Перейти до змісту
Український політичний форум

Кто за кого будет голосовать ?

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Результати Іллєнка приписали Герезі

Кандидат в народні депутати Андрій Іллєнко заявляє, що його результати по одній з дільниць приписали Галині Герезі.

Про це він заявив під час засідання ОВК.

За словами Іллєнка, його результат, який вище на 100 голосів, внесли в електронну систему як результат Гереги, а її – приписали йому.

"Ми вимагаємо перерахунку голосів, оскільки в протоколлі з мокрими печатками значаться зовсім інші цифри. Ці парку голосів вирішують долю виборів", - наголосив кандидат.

Іллєнко також заявив, що у разі, якщо голоси не будуть зараховані правильно, буде подана скарга в ЦВК та оскаржить підрахунок голосів.

Як повідомляє кореспондент УП, в приміщенні ОВК знаходиться близько 40 осіб, серед яких члени ОВК та прихильники "Свободи".

____

Що ж це получається, не важливо, що в документах, а важливо, яку цифру вніс в комп сисадмін?!!!!

Тоді для чого ці паперові катавасії, те, що люди вже дві доби сплять на тих паперах, щоб ПРАВИЛЬНО їх здати? Повний безпрідєл - бандитська влада, бандитський режим.

Не пам"ятаю такого на виборах президента.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Ми за все платимо - і хто вибирає, і хто не вибирає.

Побачимо. Наразі вони ведуть боротьбу з мафією, щоб захистити свою перемогу. І тільки за це їх можна поважати.

если конечно цель их борьбы не заменить одну мафию на другую
Посилання на коментар

Заявления Ксении Ляпиной (216) и Виктора Чумака (214) о том, почему окружные комиссии тянут время с приемом бюллетеней

ВИДЕО http://blogs.pravda.com.ua/authors/chernik.../508ff13f7d50f/

Посилання на коментар

если конечно цель их борьбы не заменить одну мафию на другую

У нас тільки одна мафія - ПР - братки 90-х, які перевділися з млинових піджаків у Brioni і засіли у владі.

Ті, кого приведуть, можуть бути ким завгодно: злочинцями, моральними виродками, зрадниками, перебіжчиками, але не мафією.

Посилання на коментар

Заявления Ксении Ляпиной (216) и Виктора Чумака (214) о том, почему окружные комиссии тянут время с приемом бюллетеней

ВИДЕО http://blogs.pravda.com.ua/authors/chernik.../508ff13f7d50f/

кстати - ты обратила внимание на ляпину ?

она с глубокого бодуна

посмотри на мешки под глазами - особенно когда она приподнимает голову и опухшее лицо

Посилання на коментар

У нас тільки одна мафія - ПР - братки 90-х, які перевділися з млинових піджаків у Brioni і засіли у владі.

вот я и говорю - новые и амбициозные рвутся во власть

почему я так думаю - они не гнушаются никакими средствами - даже игрой на самых низменных людских чувствах быдлоты

Посилання на коментар

она с глубокого бодуна

посмотри на мешки под глазами - особенно когда она приподнимает голову и опухшее лицо

а ты не знаешь, что при почечной недостаточности точно такие же симптомы?

Посилання на коментар

а ты не знаешь, что при почечной недостаточности точно такие же симптомы?

знаю, ты послушай как она говорит - явно клавиши западают
Посилання на коментар

она с глубокого бодуна

Ляпіна цілком нормальний і самодостатній політик, я її поважаю - так що попрошу без образ. А мішки під очима, пардон, вона не дівчинка, а не спить вже третю добу.

І бореться вона там з таким, що їй після того, якщо вона переможе - не гріх і пам"ятник поставити.

Ти перш, ніж робити подібні висновки трохи в"їжджай у тему. До речі, тобі комфортно паралельно обговорювати кардинально різні теми - політику і секс збочення? :o

Посилання на коментар

знаю, ты послушай как она говорит - явно клавиши западают

римский понтифик вообще еле губами шевелит,заикаются Сергей Михалков, Артём Троицкий, артист Бурляев, режиссер Лунгин. Заикался Чарльз Дарвин.

Григория Горина невозможно было понять, такая плохая дикция. Великий диктор Левитан картавил. Гурченко произносила "г" по-украински.

Не стоит делать выводы по дикции. Дела и поступки говорят сами за себя.

