Бубусь Опубліковано 1 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2012 Ну ось признайся Бубо, ти до мене не байдужий пра? і аву змінив... тільки ось не можу розгледіти, що то за Мефістофель такий - анахроніст небось :lol: якийсь..... ну, вааще ппц.. я ж говорил.. черноротыми не интересуюсьпро какого то псевдохероя Бандеру знаешь, а вот о настоящих нихера.. Нестор Иванович ему имя.. дальше догадаешься а аву могу вернуть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 1 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2012 .. ну, вааще ппц.. я ж говорил.. черноротыми не интересуюсь про какого то псевдохероя Бандеру знаешь, а вот о настоящих нихера.. Нестор Иванович ему имя.. дальше догадаешься а аву могу вернуть бред - нестор был шизофреником с тяжелой наследственностью и сифилисом второй стадии Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 1 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2012 бред - нестор был шизофреником с тяжелой наследственностью и сифилисом второй стадииэто ты с Лениным спутал Раби, а ты точно с Хайфы? Каца Сашку знаешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2012 бред - нестор был шизофреником с тяжелой наследственностью и сифилисом второй стадии А пох.... Анархия - мать порядка)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 1 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2012 это ты с Лениным спутал Раби, а ты точно с Хайфы? Каца Сашку знаешь? нет, не спутал, я достаточно подробно занимался теорией анархии, так вот нестор был душевно больной человек и под него кропоткин - подогнал очень интересную теорию анархии а большевики радостно этот бред подхватили - потому что кропоткинская версия анархизма как раз лучше всего и дискредитировала анархию А пох.... Анархия - мать порядка))))хоть ты написала это и с сарказмом - но тем не менее это факт Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 1 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2012 А пох.... Анархия - мать порядка))))прально..все нах ибо нех.. хотя пох Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 1 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2012 прально.. все нах ибо нех.. хотя пох а это уже не анархия - это совок самая мерзкая его составляющая Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2012 прально.. все нах ибо нех.. хотя пох Во-во... становлюсь анархисткой... Меня тут уже некоторые донецкие давно к ним причислили :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 1 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2012 Во-во... становлюсь анархисткой... Меня тут уже некоторые донецкие давно к ним причислили :rolleyes: это которые в 4 палате? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2012 .. ну, вааще ппц.. я ж говорил.. черноротыми не интересуюсь Фі на тебе... мої вуста - солодкого меду трунок... залишать пам"ять назавжди. Ти будеш викликати в муках спомин Щоб їх смак відчути як тоді... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Нестор Иванович ему имя.. дальше догадаешься а аву могу вернуть ты не в теме. У нас уже один Нестор Иваныч есть! Который "отчим", не тот, который батько )) Живи с размахом! Никого не бойся, ты похож на Бреда Питта. Вот его и цепляй смело!)))http://s005.radikal.ru/i209/1211/64/2250f7554d90.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 ты не в теме. У нас уже один Нестор Иваныч есть! Который "отчим", не тот, который батько )) угу, имя обязывает - он такой же ебанутый как и махно да и чины у них одинаковые Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 ты не в теме. У нас уже один Нестор Иваныч есть! Который "отчим", не тот, который батько )) Живи с размахом! Никого не бойся, ты похож на Бреда Питта. Вот его и цепляй смело!)))http://s005.radikal.ru/i209/1211/64/2250f7554d90.jpg .. ну ладно.. ладно.. пусть тогда виллис будет.. на него больше похож.. питт гламурный беее.. (всегда хотел побрить голову.. аля-абрек) а шо? надо кого то боятся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Фі на тебе... мої вуста - солодкого меду трунок... залишать пам"ять назавжди. Ти будеш викликати в муках спомин Щоб їх смак відчути як тоді... :blink: ой...як коли???? а шо було вже??? ...шота у меня провалы в памяти... надо к доХтару.. а то, не привиди Господь, еще алименты будуть.. а я не сном не духом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 :blink: ой... як коли???? а шо було вже??? ...