Перейти до змісту
Український політичний форум

Кто за кого будет голосовать ?

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я гражданка Украины, ник - "Ева" ,находясь в полном уме и здравии, сегодня окончательно приняла решение, что на этих выборах буду поддерживать партию " СВОБОДА "

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я гражданка Украины, ник "Ева" ,находясь в полном уме и здравии, сегодня окончательно приняла решение, что на этих выборах буду поддерживать партию " СВОБОДА "

А по мажоритарке?
Опубліковано

А по мажоритарке?

Если не снимет своих мажоритарщиков то за СВОБОДУ.
Опубліковано

По партийным спискам - ни за кого. Тоже приняла окончательное решение.

По мажоритарке - Матвеев Владимир Иосифович, КПУ. Свое решение по его кандидатуре я уже обосновывала. В данном случае я голосую не за партию, а за ЧЕЛОВЕКА

Опубліковано

По мажоритарке - Матвеев Владимир Иосифович, КПУ. Свое решение по его кандидатуре я уже обосновывала. В данном случае я голосую не за партию, а за ЧЕЛОВЕКА

ВСЕ!! ВСЕ должны голосовать не за партии, а за людей. Хватит нас дурить! Вот проголосуете за СВОБОДУ, а они протащат в ВР людей неадекватных, типа Фарион, Торквемада, Иуда и пр.

Опубліковано

ВСЕ!! ВСЕ должны голосовать не за партии, а за людей. Хватит нас дурить! Вот проголосуете за СВОБОДУ, а они протащат в ВР людей неадекватных, типа Фарион, Торквемада, Иуда и пр.

Вот поэтому я и не хочу голосовать по спискам. Если в них и есть несколько человек, за которых мне не стыдно, то большая часть - вовсе непонятно кто.

А когда я голосую за определенного человека, то я знаю, что могу прийти к нему на прием. И он примет и выслушает.

Опубліковано

Ти типовий мешканець Східної України - який навіть заради виживання не здатен на кардинальні вчинки. А на кону вже навіть не виживання, а існування України.

Жаль!

_________

Єво респект!!!

За Свободу - як за партію. А мажоритарники - згідно домовленостей, якщо вони будуть - в іншому випадку за ОО Батьківщину і Свободу. Удар проігнорую, не зважаючи навіть на те, що там є два моїх любимчики: Пиндзеник і Наливайченко.

Опубліковано

Ти типовий мешканець Східної України - який навіть заради виживання не здатен на кардинальні вчинки. А на кону вже навіть не виживання, а існування України.

Жаль!

_________

Єво респект!!!

За Свободу - як за партію. А мажоритарники - згідно домовленостей, якщо вони будуть - в іншому випадку за ОО Батьківщину і Свободу. Удар проігнорую, не зважаючи навіть на те, що там є два моїх любимчики: Пиндзеник і Наливайченко.

В задницу твою СВОБОДУ, мало что - ли придурков в ВР, чтобы ещё и ваших недоумков туда тащить... Да и что там делать усяким Хварионам, Штовкайбокам и прочим бандерлюгам.. Геть в свою Схроноградчину!!

Опубліковано

Жаль!

Для меня голосование на представителя КПУ - как раз кардинально.

Да, я тут руководствуюсь может быть местечковыми интересами. Но эти местечковые, если они будут решены, то могут изменить судьбу и экономику страны. Вот и голосую за того. кому дорог наш город. Который свою жизнь вложил в наши заводы.

Опубліковано

Да, я тут руководствуюсь может быть местечковыми интересами. Но эти местечковые, если они будут решены, то могут изменить судьбу и экономику страны. Вот и голосую за того. кому дорог наш город. Который свою жизнь вложил в наши заводы.

Катюш, ты перед кем оправдываешься? Не унижайся, эта бандерлюга - свободовка не заслуживает и грамма той энергии, которую ты затратила нажимая клавиши, отвечая на её конский срач... ;)

Опубліковано

На эту бы тему китсора послушать. Но что-то его долго нет. А голосовать можно за кого угодно. В какую пачку комиссия твой бюллетень сунет - это другой вопрос. Сколько и кому % написать уже давно прикинули.

