Churchill Опубліковано 15 вересня, 2013 Опубліковано 15 вересня, 2013 Бандерлог, свої слова бажано підтверджувати інакше сам напорешся на звинувачення в співпраці з кремлядським агітпромом. Там спогади не людини, яка пише пости під ніком, а цілком реальної, яка ввійде у історію Євген Стахів (15 вересня 1918, Перемишль) — діяч українського підпілля на Донбасі, в Маріуполі й у місті Луганську в роки Другої Світової війни. Я вважаю, треба знати думки такої легендарної постаті - і знаю, що такі інрерв"ю як серпом по одному місці для таких як ти. Эта мразь фашистская, сколько хочешь дерьма напишет, растрелять надо было суку.
Орiана Опубліковано 15 вересня, 2013 Автор Опубліковано 15 вересня, 2013 Эта мразь фашистская, сколько хочешь дерьма напишет, растрелять надо было суку.
Орiана Опубліковано 15 вересня, 2013 Автор Опубліковано 15 вересня, 2013 А що про неї говорити? Така значуща? Лише для Галичини, де на помітні історичні постаті багатовікова пустеля! Якісь французські колаборанти були чисельно не менші. І хто у Франції пригадує тих кагулярів? А усілякі румуни, угорці, які військами Гітлеру допомагали (куди там УПА!) - теж їх не чути. Що, в них більше діла нема, як про Антонеску, чи ще когось балакати? Галичина - частина України! А про УПА більше говорять такі як ти. І ДЛЯ ТАКИХ ЯК ТИ. Це чудова наживка для бидла, яке постійно повинно щось жувати
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2013 Автор Опубліковано 16 вересня, 2013 Байдужість - це параліч душі
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2013 Автор Опубліковано 16 вересня, 2013 Сон разума рождает свидомость. За Ейнштейном - Все що навколо нас - відносне і його реальність залежить від нашої свідомості. З.І. Можна тільки уявити, яким бачить реальність людина, в якої спить розум. Не здатність реально оцінювати навколишнє - або сон розуму - психічне захворювання.
Гість бандерлог Опубліковано 16 вересня, 2013 Опубліковано 16 вересня, 2013 Галичина - частина України! А про УПА більше говорять такі як ти. І ДЛЯ ТАКИХ ЯК ТИ. Це чудова наживка для бидла, яке постійно повинно щось жувати Здоровеньки були! Ти тему УПА відкрила, та на інші теми з ную лізеш. А на мене звалюєш. По мені, так ті УПА жалюгідні історичні персонажи регіонального галичанського рівня. За браком інших відомих історичних постатей з Галичини ви усюди свого Бандеру-Шухевича суєте.
Дэна Опубліковано 16 вересня, 2013 Опубліковано 16 вересня, 2013 .http://censor.net.ua/photo_news/2535...vhd_komunyakam Цитата: "Это тоже вряд ли удастся прятать долго за блестящей обёрткой из певиц и певичек. Содержимое обёртки, всё равно станет известно всем. Такое ШИЛО в мешке утаить трудно. От "Украинского мира" фашизмом несёт на всю Европу." Конец цитаты Последователи УПА в действии.
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2013 Автор Опубліковано 16 вересня, 2013 Здоровеньки були! Ти тему УПА відкрила, та на інші теми з ную лізеш. А на мене звалюєш. По мені, так ті УПА жалюгідні історичні персонажи регіонального галичанського рівня. За браком інших відомих історичних постатей з Галичини ви усюди свого Бандеру-Шухевича суєте. Я зараз не маю можливості, ввечері проаналізую твої пости - і дам вичерпну відповідь для тебе особисто і про тебе особисто.
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2013 Автор Опубліковано 16 вересня, 2013 .http://censor.net.ua/photo_news/2535...vhd_komunyakam Цитата: "Это тоже вряд ли удастся прятать долго за блестящей обёрткой из певиц и певичек. Содержимое обёртки, всё равно станет известно всем. Такое ШИЛО в мешке утаить трудно. От "Украинского мира" фашизмом несёт на всю Европу." Конец цитаты Последователи УПА в действии. Дена, я вже пропонувала тобі поповнити свої запаси компромату, бо ці вже такі старі, що розклалися. Це від них смердить, а не від якогось там "українського міру" Посилання - бите, не виправиш - удалю.
