Slavkora Опубліковано 16 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2012 Вбивали,отруювали наших відаючих і інтуїтивних провідників Хмельницького,Гонту,Залізняка,Пугачова,Разіна,Шевченка,Франка,Гоголя,Мурашка,Іва сюка,Бикова,Тризубого Стаса,Білозіра,Чорновола,Гетьмана,Патріарха Володимира(Романюка).Перед приїздом Гундяя(клона) в Україну вбили карпатського мольфару і засадили іншого.Мольфарами називали лікарів за Фараонів.Дві найкращі співачки попали в автокатастрофи і ледь вижили,одна не ходить.Третя раптово померла,після того,як заспівала,-Я козачка...А менш відомих-тисячі.Це покривається каральними органами,контрольованими клонами. Я винайшов справжню назву нашого Герба,розкрив таїну слова Україна,звеличив Фараонів та козаків.Доберуться і до мене.За мій довгий язик.Але я не боюся смерти.Я-Вой.Я піду по нашому Чумацькому шляху реінкарнацій.І вже звідти дам здачі.Мало не здасться нікому.Попереджаю всіх та одразу. Примусово одружували з гетично хворими рудими кацапами.Вивезли заводи та музеї,і забули повернути.Все наше називають своїм.І твоє-твоє,і моє-твоє.Затопили найдавніші міста на Землі під прикриттям необхідності електрики,яку завжди продавали за кордон,а грошики-собі.Виголосили українців турко-татарами для обгрунтування нашого нищення і виселення.Всіх не виселиш-влаштували голодомори.Вимерлі території заселили мігрантами.Ми ж спільні.Зібрали з*їзд кобзарів і всіх знищили.Бо прокляті націоналісти.Тобто співали тисячолітні думи,були живими носіями історії замість знищених літописів.Переписали всіх вчителів і 100 000 за рік,покатувавши трохи для задоволеня, порізали на шматки.Бо простий сільський вчитель знав про існування зодіакального українського календарю,тільки не з 12-річним циклом,а з 12 на 12=144-річним.А нашо тим тупим хохлам забивать голову собі таким складним календарем.Нехай працюють собі в шахтах,а ми їм розкажемо,шо до чого,і грошики їх розподілимо. І все це прикривається створеними штучно пседонауками,в т.ч. історією,якою клони завідують.Повністю паплюжаться і сплюндровуються давні цивілізації,знищені клонами,а нові штучні утворення показуються як якийсь природній незворотній розвиток людства. Вячеслав ДілоВій «Альтернативна історія» (Далі буде) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 17 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 Доберуться і до мене.За мій довгий язик.Але я не боюся смерти.Я-Вой. Вячеслав ДілоВій «Альтернативна історія» (Далі буде) Воистину, для воя сидеть в одной палате со всякими самозванцами смерти подобно. "- Могу я видеть прокурора? - Можете. Где у нас прокурор? - В шестой палате, где раньше Наполеон был." © Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Slavkora Опубліковано 17 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 Ти.шо.саид.жлоб.син підзаборної суки.тут розвонявся?до 17 років немита худоба.рогами навоз місило в жлобятні.а потім на бидляцькі роги погони націпило.краще дюдей жити захотіло.кугут?Як одєну портупєю-все тупєю та тапєю.Працювать у себе не хотів.поїхав винюхувати.де кого обікрасти.В Росії всі сайти запаскудили.та сюди жлоб ннемитий лізеш.Продажна бидляцька твар.Хронік фсбшний.мусор вонючий.Ти-жлоб із жлобятні.батьки твої-жлоби вонючі.жінка-жлобиха.дітки-жлоби кацаповонючі.а ти хронік психічнохворий.накрався і лазиш.виблюдок.собачий розум шарикова показуєш.бо не тямиш.шо неповноцінний від народження.підлягаєш знищенню.Кіл осиковий тобі в череп твій воровський мусорський забити треба.не тобі.так хоч твоїм мусорським виродкам.таким же хитрожопим уродам.як ти.А потім заставити тебе.старого вонючого пердуна їх сожрать.а погонами закусити.Любиш рагу із каші .вилізшої з вонючої манди твоєї лягавої суки-жонки-жлобихи.куди ти свій обісцяний хуй тикав.макака.після інших макак? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 Вивезли заводи та музеї,і забули повернути.Все наше називають своїм. попутно!!! : я поражена премьерой нового фильма "СИНДРОМ ДРАКОНА". Сейчас по Интеру идет премьера. Худ.