Churchill Опубліковано 20 серпня, 2013 Опубліковано 20 серпня, 2013 Думаешь твоему гадику с янеком не пора на свалку, не не на свалку в тюрьму. :lol:и им пора. а тебе какая разница. один хрен окраине жопа.
За У проти М. Опубліковано 20 серпня, 2013 Опубліковано 20 серпня, 2013 и им пора. а тебе какая разница. один хрен окраине жопа. Украине 14 тыщ лет, была будет, и ничего с ней не станется. :lol:
Churchill Опубліковано 20 серпня, 2013 Опубліковано 20 серпня, 2013 Украине 14 тыщ лет, была будет, и ничего с ней не станется. :lol:окраине 23 года. а сколько ей у вас в :6 палате нам похер
Дэна Опубліковано 20 серпня, 2013 Опубліковано 20 серпня, 2013 Украине 14 тыщ лет, была будет, и ничего с ней не станется. :lol:А нолик не потерял? Было же 140000 по вашей методичке.
Churchill Опубліковано 20 серпня, 2013 Опубліковано 20 серпня, 2013 А нолик не потерял? Было же 140000 по вашей методичке.он больше числа не изучал. не напрягай его
За У проти М. Опубліковано 21 серпня, 2013 Опубліковано 21 серпня, 2013 он больше числа не изучал. не напрягай его Кака разница Украина была и будет! А вас выродков небыло и больше не будет. :lol:
САИ Опубліковано 21 серпня, 2013 Опубліковано 21 серпня, 2013 Кака разница Украина была и будет! А вас выродков небыло и больше не будет. :lol: Класс! Спасибо, Кузя за идею! А то я с БАЙКАМИ затормозил, не мог придумать дальнейший сценарий... теперь понятно, шо есть смысл направить вашу компанию в далёкое прошлое, дабы разобраться наконец с древней историей Украины... Начнём со свидомых целакантов, ты не против?
Гість джин Опубліковано 21 серпня, 2013 Опубліковано 21 серпня, 2013 Класс! Спасибо, Кузя за идею! А то я с БАЙКАМИ затормозил, не мог придумать дальнейший сценарий... теперь понятно, шо есть смысл направить вашу компанию в далёкое прошлое, дабы разобраться наконец с древней историей Украины... Начнём со свидомых целакантов, ты не против?Всплакнет Кузя прочитав про пращуров ;) Селедки тогда было немерено в реках, которые позже дамбами перекрыли проклятые москали :lol:
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Опубліковано 21 серпня, 2013 Кака разница Украина была и будет! А вас выродков небыло и больше не будет. :lol:Пузя, а селедка хорошо "идет"? Душу греет?
За У проти М. Опубліковано 21 серпня, 2013 Опубліковано 21 серпня, 2013 Пузя, а селедка хорошо "идет"? Душу греет? Селедка вместо ваших мозгов, вперемешку с опилками. :lol:
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Опубліковано 21 серпня, 2013 Селедка вместо ваших мозгов, вперемешку с опилками. :lol:А ты за счет чего тогда живешь? :o
За У проти М. Опубліковано 21 серпня, 2013 Опубліковано 21 серпня, 2013 А ты за счет чего тогда живешь? :o А, ты?
Гість M45 Опубліковано 21 серпня, 2013 Опубліковано 21 серпня, 2013 Так будет и со всеми последователями УПА! :lol: :lol: Нагадаю вам, про всяк випадок, зваживши на вашу дівочу пам ять: за Законом УПА визнано борцями за незалежність України, а отже пам ятник героям УПА стоїть цілком на законних підставах і руйнувати його означає вчинити протизаконні дії. І тут, Дэна, доречно переадресувати вам ваше ж запитання: що заважає Україні виконувати і контролювати вже існуючі закони, без примусу з боку ЄС? То хто вам заважає? чи що (як танцюристу)? ))) Я вже мовчу про те, що фізичне знищення без суду - це вбивство, а масове - це терор. А ви казали, що не маєте жодного стосунку до "червоного терору" - хоча, я до "свідомих", "малосвідомих", "нациків" і тому подібних також, але ви мене так називаєте, то чи не почати мені називати вас "комунофашисткою"? ))) P.S. певно не буду, бо я не любитель ярликів - вони суттєво звужують кругозір, а отже обмежують світосприйняття. І як результат - зацикленість на чомусь одному - як у вас, Дэна.
