Гість джин Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Ну шо за фігню ти пишеш? Українці були з обох боків і з червоного і з боку УПА. І не треба тут ідеалізувати будь яку сторону. Крові полили і там і там. Але УПА, Степан Бандера і його хлопці це така ж наша історія як і форсування Дніпра і танкова битва під Дубно Резать мирное население поляков и форсировать Днепр,разные действия. За первое стыд а за второе гордость.
Натуся Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Материально твой охранник пусть хоть себя обеспечит. По ночам воровать мясо с мясика ,пряча в трусы,удел убогих. У нього в трусах місця нема - ти забув ЩО там знаходиться у справжніх чоловіків. Удєл убогіг сидіти зранку до ночі за компом. З таких тут тільки ти. я маю на увазі чоловіків. бо жінки можуть собі це дозволити.
Sven Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Резать мирное население поляков и форсировать Днепр,разные действия. За первое стыд а за второе гордость."Гордость" за форсування Дніпра може відчувати лише людина позбавлена будь-яких моральних цінностей.
Натуся Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Резать мирное население поляков и форсировать Днепр,разные действия. За первое стыд а за второе гордость. Ну да, послати беззбройних добровольців на озброєних до зубів німців, щоб обдурити їх, і цим вирвати перемогу - це геройство. А ось захистити свою родину від агресора у мирний час - це злочин ... в країні моральних уродів... там джинка герой, тут джинка - моральний урод.
Натуся Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 "Гордость" за форсування Дніпра може відчувати лише людина позбавлена будь-яких моральних цінностей. Свен, коли ти зустрінеш людину, про яку будеш знати, що він заховався під ліжко, коли вбивали його жінку і дітей - ти будеш з такою людиною говорити про моральні цінності? Отже, не продовжуй, не кидай під ноги свиням свої цінності.
Дэна Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 У нього в трусах місця нема - ти забув ЩО там знаходиться у справжніх чоловіків. Удєл убогіг сидіти зранку до ночі за компом. З таких тут тільки ти. я маю на увазі чоловіків. бо жінки можуть собі це дозволити. Да...Как тут все запущено....Женщины даже на форуме в чужих трусах роются... Приятно было убедиться в верности своих взглядов..Лучше в пекло, чем в ряды таких граждан. Начинаю понимать НКВД.
Натуся Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 кстати - примета - отрицание установленных фактов истории - такая форма идиотизма Ну ось, ти сам поставив собі діагноз. Або ні, визнав поставлений мною ще раніше.
Гість джин Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 "Гордость" за форсування Дніпра може відчувати лише людина позбавлена будь-яких моральних цінностей.У нас различны моральные ценности.Для меня ценность борьба с фашизмом а для тебя уничтожение мирного населения,женщин и детей.
Sven Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 У нас различны моральные ценности.Для меня ценность борьба с фашизмом а для тебя уничтожение мирного населения,женщин и детей.Ні, товариш Джин. Для мене цінність людського життя це найвищий пріоритет, а ось для тебе людське життя не представляє цінності. Адже для тебе не важливо, що для форсування Дніпра тупо і бездарно вбили сотні тисяч твоїх однодумців.
Дэна Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 У нас различны моральные ценности.Для меня ценность борьба с фашизмом а для тебя уничтожение мирного населения,женщин и детей.У нелюдей нет моральных ценностей. У них даже в фильме Шухевич ходит с перекошенным злобой лицом. Хотят выехать на фашизме да еще об истории судачат. История уже показала, в какое место человечество отправило фашизм. И они там же скоро окажутся. С зараженными вирусом спорить бесполезно. Тут действенны лишь другие методы.
Гість джин Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Ні, товариш Джин. Для мене цінність людського життя це найвищий пріоритет, а ось для тебе людське життя не представляє цінності. Адже для тебе не важливо, що для форсування Дніпра тупо і бездарно вбили сотні тисяч твоїх однодумців. Их убивали фашисты. И они защищали родину в войне и были жертвами и солдатами. А вот УПА убивали детей и женщин. Вот и думай над приоритетами.
Sven Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 У нелюдей нет моральных ценностей. У них даже в фильме Шухевич ходит с перекошенным злобой лицом. Хотят выехать на фашизме да еще об истории судачат. История уже показала, в какое место человечество отправило фашизм. И они там же скоро окажутся. С зараженными вирусом спорить бесполезно. Тут действенны лишь другие методы.Які такі методи? З цього місця, пліз, докладніше.
Гість акелла Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Ні, товариш Джин. Для мене цінність людського життя це найвищий пріоритет, а ось для тебе людське життя не представляє цінності. Адже для тебе не важливо, що для форсування Дніпра тупо і бездарно вбили сотні тисяч твоїх однодумців. А что ж ты не вякаешь на сегодняшний геноцид? Сколько людей истреблено за время "незалежности"?
рабинович Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Для мене цінність людського життя це найвищий пріоритет,то есть ты считаешь что немцев сидящих в обороне на левом берегу нельзя было убивать?
Натуся Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Да...Как тут все запущено....Женщины даже на форуме в чужих трусах роются... Приятно было убедиться в верности своих взглядов..Лучше в пекло, чем в ряды таких граждан. Начинаю понимать НКВД. Люба моя. не я дивилася у чужі труси - а твоя подруга і соратниця по моральних цінностях джинка. Так що не переживай - ти вже в їх рядах і там точно мене нема - чим я безмірно тішуся. все, згинь, примітив - йди любезнічай зі своїми моральними потворами - і про труси і про твою улюблене заняття вилизування. Тьху, яка гидота ця ваша кумпашка.
Гість джин Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Які такі методи? З цього місця, пліз, докладніше. Метод один.Суд, без искажения и фальсификации фактов.Объективная оценка без политической подоплеки.