фильм этого года. ВЕ ЛИ КО ЛЕП НЕЙ ШИЙ!!!!!! Я вчера так ждала 7ю и 8 серию, а вместо них Динамо с Черногорией транслировали. Я от досады даже и не посмотрела, как сыграли. А в интернете дают только после того, как пройдут на экране. То есть существуют для просмотра только 6 серий. Если только у кого-то есть время - просмотрите в обязательном порядке. Фильм просто чудесный! И очень познавательный в историческом плане. Сюжет : основан на реальных фактах, связанных с обнаружением в 1993 году в украинском городе Кировограде огромной коллекции древностей, стоимостью около миллиарда долларов, принадлежавшей обычному электрику Александру Ильину, а также на материалах расследований, гипотезах и домыслах, появившихся по этому поводу за пятнадцать лет. 2009 год. На российско -финской границе таможенники по анонимному звонку задерживают человека, в багаже которого обнаруживают редчайшую книгу -никому неизвестный экземпляр «Морского устава» Петра Первого. ФСБ начинает расследование, которое сопровождается рядом таинственных и необъяснимых смертей. 1953 год. Группа высокопоставленных чинов армии, партии и спецслужб решает в смутное для страны время, собрать все награбленные в ходе «официальных репрессий» и вывезенные из побежденной Германии сокровища в одном тихом месте. Хранителями бесценной коллекции становятся молодой разведчик Терехов и освобожденный из тюрьмы коллекционер Авдеев. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Slavkora Опубліковано 17 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 Шуфрич купив колекцію орденів в Криму за 3 млн.доларі.У Табачника все забито кинжалами з золота та срібла.У Громова.командувача в Афганістані.квартира забита антикваріатом.Офіцер ФСБ купив в Києві ікону 14 ст.Платив 10 000 доларів за кв.см. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 17 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 Ти.шо.саид.жлоб.син підзаборної суки.тут розвонявся?до 17 років немита худоба.рогами навоз місило в жлобятні.а потім на бидляцькі роги погони націпило.краще дюдей жити захотіло.кугут?Як одєну портупєю-все тупєю та тапєю.Працювать у себе не хотів.поїхав винюхувати.де кого обікрасти.В Росії всі сайти запаскудили.та сюди жлоб ннемитий лізеш.Продажна бидляцька твар.Хронік фсбшний.мусор вонючий.Ти-жлоб із жлобятні.батьки твої-жлоби вонючі.жінка-жлобиха.дітки-жлоби кацаповонючі.а ти хронік психічнохворий.накрався і лазиш.виблюдок.собачий розум шарикова показуєш.бо не тямиш.шо неповноцінний від народження.підлягаєш знищенню.Кіл осиковий тобі в череп твій воровський мусорський забити треба.не тобі.так хоч твоїм мусорським виродкам.таким же хитрожопим уродам.як ти.А потім заставити тебе.старого вонючого пердуна їх сожрать.а погонами закусити.Любиш рагу із каші .вилізшої з вонючої манди твоєї лягавої суки-жонки-жлобихи.куди ти свій обісцяний хуй тикав.макака.після інших макак? :lol: Очень интеллигентная речь. Достойно дитя Козы. :lol: :lol: :lol: Кстати, там тебе пришёл перевод от Путина, ровно 30 серебряников. Не забудь завтра сходить получить... ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 17 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 попутно!!! : я поражена премьерой нового фильма "СИНДРОМ ДРАКОНА". Сейчас по Интеру идет премьера. Худ.фильм этого года. ВЕ ЛИ КО ЛЕП НЕЙ ШИЙ!!!!!! Я вчера так ждала 7ю и 8 серию, а вместо них Динамо с Черногорией транслировали. Я от досады даже и не посмотрела, как сыграли. А в интернете дают только после того, как пройдут на экране. То есть существуют для просмотра только 6 серий. Если только у кого-то есть время - просмотрите в обязательном порядке. Фильм просто чудесный! И очень познавательный в историческом плане. Сюжет : основан на реальных фактах, связанных с обнаружением в 1993 году в украинском городе Кировограде огромной коллекции древностей, стоимостью около миллиарда долларов, принадлежавшей обычному электрику Александру Ильину, а также на материалах расследований, гипотезах и домыслах, появившихся по этому поводу за пятнадцать лет. 2009 год. На российско -финской границе таможенники по анонимному звонку задерживают человека, в багаже которого обнаруживают редчайшую книгу -никому неизвестный экземпляр «Морского устава» Петра Первого. ФСБ начинает расследование, которое сопровождается рядом таинственных и необъяснимых смертей. 