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Опубліковано 21 серпня, 2013 Нагадаю вам, про всяк випадок, зваживши на вашу дівочу пам ять: за Законом УПА визнано борцями за незалежність України, а отже пам ятник героям УПА стоїть цілком на законних підставах і руйнувати його означає вчинити протизаконні дії. І тут, Дэна, доречно переадресувати вам ваше ж запитання: що заважає Україні виконувати і контролювати вже існуючі закони, без примусу з боку ЄС? То хто вам заважає? чи що (як танцюристу)? ))) Я вже мовчу про те, що фізичне знищення без суду - це вбивство, а масове - це терор. А ви казали, що не маєте жодного стосунку до "червоного терору" - хоча, я до "свідомих", "малосвідомих", "нациків" і тому подібних також, але ви мене так називаєте, то чи не почати мені називати вас "комунофашисткою"? ))) P.S. певно не буду, бо я не любитель ярликів - вони суттєво звужують кругозір, а отже обмежують світосприйняття. І як результат - зацикленість на чомусь одному - як у вас, Дэна. Это все старо. Я с нациками не первый день общаюсь на разных ресурсах. Все уже было..Закройте методичку и придумайте что-нибудь свеженькое)).
Гість M45 Опубліковано 21 серпня, 2013 Опубліковано 21 серпня, 2013 Фарион жжет... "чтобы освободиться от "колониального мышления" надо, как Бандера, отсидеть дважды". Та ні, це не Фаріон "жжет" - це ви "жжетє" - безсоромно перекручуючи зміст сказаного. Чи справді у вас з розумінням такі серйозні проблеми? Признайтеся і я в міру своєї можливості буду трактувати написане. Наприклад, у даній цитаті, Фаріон каже, що коли б поляки відносилися до українців цивілізовано, то не потрібно було б протестувати проти них, а значить, Бандера, як такий, міг не появитися і цілком ймовірно не народилась би ОУН. Коли б поляки не взялися його судити, не було б його полум яних речей на судових засіданнях - а це значить, що містичний дух героя не звільнився б з його грудей і не заполонив би серця тих, хто його слухав Фаріон - гуманітарій, жінка і дуже романтична особистість (як і всі гарні жінки) - тому її слова не всім легко зрозуміти, особливо жінкам з портупеєєю на поясі і червоною зіркою на чолі. Я вас розумію, Дэна ))) "Хочу подякувати полякам за те, що вони створили Бандеру, бо якби не польський визиск – не було б Організації Українських Націоналістів. Якщо б не два судових процеси проти Степана Бандери – не народилося б містичного духу Бандери, перед яким вставали всі, коли він заходив до судової зали"
Гість M45 Опубліковано 21 серпня, 2013 Опубліковано 21 серпня, 2013 Это все старо. Я с нациками не первый день общаюсь на разных ресурсах. Все уже было..Закройте методичку и придумайте что-нибудь свеженькое)). Так відповідають, коли не мають чим крити. Ну що ж краще так, ніж ляпнути якусь дурницю. Я собі записую балик, а ви іншим разом думайте, що пишете. Беріть не кількістю, а якістю. Хоча, свою відповідальність я також чую: було багато цікавих постів з мого боку і ви не могли втриматися. На майбутнє я це врахую і буду звертатися також до інших коментаторів, не тільки до вас. З.І. Я не "нацик".
Юлиус Опубліковано 21 серпня, 2013 Опубліковано 21 серпня, 2013 УПА с десяток бандитов, прячущихся по норам-схоронам тогда и ставшими продажными ничтожествами сейчас.
Гість бандерлог Опубліковано 21 серпня, 2013 Опубліковано 21 серпня, 2013 З.І. Я не "нацик".А ти з яких? Банани любиш? По смерекам стрибати вмієш?
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Опубліковано 21 серпня, 2013 УПА с десяток бандитов, прячущихся по норам-схоронам тогда и ставшими продажными ничтожествами сейчас.+++
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Опубліковано 21 серпня, 2013 Так відповідають, коли не мають чим крити. Ну що ж краще так, ніж ляпнути якусь дурницю. Я собі записую балик, а ви іншим разом думайте, що пишете. Беріть не кількістю, а якістю. Хоча, свою відповідальність я також чую: було багато цікавих постів з мого боку і ви не могли втриматися. На майбутнє я це врахую і буду звертатися також до інших коментаторів, не тільки до вас. З.І. Я не "нацик". И мне, и всем надоел бред свидомитов про ценности УПА, про ХЕРоя Бандеру (слава Богу, лишили его этого звания), про "острый" ум и "небесную красу" старушки Фарион - всеукраинского посмещища, перещеголявшую Жириновского... тот хоть умен)). Есть темы, в которых я и все желающие высказали свое мнение относительно попыток взрастить вновь "коричневую чуму". Читайте - наслаждайтесь.
