Перейти до змісту
Український політичний форум

УПА: 70 років боротьби

Орiана

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Цитата:

"АКТ ПРОГОЛОШЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ

"Волею Українського Народу Організація Українських Націоналістів під проводом Степана Бандери проголошує створення Української Держави, за яку поклали свої голови цілі покоління найкращих синів України.

Організація Українських Націоналістів, яка під проводом її Творця Євгена Коновальця вела в останніх десятиліттях кривавого московсько-большевицького поневолення завзяту боротьбу за свободу взиває весь український нарід не складати зброї так довго поки на всіх українських землях не буде створена Суверенна Українська Влада.

Суверенна Українська Влада запевнить українському народові лад і порядок, всесторонній розвиток усіх його сил та заспокоєння всіх його потреб.

Організація Українських Націоналістів під проводом Степана Бандери взиває підпорядкуватися створеному у Львові Краєвому правлінню, якого головою являється Ярослав Стецько.

СЛАВА ГЕРОЇЧНІЙ НІМЕЦЬКІЙ АРМІЇ І ЇЇ ФЮРЕРОВІ АДОЛЬФОВІ ГІТЛЕРОВІ!

Львов 10 липня 1941"

Кто там особо страдает от красных флагов и кланяется памятнику Бандере - перечитайте и выучите наизусть. Ибо памятник Бандере можно смело отнести к фашистской символике, то есть, согласно постановлению Львовского горсовета, снести к едрене-фене.))) "

Вот оно: истинное лицо УПА! Не верьте националистам, что они не поборники фашизма.

Опубліковано

Цитата:

"АКТ ПРОГОЛОШЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ

"Волею Українського Народу Організація Українських Націоналістів під проводом Степана Бандери проголошує створення Української Держави, за яку поклали свої голови цілі покоління найкращих синів України.

Організація Українських Націоналістів, яка під проводом її Творця Євгена Коновальця вела в останніх десятиліттях кривавого московсько-большевицького поневолення завзяту боротьбу за свободу взиває весь український нарід не складати зброї так довго поки на всіх українських землях не буде створена Суверенна Українська Влада.

Суверенна Українська Влада запевнить українському народові лад і порядок, всесторонній розвиток усіх його сил та заспокоєння всіх його потреб.

Організація Українських Націоналістів під проводом Степана Бандери взиває підпорядкуватися створеному у Львові Краєвому правлінню, якого головою являється Ярослав Стецько.

СЛАВА ГЕРОЇЧНІЙ НІМЕЦЬКІЙ АРМІЇ І ЇЇ ФЮРЕРОВІ АДОЛЬФОВІ ГІТЛЕРОВІ!

Львов 10 липня 1941"

Кто там особо страдает от красных флагов и кланяется памятнику Бандере - перечитайте и выучите наизусть. Ибо памятник Бандере можно смело отнести к фашистской символике, то есть, согласно постановлению Львовского горсовета, снести к едрене-фене.))) "

Вот оно: истинное лицо УПА! Не верьте националистам, что они не поборники фашизма.

дена , ты просто душка - 10 минут сама сидела и эту хрень сочиняла

жаль что твой. стиль русской идиотки ты так никогда и не сможешь скрыть

так ты пытаешься привлечь внимание черча который от ужаса что придётся тебя лицезреть заткнулся и ничего не пишет ?

так поздно - прошляпила ты свой придаток к пенису

Опубліковано

Похоже, что один Рабинович на форуме думает, что он еврей. :D

ну что ты - я русский патриот

я тут показываю какое вы говно , продажных шлюх даже русские не любят, так что гнить тебе в собственной блевотине

Опубліковано

ну что ты - я русский патриот

я тут показываю какое вы говно , продажных шлюх даже русские не любят, так что гнить тебе в собственной блевотине

Здесь мы видим, что ты просто рагульское ебанько, вот и всё, что ты показываешь.
Опубліковано

Здесь мы видим, что ты просто рагульское ебанько, вот и всё, что ты показываешь.

Причем завистливое и баб любящее, но..."видит око, а зуб уже неймет"!! :P
Опубліковано

ну вот, дена обмолвилась и выдала на гора своё сокровенное - ей очень хочется что б к ней приставали

потому что она давно уже никому ни на что не нужна

старый облезлый тупой жирный кит

монстр сала и шрек по морде

всё дена - остаток жизни проведёшь в одиночестве

ваше время истекло

Опубліковано

Да тут ты в самую точку, они же дикие люди, у них в карпатах жён овцы заменяют.
Опубліковано

Да тут ты в самую точку, они же дикие люди, у них в карпатах жён овцы заменяют.

