victor4817 Опубліковано 21 жовтня, 2012 Опубліковано 21 жовтня, 2012 Там змішалося все, але залишишається любов і повага до УПА.Бандера-засраньцю.
GiRaFo.chka Опубліковано 21 жовтня, 2012 Опубліковано 21 жовтня, 2012 Бандера-засраньцю. а ты за ним подтирал? :blink:
САИ Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 а ты за ним подтирал? :blink: Юль, радость моя, ты вот лично... когда видишь говно, шо, сразу бросаешься подтирать? Солнышко, ну шо тебя всё время тянет на придурков? Исключая меня, КАНЕШНО... Жизнь намного проще, чем ты думаешь... и если что-то тебе непонятно, то это не значит, что данный юзер дюже умный... больше шансов, что он просто дурак... Даже если это Кузя или Жабинский :D
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Автор Опубліковано 22 жовтня, 2012 И как самооборона сел от бандеровцев. Там в те годы все смешалось - очень много элементов гражданской войны. А нам все упрощенную картину подсовывают: "совіцькі окупанти" - " борці за самостійність". Все было и сложнее и трагичней. Не сіл, село від своїх не було потреби захищати - а радянську владу і все що підпадало під це поняття: голови сільрад, партійні секретарі, голови колгоспів, прислані вчителі і ті, які працювали на радянську владу, без примусу з місцевих. До речі, сталінські репресії - чому це явище не називають громадянською війною, адже там присутні всі елементи: брат вбивав брата - не сам же сталін здійснював репресії.
Гість акелла Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 Не сіл, село від своїх не було потреби захищати - а радянську владу і все що підпадало під це поняття: голови сільрад, партійні секретарі, голови колгоспів, прислані вчителі і ті, які працювали на радянську владу, без примусу з місцевих. До речі, сталінські репресії - чому це явище не називають громадянською війною, адже там присутні всі елементи: брат вбивав брата - не сам же сталін здійснював репресії. Звісно, Громадянська війна не закінчилася з припиненням бойових дій у 21р., а перейшла в інші форми противостояння. Остаточно воно було припинено десь після війни. Це на основній території СРСР. А в Прибалтиці і на ЗУ ще точилося. Ну, і 2-га Світова війна наклала своє. У 45-му р. всім набридло воювати, люди вже хотіли мирно жити. Також і багатьом з УПА, які вийшли з лісів по амністії. Бандерівська СБ намагалася це припинити, чимало бажаючих завершити боротьбу покарала. Звичайне явище. Наприкінці 40-их селяне вже ставилися вороже до "лісовиків". До речі, наскільки мені відомо, це констатувала і ОУН, і прийняла рішення перейти до інших форм спротиву.
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Автор Опубліковано 22 жовтня, 2012 Звісно, Громадянська війна не закінчилася з припиненням бойових дій у 21р., а перейшла в інші форми противостояння. Остаточно воно було припинено десь після війни. Це на основній території СРСР. А в Прибалтиці і на ЗУ ще точилося. Ну, і 2-га Світова війна наклала своє. У 45-му р. всім набридло воювати, люди вже хотіли мирно жити. Також і багатьом з УПА, які вийшли з лісів по амністії. Бандерівська СБ намагалася це припинити, чимало бажаючих завершити боротьбу покарала. Звичайне явище. Наприкінці 40-их селяне вже ставилися вороже до "лісовиків". До речі, наскільки мені відомо, це констатувала і ОУН, і прийняла рішення перейти до інших форм спротиву. Ворожому ставленню сприяли також провокації з боку НКВД. До речі, ті, які вийшли з лісів по амністії, потім поступово перекочовували в Сибір. Думаєш чому так багато ще потім сиділи у лісах - переховувалися. Одна справа читати історичні факти - інша справа жити серед тих людей. В УПівців були сім"ї - а ризикувати рідними не кожен хотів - мож тому і прийняли рішення перейти до інших форм спротиву. Хоча це вже була лише рефлексія - людей, які не привикли здаватися.