1953 год. Группа высокопоставленных чинов армии, партии и спецслужб решает в смутное для страны время, собрать все награбленные в ходе «официальных репрессий» и вывезенные из побежденной Германии сокровища в одном тихом месте. Хранителями бесценной коллекции становятся молодой разведчик Терехов и освобожденный из тюрьмы коллекционер Авдеев. Юля, если бы ты знала какие деньги крутятся на рынке антиквариата, какая кровь там льётся, ты бы тут же поседела от ужаса. Слава Богу, что твои знания основаны лишь на киношках и книжках. Я вот найду клад, и для его реализации найму тебя. Согласна? Можешь требовать любой процент в разумных пределах. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 17 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 В схроне человек стареет на 50% медленее. Инфа 100%!!! Не верите? Посмотрите на халичанку. ))))))))))))))))))))))) ======================= А она тут по моему заслуженному возрасту каталась. Значица, с моей колокольни, этой бабе Яге, 144 г. Так ещё даже ничего сохранилась. На пару столетий, травить людям жизнь, должно хватить... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 17 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 Ти.шо.саид.жлоб.син підзаборної суки.тут розвонявся?до 17 років немита худоба.рогами навоз місило в жлобятні.а потім на бидляцькі роги погони націпило.краще дюдей жити захотіло.кугут?Як одєну портупєю-все тупєю та тапєю.Працювать у себе не хотів.поїхав винюхувати.де кого обікрасти.В Росії всі сайти запаскудили.та сюди жлоб ннемитий лізеш.Продажна бидляцька твар.Хронік фсбшний.мусор вонючий.Ти-жлоб із жлобятні.батьки твої-жлоби вонючі.жінка-жлобиха.дітки-жлоби кацаповонючі.а ти хронік психічнохворий.накрався і лазиш.виблюдок.собачий розум шарикова показуєш.бо не тямиш.шо неповноцінний від народження.підлягаєш знищенню.Кіл осиковий тобі в череп твій воровський мусорський забити треба.не тобі.так хоч твоїм мусорським виродкам.таким же хитрожопим уродам.як ти.А потім заставити тебе.старого вонючого пердуна їх сожрать.а погонами закусити.Любиш рагу із каші .вилізшої з вонючої манди твоєї лягавої суки-жонки-жлобихи.куди ти свій обісцяний хуй тикав.макака.після інших макак? :lol:Здорово. А в стихах, не пробовал?Мне про кугутов особенно понравилось. Сам то ты кто? И в навозе хорошо разбираешься и пишешь неграмотно. И лексикон кугутский. Таких дремучих как ты, в моём детстве, "бакланами" называли. Вот и выходит, сам кугутяра - поискать.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 Юля, если бы ты знала какие деньги крутятся на рынке антиквариата, какая кровь там льётся, ты бы тут же поседела от ужаса. Слава Богу, что твои знания основаны лишь на киношках и книжках. Я вот найду клад, и для его реализации найму тебя. Согласна? Можешь требовать любой процент в разумных пределах. :lol: в отличие от .... некоторых....... я никаких оплат не требую. А с тобой почти во всем и всегда согласна. Только не пойму, зачем тебе его реализовывать? Зачем тебе столько денег? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Slavkora Опубліковано 17 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 ти мажор вонючий.Кого цікавить твоє.бидла.як ти.бидло .Ти-воровська безпродна худоба.Ти-син суки підзаборної.спадкова лягава собака.-до інтелігенції не рівняйся.Нонаїхали тупорилі в погонах.понакрали.окупували.права качаєте.ти і всі твої=тварі-жлоби.Зрадив родіну-і кугутів вишукує.старий вонючка.Не хтів працювати.недоумок мусорський-твої авиродки проклянуть день.коли вони вилупилися.Ви підлягаєте знищенню.як клас.Вся кацапея в города України переїхали.