Перейти до змісту
Український політичний форум

Кто за кого будет голосовать ?

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Ну, гарно попрацювала, і що?

Свобода у ВР - і цього вже не змінити. Що буде далі - будемо жити - побачимо. В тому числі дії Свободи у ВР. А твого Матвєєва я буду тримати на контролі - так і знай. У мене нема священих корів, я не те бидло, яке СТАБІЛЬНО голосує за убогість і жебрацтво. Я вмію переступити і не зациклююся, як дехто. Чого і всім бажаю.

Сейчас прочла на сайте. Матвеев не прошел по мажоритарке. Прошел - Наконечный, ПР. Боюсь, что Матвеева "ушли"...

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Опрацьовано 90.82% бюлетенів

З того що є, видно, як тиряють голоси у Свободи на користь комуняків, бо всі решта дані сходяться з результатами екзит-полів. Схоже це і є платня комуністам, щоб забули своє гасло: Отдадим страну народу.

Посилання на коментар

Сейчас прочла на сайте. Матвеев не прошел по мажоритарке. Прошел - Наконечный, ПР. Боюсь, что Матвеева "ушли"...

Ну повезло тобі - відмазалася від комуняків. Ну і де ті ваші ЛЮДИ? Ти живеш в Запоріжжі - невже життя настільки покращилося, що люди всі скопом ломанулися голосувати за партію влади? Ото ж бо...бидло воно і є бидло.

Посилання на коментар

Ну повезло тобі - відмазалася від комуняків. Ну і де ті ваші ЛЮДИ? Ти живеш в Запоріжжі - невже життя настільки покращилося, що люди всі скопом ломанулися голосувати за партію влади? Ото ж бо...бидло воно і є бидло.

Я живу в Николаеве И у нас процент голосов за ПР упал на 15% по сравнению с прошлыми выборами. Так что все они видят НАШИ ЛЮДИ и все понимают

Посилання на коментар

А ось Київ вже відходить від черновецького синдрому

http://www.pravda.com.ua/articles/2012/10/30/6976189/

Нічого...не все зразу, з Заходу на Схід - не природній напрямок руху - тому, очевидно, так важко дається.

Посилання на коментар

Я живу в Николаеве И у нас процент голосов за ПР упал на 15% по сравнению с прошлыми выборами. Так что все они видят НАШИ ЛЮДИ и все понимают

А не пришло или попортили бюллетени сколько?
Посилання на коментар

Катя, не дури себе - впав процент за рахунок молоді і комуністів. А старші голосують стабільно.

До речі, а за Свободу скільки дали?

Посилання на коментар

Катя, не дури себе - впав процент за рахунок молоді і комуністів. А старші голосують стабільно.

7%. В прошлый раз было кажется меньше одного.

Я давала сравнительную статистику.

Посилання на коментар

А не пришло или попортили бюллетени сколько?

Явка 52%

Посилання на коментар

А.Пушкин

К ЧЕДАЕВУ. (К Ориане)

Любви, надежды, тихой славы

Недолго нежил нас обман,

Исчезли юные забавы,

Как сон, как утренний туман;

Но в нас горит еще желанье,

Под гнетом власти роковой

Нетерпеливою душой

Отчизны внемлем призыванье.

Мы ждем с томленьем упованья

Минуты вольности святой,

Как ждет любовник молодой

Минуты верного свиданья.

Пока свободою горим,

Пока сердца для чести живы,

Мой друг, отчизне посвятим

Души прекрасные порывы!

Товарищ, верь: взойдет она,

Звезда пленительного счастья,

Россия (Украйна) вспрянет ото сна,

И на обломках самовластья

Напишут наши имена!

Посилання на коментар

7%. В прошлый раз было кажется меньше одного.

Я давала сравнительную статистику.

А знаєш, хоч цей ідіот - ще той ІДІОТ і п"янчуга, але висновок він зробив правильний - це був Майдан. Бо якщо розібратися - на справжньому Майдані більше людей, ніж тих, які віддали свої голоси Свободі, не було. Але він був представлений тільки частиною України. А теперішній - це протест УСІЄЇ України.

