногда приходить к нам в голову,но мы должны не позволять им гнездиться в нашем мозгу." :rolleyes:росия занимает кажется второе место в мире по количеству разводов об этом стоит задуматься а сколько женщин умирает молодыми - только потому что не нашли в себе мужества сбежать от домашнего тирана? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 росия занимает кажется второе место в мире по количеству разводов об этом стоит задуматься а сколько женщин умирает молодыми - только потому что не нашли в себе мужества сбежать от домашнего тирана? Россия вообще по всяким негативам, суицыду, коррупции, смертностью в автоавариях, отравлениях алкоголем. А вот в чем то хорошем России не видать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 17 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Россия вообще по всяким негативам, суицыду, коррупции, смертностью в автоавариях, отравлениях алкоголем. А вот в чем то хорошем России не видать.царство мордока в котором живут орки ты ж в курсе - орков толкиен с русских срисовал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 царство мордока в котором живут орки ты ж в курсе - орков толкиен с русских срисовал Хоть в чем-то польза, стали натурщиками. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 17 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Хоть в чем-то польза, стали натурщиками. :lol:польза будет когда раша перестанет существовать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.