Посилання на коментар

Ляпіна цілком нормальний і самодостатній політик, я її поважаю - так що попрошу без образ. А мішки під очима, пардон, вона не дівчинка, а не спить вже третю добу.

І бореться вона там з таким, що їй після того, якщо вона переможе - не гріх і пам"ятник поставити.

Ти перш, ніж робити подібні висновки трохи в"їжджай у тему. До речі, тобі комфортно паралельно обговорювати кардинально різні теми - політику і секс збочення? :o

окей, под присягой я бы не стал утверждать что она с бодуна

мне так показалось

тем более что кадром ниже мужик явно постарше и ну с нормальным видом - недосыпу нет

с чем она борется я не знаю и обсуждать это не могу - увы не компетентен

2) отдых состоит в смене занятий, немного политику немного ваших извращенцев , немножко маниакально садистские наклонности

Посилання на коментар

римский понтифик вообще еле губами шевелит,заикаются Сергей Михалков, Артём Троицкий, артист Бурляев, режиссер Лунгин. Заикался Чарльз Дарвин.

Григория Горина невозможно было понять, такая плохая дикция. Великий диктор Левитан картавил. Гурченко произносила "г" по-украински.

Не стоит делать выводы по дикции. Дела и поступки говорят сами за себя.

ладно - снимается

кстати - при почечной недостаточности принимают как правило тяжёлые стероиды - они имеют совсем другую внешнюю картину

я бы сказал что там скорее поджелудочная и высокий сахар

хотя я не медик

а насчёт дикции ......

Посилання на коментар

Результати Іллєнка приписали Герезі

Кандидат в народні депутати Андрій Іллєнко заявляє, що його результати по одній з дільниць приписали Галині Герезі.

Про це він заявив під час засідання ОВК.

За словами Іллєнка, його результат, який вище на 100 голосів, внесли в електронну систему як результат Гереги, а її – приписали йому.

"Ми вимагаємо перерахунку голосів, оскільки в протоколлі з мокрими печатками значаться зовсім інші цифри. Ці парку голосів вирішують долю виборів", - наголосив кандидат.

Іллєнко також заявив, що у разі, якщо голоси не будуть зараховані правильно, буде подана скарга в ЦВК та оскаржить підрахунок голосів.

Як повідомляє кореспондент УП, в приміщенні ОВК знаходиться близько 40 осіб, серед яких члени ОВК та прихильники "Свободи".

____

Що ж це получається, не важливо, що в документах, а важливо, яку цифру вніс в комп сисадмін?!!!!

Тоді для чого ці паперові катавасії, те, що люди вже дві доби сплять на тих паперах, щоб ПРАВИЛЬНО їх здати? Повний безпрідєл - бандитська влада, бандитський режим.

Не пам"ятаю такого на виборах президента.

Вот в таком вот случае и пригодился бы закон о клевете. А теперь беспочвенные и бездоказательные обвинения пана Ильенка так и останутся ненаказанными.

Народ не дурак, понимает почему оппозиция протестовала против принятия этого закона.

Посилання на коментар

хотя я не медик

я тебя споймала!! Когда-то ты уверял, что немножко довольно-таки разбираешься в медицине. И прочил мне Кондратия на основании тех же признаков. Хотя у меня всего-навсего банальная гипертония.

Хотя некоторые из твоих подружек уверяют, исходя из моей высокой импульсивности и возбудимости, что я хронический алкоголик.

Звонила только что мама по скайпу, ужаснулась от моих мешков под глазами, и сразу испугалась, что я бросила пить лизиноприл. И еще тетка говорила, что мешки от долгого сидения перед монитором.

Посилання на коментар

У виборчому окрузі №90 в Білій Церкві виник великий розрив між даними протоколів із мокрими печатками та даними, оприлюдненими на сайті ЦВК.

Про це повідомляє представник ВО "Свобода" у ЦВК Олег Махніцький, якого цитує прес-служба політсили.

За даними ЦВК перемогу отримав провладний кандидат, екс-бютівець Віталій Чудновський, якому поступився представник ВО "Свобода" Олександр Марченко.

Марченко повідомляє, що під час прийому ЦВК підсумкового протоколу з округу №90, він заявив, що є пряма вимога закону про те, що підсумковий протокол з округу здають з усіма протоколами з усіх ДВК. У відповідь представники Партії регіонів у ЦВК зчинили скандал і заявили, що цю вимогу закону виконати неможливо.