Churchill Опубліковано 16 вересня, 2013 Опубліковано 16 вересня, 2013 Дена, я вже пропонувала тобі поповнити свої запаси компромату, бо ці вже такі старі, що розклалися. Це від них смердить, а не від якогось там "українського міру" Посилання - бите, не виправиш - удалю. так это сущая правда и сказанная в прессе. открыто и в глаза. ты не имеешь права удалять. хотя можешь удалять и чем больше удалишь . тем лучше
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2013 Автор Опубліковано 16 вересня, 2013 так это сущая правда и сказанная в прессе. открыто и в глаза. ты не имеешь права удалять. хотя можешь удалять и чем больше удалишь . тем лучше Ну и кому нужна бракованная ссылка? - тебе! потому, что ты никогда ничего не читаешь и не смотришь - тыкаешь дежурную фразу и побежал на следующую ветку. Лучше бы седел на какой-то одной теме и тихо себе в удовольствие флудил.
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2013 Автор Опубліковано 16 вересня, 2013 Здоровеньки були! Ти тему УПА відкрила, та на інші теми з ную лізеш. А на мене звалюєш. По мені, так ті УПА жалюгідні історичні персонажи регіонального галичанського рівня. За браком інших відомих історичних постатей з Галичини ви усюди свого Бандеру-Шухевича суєте. Наприклад, я вважаю жалюгідними навіть не історичні, а художні персонажі "молодогвардійців" - я їх зовсім не згадую. Вони мені не цікаві. А тему УПА я відкрила з нагоди ювілею. І ставлю сюди ІНФОРМАТИВНІ пости, без коментарів, а це значить, без заохочення до дискусії. Що ти тут робиш, якщо тебе зовсім не цікавлять " жалюгідні історичні персонажи регіонального галичанського рівня"? Чому ти не розказуєш про героїв достойних твого мавпячого рівня? Щодо "браку інших відомих історичних постатей з Галичини" - ми вже з тобою про це говорили - чи ти думаєш, з кожним новим ніком я буду цю тему повторювати? Аж ніяк. Так що гуглій тобі в руки - мож менше бруду і великороської пихи буде на форумі.
Churchill Опубліковано 16 вересня, 2013 Опубліковано 16 вересня, 2013 Наприклад, я вважаю жалюгідними навіть не історичні, а художні персонажі "молодогвардійців" - я їх зовсім не згадую. Вони мені не цікаві. А тему УПА я відкрила з нагоди ювілею. І ставлю сюди ІНФОРМАТИВНІ пости, без коментарів, а це значить, без заохочення до дискусії. Що ти тут робиш, якщо тебе зовсім не цікавлять " жалюгідні історичні персонажи регіонального галичанського рівня"? Чому ти не розказуєш про героїв достойних твого мавпячого рівня? Щодо "браку інших відомих історичних постатей з Галичини" - ми вже з тобою про це говорили - чи ти думаєш, з кожним новим ніком я буду цю тему повторювати? Аж ніяк. Так що гуглій тобі в руки - мож менше бруду і великороської пихи буде на форумі. а кому нах нужна ваша упа. вот уж действительно ещй фашиков не рекламироывали.
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2013 Автор Опубліковано 16 вересня, 2013 а кому нах нужна ваша упа. вот уж действительно ещй фашиков не рекламироывали. Значит так, еще раз назовешь героев Украины фашистами - потом не жалуйся, я такие посты буду удалять, как антиукраинские. Не забывай, ты наш гость - знаешь, что делают с гостьями, которые открывают рот на хазяев? Вот и держи себя в руках. Этот пост оставлю, будет доказательство, что ты свое мнение по УПА оставил. А повторять по сто раз одно и то же - нет нужды.
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2013 Автор Опубліковано 16 вересня, 2013 бандиты и убийцы герои. слышь газдыня. ты хозяин в своём нужнике на улице. если ещё раз убийц и этих фашистких тварей назовёшь героями. тебя же твой народ и разорвёт. они герои только у вас на галычине . которая никогда не была украиной и не будет. так . что не суй свой кусок говна ко всей украине. ок. вас 10% всего. так чего ты перья распустила. когда они станут героями хотя бы для 60% населения . я официально извинюсь. а так .... . Значить так, пост удаляю, на основі наступного рішення ВАСУ, як такий, який принижує честь і гідність українських борців за незалежність України. Українська повстанська армія та Організація українських націоналістів – борці за незалежність України. Такий статус ОУН і УПА остаточно визнав Вищий адміністративний суд України. Рішення Вищого адмінсуду остаточне і подальшому оскарженню не підлягає. Ти Чуч - хамло і свиня, тому розмову з тобою припиняю. Вільний!