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Цитата: " .http://sevsou.io.ua/s211737/kazachi_voyska_3-go_reyha._spravochnik_voennogo_kollaboracionizma_rossiyskogo_k... РЕАЛИЗАЦИЯ ПРИКАЗА ГИММЛЕРА О «ВЫЖЖЕННОЙ ЗЕМЛЕ». 7 сентября 1943г. приказ Гиммлера « О «выжженной земле». «Ни один человек, ни одна голова скота, ни один процент урожая, ни одна железнодорожная линия не должны остаться позади. Не должно остаться ни одного целого дома, ни одной шахты, не разрушенной на много лет вперёд, и ни одного колодца который не отравлен». К реализации данного приказа причастна казачья группировка численностью в 50-55 тыс. карателей. 4-5 тысяч в России, до 20 тыс. в Белоруссии, 45 тыс. в Украине. «Казачий Стан», 3 бригады, 10 полков, до 18 тыс. казаков действовал и в Украине и в Белорусии. Страшный приказ. А уж цифири то какие страшные."
За У проти М. Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Цитата: " .http://sevsou.io.ua/s211737/kazachi_voyska_3-go_reyha._spravochnik_voennogo_kollaboracionizma_rossiyskogo_k... РЕАЛИЗАЦИЯ ПРИКАЗА ГИММЛЕРА О «ВЫЖЖЕННОЙ ЗЕМЛЕ». 7 сентября 1943г. приказ Гиммлера « О «выжженной земле». «Ни один человек, ни одна голова скота, ни один процент урожая, ни одна железнодорожная линия не должны остаться позади. Не должно остаться ни одного целого дома, ни одной шахты, не разрушенной на много лет вперёд, и ни одного колодца который не отравлен». К реализации данного приказа причастна казачья группировка численностью в 50-55 тыс. карателей. 4-5 тысяч в России, до 20 тыс. в Белоруссии, 45 тыс. в Украине. «Казачий Стан», 3 бригады, 10 полков, до 18 тыс. казаков действовал и в Украине и в Белорусии. Страшный приказ. А уж цифири то какие страшные." Страшные не цифери а дела рассиян которые были на службе вермахта и уничтожали жителей соседнего братского народа.
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Страшные не цифери а дела рассиян которые были на службе вермахта и уничтожали жителей соседнего братского народа. 45 тысяч - в Украине.Рекорд! Полное подобие УПА!!
За У проти М. Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 45 тысяч - в Украине. Рекорд! Полное подобие УПА!! А, что тебе не нра?? В чем тебе прет?
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 А, что тебе не нра?? В чем тебе прет?Мне подобно большинству человечества не нравятся предатели и нацисты!! А что тебя в этом удивляет?
За У проти М. Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Мне подобно большинству человечества не нравятся предатели и нацисты!! А что тебя в этом удивляет? Цитата(Дэна @ 27.8.2013, 13:57) 45 тысяч - в Украине. Рекорд! Полное подобие УПА!! Да вот они предатели и нацисты донские казаки + убийцы и садисты Украинского народа. Убили и сожгли около одного миллиона Украинских женщин, детей и стариков.
Дэна Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Да вот они предатели и нацисты донские казаки + убийцы и садисты Украинского народа. Убили и сожгли около одного миллиона Украинских женщин, детей и стариков.И не только казаки, на Украине и УПА поболее числом была- такие же предатели. Они что, цветом волос отличаются, что ли? Да и "украинские" казаки в этом деле участвовали.
дохтур Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 рабинович сказал, что с такими как нынешний состав форума, можно только деградировать, и он устал бороться с ветряными мельницами.. А Наталка через месяцок нарисуется, а там скоро и выборы, так что будет о чем поспорить.. А дэна - просто хворый психически человек, разве что пишет без ошибок. Но с ней же уже никто и не спорит, все рукой махнули. Корин только развлекается немножко от скуки, как с жуком-рогачом в банке.. Если рабинович устал ,может он как чел.,работу не по силам взял?? :unsure: Я согласен,уступить где легче, или плечо подставить ,если тяжело?!Зачем же -тупо обижаться! :blink: Или он очень гордый??
GiRaFo.chka Опубліковано 27 серпня, 2013 Опубліковано 27 серпня, 2013 Если рабинович устал ,может он как чел.,работу не по силам взял?? :unsure: Я согласен,уступить где легче, или плечо подставить ,если тяжело?!Зачем же -тупо обижаться! :blink: Или он очень гордый?? ох, док... не сыпь мне соль на рану я до сих пор в недоумении, как можно было так по живому рубануть... мне так его не хватает.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.