Гість акелла Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 Ворожому ставленню сприяли також провокації з боку НКВД. До речі, ті, які вийшли з лісів по амністії, потім поступово перекочовували в Сибір. Думаєш чому так багато ще потім сиділи у лісах - переховувалися. Одна справа читати історичні факти - інша справа жити серед тих людей. В УПівців були сім"ї - а ризикувати рідними не кожен хотів - мож тому і прийняли рішення перейти до інших форм спротиву. Хоча це вже була лише рефлексія - людей, які не привикли здаватися. Там усе було. І кожна сторона оперує своїми фактами і документами. І чому тільки Сибір? На шахти Донбасу теж відправляли. Чув, що в ті часи шахтарські професійні навчальні заклади були заповнені переважно хлопцями з ЗУ. Настільки, що місцеві хлопці бійки скоювали не з "ремеслухою", а з "бандерами", як їх прозивали. Хоча, ти живеш серед тих людей, тобі відомо, звісно, більше. І, взагалі, мене щось не дуже приваблює ця тема. Що то дає, як той чи інший доведе свою переконаність? Все це давно минуло. Росія, наприклад, ще в 19 -му столітті розвивала нормальні стосунки з Францією, не повертаючись вічно до війни з Наполеоном. Треба і нам більш дивитися у сучасність.
GiRaFo.chka Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 Заупром, там тебе срочная личка, проснись, пожалуйста!!!
Major Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 Там усе було. І кожна сторона оперує своїми фактами і документами. І чому тільки Сибір? На шахти Донбасу теж відправляли. Чув, що в ті часи шахтарські професійні навчальні заклади були заповнені переважно хлопцями з ЗУ. Настільки, що місцеві хлопці бійки скоювали не з "ремеслухою", а з "бандерами", як їх прозивали. Хоча, ти живеш серед тих людей, тобі відомо, звісно, більше. І, взагалі, мене щось не дуже приваблює ця тема. Що то дає, як той чи інший доведе свою переконаність? Все це давно минуло. Росія, наприклад, ще в 19 -му столітті розвивала нормальні стосунки з Францією, не повертаючись вічно до війни з Наполеоном. Треба і нам більш дивитися у сучасність.У нас в Мариуполе, так добрая десятая часть, выходцев из ЗУ. Ток вот они, ложили на Бандеру с присвистом. ....
Major Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 Там змішалося все, але залишишається любов і повага до УПА.Кузя, а можешь назвать хотя-бы приблизительно, количество твоих земляков - лисичанцев, относящихся "з любов"ю і повагою до УПА"?Быть может, ты один единственный такой, вроде ископаемого. Предполагаю так, поскольку раза три в месяц, бываю в ваших краях....
Гість Мик Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 У нас в Мариуполе, так добрая десятая часть, выходцев из ЗУ. Ток вот они, ложили на Бандеру с присвистом. .... И у нас, тем, кто с ЗУ этот Бандера до сраки.
Рыжая Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 У нас в Мариуполе, так добрая десятая часть, выходцев из ЗУ. Ток вот они, ложили на Бандеру с присвистом. .... Подруга родом из Тернополя. Живет в Мариуполе. Ложила....
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Автор Опубліковано 22 жовтня, 2012 И у нас, тем, кто с ЗУ этот Бандера до сраки. І що получається - Бандерою переймаються виключно такі як ти: поставили перед очі його пАртрет і гавкаєте . Ось що про такий стан людини говорить наука психіатрія: М. Д. Левітов називає такі різновиди фрустрації, як агресивність, діяльність за інерцією, депресивні стани, характерними для яких є сум, невпевненість, безсилля, відчай. Фрустрація виникає у результаті конфліктів особистості з іншими, особливо в колективі, в якому людина не дістає підтримки, співчутливого ставлення. Негативна соціальна оцінка людини, яка зачіпає її особистісно — її значущі стосунки, загрожує престижу, людській гідності, — спричиняє стан фрустрації.
