Перейти до змісту
Український політичний форум

Нарушения на выборах

Гість Bressera

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановна Оріано.

Коли ви кажете про владу, про вибір, про стабільність і т.д., то я розумію, що мова йде виключно про ПР. А виходячи з цього – питання. Невже ви вважаєте, якщо до влади прийде інша олігархічна партія, то жити буде краще?

Як на мене, то всі олігархи – то одна й таж банда, тільки кольори різні.

І ще одне питання, а що ви пропонуєте, щоб протистояти владі олігархів?

• Відповідей 72
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Шановна Оріано.

Коли ви кажете про владу, про вибір, про стабільність і т.д., то я розумію, що мова йде виключно про ПР. А виходячи з цього – питання. Невже ви вважаєте, якщо до влади прийде інша олігархічна партія, то жити буде краще?

Як на мене, то всі олігархи – то одна й таж банда, тільки кольори різні.

І ще одне питання, а що ви пропонуєте, щоб протистояти владі олігархів?

У нас в країні є одна партія олігархів - чистопородна, нерозбавлена, класична - це Партія Регіонів. Всі інші партії можуть підтримуватися в тій чи іншій мірі олігархами, але вони не є олігархічними по формі і бандитськими по суті.

Це одне.

Інше - навіть якщо ви кажете, що всі партії олігархічні, то нащо ж створювати сприятливі умови для однієї, причому найбільш чистопородної? Вам відомо нащо прополюють кілька разів на рік город - адже бур"яни все рівно ростуть? Та щоб не дати їм вкоренитися і вибуяти. Так ось, своїм голосуванням за ПР - ви дали можливість їм ще більше вкоренитися, а отже ще пишніше розквітнути.

З чим вас вітаю, щоб вам добре було!!!!

Опубліковано

У нас в країні є одна партія олігархів - чистопородна, нерозбавлена, класична - це Партія Регіонів. Всі інші партії можуть підтримуватися в тій чи іншій мірі олігархами, але вони не є олігархічними по формі і бандитськими по суті.

Це одне.

Інше - навіть якщо ви кажете, що всі партії олігархічні, то нащо ж створювати сприятливі умови для однієї, причому найбільш чистопородної? Вам відомо нащо прополюють кілька разів на рік город - адже бур"яни все рівно ростуть? Та щоб не дати їм вкоренитися і вибуяти. Так ось, своїм голосуванням за ПР - ви дали можливість їм ще більше вкоренитися, а отже ще пишніше розквітнути.

З чим вас вітаю, щоб вам добре було!!!!

Ты во всем права,только многие люди не интересуются анализом общей ситуации а живут сугубо личными интересами.Тогда врач получив полтинник прибавки и новое оборудование в клинике голосует за ПР. Не соглашусь с тобой что кто то немножко связан кто то множко.Чуть чуть беременный? Нет пока политических элит не связанных с капиталом.Механизм и правило их возникновения,сложившиеся в державе,не дает такой возможности.Входной билет оценен в деньгах и доступен только богатым.
Опубліковано

Ты во всем права,только многие люди не интересуются анализом общей ситуации а живут сугубо личными интересами.Тогда врач получив полтинник прибавки и новое оборудование в клинике голосует за ПР. Не соглашусь с тобой что кто то немножко связан кто то множко.Чуть чуть беременный? Нет пока политических элит не связанных с капиталом.Механизм и правило их возникновения,сложившиеся в державе,не дает такой возможности.Входной билет оценен в деньгах и доступен только богатым.

Ну ось дивіться Свобода - вона виникла на наших теренах майже з нуля. Якщо кажуть, що її фінансують олігархи, то мені не віриться, бо деяких свободівців я знаю особисто - це дійсно ідейні люди і всі ці роки їх тримала разом не вигода, а ідея.

Як на мене - ідеальний спосіб створення партії, яка росте з низів, вивчає спочатку проблеми, щоб потім на більш високому рівні їх вирішувати - отже можна без олігархів. Сподіваюся, ви правильно трактуєте значення слова олігарх - не кожного багатого українця можна ним назвати.