Натомість глава ЦВК Володимир Шаповал, заступник голови Андрій Магера та член комісії Жанна Усенко-Чорна підтримали пропозицію "свободівця" щодо чіткого дотримання Закону "Про вибори народних депутатів України".

"За зведеними даними протоколів із мокрими печатками у окрузі №90 представник Марченко, отримав над провладним кандидатом Чудновським перевагу в понад тисячу голосів. Проте дані, оприлюдненні на сайті ЦВК, свідчать про протилежне"

Посилання на коментар

Ну а це повний піпєц!!!

І воно керує країною...

Азаров попросив у посла США, щоб спостерігачі давали конкретику

Місії спостерігачів мають надати конкретні приклади порушень під час виборів до Верховної Ради.

Про це заявив прем’єр, перший номер списку Партії регіонів Микола Азаров у вівторок під час зустрічі із послом США в Україні Джоном Теффтом.

"Дані, оприлюднені на сайті ЦВК, в цілому співпадають із даними екзит-полів та тими даними, які були представлені соціологами. Це класичний приклад проведення вільних, демократичних виборів. Про які фальсифікації можна говорити, якщо практично повністю співпали офіційні дані з даними екзит-полів?", - відзначив він.

Посилання на коментар

я тебя споймала!! Когда-то ты уверял, что немножко довольно-таки разбираешься в медицине. И прочил мне Кондратия на основании тех же признаков. Хотя у меня всего-навсего банальная гипертония.

Хотя некоторые из твоих подружек уверяют, исходя из моей высокой импульсивности и возбудимости, что я хронический алкоголик.

Звонила только что мама по скайпу, ужаснулась от моих мешков под глазами, и сразу испугалась, что я бросила пить лизиноприл. И еще тетка говорила, что мешки от долгого сидения перед монитором.

немножко

и я таки не медик - на медика надо как минимум 6 лет учиться

гипертония очень опасная болезнь , по двум причинам - во первых потому что например ты - мало что знаешь о причинах её вызвавших а они весьма печальны и гипертония - только одно их проявление

во вторых высокое давление чревато инсультом - в простонародье кондратием или апоплексическим ударом

так что это всего навсего - что то на уровне диабета или цирроза печени

насчёт алкоголизма - это вряд ли, скорее обычная выпивоха

да, от долгого сидения перед компом появляются мешки и отказывает мозг

Посилання на коментар

Ну а це повний піпєц!!!

І воно керує країною...

Азаров попросив у посла США, щоб спостерігачі давали конкретику

Місії спостерігачів мають надати конкретні приклади порушень під час виборів до Верховної Ради.

Про це заявив прем’єр, перший номер списку Партії регіонів Микола Азаров у вівторок під час зустрічі із послом США в Україні Джоном Теффтом.

"Дані, оприлюднені на сайті ЦВК, в цілому співпадають із даними екзит-полів та тими даними, які були представлені соціологами. Це класичний приклад проведення вільних, демократичних виборів. Про які фальсифікації можна говорити, якщо практично повністю співпали офіційні дані з даними екзит-полів?", - відзначив він.

Прав Азаров. Пиздеть все мастера, а когда дело доходит до фактов, то от пиздунов следует ссылка на пропендосский сайт УП, где правдой никогда и не пахло.

Посилання на коментар

Мафія по-українськи.

Дуже пізнавальна стаття, особливо для тих, хто голосував за Удар

http://www.pravda.com.ua/articles/2012/10/30/6976226/

Посилання на коментар

Прав Азаров. Пиздеть все мастера, а когда дело доходит до фактов, то от пиздунов с

как самокритично

пиздобол ты батенька, продажный пиздобол

Посилання на коментар

Блі-іііін, так хочеться, щоб Іллєнко виграв....

В ході перерахунку голосів по 244 ДВК 215 округу підтвердилась інформація про перемогу на окрузі "свободівця" Андрія Іллєнка.

Про це повідомляє кореспондент "Українскьої правди".

Таким чином, за Галину Герегу реально на цій ДВК віддали 427 голосів. В той час, коли в протоколі ЦВК була подана цифра у 539 голосів.

Натомість за Іллєнка нарахували 538 бюлетенів. А до ЦВК подано інформацію про 427 голосів.

Таким чином відрив Іллєнка від Гереги становить 111 голосів.

В той же час Іллєнко заявляє, що у нього є інформація про те, що Герега зняла охорону мережі гіпермаркетів "Епіцентр" і відправила їх до 215 ОВК.