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Автор Опубліковано 22 жовтня, 2012 Подруга родом из Тернополя. Живет в Мариуполе. Ложила.... Не потрібно людям, які ментально на тебе не схожі приписувати свої звички: "ложила" - це твоє, а ті люди, про яких ти говориш, просто не згадують Бандеру, бо це не баняк, не картопля, не сонце і навіть не кохання - ним люди не живуть. Але не можна сказати, що вони зневажають Бандеру - саме так я трактую твій вислів "ложила"
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Автор Опубліковано 22 жовтня, 2012 І, взагалі, мене щось не дуже приваблює ця тема. Що то дає, як той чи інший доведе свою переконаність? Все це давно минуло. Росія, наприклад, ще в 19 -му столітті розвивала нормальні стосунки з Францією, не повертаючись вічно до війни з Наполеоном. Треба і нам більш дивитися у сучасність. Моя вважаю, що герої потрібні людям, щоб інколи про них згадувати у підтвердження, що є в житті людини місце для подвигу. А не для щоденного вжитку. Я згадала ювілей - день народження УПА - і це не означає, що цілий рік потрібно мусолити цю тему. Зацикленість - психічне захворювання, яке приводить до фанатизму. Тому розумію твоє небажання про це говорити, мені також набридає.
Рыжая Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 Не потрібно людям, які ментально на тебе не схожі приписувати свої звички: "ложила" - це твоє, а ті люди, про яких ти говориш, просто не згадують Бандеру, бо це не баняк, не картопля, не сонце і навіть не кохання - ним люди не живуть. Але не можна сказати, що вони зневажають Бандеру - саме так я трактую твій вислів "ложила" Мы обе общаемся на политическом форуме. Но не тут. И я знаю ее отношение к Бандере и УПА.
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Автор Опубліковано 22 жовтня, 2012 Мы обе общаемся на политическом форуме. Но не тут. И я знаю ее отношение к Бандере и УПА. Ну да... на форумі...
САИ Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 Ну да... на форумі... Ну да... вот на нашем форуме только Ориша и Кузя маструбируют на патрет Бандеры. Да ведь дело даже не в этом... они хотят, чтобы и все остальные форумчане на него дрочили... :lol: :lol: :lol: Тьху, гидота...
Ева_vl Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 Ну да... вот на нашем форуме только Ориша и Кузя маструбируют на патрет Бандеры. Да ведь дело даже не в этом... они хотят, чтобы и все остальные форумчане на него дрочили... :lol: :lol: :lol: Тьху, гидота... Можешь записать и меня ;)
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Автор Опубліковано 22 жовтня, 2012 ;) Сонечко, тут був один форумчанин, якого я вважала за друга, він мене навчив багато корисного. Друг пішов, а його поради залишилися. Одна з них: не приміряй всі гандони на себе. Так ось, все, що написав цей суб"єкт - це він написав про себе, а ти так необдумано під тим підписалася. Негайно прибирай і більше цього не роби. Гаразд? :rolleyes:
GiRaFo.chka Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 что-то Сашенька какой-то сегодня перевозбужденный.. С утра до обеда всё - о сексе. Я не представляю, кого б ты доставал, если б Орианы не было! Я снова начинаю хмуриться....
