Ева_vl Опубліковано 14 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2012 Я гражданка Украины, ник - "Ева" ,находясь в полном уме и здравии, сегодня окончательно приняла решение, что на этих выборах буду поддерживать партию " СВОБОДА " Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 14 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2012 Я гражданка Украины, ник "Ева" ,находясь в полном уме и здравии, сегодня окончательно приняла решение, что на этих выборах буду поддерживать партию " СВОБОДА " А по мажоритарке? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 14 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2012 А по мажоритарке?Если не снимет своих мажоритарщиков то за СВОБОДУ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2012 По партийным спискам - ни за кого. Тоже приняла окончательное решение. По мажоритарке - Матвеев Владимир Иосифович, КПУ. Свое решение по его кандидатуре я уже обосновывала. В данном случае я голосую не за партию, а за ЧЕЛОВЕКА Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 По партийным спискам - ни за кого. Тоже приняла окончательное решение. По мажоритарке - Матвеев Владимир Иосифович, КПУ. Свое решение по его кандидатуре я уже обосновывала. В данном случае я голосую не за партию, а за ЧЕЛОВЕКА ВСЕ!! ВСЕ должны голосовать не за партии, а за людей. Хватит нас дурить! Вот проголосуете за СВОБОДУ, а они протащат в ВР людей неадекватных, типа Фарион, Торквемада, Иуда и пр. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 ВСЕ!! ВСЕ должны голосовать не за партии, а за людей. Хватит нас дурить! Вот проголосуете за СВОБОДУ, а они протащат в ВР людей неадекватных, типа Фарион, Торквемада, Иуда и пр. Вот поэтому я и не хочу голосовать по спискам. Если в них и есть несколько человек, за которых мне не стыдно, то большая часть - вовсе непонятно кто. А когда я голосую за определенного человека, то я знаю, что могу прийти к нему на прием. И он примет и выслушает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 По партийным спискам - ни за кого. Тоже приняла окончательное решение. По мажоритарке - Матвеев Владимир Иосифович, КПУ. Свое решение по его кандидатуре я уже обосновывала. В данном случае я голосую не за партию, а за ЧЕЛОВЕКА Ти типовий мешканець Східної України - який навіть заради виживання не здатен на кардинальні вчинки. А на кону вже навіть не виживання, а існування України. Жаль! _________ Єво респект!!! За Свободу - як за партію. А мажоритарники - згідно домовленостей, якщо вони будуть - в іншому випадку за ОО Батьківщину і Свободу. Удар проігнорую, не зважаючи навіть на те, що там є два моїх любимчики: Пиндзеник і Наливайченко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 А по мажоритарке? Бажано перш, ніж ставити запитання - самому відповісти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 Ти типовий мешканець Східної України - який навіть заради виживання не здатен на кардинальні вчинки. А на кону вже навіть не виживання, а існування України. Жаль! _________ Єво респект!!! За Свободу - як за партію. А мажоритарники - згідно домовленостей, якщо вони будуть - в іншому випадку за ОО Батьківщину і Свободу. Удар проігнорую, не зважаючи навіть на те, що там є два моїх любимчики: Пиндзеник і Наливайченко. В задницу твою СВОБОДУ, мало что - ли придурков в ВР, чтобы ещё и ваших недоумков туда тащить... Да и что там делать усяким Хварионам, Штовкайбокам и прочим бандерлюгам.. Геть в свою Схроноградчину!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 Ти типовий мешканець Східної України - який навіть заради виживання не здатен на кардинальні вчинки. А на кону вже навіть не виживання, а існування України. Жаль! Для меня голосование на представителя КПУ - как раз кардинально. Да, я тут руководствуюсь может быть местечковыми интересами. Но эти местечковые, если они будут решены, то могут изменить судьбу и экономику страны. Вот и голосую за того. кому дорог наш город. Который свою жизнь вложил в наши заводы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 Для меня голосование на представителя КПУ - как раз кардинально. Да, я тут руководствуюсь может быть местечковыми интересами. Но эти местечковые, если они будут решены, то могут изменить судьбу и экономику страны. Вот и голосую за того. кому дорог наш город. Который свою жизнь вложил в наши заводы. Катюш, ты перед кем оправдываешься? Не унижайся, эта бандерлюга - свободовка не заслуживает и грамма той энергии, которую ты затратила нажимая клавиши, отвечая на её конский срач... ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 На эту бы тему китсора послушать. Но что-то его долго нет. А голосовать можно за кого угодно. В какую пачку комиссия твой бюллетень сунет - это другой вопрос. Сколько и кому % написать уже давно прикинули. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 Для меня голосование на представителя КПУ - как раз кардинально. Да, я тут руководствуюсь может быть местечковыми интересами. Но эти местечковые, если они будут решены, то могут изменить судьбу и экономику страны. Вот и голосую за того. кому дорог наш город. Который свою жизнь вложил в наши заводы. Це для мене кардинально за КПУ - ну кого ти хочеш здурити - СЕБЕ? А того, кому дорогий ваш завод добре було б мером обирати, а не депутатом ВР, бо депутати ВР повинні піклуватися про ВСЮ УКРАНУ, а не займатися містечковими питаннями. Вони зобов"язані приймати закони, щоб такі містечкові проблеми не виникали. Ти не правильно розумієш суть поняття "народний депутат". Глянь лиш на цього іуду - мало що воно зрадник і гнида, воно ще й затуркує людей, не правильно трактуючи поняття "народний депутат". http://www.pravda.com.ua/news/2012/10/12/6974505/ _____ До речі, Катя, ось прочитала що ти поставила на темі про вибори в Миколаєві: От одного принятого закона может зависеть жизнь миллионов Украинцев. Но почему-то мы об этом забываем. Все ж правильно, людина, яка йде у ВР повинна мати стратегічний план розбудови країни і можливість його реалізувати. Чи може це зробити одна людина, без партії - ні. Тому й потрібно голосувати за парті, а не за окремих людей, які ставлять навмисно приземлені обіцянки, щоб їх виконати - тим самим не думають чи ці обіцянки вяжуться з політикою розбудови країни. Ти тільки уяви: кожен мажоритарщик буде тягнути ковдру з написом "Україна" на себе - про наслідки навіть дурень здогадається. Тоді чому зовсім не дурні люди вірять політикам з містечковими планами "а ля нові Васюки" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 На эту бы тему китсора послушать. Но что-то его долго нет. А голосовать можно за кого угодно. В какую пачку комиссия твой бюллетень сунет - это другой вопрос. Сколько и кому % написать уже давно прикинули. хто б сумнівався, що ти лише мастак брехню по форумі сіяти і каркати над проблемами - а коли від тебе вимагається здійснити справді вчинок - ти будеш відмазуватися традиційним для слабаків: "голосуй-не голосуй..." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Мик Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 хто б сумнівався, що ти лише мастак брехню по форумі сіяти і каркати над проблемами - а коли від тебе вимагається здійснити справді вчинок - ти будеш відмазуватися традиційним для слабаків: "голосуй-не голосуй..." А что, обязательно надо голосовать? За эту Раду. Я вон тебе вопрос задал про Евразийский союз, а ты молчишь. А у нас через речку уже Россия. Спрашивают - как вы? Вот это важно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 А что, обязательно надо голосовать? За эту Раду. Я вон тебе вопрос задал про Евразийский союз, а ты молчишь. А у нас через речку уже Россия. Спрашивают - как вы? Вот это важно. Звичайно, не обов"язково - тоді і на форумі сиди тихенько і відписуйся лише на не політичні теми. А тобі важко здогадатися, що я думаю про Євроазійський союз?!!! Євразі́йський сою́з — інтеграційнийпроект, започаткований Володимиром Путіним Євразійський проект має стати завершальним етапом економічної політичної, військової та культурної інтеграції в рамках одного полюсу на пострадянських просторах на чолі з Росією. Реалізація даного проекту відповідає зовнішньополітичній стратегії Росії, розрахованій до 2020 року, продовжує дослідник, та буде здійснюватися в рамках передвиборчої президентської кампанії Путіна Ти не їси, не спиш, тільки думаєш, як би знову штовхнути Україну під протекторат Росії. