Перейти до змісту
Український політичний форум

Кто за кого будет голосовать ?

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Не нужно было с ним ругаться. Он теперь как неприкаяный по всем углам тоску разводит.

Тобто, йому можна було з матюками сюди заявитися - а поставити лайнюка на місце - не можна.

Ще раз кажу: зацюкати, щоб задусити в зародку. Іншим разом буде думати, перш ніж хамити - тим більше - з такою бідненькою фантазією і повною відсутністю інтелекту. Ну куди воно лізло - відразу після першої репліки поліз мухлювати, а на третю вже не знав, що відповісти.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Винна у всьому потенція. Якби не вона, то жінці би ніхто не зробив комплімент, не допоміг. І не потрібні би були красиві жіночі очі, груди, ноги і попи. І людства давно би не було.

Тестостерон це тільки ТОПЛИВО, бензин, спирт для чоловіка. :lol:

А потенція, по твоєму - це що, не той же тестостерон? :o

Посилання на коментар

Тобто, йому можна було з матюками сюди заявитися - а поставити лайнюка на місце - не можна.

Ще раз кажу: зацюкати, щоб задусити в зародку. Іншим разом буде думати, перш ніж хамити - тим більше - з такою бідненькою фантазією і повною відсутністю інтелекту. Ну куди воно лізло - відразу після першої репліки поліз мухлювати, а на третю вже не знав, що відповісти.

Погоди! Я вообще про Кузю писала.

Посилання на коментар

не! Главно, мне нравится! Каждая о своем презираемом, а када о клистире будем?? <_<

О боги... тебе клизьму захотелось?

Посилання на коментар

Затюкать... зацькувать...

Ні, не зацькувати. Це - в переносному розумінні - коли легенько б"ють ножиком чи сокирою по чомусь, крошить(рос.).

Посилання на коментар

Ні, не зацькувати. Це - в переносному розумінні - коли легенько б"ють ножиком чи сокирою по чомусь, крошить(рос.).

:blink: :blink: :wacko:

Посилання на коментар

Погоди! Я вообще про Кузю писала.

ЗаУм все зрозумів.

Я про бидлюка - з якого ви тащитеся - цей настільки тупий, що до нього навряд чи дійшло наскільки він тут смішно виглядає - пішов такий важний з відчуттям, що досадив мені. Не можна його так дурити - так він ніколи людиною не стане і буде продовжувати бидлячою аватаркою лякати людей Донбасом.

Посилання на коментар

О боги... тебе клизьму захотелось?

куда мне еще клизму? :blink: И так ничо не задерживается..

ладно.. може само засохнет. потом отшкребём.

Посилання на коментар

ЗаУм все зрозумів.

Я про бидлюка - з якого ви тащитеся - цей настільки тупий, що до нього навряд чи дійшло наскільки він тут смішно виглядає - пішов такий важний з відчуттям, що досадив мені. Не можна його так дурити - так він ніколи людиною не стане і буде продовжувати бидлячою аватаркою лякати людей Донбасом.

ну вот снова ты начинаешь! Завтра ж с утра непременно заглянет! И снова по новому кругу! Ну кому это надо?

И я лично - не тащусь! Я вообще приняла решение говорить только с теми, кто мне интересен. Ты ж сама учила!

Посилання на коментар

Да, у меня короткие ноги. И большая задница. Ну, что поделаешь. Маемо те, що маемо. А ему такие не нравятся. так мне что, вешаться? Но зато есть много других, которым только и подавай такую, как я.

Нащо вішатися - простіше закрити тому придурку пащеку, щоб не відкривав, коли його не запитуються. Тим більше - Є ЧИМ :lol:

Посилання на коментар

Всё. Волосы высохли. Ушла спать.

Я подумаю об этом завтра (с)

Посилання на коментар

ЗаУм все зрозумів.