Росія зхаселяється чурками.І ти.дегенерат.не думай.шо тут будеш вонять.иігрант вонючий.Росія ослабне-і всіх вас покатують.а потім-порубають.Хочеш українського хліба?Вскриють пузо і тобі,і твоїм хитровидєланим вилупкам-і насиплють повне пузо. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 17 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 ти мажор вонючий.Кого цікавить твоє.бидла.як ти.бидло .Ти-воровська безпродна худоба.Ти-син суки підзаборної.спадкова лягава собака.-до інтелігенції не рівняйся.Нонаїхали тупорилі в погонах.понакрали.окупували.права качаєте.ти і всі твої=тварі-жлоби.Зрадив родіну-і кугутів вишукує.старий вонючка.Не хтів працювати.недоумок мусорський-твої авиродки проклянуть день.коли вони вилупилися.Ви підлягаєте знищенню.як клас.Вся кацапея в города України переїхали.Росія зхаселяється чурками.І ти.дегенерат.не думай.шо тут будеш вонять.иігрант вонючий.Росія ослабне-і всіх вас покатують.а потім-порубають.Хочеш українського хліба?Вскриють пузо і тобі,і твоїм хитровидєланим вилупкам-і насиплють повне пузо. :lol:Хто з нас справжній українець, це питання вельми спірне. Хоча-б тому, що навіть рідною мовою, як слід, користуватися не вмієш. Сам собі "авиродок", сам собі й характеристику оцим написав, опудало городнє.Й фантазії в тебе, якісь примітивні, кугутські. Усі в тебе "понаїхавші", усі менти-мусора, усі не згодні з твоїм примітивним розумом - "иігранти". Навіть у тому разі, якщо Росія хоч сто разів ослабне, то я до неї маю таке-ж саме відношення, як православний до Талмуду. Пнешся якісь там історичні віхи розставляти, а крім бруду у голові якихсь там порядних думок - чортма. Мабуть тільки й спроможний, вичавите з себе оте, що понаписувало. Давай ще, читати потішно. Тільки ось забіжить на форум зненацька, якийсь справжній українофоб, то радощам його не буде меж, бо нараз утвердиться у своїх ствердженнях про те, що українці й справді, дурні. Тож подумай, опудало, яку догоду і кому ти справляєш і на чий млин воду ллєш, недоумку.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 17 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 в отличие от .... некоторых....... я никаких оплат не требую. А с тобой почти во всем и всегда согласна. Только не пойму, зачем тебе его реализовывать? Зачем тебе столько денег? Я сам себе удивляюсь... представляешь, дожил до того возраста, когда уже и деньги не нужны... Того что имею, оказывается достаточно. Главное, что каждый должен понять, по моему уразумению, это то, что голыми мы на этом свете появились, голыми и уйдём, ни денег, ни богатства с собой не заберёшь. Так? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 Я сам себе удивляюсь... представляешь, дожил до того возраста, когда уже и деньги не нужны... Того что имею, оказывается достаточно. Главное, что каждый должен понять, по моему уразумению, это то, что голыми мы на этом свете появились, голыми и уйдём, ни денег, ни богатства с собой не заберёшь. Так? Сашенька, это тривиально. Деньги нужны всякому и всегда. Знаешь, какая в нашей стране последняя ходовая горькая шутка ? Ничто так не примиряет со стоимостью жизни, как оплата счета за погребение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 Ти.шо.саид.жлоб.син підзаборної суки.тут розвонявся?до 17 років немита худоба.рогами навоз місило в жлобятні.а потім на бидляцькі роги погони націпило.краще дюдей жити захотіло.кугут?Як одєну портупєю-все тупєю та тапєю.Працювать у себе не хотів.поїхав винюхувати.де кого обікрасти.В Росії всі сайти запаскудили.та сюди жлоб ннемитий лізеш.Продажна бидляцька твар.Хронік фсбшний.мусор вонючий.Ти-жлоб із жлобятні.батьки твої-жлоби вонючі.жінка-жлобиха.дітки-жлоби кацаповонючі.а ти хронік психічнохворий.накрався і лазиш.виблюдок.собачий розум шарикова показуєш.бо не тямиш.шо неповноцінний від народження.підлягаєш знищенню.Кіл осиковий тобі в череп твій воровський мусорський забити треба.не тобі.так хоч твоїм мусорським виродкам.таким же хитрожопим уродам.як ти.А потім заставити тебе.