Рыжая Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Мой Юпитер в 10-м доме, я буду голосовать за Свободу, и мне глубоко пофиг - кто пройдет в ВР. Посему Свобода таки пройдет, назло хреновой власти - и мы будем злорадно наблоюдать - а кого же ПР переманит к себе.... Для Клычка любая его тушка будет означать - пиздец. Свободу поддерживают фанаты и ей пофиг - она будет болтаться на грани барьера. ОО... медленно будет умирать без ЮТ... Поэтому я и НЕ голосую за ОО. Без Тимохи - это хуйня... Не хочу за Кроликов и пасторов... Они на ее отсидке себе дорогу прокладывают. В жопу гороскопы... таж хуйня... не верю.. бред собачий... Вешай лапшу на уши экзальтированным дамочкам... СвоЛота - проект ПР... продажные твари...нацики липовые.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Ти тоді вийобувалася - як ось цей хнєн собачий. А зараз реально стоїть на кону майбутнє України - як би пафосно це не звучало. Не тоді, а тепер. а тепер тобі ближче власна сорочка. Мне ближе тот, кому я могу сказать, что он хуйней занимается.... ты сможешь пойти к Тягнибоку и сказать, что он мудак? А я смогу ЭТО сказать Матвееву. И уже говорила. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поэтому я и НЕ голосую за ОО. Без Тимохи - это хуйня... Не хочу за Кроликов и пасторов... Они на ее отсидке себе дорогу прокладывают. В жопу гороскопы... таж хуйня... не верю.. бред собачий... Вешай лапшу на уши экзальтированным дамочкам... СвоЛота - проект ПР... продажные твари...нацики липовые.... А мы верим фактам а не бабским сказкам.Не далее как вчера Киселев не пустил Тягнибока на заключительную передачу - и этим подписал смертный приговор всей этой срани пердунов с комуняками. Завтра будем посмотреть... Харькову я уже отдал распоряжение поддержать Свободу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Мне ближе тот, кому я могу сказать, что он хуйней занимается.... ты сможешь пойти к Тягнибоку и сказать, что он мудак? А я смогу ЭТО сказать Матвееву. И уже говорила.Это ничего не доказывает, потому что не правильно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Мне ближе тот, кому я могу сказать, что он хуйней занимается.... ты сможешь пойти к Тягнибоку и сказать, что он мудак? А я смогу ЭТО сказать Матвееву. И уже говорила. І шо, після цього він перестав бути мудаком? Був би нормальним, вийшов би з партії, яка тільки на папері є комуністичною. А якщо досі там - значить стоїть у них на похваті і ніякої поваги не заслуговує. Мінімум - місцевий рівень. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 А мы верим фактам а не бабским сказкам. Не далее как вчера Киселев не пустил Тягнибока на заключительную передачу - и этим подписал смертный приговор всей этой срани пердунов с комуняками. Завтра будем посмотреть... Харькову я уже отдал распоряжение поддержать Свободу. КЕМ ты себя вообразил????? Король форума, бля... Для Юльки и Ори... для всех остальных ты пустое место... Ни писала сказки. И не рассказывала. Ты мудак.. вечно бухой или с похмелья... А я ВИДЕЛА документы... ПЛАТЕЖКИ... оригиналы... ДОЛБОЕЫ!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Это ничего не доказывает, потому что не правильно. ПРОСПИСЬ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 І шо, після цього він перестав бути мудаком? Був би нормальним, вийшов би з партії, яка тільки на папері є комуністичною. А якщо досі там - значить стоїть у них на похваті і ніякої поваги не заслуговує. Мінімум - місцевий рівень. Если бы ты, дорогая, на самом деле интересовалась политикой, а не пиздела на форуме, то слышала и видела выступления Матвеева в Раде на протяжении всех этих лет. А так, как ты только вякаешь, то ЗАТКНИСЬ... тупица!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Людина переконана у своїй правоті не буде обзивати всіх навколо. З.І. До речі, Корін мав на увазі свого брата з родиною, коли казав, що дав вказівку в Харків голосувати за Свободу. Але час розсудить... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 КЕМ ты себя вообразил????? Король форума, бля... Для Юльки и Ори... для всех остальных ты пустое место... Ни писала сказки. И не рассказывала. Ты мудак.. вечно бухой или с похмелья... А я ВИДЕЛА документы... ПЛАТЕЖКИ... оригиналы... ДОЛБОЕЫ!!!! Первое. - не твое дело кто и с откуда я. второе - звания присваивают только в твоей гребаной стране, здесь его имеют, похуй чьи-то хотения. и наконец, не считай себя фифой, единственной видевшей платежки и оригиналы. Твой Матвеев, не исключено нормальный человек. Но. Убивать его нужно как всякую мразь, которая причисляет себя к паразитам от власти. И нехуй тут расписывать его достоинства - комуняка - и этим все сказано - нахуй. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Людина переконана у своїй правоті не буде обзивати всіх навколо. З.І. До речі, Корін мав на увазі свого брата з родиною, коли казав, що дав вказівку в Харків голосувати за Свободу. Але час розсудить... ну откуда ты все знаешь?????.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Людина переконана у своїй правоті не буде обзивати всіх навколо. З.І. До речі, Корін мав на увазі свого брата з родиною, коли казав, що дав вказівку в Харків голосувати за Свободу. Але час розсудить... ну я не в курсе его родственных связей.... это раз... А во вторых, хоть он и брат он - не бог... и указывать не имеет права... У брата свои мозги... надеюсь... А что касается обзывания... Так ты половину Украины быдлом назвала.... А я только пару человек тупизденями... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 ну я не в курсе его родственных связей.... это раз... А во вторых, хоть он и брат он - не бог... и указывать не имеет права... У брата свои мозги... надеюсь... А что касается обзывания... Так ты половину Украины быдлом назвала.... А я только пару человек тупизденями... Назвала і ніхто не міг спростувати. Або пояснити в інший спосіб. До речі, не тільки я обзиваю - читай коменти http://blogs.pravda.com.ua/authors/nayem/5...dd_ok/#comments Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Первое. - не твое дело кто и с откуда я. второе - звания присваивают только в твоей гребаной стране, здесь его имеют, похуй чьи-то хотения. и наконец, не считай себя фифой, единственной видевшей платежки и оригиналы. Твой Матвеев, не исключено нормальный человек. Но. Убивать его нужно как всякую мразь, которая причисляет себя к паразитам от власти. И нехуй тут расписывать его достоинства - комуняка - и этим все сказано - нахуй. ТЫ ДЛЯ МЕНЯ НЕ КОРОЛЬ!!! Хотя для тебя это и пох.... Ты такая же мразь... ДЛЯ МЕНЯ.... Ибо, для меня МРАЗИ те. кто за нацистов... Голосуя за СвоЛоту, ты голосуешь ЗА раскол Украины... Вали нах... а Халичину... тебя там Ори с распростертыми объятьми ждет... Да, я ФИФА... заело, что перед тобой ниц не падаю? Ну, сорри... ты мне не интересен... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 ну откуда ты все знаешь?????.... Катька також знає - тільки вона в розстроєних почуттях через Свободу забула. А ще втратила почуття гумору. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Назвала і ніхто не міг спростувати. Або пояснити в інший спосіб. До речі, не тільки я обзиваю - читай коменти http://blogs.pravda.com.ua/authors/nayem/5...dd_ok/#comments Засунь себе в жопу свою правду... Продажный сайт.... а я читаю других... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 ТЫ ДЛЯ МЕНЯ НЕ КОРОЛЬ!!! Хотя для тебя это и пох.... Ты такая же мразь... ДЛЯ МЕНЯ.... Ибо, для меня МРАЗИ те. кто за нацистов... Голосуя за СвоЛоту, ты голосуешь ЗА раскол Украины... Вали нах... а Халичину... тебя там Ори с распростертыми объятьми ждет... Да, я ФИФА... заело, что перед тобой ниц не падаю? Ну, сорри... ты мне не интересен... . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 ТЫ ДЛЯ МЕНЯ НЕ КОРОЛЬ!!! Хотя для тебя это и пох.... Ты такая же мразь... ДЛЯ МЕНЯ.... Ибо, для меня МРАЗИ те. кто за нацистов... Голосуя за СвоЛоту, ты голосуешь ЗА раскол Украины... Вали нах... а Халичину... тебя там Ори с распростертыми объятьми ждет... Да, я ФИФА... заело, что перед тобой ниц не падаю? Ну, сорри... ты мне не интересен... Кор, а мені здається це не Катерина, а САИ під її ніком зайшов... :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Засунь себе в жопу свою правду... Продажный сайт.... а я читаю других... Ну точно - САИ :lol: :lol: :lol: Та якщо я ПРАВДУ засуну в собі жопу, то вона буде тільки МОЯ, а мені хочеться, щоб всі її знали і мали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Кор, а мені здається це не Катерина, а САИ під її ніком зайшов... :P Проверь через админа АйПи. Ты же это можешь. На личных связях. Правда он у меня динамический. Но провайдер Интертелеком. Его в России нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Катька також знає - тільки вона в розстроєних почуттях через Свободу забула. А ще втратила почуття гумору. это называется... для наших.. голосовальщиков... - момент истины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Кор, а мені здається це не Катерина, а САИ під її ніком зайшов... :PСАИ не способен. Он настоящий украинец, для которого.. на всякий случай... всегда его хата с краю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Катька також знає - тільки вона в розстроєних почуттях через Свободу забула. А ще втратила почуття гумору. Сколько там было пьюших Льв1вське? 