Churchill Опубліковано 16 вересня, 2013 Опубліковано 16 вересня, 2013 Значить так, пост удаляю, на основі наступного рішення ВАСУ, як такий, який принижує честь і гідність українських борців за незалежність України. Ти Чуч - хамло і свиня, тому розмову з тобою припиняю. Вільний! Ты сама хоть понимаешь, что написала, за какую независимость и чего. Украина существует с 1991 года , ты определись, что пишешь. Они боролись против СССР на стороне нацистской Германии, вот это уже никуда не выкинешьи где я хамлю, покажи. я говорю, только правду. Если ты их считаешь героями , тогда тебе флаг в руки и барабан на шею, но ведь други не считают их героями, а считают дерьмом. и таких 90%. получается ты хамка , а не я.
Churchill Опубліковано 16 вересня, 2013 Опубліковано 16 вересня, 2013 По словам адвоката Романа Орехова, который представлял в суде Степана Бандеру-младшего (внука главы Организации украинских националистов), иск был отклонен на основании того, что оспариваемые указы не касаются Наталии Витренко лично и ее личные права не нарушают. Поэтому было решено, что оспаривать данные решения президента она не может, - сказал защитник. Как сообщалось, 28 января 2010 года Ющенко признал воинов ОУН и УПА участниками борьбы за независимость Украины, издав соответствующий указ. Витренко обжаловала этот президентский указ в апреле 2010 года. Киевский апелляционный административный суд и Окружной административный суд Киева подтвердили законность указа Ющенко Так, что здесь просто не отменён указ этой мрази пиндоской подстилки ющенко, но народ ещё скажет своё слово, подождите , вам всё вспомнят и хатынь и резню, уже кстати вспоминают, ваши же паны.
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2013 Автор Опубліковано 13 жовтня, 2013 У Львові відбувся Марш слави з нагоди відзначення 71-ї річниці Української повстанської армії. Участь в урочистій ході взяли близько 300 людей – серед них ветерани УПА, реконструктори, політсили і прості містяни, повідомляє ZAXID.net. Розпочалася вона із півгодинною затримкою на площі Митній. Упродовж усього шляху – порядок забезпечували кілька десятків правоохоронців, однак жодних порушень не сталося. Попереду йшов оркестр і п’ятеро вершників, до них приєдналося близько двох сотень осіб. Колона пройшла центральними вулицями Львова до площі Ринок. Учасники маршу викрикували гасла: "Слава нації - смерть ворогам!", "Слава Україні – Героям слава!", "ОУН-УПА – державне визнання!". На площі Ринок учасники Маршу фотографувалися із всіма охочими. Святкування річниці УПА продовжилися частуванням традиційною повстанською кашею. Cвяткування 71-ї річниці УПА продовжаться у Львові 14 жовтня. Завтра представники влади візьмуть участь у покладанні квітів до Меморіалу невідомому воякові УПА та до пам'ятника Степанові Бандері.
GiRaFo.chka Опубліковано 14 жовтня, 2013 Опубліковано 14 жовтня, 2013 - В центре Киева концертом празднуют Покрову и создания УПА На столичной Михайловской площади начался концерт по случаю праздника Покровы Пресвятой Богородицы и 71-й годовщины создания Украинской повстанческой армии. Как передает корреспондент УНИАН, колонна сторонников ВО «Свобода» прошла маршем от парка имени Тараса Шевченко, где состоялся митинг, улицами Богдана Хмельницкого, Крещатик, Михайловская до Михайловской площади, на которой установлена сцена для концерта. Два 30-метровых знамена, с которыми шли участники акции - красно-черный флаг УПА и Государственный флаг Украины, принесли к Михайловскому златоверхому собору.
Churchill Опубліковано 16 жовтня, 2013 Опубліковано 16 жовтня, 2013 - В центре Киева концертом празднуют Покрову и создания УПА На столичной Михайловской площади начался концерт по случаю праздника Покровы Пресвятой Богородицы и 71-й годовщины создания Украинской повстанческой армии. Как передает корреспондент УНИАН, колонна сторонников ВО «Свобода» прошла маршем от парка имени Тараса Шевченко, где состоялся митинг, улицами Богдана Хмельницкого, Крещатик, Михайловская до Михайловской площади, на которой установлена сцена для концерта. Два 30-метровых знамена, с которыми шли участники акции - красно-черный флаг УПА и Государственный флаг Украины, принесли к Михайловскому златоверхому собору. Вот именно сторонники СВолоты, а сколько таких дебилов?????
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.