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Автор Опубліковано 22 жовтня, 2012 что-то Сашенька какой-то сегодня перевозбужденный.. С утра до обеда всё - о сексе. Я не представляю, кого б ты доставал, если б Орианы не было! Я снова начинаю хмуриться.... Юлька, ти що збоченка? Ти тільки роззуй очі - ПРО ЯКИЙ секс він пише... Тут явно якісь порушення - а секс з неадекватом - може закінчитися портмане з лайки
Гість Остин Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 Не потрібно людям, які ментально на тебе не схожі приписувати свої звички: "ложила" - це твоє, а ті люди, про яких ти говориш, просто не згадують Бандеру, бо це не баняк, не картопля, не сонце і навіть не кохання - ним люди не живуть. Але не можна сказати, що вони зневажають Бандеру - саме так я трактую твій вислів "ложила" Слушай, а каким боком Бандера к УПА? Чего УПА и сразу Бандера. Он в то героическое время сидел в Заксенгазене на особых условиях и тяжелее бутерброда ничего в руки не брал. Просто тема УПА, как ее подают свидомые, которые это начали при Ющенко изрядно надоела. Что касается вообще УПА в целом, как движения сопротивления, то тема весьма интересная. Например никто из свидомых историков, как и советских не дают статитстику боев УПА. А сам Бандера - малосимпатичная личность. Как и все низкорослики с комплексом Наполеона, страдал вождизмом, пытался найти себе место между Гитлером и Сталином, но, безуспешно, не было масштаба.
Ева_vl Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 Сонечко, тут був один форумчанин, якого я вважала за друга, він мене навчив багато корисного. Друг пішов, а його поради залишилися. Одна з них: не приміряй всі гандони на себе. Так ось, все, що написав цей суб"єкт - це він написав про себе, а ти так необдумано під тим підписалася. Негайно прибирай і більше цього не роби. Гаразд? :rolleyes:Да все обдумано я написала. Я имела в виду что к Бандере я отношусь уважительно. А все остальное сведи на юмор. ;) Неужели не ясно...
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Автор Опубліковано 22 жовтня, 2012 Слушай, а каким боком Бандера к УПА? Чего УПА и сразу Бандера. Он в то героическое время сидел в Заксенгазене на особых условиях и тяжелее бутерброда ничего в руки не брал. Просто тема УПА, как ее подают свидомые, которые это начали при Ющенко изрядно надоела. Что касается вообще УПА в целом, как движения сопротивления, то тема весьма интересная. Например никто из свидомых историков, как и советских не дают статитстику боев УПА. А сам Бандера - малосимпатичная личность. Как и все низкорослики с комплексом Наполеона, страдал вождизмом, пытался найти себе место между Гитлером и Сталином, но, безуспешно, не было масштаба. А я не буду втомлюватися повторювати: нація, яка використовує в негативному світлі термін, який означає стан стан людини, який виділяє її з поміж решти живих істот - я маю на увазі свідомість - така нація не має майбутнього - це психічно хвора нація. А що стосується, чому пов"язують Бандеру і УПА - це не до мене - це до твоїх "несвідмих" однодумців. Історію погано знають.
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Автор Опубліковано 22 жовтня, 2012 Да все обдумано я написала. Я имела в виду что к Бандере я отношусь уважительно. А все остальное сведи на юмор. ;) Неужели не ясно... Я все правильно зрозуміла. Не все можна звести до гумору.
Гість Остин Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 А я не буду втомлюватися повторювати: нація, яка використовує в негативному світлі термін, який означає стан стан людини, який виділяє її з поміж решти живих істот - я маю на увазі свідомість - така нація не має майбутнього - це психічно хвора нація. А що стосується, чому пов"язують Бандеру і УПА - це не до мене - це до твоїх "несвідмих" однодумців. Історію погано знають. Термин "свидомые" как раз отражает внутренний мир и псическое здоровье той малой толики населения Украины, которая до сих пор "воюет" с "Советами", "Москвой" и "москалями", в общем до сих пор в схронах. Появился во время Оранжевой революции. Термин "свидомый украинец" не имеет никакого сокрального смысла. Сознательный украинец. Это что-то из агиток. Если ты хорошо знаешь историю, то просвети, поделись знаниями, почему УПА и сразу Бандера? Вы ж получается сами придаете забвению целую кагорту людей, которые не мешьш "свидомо" воевали за вас, за ЗУ.