Опубліковано

Це для мене кардинально за КПУ - ну кого ти хочеш здурити - СЕБЕ? :(

А того, кому дорогий ваш завод добре було б мером обирати, а не депутатом ВР, бо депутати ВР повинні піклуватися про ВСЮ УКРАНУ, а не займатися містечковими питаннями. Вони зобов"язані приймати закони, щоб такі містечкові проблеми не виникали. Ти не правильно розумієш суть поняття "народний депутат".

Глянь лиш на цього іуду - мало що воно зрадник і гнида, воно ще й затуркує людей, не правильно трактуючи поняття "народний депутат".

http://www.pravda.com.ua/news/2012/10/12/6974505/

_____

До речі, Катя, ось прочитала що ти поставила на темі про вибори в Миколаєві: От одного принятого закона может зависеть жизнь миллионов Украинцев. Но почему-то мы об этом забываем.

Все ж правильно, людина, яка йде у ВР повинна мати стратегічний план розбудови країни і можливість його реалізувати. Чи може це зробити одна людина, без партії - ні. Тому й потрібно голосувати за парті, а не за окремих людей, які ставлять навмисно приземлені обіцянки, щоб їх виконати - тим самим не думають чи ці обіцянки вяжуться з політикою розбудови країни.

Ти тільки уяви: кожен мажоритарщик буде тягнути ковдру з написом "Україна" на себе - про наслідки навіть дурень здогадається. Тоді чому зовсім не дурні люди вірять політикам з містечковими планами "а ля нові Васюки"

Опубліковано

На эту бы тему китсора послушать. Но что-то его долго нет. А голосовать можно за кого угодно. В какую пачку комиссия твой бюллетень сунет - это другой вопрос. Сколько и кому % написать уже давно прикинули.

хто б сумнівався, що ти лише мастак брехню по форумі сіяти і каркати над проблемами - а коли від тебе вимагається здійснити справді вчинок - ти будеш відмазуватися традиційним для слабаків: "голосуй-не голосуй..."

Опубліковано

хто б сумнівався, що ти лише мастак брехню по форумі сіяти і каркати над проблемами - а коли від тебе вимагається здійснити справді вчинок - ти будеш відмазуватися традиційним для слабаків: "голосуй-не голосуй..."

А что, обязательно надо голосовать? За эту Раду. Я вон тебе вопрос задал про Евразийский союз, а ты молчишь. А у нас через речку уже Россия. Спрашивают - как вы? Вот это важно.
Опубліковано

А что, обязательно надо голосовать? За эту Раду. Я вон тебе вопрос задал про Евразийский союз, а ты молчишь. А у нас через речку уже Россия. Спрашивают - как вы? Вот это важно.

Звичайно, не обов"язково - тоді і на форумі сиди тихенько і відписуйся лише на не політичні теми.

А тобі важко здогадатися, що я думаю про Євроазійський союз?!!!

Євразі́йський сою́з — інтеграційнийпроект, започаткований Володимиром Путіним

Євразійський проект має стати завершальним етапом економічної політичної, військової та культурної інтеграції в рамках одного полюсу на пострадянських просторах на чолі з Росією. Реалізація даного проекту відповідає зовнішньополітичній стратегії Росії, розрахованій до 2020 року, продовжує дослідник, та буде здійснюватися в рамках передвиборчої президентської кампанії Путіна

Ти не їси, не спиш, тільки думаєш, як би знову штовхнути Україну під протекторат Росії.
Опубліковано

Це для мене кардинально за КПУ - ну кого ти хочеш здурити - СЕБЕ? :(

А того, кому дорогий ваш завод добре було б мером обирати, а не депутатом ВР, бо депутати ВР повинні піклуватися про ВСЮ УКРАНУ, а не займатися містечковими питаннями. Вони зобов"язані приймати закони, щоб такі містечкові проблеми не виникали. Ти не правильно розумієш суть поняття "народний депутат".

Глянь лиш на цього іуду - мало що воно зрадник і гнида, воно ще й затуркує людей, не правильно трактуючи поняття "народний депутат".

http://www.pravda.com.ua/news/2012/10/12/6974505/

_____

До речі, Катя, ось прочитала що ти поставила на темі про вибори в Миколаєві: От одного принятого закона может зависеть жизнь миллионов Украинцев. Но почему-то мы об этом забываем.