старого вонючого пердуна їх сожрать.а погонами закусити.Любиш рагу із каші .вилізшої з вонючої манди твоєї лягавої суки-жонки-жлобихи.куди ти свій обісцяний хуй тикав.макака.після інших макак? :lol: Тернопіль.Понаїхали, накрали Та все-все окупували Бидло, жлоб кацапський, бля! На гілляку москаля! Симферополь Эти подлые хохлы Нашу землю загребли! Крым хохлячий? Погуляй! Это русская земля! Олигарх Добре, як народ тупий. Хай міцніш тріщать чуби! Бійку скоїть не ледащі? Щоб мені жилось покраще! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Остин Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 Ти.шо.саид.жлоб.син підзаборної суки.тут розвонявся?до 17 років немита худоба.рогами навоз місило в жлобятні.а потім на бидляцькі роги погони націпило.краще дюдей жити захотіло.кугут?Як одєну портупєю-все тупєю та тапєю.Працювать у себе не хотів.поїхав винюхувати.де кого обікрасти.В Росії всі сайти запаскудили.та сюди жлоб ннемитий лізеш.Продажна бидляцька твар.Хронік фсбшний.мусор вонючий.Ти-жлоб із жлобятні.батьки твої-жлоби вонючі.жінка-жлобиха.дітки-жлоби кацаповонючі.а ти хронік психічнохворий.накрався і лазиш.виблюдок.собачий розум шарикова показуєш.бо не тямиш.шо неповноцінний від народження.підлягаєш знищенню.Кіл осиковий тобі в череп твій воровський мусорський забити треба.не тобі.так хоч твоїм мусорським виродкам.таким же хитрожопим уродам.як ти.А потім заставити тебе.старого вонючого пердуна їх сожрать.а погонами закусити.Любиш рагу із каші .вилізшої з вонючої манди твоєї лягавої суки-жонки-жлобихи.куди ти свій обісцяний хуй тикав.макака.після інших макак? :lol: Это великолепно! Уважаю людей которые могут "матюкаться" на ридной. Браво !!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Мик Опубліковано 22 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2012 ти мажор вонючий.Кого цікавить твоє.бидла.як ти.бидло .Ти-воровська безпродна худоба.Ти-син суки підзаборної.спадкова лягава собака.-до інтелігенції не рівняйся.Нонаїхали тупорилі в погонах.понакрали.окупували.права качаєте.ти і всі твої=тварі-жлоби.Зрадив родіну-і кугутів вишукує.старий вонючка.Не хтів працювати.недоумок мусорський-твої авиродки проклянуть день.коли вони вилупилися.Ви підлягаєте знищенню.як клас.Вся кацапея в города України переїхали.Росія зхаселяється чурками.І ти.дегенерат.не думай.шо тут будеш вонять.иігрант вонючий.Росія ослабне-і всіх вас покатують.а потім-порубають.Хочеш українського хліба?Вскриють пузо і тобі,і твоїм хитровидєланим вилупкам-і насиплють повне пузо. :lol: Ни разу не слышал такого "свидомого" матюкания. Надо своим нацикам в образец поставить! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 22 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2012 Сашенька, это тривиально. Деньги нужны всякому и всегда. Знаешь, какая в нашей стране последняя ходовая горькая шутка ? Ничто так не примиряет со стоимостью жизни, как оплата счета за погребение. Юля, тебя волнует то, что будет после тебя? Да хоть потоп... Не, я понимаю, что Украина... должна оставаться свободной... как сейчас :blink: , но, по большому счёту, мы уже будем в другой юрисдикции и в другом правовом фоне, где возможно и понятия такого не существует - Украина. :lol: :lol: Так что подумай, стоит ли размениваться на такие мелочи, как национализм, если впереди нас ждёт вечность? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 22 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2012 Юля, тебя волнует то, что будет после тебя? Да хоть потоп... Не, я понимаю, что Украина... должна оставаться свободной... как сейчас :blink: , но, по большому счёту, мы уже будем в другой юрисдикции и в другом правовом фоне, где возможно и понятия такого не существует - Украина. :lol: :lol: Так что подумай, стоит ли размениваться на такие мелочи, как национализм, если впереди нас ждёт вечность? ;) если конкретно нас с тобой - то я конечно не смею возразить!!!!! :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.