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Автор Опубліковано 22 жовтня, 2012 Термин "свидомые" как раз отражает внутренний мир и псическое здоровье той малой толики населения Украины, которая до сих пор "воюет" с "Советами", "Москвой" и "москалями", в общем до сих пор в схронах. Появился во время Оранжевой революции. Термин "свидомый украинец" не имеет никакого сокрального смысла. Сознательный украинец. Это что-то из агиток. Если ты хорошо знаешь историю, то просвети, поделись знаниями, почему УПА и сразу Бандера? Вы ж получается сами придаете забвению целую кагорту людей, которые не мешьш "свидомо" воевали за вас, за ЗУ. Свідомий, свідомість - це вища форма відображення дійсності, властива людям і пов'язана з їхньою психікою, абстрактним мисленням, світоглядом, самосвідомістю, самоконтролем своєї поведінки і діяльності та передбачування результатів останньої. Свідомість людини — складне і багатогранне явище. З погляду психології свідомість можна розглядати як форму психіки. Стосовно буття свідомість демонструє свою пізнавальну функцію, що полягає в побудові певного образу світу, який несе в собі ступінь освоєння людиною буття. Я, якщо хочу когось образити чи принизити, не потребую паскудити цілком нормальний термін, для цього є відповідні: бидло, дебіл, люмпен. А той, хто це робить - підсвідомо демонструє стан своєї свідомості - темінь, безпросвітність і затуманеність. Просто подумай і більше не вживай штампів. Що стосується Бандери і УПА - повторю тобі ще раз мій пост: І що получається - Бандерою переймаються виключно такі як ти: поставили перед очі його пАртрет і гавкаєте . Ось що про такий стан людини говорить наука психіатрія: М. Д. Левітов називає такі різновиди фрустрації, як агресивність, діяльність за інерцією, депресивні стани, характерними для яких є сум, невпевненість, безсилля, відчай. Фрустрація виникає у результаті конфліктів особистості з іншими, особливо в колективі, в якому людина не дістає підтримки, співчутливого ставлення. Негативна соціальна оцінка людини, яка зачіпає її особистісно — її значущі стосунки, загрожує престижу, людській гідності, — спричиняє стан фрустрації. Як бачиш, тут також є певні психологічні відхилення. Ну щось негаразд з нишими людьми - вони, як песики Павлова - підсвідомо рефлексують на імена.
Гість Остин Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 Я, якщо хочу когось образити чи принизити, не потребую паскудити цілком нормальний термін, для цього є відповідні: бидло, дебіл, люмпен. А той, хто це робить - підсвідомо демонструє стан своєї свідомості - темінь, безпросвітність і затуманеність. Просто подумай і більше не вживай штампів. Що стосується Бандери і УПА - повторю тобі ще раз мій пост: Як бачиш, тут також є певні психологічні відхилення. Ну щось негаразд з нишими людьми - вони, як песики Павлова - підсвідомо рефлексують на імена. Все намного сложнее. Этот шикарный в твоем понимании термин дискредитировали вовсе не те, кто хотел им заклеймить кого-то. Это сделали те, кто начал навязывать свое мировозрение материковой Украине. Возможно ты действительно права и нужно иногда называть вещи своими именами на кшкалт тобою приведенных: "дебил", "быдло" и т.д., но это нужно писать много слов, а так употребил "свидомый" и все стает понятно, емко. Зачем ты привлекла к разговору о Бандере фрустрацию - известно только тебе. И все таки: чего если УПА, то сразу Бандера?
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Автор Опубліковано 22 жовтня, 2012 И все таки: чего если УПА, то сразу Бандера? Бандера - ідеолог українського націоналізму. УПА сповідували цю ідеологію. Але більшість людей, так підозрюю, навіть цього не знають, можливо, навіть думають, що Бандера очолював УПА - фіг його знає, ніколи не задавалася ціллю це вияснювати. Але те, що ви звернули увагу - річ позитивна - мож хоч тепер деякі задумаються над цим питанням. УПА і Бандера - якраз і є тією ситуацією, яка викликає фрустацію - тому і стільки розмов навколо. Свідомість - термін з позитивним значенням. Коли позитив змінити на негатив - на рівні кодів і символів - це шкодить людям, зокрема нації.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.