Ось такі висновки...

Посилання на коментар

Ну ось чого ти такий підлабузник? :P

Да так, Пушкина вспомнил. И еще как раз к Ориане.

Оковы тяжкие падут,

Темницы рухнут — и свобода

Вас примет радостно у входа,

И братья меч вам отдадут.

Посилання на коментар

Да так, Пушкина вспомнил. И еще как раз к Ориане.

Оковы тяжкие падут,

Темницы рухнут — и свобода

Вас примет радостно у входа,

И братья меч вам отдадут.

Свобода, любий мій - це вибір - лише у виборі ми вільні. Нема вибору - нема свободи. Свобода не піде і не прийде - вона завжди з нами.

Посилання на коментар

Можно подумать неизвестно как ОУН относилась к евреям. Чего это тебя так задело? Для меня еврейский вопрос не интересен.

Странно,но даже евреи не смогли доказать, что ОУН причастна к их расстрелам и уничтожению....

Посилання на коментар

А ось Київ вже відходить від черновецького синдрому

http://www.pravda.com.ua/articles/2012/10/30/6976189/

Нічого...не все зразу, з Заходу на Схід - не природній напрямок руху - тому, очевидно, так важко дається.

Олесик в шоке... Хотя чего ты против него? Он, при Ющенко везде на всех его поминальных заходах был поруч в вышиванке....

Посилання на коментар

Олесик в шоке... Хотя чего ты против него? Он, при Ющенко везде на всех его поминальных заходах был поруч в вышиванке....

Ото б не подумала, що ти з тих, хто з симпатією ставиться до підлабузників. А-я-яй... :(

А знаєш, що смішно - вони ж то потратилися солідно - ці гереги, мельники, олесі і губські - дороги ремонтували, дитячі майданчики ставили, гречку роздавали - а голодупус Ільєнко навіт концерт для бабусь не влаштував - і за нього проголосували майже стільки ж, скільки за "гречку". Таки розумніють люди - з Заходу на Схід.

Посилання на коментар

До речі, щодо гречки...

У нас на Львівщині програла журналістка Таня Чорновол місцевому бандюку Дубневичу. Той гречку не роздавав - той гроші на церкву давав. А оскільки священикам про це говорити було заборонено - він підкупляв селян, щоб ті розносили цю новину по селу. А ще він безбожно піарився на Юльці. Скрізь висіли плакати: "Юлі - волю", "Жодного голосу ПР" - ну ось подивимося...

Посилання на коментар

Ото б не подумала, що ти з тих, хто з симпатією ставиться до підлабузників. А-я-яй... :(

А знаєш, що смішно - вони ж то потратилися солідно - ці гереги, мельники, олесі і губські - дороги ремонтували, дитячі майданчики ставили, гречку роздавали - а голодупус Ільєнко навіт концерт для бабусь не влаштував - і за нього проголосували майже стільки ж, скільки за "гречку". Таки розумніють люди - з Заходу на Схід.

Украинская политика это и есть умение лизать дупу. Посему если ставить клеймо пидлабузника, то у нас не в кого будет плюнуть. Что касается Довгого, то он вообще зря полез по тому же району где уже его шеф ранее отмечался. Это его и погубило. Та и Ильенко не такой уж и босяк с неприкрытой задницей. Да и финансировали Свободу на этих выборах зачетно. Просто для Олесика это таки шок. Он дуже завзятый. И бабульки конечно ему жалко. Да и семье разлады могут быть, если не пройдет он.

Шо там его папаня, проходит, не в курсе?

Посилання на коментар

До речі, щодо гречки...

У нас на Львівщині програла журналістка Таня Чорновол місцевому бандюку Дубневичу. Той гречку не роздавав - той гроші на церкву давав. А оскільки священикам про це говорити було заборонено - він підкупляв селян, щоб ті розносили цю новину по селу. А ще він безбожно піарився на Юльці. Скрізь висіли плакати: "Юлі - волю", "Жодного голосу ПР" - ну ось подивимося...