Учитывая Ваши посты после его ухода он таки смог Вам досадить. Видимо прочитав эти Ваши ремарки завтра он в этом убедится... Про Домбасс... Сейчас это депрессивный край, таким он пока и останется. Ничто не предвещает там культурного оживления или смены ментальности. Эта именно та часть Укрианы которая постоянно в 90х... Хотя это очень удручает, но это факт. И поэтому Домбассом нельзя напугать априори. По крайней мере сейчас. Сейчас можно только сожалеть о людях там живущих.

Посилання на коментар

ну вот снова ты начинаешь! Завтра ж с утра непременно заглянет! И снова по новому кругу! Ну кому это надо?

И я лично - не тащусь! Я вообще приняла решение говорить только с теми, кто мне интересен. Ты ж сама учила!

Та ніхто не каже спілкуватися - просто дати зрозуміти, що він веде себе не комільфо.

Нехай заглядає - тільки ж він на мої пости відповіді не дав - отже буде отримувати їх копіпасти. А про що з ним ще спілкуватися: тестостерону обмаль, на жінку тільки лупає і бавиться у жіночі ігри. Такий викликає у тебе зацікавлення, як чоловік? Навіть якщо він зовні Бред Пітт?

За кого будеш голосувати?

Посилання на коментар

За кого будеш голосувати?

ну раз они объединились, то теперь, с чистой совестью - за ОО.

Я подумаю об этом завтра (с)

гуд найт, Скарлетт!
Посилання на коментар

Учитывая Ваши посты после его ухода он таки смог Вам досадить.

Золотце, що ти хочеш?

Я сьогодні зла і нетерпима - не попадай під гарячу руку.

Він не мені досадив - якраз поки він досаджав тільки мені - я з нього лише насміхалася, тим більше було над чим. Він досадив усім жінкам.

А ти як, тільки мої пости читаєш, чи його також? А як ти відносишся ось до таких його слів: просто смотреть не на что( обабленые.. коротконогие со сраками...

Посилання на коментар

ну раз они объединились, то теперь, с чистой совестью - за ОО.

ОО і так пройде - потрібно за Свободу.

Посилання на коментар

ОО і так пройде - потрібно за Свободу.

у меня в упряжке.. считаем: три подруги с мужьями, две соседки с мужьями, невестка со свахой , я (вдвоем) и пару приятелей. Ждут команды. Итого навскидку - 16. Можно пополам? Чтоб наверняка? 8 - Свобода, 8 -Батькивщина.

Посилання на коментар

у меня в упряжке.. считаем: три подруги с мужьями, две соседки с мужьями, невестка со свахой , я (вдвоем) и пару приятелей. Ждут команды. Итого навскидку - 16. Можно пополам? Чтоб наверняка? 8 - Свобода, 8 -Батькивщина.

Ні, Батьківщина і так пройде - треба за Свободу, щоб з запасом було - сама знаєш ХТО буде рахувати. Батьківщина собі "наворожить" - а ось свободівці навряд - адже їх представників у комісіях менше.

Посилання на коментар

Золотце, що ти хочеш?

Я сьогодні зла і нетерпима - не попадай під гарячу руку.

Він не мені досадив - якраз поки він досаджав тільки мені - я з нього лише насміхалася, тим більше було над чим. Він досадив усім жінкам.

А ти як, тільки мої пости читаєш, чи його також? А як ти відносишся ось до таких його слів: просто смотреть не на что( обабленые.. коротконогие со сраками...

Раз мы перешли на "ты", видать вечер перестает быть томным... Видищь ли, мне скучно и не спиться, что еще может заставить мужчину средних лет в начале первогопостить на форуме? По поводу "что ты хочешь"? Явно не того, что хотел Коля Остенбакен от подруги детства Остапа Бендера польской красавицы Инги Заёнц... Он от нее хотел любви и добился...По поводу твоей злости - мине фиолетово. Я читал твои посты, его посты, посты других форумчан. Но их нет в столь поздний час на форуме, а ты есть. Вот и решил пообщаться. А как это общение пройдет зависит... Что касается "коротконогие со сраками" у нас таких называют крымская низкожопка... Но, о вкусах не спорят, тем более, что не красивых женщин не бывает...

