Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Женщина всегда умнее и сильнее мужчин... Юля, ты кода- нибудь слышала о женщине, которая бы потеряла голову только от того, что у мужчины красивые ноги... ;) Ну не знаю, не знаю... Чоловіки хоч мають відмазку втраті голови: ну там ноги, попа, груди. А жінки? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Мне сегодня прислали сводку. Свобода в Киеве набирает баллы. Опрос по улицам Киева -> Пушкинская, Тургеневская, Владимрская, Крещатик, опрошено 754 человека, возраст 18- 30 лет. Каждый 7 за партию "Свобода" Опрос проводила группа студентов из 25 чел. А это 107 чел. из 754. Свободівці - молодці - ідеально провели кампанію - без "сучка і задорінкі" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Хм... это исключительно центр. Владимирская - уверенна, что дальше университета они не двигались. Крещатик, Пушкинская - там больше приезжих, чем киевлян. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Ну не знаю, не знаю... Чоловіки хоч мають відмазку втраті голови: ну там ноги, попа, груди. А жінки? ;) Глаза, руки... МОЗГИ!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 20 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Свободівці - молодці - ідеально провели кампанію - без "сучка і задорінкі" В этом опросе учитывалось мнение только киевлян, а не приезжих. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Глаза, руки... МОЗГИ!!!!! Очі, які косяться...на чужих жінок Руки, які тягнуться...до чужих жінок Мізки, які тільки думають...про чужих жінок. І найобідніше те, що це вважається НОРМАЛЬНИМ явищем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Ну не знаю, не знаю... Чоловіки хоч мають відмазку втраті голови: ну там ноги, попа, груди. А жінки? ;) Такое у мужиков предназначение - терять голову от женщин. Инстинкт продолжателя рода. А вот когда женщины теряют голову от модных шмоток - там какой инстинкт работает? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 20 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Очі, які косяться...на чужих жінок Руки, які тягнуться...до чужих жінок Мізки, які тільки думають...про чужих жінок. І найобідніше те, що це вважається НОРМАЛЬНИМ явищем. Мне всегда казалось, да я просто уверена, что мужчины всегда стремятся затащить именно ЧУЖУЮ женщину в постель.Это каким то образом повышает их значительность и самооценку. Может так устроен мир...? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Остин Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Мне всегда казалось, да я просто уверена, что мужчины всегда стремятся затащить именно ЧУЖУЮ женщину в постель. Это каким то образом повышает их значительность и самооценку. Может так устроен мир...? Это только кажущееся видимость... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Такое у мужиков предназначение - терять голову от женщин. Инстинкт продолжателя рода. А вот когда женщины теряют голову от модных шмоток - там какой инстинкт работает? Той самий - сподобатися чоловіку для продовження роду. Це очевидно і нецікаво. А ось, коли чоловіки вдіваються таким чином - це що? http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=127265 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Мне всегда казалось, да я просто уверена, что мужчины всегда стремятся затащить именно ЧУЖУЮ женщину в постель. Это каким то образом повышает их значительность и самооценку. Может так устроен мир...? Не перебільшуй, не "намагаються", а "не відмовлять" затягнути...свою чи чужу...не має значення Закон розмноження: якнайбільше рознести свого сімені - не кожне ж проросте :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Той самий - сподобатися чоловіку для продовження роду. Це очевидно і нецікаво. А ось, коли чоловіки вдіваються таким чином - це що? http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=127265 Во всем брак бывает. А эти его и афишируют. Каждой женщине понятно, что для продолжения рода такой не годится. Хотя, если этим только зарабатывают, как Верка Сердючка, - на здоровье. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Очі, які косяться...на чужих жінок Руки, які тягнуться...до чужих жінок Мізки, які тільки думають...про чужих жінок. І найобідніше те, що це вважається НОРМАЛЬНИМ явищем. в чем же обида? Что за странности, не пойму? Женщина, да и мужчина, вообще, - человек, - не может быть "собственный" или "чужой". Это же не домик в Коломне! И не личная поклажа. Это личность. Что за классификация дикая? Руки тянутся.. Глупость несусветная. Это все ваше религиозное оболванивание! Жена да убоится.. А муж да жалеет. Нету такого понятия - свое, чужое, если речь идет о людях, связанных официальными узами. Я знаю несколько примеров, когда люди прожили в гражданской связи много лет и нежно заботились и любили друг друга до старости и даже не замечали других. И знаю много улюлюкающих о якобы гулящих (обоих полов), но не знающих истинную цену преданности. Поэтому позвольте вам всем, применившим термин "чужая женщина", - высказать свое "фе". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 20 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 в чем же обида? Что за странности, не пойму? Женщина, да и мужчина, вообще, - человек, - не может быть "собственный" или "чужой". Это же не домик в Коломне! И не личная поклажа. Это личность. Что за классификация дикая? Руки тянутся.. Глупость несусветная. Это все ваше религиозное оболванивание! Жена да убоится.. А муж да жалеет. Нету такого понятия - свое, чужое, если речь идет о людях, связанных официальными узами. Я знаю несколько примеров, когда люди прожили в гражданской связи много лет и нежно заботились и любили друг друга до старости и даже не замечали других. И знаю много улюлюкающих о якобы гулящих (обеих полов), но не знающих истинную цену преданности. Поэтому позвольте вам всем, применившим термин "чужая женщина", - высказать свое "фе". А чужие мужики бывают? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ай-Никола Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Если бы в мужчине не существовало института восприятия женщины во всех ее проявлениях, то современного мира не существовало. Ну или в процессе эволюции женщины начали бы размножаться почкованием. А так мужчины естественно воспринимают женскую красоту, а уж после начинают разглядывать внутренний мир. И на протяжении всей жизни честные мужчины продолжают обращать внимание на тех, кто привлекает их внимание. Беда как всегда не в этом. "Стоило одному мужчине влюбиться в женщину и мир стал таким каков он есть!" Во всех делах и во всех временах роль играет МОТИВ! Беда у женщин в том что, их больше. В России по офиц. статистике женщин на 10 млн больше чем мужчин и все хотят счастья. А посему достигают его любой ценой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 А чужие мужики бывают?Бывают, детка и чужие мужики.. и женщиныХотя жирафа тож права.. каждый отдельный чел - личность абсолютно независимая, иногда позволяющая собой управлять .. а вот это просто выкинь с головы и забудь.. "Очі, які косяться...на чужих жінок Руки, які тягнуться...до чужих жінок Мізки, які тільки думають...про чужих жінок." .. явная шиза ток от женщины зависит куда смотрит ее мужчина.. а вот если смотреть не на что или "запилила" до усмерти - то так и присходит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 Очі, які косяться...на чужих жінок Руки, які тягнуться...до чужих жінок Мізки, які тільки думають...про чужих жінок. І найобідніше те, що це вважається НОРМАЛЬНИМ явищем. Если мужчина перестал коситься и тянуться, то он уже атрофирован, как мужчина. Порода их такая. ;) И что значит - ЧУЖАЯ? Женщина ведь не вещь, которая имеет принадлежность. Не предмет пользования. Как впрочем и мужчина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 Значить, я так понимаю не очень хорошо говорить - "мой муж" или " моя жена" или к примеру "моя дочь, мой сын" Они ведь тоже не вещи... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 Если мужчина перестал коситься и тянуться, то он уже атрофирован, как мужчина. Порода их такая. ;) И что значит - ЧУЖАЯ? Женщина ведь не вещь, которая имеет принадлежность. Не предмет пользования. Как впрочем и мужчина. Катя, я думаю так само. Мало того, мені було б прикро, коли б у мого чоловіка вже не було подібної рефлексії. "Чужая" - умовна назва. Ну є такий вислів. Не чіпляйся до слів. Краще проведи політінформацію своєму знайомому, бо схоже через дурне бажання мені хамити - він виставляє себе дурнем. Мало йому було теми Реформи - він тепер ще й тут... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 Значить, я так понимаю не очень хорошо говорить - "мой муж" или " моя жена" или к примерау "моя дочь, мой сын" Они ведь тоже не вещи... Не знаю как кому, а мне очень даже нравится значение - МОЙ мужчина. И если парень моей лучшей подруги, который мне симпатичен, он начинает на меня бросать косяки, ну "клить", У меня в мозг поступает какой то сигнал ( не знаю правда откуда ;) ) - нельзя брать, это ЧУЖОЕ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 Значить, я так понимаю не очень хорошо говорить - "мой муж" или " моя жена" или к примеру "моя дочь, мой сын" Они ведь тоже не вещи... В граматиці нема різниці у використанні займенників в залежності від того живий предмет чи ні. А що стосується чисто людських стосунків, не люблю коли батьки кажуть дитині, наприклад: " татко сказав" - маючи на увазі себе. А "мій", "моя" - чому б ні, принаймні у мене через це нема асоціації, що я чиясь річ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 Катя, я думаю так само. Мало того, мені було б прикро, коли б у мого чоловіка вже не було подібної рефлексії. "Чужая" - умовна назва. Ну є такий вислів. Не чіпляйся до слів. Краще проведи політінформацію своєму знайомому, бо схоже через дурне бажання мені хамити - він виставляє себе дурнем. Мало йому було теми Реформи - він тепер ще й тут... :rolleyes: Наташа! Я не могу ему указывать, как себя вести. У нас с ним есть давняя договоренность, что мы не вмешиваемся в общение. Он сам по себе. Я сама по себе. И наши с ним ЛИЧНЫЕ отношения на форум не распространяются. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 .. явная шиза ток от женщины зависит куда смотрит ее мужчина.. а вот если смотреть не на что или "запилила" до усмерти - то так и присходит :lol: :lol: :lol: Любчику, від рівня тестостерону це залежить - є такий вид гормонів, чисто чоловічий (хоча в жінок також є) - який і визначає наскільки ти чоловік поза твоєю свідомістю. Кажеш шиза? Не знаю, не знаю... особливо у світлі мого останнього посту, на який ти не не відповів... - ти справді не глянеш на ось таку, і навіть в думках не уявиш себе з нею? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 Наташа! Я не могу ему указывать, как себя вести. У нас с ним есть давняя договоренность, что мы не вмешиваемся в общение. Он сам по себе. Я сама по себе. И наши с ним ЛИЧНЫЕ отношения на форум не распространяются. Чекай, але ж ти заступалася, коли на нього наїхав ЗаУм. Я ж не прошу, щоб ти мене захищала - просто пост, який ти адресувала мені - більше йому підходить. Гаразд, може сам опам"ятається, якщо не садомазохіст. З.І. Ну хоч підтвердити, що я йому опонувати у його стилі (хамсько- розпустному) не буду, бо не вмію - можеш? Може він саме цього добивається :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 Н И если парень моей лучшей подруги, который мне симпатичен, он начинает на меня бросать косяки, ну "клить", У меня в мозг поступает какой то сигнал ( не знаю правда откуда ;) ) - нельзя брать, это ЧУЖОЕ. Тут ти з одного боку - права, а з іншого - якщо подобається...він ж не річ, як правильно зауважила Юлька. Якщо він "начинает на тебя бросать косяки" - тобі потрібно попросити його, щоб він визначився - так буде чесно, хоча можеш втратити подругу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 В граматиці нема різниці у використанні займенників в залежності від того живий предмет чи ні. А що стосується чисто людських стосунків, не люблю коли батьки кажуть дитині, наприклад: " татко сказав" - маючи на увазі себе. А "мій", "моя" - чому б ні, принаймні у мене через це нема асоціації, що я чиясь річ. Может это и не совсем правильно,я пару лет назад продралась из-за парня Это было на дискотеке, одна расфуфыренная мажорка, притом блондинка ( терпеть не могу блондинок ) строила глазки моему парню, так я избила ее в туалете, притом до крови, меня даже в милицию забрали. И дело чуть не кончилось судом. Прикол в том, что парень этот мне совсем не нравился, он просто ухаживал за мной. Но в голове у меня прочно сидело - это мое, какое ты имеешь право, сука на него смотреть. И это не было ревностью. Это как бы зашли на мою территорию Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 Чекай, але ж ти заступалася, коли на нього наїхав ЗаУм. Я ж не прошу, щоб ти мене захищала - просто пост, який ти адресувала мені - більше йому підходить. Гаразд, може сам опам"ятається, якщо не садомазохіст. З.І. Ну хоч підтвердити, що я йому опонувати у його стилі (хамсько- розпустному) не буду, бо не вмію - можеш? Може він саме цього добивається :rolleyes: Да, не защищала я его. Просто, когда прочла Кузю, то не удержалась от смеха. Его защищать не надо - он сам огрызется от кого хочешь. Честно? Не могу. Ибо ты тоже можешь быть разной. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 А вот интересно.... какое отношение имеет этот разговоров к проблеме голосования? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 А вот интересно.... какое отношение имеет этот разговоров к проблеме голосования? Ліричний відступ. До речі, всі проголосували на форумному опитуванні? http://ukrpolitforum.com/page10616.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 Если мужчина перестал коситься и тянуться, то он уже атрофирован, как мужчина. Порода их такая. ;) И что значит - ЧУЖАЯ? Женщина ведь не вещь, которая имеет принадлежность. Не предмет пользования. Как впрочем и мужчина. уточнение..Женщина не вещь, но жена имеет принадлежность к мужу (замужем.. т.е закреплена за мужем ..мужчиной.. ) мужчина женат.. т.е. имеет жену (прямо и косвенно ) феминистки емае Насчет пользования.. хихи.. ну так пользуемся друг другом.. так почему же не предмет!? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.