А нах Вам та Чорновил буда потрибна в парламенте? На Церковь дело хорошее... На католическую? Дал - молодец, мож еще на что-то даст, когда в Раде свои отобъет.

Посилання на коментар

А нах Вам та Чорновил буда потрибна в парламенте? На Церковь дело хорошее... На католическую? Дал - молодец, мож еще на что-то даст, когда в Раде свои отобъет.

В парламенті потрібні порядні люди, особливо у нашому, де хазяйнує корупція.

Посилання на коментар

Ты лично уверена, что Чорновил порядочнее того, кто выиграл?

Посилання на коментар

Порядних туди і на дух не підпустять. Вже склалося коло, яке розірвати важко.
Посилання на коментар

Украинская политика это и есть умение лизать дупу. Посему если ставить клеймо пидлабузника, то у нас не в кого будет плюнуть. Что касается Довгого, то он вообще зря полез по тому же району где уже его шеф ранее отмечался. Это его и погубило. Та и Ильенко не такой уж и босяк с неприкрытой задницей. Да и финансировали Свободу на этих выборах зачетно. Просто для Олесика это таки шок. Он дуже завзятый. И бабульки конечно ему жалко. Да и семье разлады могут быть, если не пройдет он.

Шо там его папаня, проходит, не в курсе?

Щодо фінансування Свободи. У нас у Львові їх реклами фактично не було. Михальчишин, Фаріон і решта піарився лише своїми фейсами на листку розміром в А4 на дошці об"яв біля будинку. Члени Свободи переважно малі і середні підприємці - таке собі могли дозволити. Так що розмова про потужне фінансування Свободи олігархами - дещо перебільшена. А якщо і хтось з меркантильних цілей це робив - то тут був такий собі Насос - він казав наступне: з паршивої вівці хоч шерсті жменю... -думаю, на такий потужній результат ніхто не сподівався - а лише, як страшилку для СУ - ну а якщо викохали на грудях монстра - то це нас не повинно хвилювати - хіба ні?

А решта - розсудить час. Не хочу зараз, коли нічого не відомо - виступати чи то адвокатом, чи критиком Свободи.

Посилання на коментар

да нет - система работает так что порядочные отсеются уже на первых - самых дальних подступах к власти
Посилання на коментар

Щодо фінансування Свободи. У нас у Львові їх реклами фактично не було. Михальчишин, Фаріон і решта піарився лише своїми фейсами на листку розміром в А4 на дошці об"яв біля будинку. Члени Свободи переважно малі і середні підприємці - таке собі могли дозволити. Так що розмова про потужне фінансування Свободи олігархами - дещо перебільшена. А якщо і хтось з меркантильних цілей це робив - то тут був такий собі Насос - він казав наступне: з паршивої вівці хоч шерсті жменю... -думаю, на такий потужній результат ніхто не сподівався - а лише, як страшилку для СУ - ну а якщо викохали на грудях монстра - то це нас не повинно хвилювати - хіба ні?

А решта - розсудить час. Не хочу зараз, коли нічого не відомо - виступати чи то адвокатом, чи критиком Свободи.

Усе у твоей Свободы с финансами на выборы было в порядке. И, кстати, ничего нет зазорного в том, чтобы взять деньги у того, у кого их много, у олигарха или у Рартии регионов например. Судить будут по поступкам.

Посилання на коментар

Все пізнається в порівнянні - порядність не виняток.

Навіть теперішню владу характеризують як таку, яка є гіршою від попередньої, хоча попередню також жорстко критикували.

Посилання на коментар

как по мне - свобода может сплотить нацию , вопрос какой ценой это будет оплачено

и платить в первую очередь будете вы

Посилання на коментар

как по мне - свобода может сплотить нацию , вопрос какой ценой это будет оплачено

и платить в первую очередь будете вы

Ми за все платимо - і хто вибирає, і хто не вибирає.

Побачимо. Наразі вони ведуть боротьбу з мафією, щоб захистити свою перемогу. І тільки за це їх можна поважати.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...