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 Це для мене кардинально за КПУ - ну кого ти хочеш здурити - СЕБЕ? А того, кому дорогий ваш завод добре було б мером обирати, а не депутатом ВР, бо депутати ВР повинні піклуватися про ВСЮ УКРАНУ, а не займатися містечковими питаннями. Вони зобов"язані приймати закони, щоб такі містечкові проблеми не виникали. Ти не правильно розумієш суть поняття "народний депутат". Глянь лиш на цього іуду - мало що воно зрадник і гнида, воно ще й затуркує людей, не правильно трактуючи поняття "народний депутат". http://www.pravda.com.ua/news/2012/10/12/6974505/ _____ До речі, Катя, ось прочитала що ти поставила на темі про вибори в Миколаєві: От одного принятого закона может зависеть жизнь миллионов Украинцев. Но почему-то мы об этом забываем. Все ж правильно, людина, яка йде у ВР повинна мати стратегічний план розбудови країни і можливість його реалізувати. Чи може це зробити одна людина, без партії - ні. Тому й потрібно голосувати за парті, а не за окремих людей, які ставлять навмисно приземлені обіцянки, щоб їх виконати - тим самим не думають чи ці обіцянки вяжуться з політикою розбудови країни. Ти тільки уяви: кожен мажоритарщик буде тягнути ковдру з написом "Україна" на себе - про наслідки навіть дурень здогадається. Тоді чому зовсім не дурні люди вірять політикам з містечковими планами "а ля нові Васюки" Проблемы наших заводов - это не уровень местной власти. Тут нужно решать на ГОСУДАРСТВЕННОМ уровне. И для этого нужно идти в ВР. За коммунистов я со времен СССР не голосовала. Вот ты хочешь за Свободу. А кто по твоему округу идет от их партии? Что ты знаешь об этом человеке? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Мик Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 Звичайно, не обов"язково - тоді і на форумі сиди тихенько і відписуйся лише на не політичні теми.Кидать бумажки в ящик. И это вся политика? А тобі важко здогадатися, що я думаю про Євроазійський союз?!!! Ти не їси, не спиш, тільки думаєш, як би знову штовхнути Україну під протекторат Росії. Да какая мы Украина! При совке запихнули в нее, а как обратно выбраться? "Свобода" не поможет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 Проблемы наших заводов - это не уровень местной власти. Тут нужно решать на ГОСУДАРСТВЕННОМ уровне. И для этого нужно идти в ВР. За коммунистов я со времен СССР не голосовала. Вот ты хочешь за Свободу. А кто по твоему округу идет от их партии? Что ты знаешь об этом человеке? А якщо ваші заводи - це вже купа металобрухту і їх реінкарнація буде коштувати для України багато коштів, а прибутку не принесе - тоді як? Я ж тобі писала: людина, яка йде у ВР повинна мати стратегічний план розбудови країни і можливість його реалізувати. Чи може це зробити одна людина, без партії?!!! Свобода - це програма розвитку України - і саме її, а не обіцянки окремих депутатів потім потрібно буде оцінювати - яким способом депутати просували реалізацію цих планів, а не скільки будинків відремонтували на окрузі. Але навіть не це грає зараз вирішальну роль - на порядку денному - ослабити в Україні вплив олігархів. А ти пропонуєш голосувати за тих, хто з тими олігархами в одній упряжці - причому, голосуючи за одного, навіть нехай і достойного - ти тішиш себе думкою, що він буде робити погоду в партії Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 Кидать бумажки в ящик. И это вся политика? Да какая мы Украина! При совке запихнули в нее, а как обратно выбраться? "Свобода" не поможет? Ти мислиш як бидло - мені за тебе соромно. Уяви, що так думають мільйони - усвідом це - і твій папірчик відразу перетвориться у злиток золота. Нащо тобі Свобода - сам же казав: ось вона матушка Росія - за парканом - тобі навіть квиток на поїзд не потрібно купляти і на чемодан тратитися: якщо наважишся, свисни, допоможу тобі твоє майно перенести. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Мик Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 Нащо тобі Свобода - сам же казав: ось вона матушка Росія - за парканом - тобі навіть квиток на поїзд не потрібно купляти і на чемодан тратитися: якщо наважишся, свисни, допоможу тобі твоє майно перенести. Да у нас и так многие с российскими паспортами живут. Вон бабка пенсию российскую получает. Только зачем такие головоломки? В Евразийском союзе все б было проще. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 Да у нас и так многие с российскими паспортами живут. Вон бабка пенсию российскую получает. Только зачем такие головоломки? В Евразийском союзе все б было проще. Зайчику ти такий наївний і водночас милий - навіть злитися на тебе неохота. Не будь таким довірливим. Більше ДУМАЙ і менше вір тому що тобі говорять. Ніякій владі не вигідно щось міняти. Міняти вигідно тільки нам з тобою - отже ми з тобою це повинні робити. Як? Наразі тільки піти на вибори і зламати їх плани. Все! А в Росії все дуже погано - не з матеріальної точки зору, а для ЛЮДЕЙ, а бидло живе там досить таки непогано... ДУМАЙ....... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ай-Никола Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 Лично я буду голосовать за Свободу. Не с точки зрения поддержания их программ, а с точки зрения острой необходимости прохождения в ВР еще одной оппозиционной силы. И всем неопределившимся советую делать то же. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ай-Никола Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 ВСЕ!! ВСЕ должны голосовать не за партии, а за людей. Хватит нас дурить! Вот проголосуете за СВОБОДУ, а они протащат в ВР людей неадекватных, типа Фарион, Торквемада, Иуда и пр. Если пройдут три оппозиционные партии включится очень серьезная система противовесов. Все друг друга подпирать будут. Свобода добавит своего радикализма, Удар - центризма, а Батьківщина - либерализма. В общем горшке может получиться даже очень вкусный супчик. А кушать одни огурцы на протяжении нескольких десятилетий (т.е одну ПР) не очень радужная перспектива. Отсутствие конкуренции превращает любую структуру в застойное болото. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 Лично я буду голосовать за Свободу. Не с точки зрения поддержания их программ, а с точки зрения острой необходимости прохождения в ВР еще одной оппозиционной силы. И всем неопределившимся советую делать то же.Да там, кроме Свободы, вообще оппозиционных сил нет. И ПР , и ОО и пр. мало чем отличаются друг от друга. КПУ только на выборах гавкает, а потом снова в коалицию с ПР сядет. Кстати, Свобода - это левая партия. Только вряд ли эта Свобода пройдет. Хотя мажоритарщики у нее будут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 15 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 Почему я за " Свободу " ? Там нет олигархов. Нет евреев. ( ну а если есть то мизер ) Эта партия имеет идеологию.Новые,молодые лица. Другой альтернативы просто не вижу. В моей группе 16 человек будут поддерживать эту партию и самое прикольное, что из этих 16 человек -> 2 из Ялты, 1 из Гурзуфа, 3 из Симферополя, 2 из Донецка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 Почему я за " Свободу " ? Там нет олигархов. Нет евреев. ( ну а если есть то мизер ) Эта партия имеет идеологию.Новые,молодые лица. Другой альтернативы просто не вижу. В моей группе 16 человек будут поддерживать эту партию и самое прикольное, что из этих 16 человек -> 2 из Ялты, 1 из Гурзуфа, 3 из Симферополя, 2 из Донецка. Ничего в этом прикольного нет. Радикальная идеология привлекает юных. К тому же Свобода на Юго-Востоке ведет иную пропаганду, чем ту, которая предлагает та же Ориана. Ее посты годятся лишь для Галичины. Остальной же Украиной отторгаются. В результате получается обратный эффект. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 К тому же Свобода на Юго-Востоке ведет иную пропаганду, чем ту, которая предлагает та же Ориана. Ее посты годятся лишь для Галичины. Остальной же Украиной отторгаются. В результате получается обратный эффект. Бля.... по пунктах - що саме радикальне я пропоную...чекаю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 Ха-ре, напишу свої, бо тобі коли ляпнути брехню - ти перший, а коли відповідати - ти не спішишся. познач з чим не погоджуєшся і доповни своїми пунктами, які б свідчили про мій радикалізм. Мова - українська - мова міжнаціонального спілкування в Україні, одна державна. Культура- державний рівень на основі титульно нації, причому збірно зі всіх регіонів України- тобто, вишиванка, "несе галя воду", гопак, полька, тартак, кобза, трембіта, баян, тощо. Історія - З ПОЗИЦІЇ УКРАЇНИ Нація - народ, українці різних національностей. Націоналізм - любов до своєї нації. Політика - національно спрямована - те, що вигідно в першу чергу Україні, з використанням усіх прогресивних здобутків цивілізованого світу з урахуванням нашої культури і менетальності. Герої - повинно бути враховано, що Україна була довший час розділеною, а тому мала різну історію, а звідси й героїв. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 15 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2012 Бля.... по пунктах - що саме радикальне я пропоную...чекаю...Ты умная, подумай. У тебя везде акценты сдвинуты в сторону радикального национализма. На Юго-Востоке это не проходит. Хотя для тебя это может быть и незаметно, ты в своей привычной атмосфере и как говорится "глаз замылился". Дорог, ведущих к цели много и они могут быть разнообразны. Почитай посты Ай-Николы, который подходит к Свободе совсем с другой стороны, как бы прагматизма. P.S. А про твой радикализм я вообще не писал. Лишь про радикализм идеологии. Она, вдобавок зависит и от способа подачи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.