:lol:

Теперь понятно, почему у них Ори с Жирафой в цене! :D

Опубліковано

Наглая ложь. СЛАВА ГЕРОЯМ УПА!!!

Сейчас законопроект в Раде находится, чтоб прекратить героизацию всех коллаборантов.
Опубліковано

Сейчас законопроект в Раде находится, чтоб прекратить героизацию всех коллаборантов.

І подав її в ВР фашист колісніченко

Опубліковано

:lol:

Теперь понятно, почему у них Ори с Жирафой в цене! :D

Тримайте себе в руках, збоченці - це політичний форум, а не ресурс зоофілів!!!!

Яка гидота ці двоє (!!!!!)

Опубліковано

Тримайте себе в руках, збоченці - це політичний форум, а не ресурс зоофілів!!!!

Яка гидота ці двоє (!!!!!)

НАПОМИНАНИЕ:"Как аукнется, так и откликнется". Веди себя прилично , и окружающие тебя овцой не посчитают.
Опубліковано

І подав її в ВР фашист колісніченко

Ну уж Колесниченко фашистом никак не назовешь: ведь он борется с фашиствующими нациками.
Опубліковано

НАПОМИНАНИЕ:"Как аукнется, так и откликнется". Веди себя прилично , и окружающие тебя овцой не посчитают.

Ти ж усіх по собі судиш. Як би я себе не поводила, ти, пустоголова вівця, все рівно будеш думати, що я така сама як ти.

Так що - думати - тобі не возбороняється, а ось з секс фантазіями на межі фолу - припиняй, форум можуть читати діти!!!!

Опубліковано

Ну уж Колесниченко фашистом никак не назовешь: ведь он борется с фашиствующими нациками.

Ну от яка ти тупа - він маскується під борця з фашистами - так само як і ти: а коли справа заходить до методів проти опонента - ви зовсім не проти фашистських, як то залити кислоту в горло підлеглої, або копати лежачого колегу, або як це було в Тернопілі - глянь яке видовище - нічого тобі не нагадує?

Відео http://www.pravda.com.ua/news/2013/05/9/6989570/

Опубліковано

Ти ж усіх по собі судиш. Як би я себе не поводила, ти, пустоголова вівця, все рівно будеш думати, що я така сама як ти.

Так що - думати - тобі не возбороняється, а ось з секс фантазіями на межі фолу - припиняй, форум можуть читати діти!!!!

Я по себе подобных тебе рагуль никак не могу судить: слишком большая между нами разница. Тебе написали - ты и читай.

Опубліковано

Ну от яка ти тупа - він маскується під борця з фашистами - так само як і ти: а коли справа заходить до методів проти опонента - ви зовсім не проти фашистських, як то залити кислоту в горло підлеглої, або копати лежачого колегу, або як це було в Тернопілі - глянь яке видовище - нічого тобі не нагадує?

Відео http://www.pravda.com.ua/news/2013/05/9/6989570/

Фашисткам слово не давали. Держи при себе свое нациковское мнение.

Опубліковано

Я по себе подобных тебе рагуль никак не могу судить: слишком большая между нами разница. Тебе написали - ты и читай.

А ти те, що пишеш не читаєш?

Чудо!!!! як тобі таке получається?

А-ааа, ти копіпастиш перше ліпше що потрапляє на очі і ставиш сюди. Тепер зрозуміло чому твої відповіді мають такий вигляд, наче пише божевільний з дурки.

Опубліковано

Фашисткам слово не давали. Держи при себе свое нациковское мнение.

Ти ж свого не читаєш - тому дублюю бо це стосується тебе - ти у нас на форумі фашистка.

Фашисткам слово не давали. Держи при себе свое нациковское мнение

Опубліковано

Цікавий фортель від дени. Як на мене маразм вже на п"ятій останній стадії. На моє резонне зауваження, що бажано самій дотримуватися того, що пишеш - вона відповіла наступне:

Тебе написали - ты и читай.

Опубліковано

Цікавий фортель від дени. Як на мене маразм вже на п"ятій останній стадії. На моє резонне зауваження, що бажано самій дотримуватися того, що пишеш - вона відповіла наступне:

Не хочется даже пачкать себя беседой с фашиствующей националисткой!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...