Станом на 21 вечора з'ясувалося, що в ОВК немає даних по 271 дільниці.

"Я боюся, що зараз можуть сфальшувати дані уточненого протоколу, за нашими підрахунками, я хоч і з невеликим відривом, але перемагаю", - сказав Іллєнко.

Як повідомив, у коментарі УП, лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок, главі ОВК Івану Картатому погрожують представники Гереги.

За його словами, "главі пропонували близько 30 тисяч доларів за рішення на користь Гереги".

Тягнибок також додав, що глава комісії дуже переймається за себе і членів своєї сім`ї, "Свобода" попереджає, що ці погрози не пройдуть"

Посилання на коментар

В Израиле весьма сильное раздражение вызвало то, что в украинский парламент попали "свободовцы", за которыми закрепилась слава "антисемитов". На лидера партии Олега Тягнибока не раз жаловались за "особую нелюбовь" к евреям. В частности, он говорил, что Украиной управляет "москальско-жидовская мафия".

“Мы не понимаем почему им ("Свободе". - IN) ДАЛИ ВОЗМОЖНОСТЬ УЧАСВОВАТЬ В ВЫБОРАХ, мы понимаем, что Украина демократическая страна, но такого рода партии не должны быть в парламенте”, - заявил глава межпарламентской ассоциации Украина-Израиль, депутат Кнессета Алекс Миллер.

Посилання на коментар

В Израиле весьма сильное раздражение вызвало то, что в украинский парламент попали "свободовцы", за которыми закрепилась слава "антисемитов". На лидера партии Олега Тягнибока не раз жаловались за "особую нелюбовь" к евреям. В частности, он говорил, что Украиной управляет "москальско-жидовская мафия".

“Мы не понимаем почему им ("Свободе". - IN) ДАЛИ ВОЗМОЖНОСТЬ УЧАСВОВАТЬ В ВЫБОРАХ, мы понимаем, что Украина демократическая страна, но такого рода партии не должны быть в парламенте”, - заявил глава межпарламентской ассоциации Украина-Израиль, депутат Кнессета Алекс Миллер.

http://www.pravda.com.ua/photo-video/2012/10/29/6976045/

Посилання на коментар

И его вылечат...

Посилання на коментар

Посилання на коментар

Ура-ааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Іллєнко у ВР!!!!

"Свободівець" вирвав перемогу у Гереги

Окружна виборча комісія №215 оголосила перемогу з відривом у 191 голос представника "Свободи" Андрія Іллєнка.

Про це із засідання ОВК повідомляє кореспондент "Украинської правди".

Після двогодинної суперечки о 4:10 ранку, члени ОВК, які раніше бойкотували попередній перерахунок голосів, підписали остаточний протокол.

Відповідно до даних ЦВК "свободівець" отримав 33,14% (32 965) голосів, а його конкурент провладний кандидат Галина Герега - 32,95% (32 774) голосів виборців.

Іллєнко подякував членам ОВК і наголосив на тому, що "всього два свободівця перемогли на лівобережній Україні".

Посилання на коментар

Мафія по-українськи.

Дуже пізнавальна стаття, особливо для тих, хто голосував за Удар

http://www.pravda.com.ua/articles/2012/10/30/6976226/

Я так понял группа поддержки состоящая из боксеров пришла поддержать УДАР. Морду ведь пока никому "не чистили"?
Посилання на коментар

Ура-ааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Іллєнко у ВР!!!!

"Свободівець" вирвав перемогу у Гереги

Окружна виборча комісія №215 оголосила перемогу з відривом у 191 голос представника "Свободи" Андрія Іллєнка.

Про це із засідання ОВК повідомляє кореспондент "Украинської правди".

Після двогодинної суперечки о 4:10 ранку, члени ОВК, які раніше бойкотували попередній перерахунок голосів, підписали остаточний протокол.

Відповідно до даних ЦВК "свободівець" отримав 33,14% (32 965) голосів, а його конкурент провладний кандидат Галина Герега - 32,95% (32 774) голосів виборців.

Іллєнко подякував членам ОВК і наголосив на тому, що "всього два свободівця перемогли на лівобережній Україні".

Ура! Поздравлю.

Учитывая то что свобода набрала голоса по всей Украине,она может выполнить объдиняющюю роль.

У Тянибока только два пути

1. Стать героем Украины

или

2. Повторить путь Ющенко

P.S

Ильенко выиграл у жидовки Гереги.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...