Sven Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 то есть ты считаешь что немцев сидящих в обороне на левом берегу нельзя было убивать?Німців можна і потрібно було вбивати. Своїх не потрібно було вбивати. Ти що, теж різниці не відчуваєш?
Натуся Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Німців можна і потрібно було вбивати. Своїх не потрібно було вбивати. Ти що, теж різниці не відчуваєш? Тобто, німці не люди? а хто? Просто репліка, щоб ти правильно формулював свої вислови. З.І. Коли до тебе в домівку прийде ворог і він буде забирати твоє життя і загрожувати життю твоїх рідних - ти маєш право на РІВНОЦІННИЙ захист - навіть вбити - і цей гріх прощає Церква.
Натуся Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Які такі методи? З цього місця, пліз, докладніше. Свен, коли ти зустрінеш людину, про яку будеш знати, що він заховався під ліжко, коли вбивали його жінку і дітей - ти будеш з такою людиною говорити про моральні цінності? Отже, не продовжуй, не кидай під ноги свиням свої цінності.
Sven Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Метод один.Суд, без искажения и фальсификации фактов.Объективная оценка без политической подоплеки.Згоден. Давай будемо судити без фальсифікацій і політичного підтексту. Але будемо судити і вояків УПА і комуністів.
Гість джин Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Тобто, німці не люди? а хто?Фашисты и твои союзники.
Sven Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Тобто, німці не люди? а хто?Німці в 1941-му прийшли зі зброєю в руках на цю землю і наші предки мали повне моральне право знищувати загарбників. Це не виходить за рамки моїх моральних цінностей.
Дэна Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Люба моя. не я дивилася у чужі труси - а твоя подруга і соратниця по моральних цінностях джинка. Так що не переживай - ти вже в їх рядах і там точно мене нема - чим я безмірно тішуся. все, згинь, примітив - йди любезнічай зі своїми моральними потворами - і про труси і про твою улюблене заняття вилизування. Тьху, яка гидота ця ваша кумпашка. "Юпитер, ты сердишься - значит ты не прав."
Гість джин Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Згоден. Давай будемо судити без фальсифікацій і політичного підтексту. Але будемо судити і вояків УПА і комуністів. А разве кто то против???????
Дэна Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Які такі методи? З цього місця, пліз, докладніше. Для начала не голосовать за "Свободу", не пускать людей с грязными руками и "инфицированными" головами к власти..
Натуся Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Німці в 1941-му прийшли зі зброєю в руках на цю землю і наші предки мали повне моральне право знищувати загарбників. Це не виходить за рамки моїх моральних цінностей. Німці прийшли, совєти прийшли, поляки прийшли. Кожен дивиться відносно свого народу і тільки байстрюччя відносно чужого. Ти таким хочеш щось довести? Тому кидай і йди робити весну вдома - нєфік енергію тратити на всякий непотріб. До речі, холодно буде лише кілька днів - потім почнеться весна. Ти вже поставив вешневу гілку у баночку з водою? якщо ні - маєш нагоду вигуляти жінку. все, пока.
Натуся Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Для начала не голосовать за "Свободу", не пускать людей с грязными руками и "инфицированными" головами к власти.. да, і голосувати за бандюків, в яких руки по лікті в крові і які регулярно грають дену у хвіст і гриву. ________________ Свен, ти готовий стати з нею в один ряд? - ось тобі ще один привід задуматися: з ким ти. ВСЕ, ВАЛИ!!!! Нехай захлинуться у своїй жовчі, байстрюччя огидне
Дэна Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Тобто, німці не люди? а хто? Просто репліка, щоб ти правильно формулював свої вислови. З.І. Коли до тебе в домівку прийде ворог і він буде забирати твоє життя і загрожувати життю твоїх рідних - ти маєш право на РІВНОЦІННИЙ захист - навіть вбити - і цей гріх прощає Церква. Немцы - не просто люди, а очень трудолюбивые, пунктуальные и аккуратные. Фашисты же - это не люди, это страшная опухоль на теле человечества. Нюрнберг об этом свидетельствует. Когда фашисты пришли в наш дом - РККА их и уничтожила. Тех, кто стоял на стороне фашистов - тоже. А вот убивать население только за то, что его взгляды не нравятся, бегать из Польши в СССР, причем и там , и там гадить - вот это преступление.
Sven Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Для начала не голосовать за "Свободу", не пускать людей с грязными руками и "инфицированными" головами к власти..Одне маленьке питаннячко, а хто буде визначати "інфікованих"? Особисто для мене комуністи і послідовники СРСР і є інфікованими B) P.S. Дена, ти краще за Оріану вмієш агітувати за "Свободу" Скоріш за все саме за них я на наступних виборах і проголосую.
Гість акелла Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Немцы - не просто люди, а очень трудолюбивые, пунктуальные и аккуратные. Фашисты же - это не люди, это страшная опухоль на теле человечества. Нюрнберг об этом свидетельствует. Когда фашисты пришли в наш дом - РККА их и уничтожила. Тех, кто стоял на стороне фашистов - тоже. А вот убивать население только за то, что его взгляды не нравятся, бегать из Польши в СССР, причем и там , и там гадить - вот это преступление.Дэна, ничего ты не докажешь этим холуям казенной идеологии. Для них главное идеологическая окраска пособников фашистов, а не само пособничество. Да каждый пособник оправдывал свое действие, натягивая ту или иную идеологическую шкуру. Хотя во время войны не было полутонов и оттенков. Все равно было, что привело тебя в стан врага: трусость, шкурничество, пусть даже идейная борьба за "незалежность", главное - в какую сторону направлена твоя винтовка. Если ты помогаешь врагу уничтожать свой народ и порабощать родину, не может тебе быть никакого оправдания!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.