Посилання на коментар

А если за ПР, то кто по чем?

Посилання на коментар

Раз мы перешли на "ты", видать вечер перестает быть томным... . Что касается "коротконогие со сраками" у нас таких называют крымская низкожопка... Но, о вкусах не спорят, тем более, что не красивых женщин не бывает...

Ото ж бо...не сперечаються і не відкривають рот, коли про це їх не запитуються.

А за "ти" не ображайся - просто на форумі на це мало звертають увагу - вважається, що ти тіпа нік - ну а до ніка звертатися на "ви" смішно.

В людину нік перетворюється після спілкування - тоді вже і визначається на "ви" чи на "ти" - в залежності від симпатії.

Так, принаймні, у мене.

Посилання на коментар

А если за ПР, то кто по чем?

Это шутка? Вы знаете, я общаюсь в кругу, где о регионалах говорить вообще неприлично. Сейчас идут яростные споры о Кличко. Сегодня с братом разругалась вдрызг. Не знаю, как посчитают, но как ни странно, у нас очень многие склоняются пойти за СВОБОДУ. Яценюк не внушает доверия отчего-то... А Кличко - вообще фаворит. Ну будем посмотреть....

Привет из Харькова.

Посилання на коментар

Ото ж бо...не сперечаються і не відкривають рот, коли про це їх не запитуються.

А за "ти" не ображайся - просто на форумі на це мало звертають увагу - вважається, що ти тіпа нік - ну а до ніка звертатися на "ви" смішно.

В людину нік перетворюється після спілкування - тоді вже і визначається на "ви" чи на "ти" - в залежності від симпатії.

Так, принаймні, у мене.

Так мне нравится "ты". Ничего не имею против. Тем более с женщинами и тем более ночью. Слушай, зачем политика, так с интереса?

Посилання на коментар

Так мне нравится "ты". Ничего не имею против. Тем более с женщинами и тем более ночью. Слушай, зачем политика, так с интереса?

Все пішла спати - від Бубуна відповіді не дочекалася.

А ти заходь - поговоримо про щось інше, тут ми не тільки політику обговорюємо.

тим більше, тиждень перед виборами -буде цікаво.

А я спати - доброї ночі.

Посилання на коментар

Это шутка? Вы знаете, я общаюсь в кругу, где о регионалах говорить вообще неприлично. Сейчас идут яростные споры о Кличко. Сегодня с братом разругалась вдрызг. Не знаю, как посчитают, но как ни странно, у нас очень многие склоняются пойти за СВОБОДУ. Яценюк не внушает доверия отчего-то... А Кличко - вообще фаворит. Ну будем посмотреть....

Привет из Харькова.

Вас не Лена зовут? А не... Харьков, не Киев... Прикольно Вам. В моем кругу о политике говорить не прилично, представляете? Про ПР конечно шутка...

За Кличко не нужно. Это так, пока бренд, потому, что новенький. После выборов большая его часть уйдет к правящей партии, а сам он будет что-то на кшкалт Литвина: и Вашим и нашим. За Свободу лично я бы не проголосовал. Не верю я булькатым, как Тягныбок. Это чисто российский проект, страшилка с идеологией фюреров. Таких не берут в космонавты, пардон в Европу. Я проголосую за ЮВТ, за ее Батькивщину, хотя конечно Яценюк кадр очень стремный, но, помочь женщине в беде нужно.

Посилання на коментар

Все пішла спати - від Бубуна відповіді не дочекалася.

А ти заходь - поговоримо про щось інше, тут ми не тільки політику обговорюємо.

тим більше, тиждень перед виборами -буде цікаво.

А я спати - доброї ночі.

Добранiч...Зайду...

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...