Все ж правильно, людина, яка йде у ВР повинна мати стратегічний план розбудови країни і можливість його реалізувати. Чи може це зробити одна людина, без партії - ні. Тому й потрібно голосувати за парті, а не за окремих людей, які ставлять навмисно приземлені обіцянки, щоб їх виконати - тим самим не думають чи ці обіцянки вяжуться з політикою розбудови країни.

Ти тільки уяви: кожен мажоритарщик буде тягнути ковдру з написом "Україна" на себе - про наслідки навіть дурень здогадається. Тоді чому зовсім не дурні люди вірять політикам з містечковими планами "а ля нові Васюки"

Проблемы наших заводов - это не уровень местной власти. Тут нужно решать на ГОСУДАРСТВЕННОМ уровне. И для этого нужно идти в ВР.

За коммунистов я со времен СССР не голосовала.

Вот ты хочешь за Свободу. А кто по твоему округу идет от их партии? Что ты знаешь об этом человеке?

Опубліковано

Звичайно, не обов"язково - тоді і на форумі сиди тихенько і відписуйся лише на не політичні теми.

Кидать бумажки в ящик. И это вся политика?

А тобі важко здогадатися, що я думаю про Євроазійський союз?!!!

Ти не їси, не спиш, тільки думаєш, як би знову штовхнути Україну під протекторат Росії.

Да какая мы Украина! При совке запихнули в нее, а как обратно выбраться? "Свобода" не поможет?
Опубліковано

Проблемы наших заводов - это не уровень местной власти. Тут нужно решать на ГОСУДАРСТВЕННОМ уровне. И для этого нужно идти в ВР.

За коммунистов я со времен СССР не голосовала.

Вот ты хочешь за Свободу. А кто по твоему округу идет от их партии? Что ты знаешь об этом человеке?

А якщо ваші заводи - це вже купа металобрухту і їх реінкарнація буде коштувати для України багато коштів, а прибутку не принесе - тоді як?

Я ж тобі писала: людина, яка йде у ВР повинна мати стратегічний план розбудови країни і можливість його реалізувати. Чи може це зробити одна людина, без партії?!!!

Свобода - це програма розвитку України - і саме її, а не обіцянки окремих депутатів потім потрібно буде оцінювати - яким способом депутати просували реалізацію цих планів, а не скільки будинків відремонтували на окрузі.

Але навіть не це грає зараз вирішальну роль - на порядку денному - ослабити в Україні вплив олігархів. А ти пропонуєш голосувати за тих, хто з тими олігархами в одній упряжці - причому, голосуючи за одного, навіть нехай і достойного - ти тішиш себе думкою, що він буде робити погоду в партії

Опубліковано

Кидать бумажки в ящик. И это вся политика?

Да какая мы Украина! При совке запихнули в нее, а как обратно выбраться? "Свобода" не поможет?

Ти мислиш як бидло - мені за тебе соромно. Уяви, що так думають мільйони - усвідом це - і твій папірчик відразу перетвориться у злиток золота.

Нащо тобі Свобода - сам же казав: ось вона матушка Росія - за парканом - тобі навіть квиток на поїзд не потрібно купляти і на чемодан тратитися: якщо наважишся, свисни, допоможу тобі твоє майно перенести.

Опубліковано

Нащо тобі Свобода - сам же казав: ось вона матушка Росія - за парканом - тобі навіть квиток на поїзд не потрібно купляти і на чемодан тратитися: якщо наважишся, свисни, допоможу тобі твоє майно перенести.

Да у нас и так многие с российскими паспортами живут. Вон бабка пенсию российскую получает. Только зачем такие головоломки? В Евразийском союзе все б было проще.
Опубліковано

Да у нас и так многие с российскими паспортами живут. Вон бабка пенсию российскую получает. Только зачем такие головоломки? В Евразийском союзе все б было проще.

Зайчику ти такий наївний і водночас милий - навіть злитися на тебе неохота.

Не будь таким довірливим. Більше ДУМАЙ і менше вір тому що тобі говорять. Ніякій владі не вигідно щось міняти. Міняти вигідно тільки нам з тобою - отже ми з тобою це повинні робити. Як? Наразі тільки піти на вибори і зламати їх плани. Все! А в Росії все дуже погано - не з матеріальної точки зору, а для ЛЮДЕЙ, а бидло живе там досить таки непогано...

ДУМАЙ.......