4, 6% На рани статистической погрешности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Ну точно - САИ :lol: :lol: :lol: Та якщо я ПРАВДУ засуну в собі жопу, то вона буде тільки МОЯ, а мені хочеться, щоб всі її знали і мали. Ага... только на туда уже не влезет... там и дипломы... и все остальное.... Не гони пургу... САИ - не Корин.... он женщин НЕ использует в корыстных целях... Это ваш папик-король... на вас воду возит... и ни во что вас нге ставит... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Проверь через админа АйПи. Ты же это можешь. На личных связях. Правда он у меня динамический. Но провайдер Интертелеком. Его в России нет. Ну якщо б я могла ЩОСЬ на особистих звязках - хіба б я терпіла ваші нападки. Та ладно, виговорюйся. Тільки про нацистів - не дуже - це говорить про те, що ти не в темі, а знаєш лише по чутках і агітках з радянських часів. До речі, була стаття в Євроньюсі про Свободу, вірніше інтерв"ю - піднімалося питання УПА - так ось, всі країни передали оригінал, тільки Росія підправила і від себе дописала, що УПА воювала на стороні вермахта. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Не гони пургу... САИ - не Корин.... он женщин НЕ использует в корыстных целях... Это ваш папик-король... на вас воду возит... и ни во что вас нге ставит... Не, не катит. Здесь не катит. Вся хуйня про НЛП, которой тебя учили - здесь не катит.Хотя для посмеяться... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Ну якщо б я могла ЩОСЬ на особистих звязках - хіба б я терпіла ваші нападки. Та ладно, виговорюйся. Тільки про нацистів - не дуже - це говорить про те, що ти не в темі, а знаєш лише по чутках і агітках з радянських часів. До речі, була стаття в Євроньюсі про Свободу, вірніше інтерв"ю - піднімалося питання УПА - так ось, всі країни передали оригінал, тільки Росія підправила і від себе дописала, що УПА воювала на стороні вермахта. Ну, само название "Дивизия СС Галичина" очень уж промивисте... Одно время я была админом на российском форуме. Представь себе на минутку - украинка админ в разделе политики. И была я там ОДНА!!!!! Это ты здесь умная... глянула я бы на тебя там. Ты говоришь, тебе на националистическом забанили? А я продержалась на форуме ПР - ДВА!!!! часа!!!Полный бан. По АйПи и диапазону. Детки в песочнице.. Для вас политика - пиздеж на форуме... для меня это ЖИЗНЬ... и очень болезненные воспоминания.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Ага... только на туда уже не влезет... там и дипломы... и все остальное.... Не гони пургу... САИ - не Корин.... он женщин НЕ использует в корыстных целях... Это ваш папик-король... на вас воду возит... и ни во что вас нге ставит... На мені воду возять стільки, на скільки я погоджуюся. Але коли зайшла мова про САИ і Коріна в порівняльному контексті - ти знаєш його думку САИ про матюкливих жінок? Він їх взагалі не вважає за жінок. Скажеш, що тобі пох.? Гаразд! Але тоді не розумію на чому тримається ваша дружба - на лицемірстві? Ото ж бо, Катю, не суди інших по собі, а краще розберися в собі і в своїх тіп. друзях. Ну а мені дозволь розбиратися зі своїми стосунками. А що не зрозуміло - запитуйся, я завжди відкрита для спілкування. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Не, не катит. Здесь не катит. Вся хуйня про НЛП, которой тебя учили - здесь не катит. Хотя для посмеяться... При чем здесь НЛП? Тут другое. Ты себе создал ореол эдакого Мистера Икс в купе с Мефистофелем... Вот дамочки и ведутся... романтики им не хватает.... Моя школа - жизнь... старая я... и мудрая... как черепаха ТОРТИЛЛА... А они не смотря на возраст еще слишком юные... крылышки не опалили... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2012 Ну, само название "Дивизия СС Галичина" очень уж промивисте... Для вас политика - пиздеж на форуме... для меня это ЖИЗНЬ... и очень болезненные воспоминания.... Дивізія СС галичина - це не УПА. Моя думка така - якщо ти не розібрався в процесах і явищах - нафік лізти в політику професійно. І такне буде ніякого результату. Що стосується мене особисто - так політика для мене хоббі - і не більше, але інколи банальний любитель може дати хорошу пораду на те, на що професіонала "замилився" погляд. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.