З.І. Як ви думаєте, ось ці двоє, які відкрито агітують за ПР - невже звичайні прості люди, бо мені здається платні штабісти - з намірами вже на президентські вибори? Аж занадто у них примітивна мотивація - якраз для плебса - зовсім не в"яжеться з форумною публікою - як би не було, люди, які спілкуються на форумах, вже не міряють ефективність влади кілометрами побудованих доріг. А в тих приклади - і всі з життя - доступно так, без філософії і всяких ідейних заморочок.

Опубліковано

Ну ось дивіться Свобода - вона виникла на наших теренах майже з нуля. Якщо кажуть, що її фінансують олігархи, то мені не віриться, бо деяких свободівців я знаю особисто - це дійсно ідейні люди і всі ці роки їх тримала разом не вигода, а ідея.

Як на мене - ідеальний спосіб створення партії, яка росте з низів, вивчає спочатку проблеми, щоб потім на більш високому рівні їх вирішувати - отже можна без олігархів. Сподіваюся, ви правильно трактуєте значення слова олігарх - не кожного багатого українця можна ним назвати.

З.І. Як ви думаєте, ось ці двоє, які відкрито агітують за ПР - невже звичайні прості люди, бо мені здається платні штабісти - з намірами вже на президентські вибори? Аж занадто у них примітивна мотивація - якраз для плебса - зовсім не в"яжеться з форумною публікою - як би не було, люди, які спілкуються на форумах, вже не міряють ефективність влади кілометрами побудованих доріг. А в тих приклади - і всі з життя - доступно так, без філософії і всяких ідейних заморочок.

Свобода партия крикунов. Если проанализировать лозунги то сейчас все партии одинаковы. Можем судить только по действиям. Одни пилят заборы другие пилят бюджет.Только возможности различны а за ними и действия.
Опубліковано

Свобода партия крикунов. Если проанализировать лозунги то сейчас все партии одинаковы. Можем судить только по действиям. Одни пилят заборы другие пилят бюджет.Только возможности различны а за ними и действия.

очень здравая мысль

вот и давайте возьмём и перечислим что каждая партия сделала за последние 5 лет

реально сделала

как мне кажется - это довольно полезное занятие

Опубліковано

Я б не відмовився від гонорару, але нажаль ніхто не пропонує :lol:

Можливо для Вас буде дивно почути, але Януковича я не розглядаю як можливого кандидата для голосування.

Опубліковано

Я б не відмовився від гонорару, але нажаль ніхто не пропонує :lol:

Можливо для Вас буде дивно почути, але Януковича я не розглядаю як можливого кандидата для голосування.

Дивний ти, Свен, бо не розумієш - ти вже нах нікому не потрібен. Бидло зробило свою справу, бидло може відпочивати. Тепер вирішувати - буде янек президентом, чи не буде - залежатиме не від народу, а від купки негідників, яких ти привів до влади.

І тільки надія на те, що ті, за кого голосувала я - Свобода, задасть тону опозиції і вони не допустять, щоб ВР приймала рішення, так, як це було останнім часом - під руку твого чечетова - робить моє життя не таким безнадійним

А ти пішов нах - ти вже НІЩО!!!! як для мене, так і для твоїх господарів - ти банальний тягловий скот - на тебе вже ніхто не покладає свої надії. І дивлячись, як ти невміло тут виступаєш - я розумію чому так - ти не спосібний на вчинок, а таких ніхто не цінує.

Опубліковано

В тему про владу:

Нема влади - але є право на вибір і БУНТ. Люди делегували їм свій бунт. Як бачите, це наразі непогано працює, бо еліту потрібно тримати в постійному страху. Ну а як по вашому формувалися традиції і громадянське суспільство в цивілізованих країнах?.

• 2 тижня потому...
  • 1 рік потому...
Опубліковано

Сразу видно - человек ни разу не поднимался на крылечко детского садика. То есть - современного суда Изображение

• 2 тижня потому...
Опубліковано

нигде не нашёл информации о задержании и назначеном наказании лиц, избивших кандидета в президенты Царёва.

Как-то недемократичненько...

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Як бачите, це наразі непогано працює, бо еліту потрібно тримати в постійному страху. Ну а як по вашому формувалися традиції і громадянське суспільство в цивілізованих країнах? [imghttp://ukrpolitforum.com/style_emoticons/default/rolleyes.gif[/img]

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...