Опубліковано

Лично я буду голосовать за Свободу. Не с точки зрения поддержания их программ, а с точки зрения острой необходимости прохождения в ВР еще одной оппозиционной силы. И всем неопределившимся советую делать то же.

Опубліковано

Если пройдут три оппозиционные партии включится очень серьезная система противовесов. Все друг друга подпирать будут. Свобода добавит своего радикализма, Удар - центризма, а Батьківщина - либерализма. В общем горшке может получиться даже очень вкусный супчик. А кушать одни огурцы на протяжении нескольких десятилетий (т.е одну ПР) не очень радужная перспектива. Отсутствие конкуренции превращает любую структуру в застойное болото.

Опубліковано

Лично я буду голосовать за Свободу. Не с точки зрения поддержания их программ, а с точки зрения острой необходимости прохождения в ВР еще одной оппозиционной силы. И всем неопределившимся советую делать то же.

Да там, кроме Свободы, вообще оппозиционных сил нет. И ПР , и ОО и пр. мало чем отличаются друг от друга. КПУ только на выборах гавкает, а потом снова в коалицию с ПР сядет. Кстати, Свобода - это левая партия. Только вряд ли эта Свобода пройдет. Хотя мажоритарщики у нее будут.
Опубліковано

Почему я за " Свободу " ?

Там нет олигархов. Нет евреев. ( ну а если есть то мизер ) Эта партия имеет идеологию.Новые,молодые лица.

Другой альтернативы просто не вижу.

В моей группе 16 человек будут поддерживать эту партию и самое прикольное, что из этих 16 человек -> 2 из Ялты,

1 из Гурзуфа, 3 из Симферополя, 2 из Донецка.

Опубліковано

Почему я за " Свободу " ?

Там нет олигархов. Нет евреев. ( ну а если есть то мизер ) Эта партия имеет идеологию.Новые,молодые лица.

Другой альтернативы просто не вижу.

В моей группе 16 человек будут поддерживать эту партию и самое прикольное, что из этих 16 человек -> 2 из Ялты,

1 из Гурзуфа, 3 из Симферополя, 2 из Донецка.

Ничего в этом прикольного нет. Радикальная идеология привлекает юных. К тому же Свобода на Юго-Востоке ведет иную пропаганду, чем ту, которая предлагает та же Ориана. Ее посты годятся лишь для Галичины. Остальной же Украиной отторгаются. В результате получается обратный эффект.
Опубліковано

К тому же Свобода на Юго-Востоке ведет иную пропаганду, чем ту, которая предлагает та же Ориана. Ее посты годятся лишь для Галичины. Остальной же Украиной отторгаются. В результате получается обратный эффект.

Бля.... по пунктах - що саме радикальне я пропоную...чекаю...

Опубліковано

Ха-ре, напишу свої, бо тобі коли ляпнути брехню - ти перший, а коли відповідати - ти не спішишся.

познач з чим не погоджуєшся і доповни своїми пунктами, які б свідчили про мій радикалізм.

• Мова - українська - мова міжнаціонального спілкування в Україні, одна державна.
  • Культура- державний рівень на основі титульно нації, причому збірно зі всіх регіонів України- тобто, вишиванка, "несе галя воду", гопак, полька, тартак, кобза, трембіта, баян, тощо.
  • Історія - З ПОЗИЦІЇ УКРАЇНИ
  • Нація - народ, українці різних національностей.
  • Націоналізм - любов до своєї нації.
  • Політика - національно спрямована - те, що вигідно в першу чергу Україні, з використанням усіх прогресивних здобутків цивілізованого світу з урахуванням нашої культури і менетальності.
  • Герої - повинно бути враховано, що Україна була довший час розділеною, а тому мала різну історію, а звідси й героїв.
Опубліковано

Бля.... по пунктах - що саме радикальне я пропоную...чекаю...

Ты умная, подумай. У тебя везде акценты сдвинуты в сторону радикального национализма. На Юго-Востоке это не проходит. Хотя для тебя это может быть и незаметно, ты в своей привычной атмосфере и как говорится "глаз замылился".

Дорог, ведущих к цели много и они могут быть разнообразны. Почитай посты Ай-Николы, который подходит к Свободе совсем с другой стороны, как бы прагматизма.

P.S. А про твой радикализм я вообще не писал. Лишь про радикализм идеологии. Она, вдобавок зависит и от способа подачи.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...