шота у меня провалы в памяти... надо к доХтару.. а то, не привиди Господь, еще алименты будуть.. а я не сном не духом Ти мені більше не подобаєшся - відвали... такий облом, за зовнішністю брутального мена ховався самозакоханий нарцис, який крутиться перед жінками: як я вам у такому прикиді, а в такому...а мо такий? ФІ........!!!!!!!! Не пиши мені більше!!!! Думала ти інший...Схоже між чоловіків найбрутальніший - Рабіновіч. Але він зайнятий Євою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Ти мені більше не подобаєшся - відвали... такий облом, за зовнішністю брутального мена ховався самозакоханий нарцис, який крутиться перед жінками: як я вам у такому прикиді, а в такому...а мо такий? ФІ........!!!!!!!! Не пиши мені більше!!!! Думала ти інший...Схоже між чоловіків найбрутальніший - Рабіновіч. Але він зайнятий Євою. да нужна ты мне.. епть, как зайцу стоп сигнал :lol: тут поинтересней женщины имеются .. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 да нужна ты мне.. епть, как зайцу стоп сигнал :lol: тут поинтересней женщины имеются .. Ну і йух з тобою, козел... ...і кращих від мене нема!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Ну і йух з тобою, козел... ...і кращих від мене нема!!!! Хвали мене, моя губонько, бо роздеру аж до вуха ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Ну і йух з тобою, козел... ...і кращих від мене нема!!!! Пф.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Хвали мене, моя губонько, бо роздеру аж до вуха ;) Не побоюсь цього слова - НЕМА!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Пф.. Пф..пф..ф-фффф... - а я ще з піни морської не вийшла... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Не побоюсь цього слова - НЕМА!!! Ну... на вкус и цвет.... Вот если бы не ты сама себя превозносила, а другие .... тогда бы и говорила... А так... иметь в поклонниках Кузю - это уже себя не уважать... Ладно... кажется мы условия перемирия нарушаем... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Ну... на вкус и цвет.... Вот если бы не ты сама себя превозносила, а другие .... тогда бы и говорила... А так... иметь в поклонниках Кузю - это уже себя не уважать... Ладно... кажется мы условия перемирия нарушаем... Дик інші й хвалять - тільки "кто на что гаразд" :lol: А ти визнай - мені б не було важко про інших, ну хоча б про Євку - краща, але дуже молода. Нема ще жіночого шарму, який подобається і хлопцям і зрілим чоловікам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Буба, постав іншу авку - Брюссі - незачьот - б"ють часто... Пока, не сумуй, йух я з тобою залишила - знацця не обідила. Цьом-па-па.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Цитата(рабинович @ 1.11.2012, 19:22) * бред - нестор был шизофреником с тяжелой наследственностью и сифилисом второй стадии это ты с Лениным спутал :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Буба, постав іншу авку - Брюссі - незачьот - б"ють часто... Пока, не сумуй, йух я з тобою залишила - знацця не обідила. Цьом-па-па.... .. Йой, та, зохен вэй!!! солодка цукерочка завжди зи мною ;) на шо тут обижаться... .. Я не знаю, что мне делать с этою бедою Покорил меня орешек, с лысой головою Ах, какой красивый нос и взгляд у него едкий Мой мужчина, мой герой, мой орешек крепкий! :lol: не .. не буду менять Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Буба, постав іншу авку - Брюссі - незачьот - б"ють часто... . Бьют то бьют.... но победителем выходит именно он))))) А главное что? Правильно... РЕЗУЛЬТАТ :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Остин Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Не побоюсь цього слова - НЕМА!!! Ори, да ты секси... Теперь я понял чего тебя ревнует к мужской половине форума твоя бывшая(скорее всего и будущая) подруга... Молодец... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 :lol: не .. не буду менять ничо так.. ноне цепляет а у меня вот идеал мужской красоты : и Антонио Бандерас. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Ори, да ты секси... Теперь я понял чего тебя ревнует к мужской половине форума твоя бывшая(скорее всего и будущая) подруга... Молодец... Мерси, тільки ревнувати не треба, бо кожна жінка - Королева, якщо біля неї є Король. А зробити чоловіка королем може лише жінка - ось таке зачароване коло. Так що все у наших і ваших руках, ... і коли жінка після сварки приповзе до чоловіка на колінах, він повинен вилізти з-під ліжка і попросити у неї пробачення :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.