рабинович Опубліковано 12 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 ты шо, не понимаешь, шо ты мне жизнь коверкаешь? :angry: ты же не знаешь, сколько мне стоило усилий просто обратить на себя его внимание. Прикинь, какая у меня сейчас вилка? Он не допускает, чтобы я с тобой общалась, а сам (когда я его попросила с клистиром не говорить, сказал, шоб шла вон, он будет общаться с кем хотит; а я ж его люблю! Я ж уже привыкла! Ну ты можешь понять? блииин, патовая ситуация если тебе с ним интересно - ради бога , для меня он скушон он даже сраться не может интересно нудит пяток заученых фраз в разной интерпретации и всё если в этом твоё счастье - то ... что в таком случае кричат? горько? ( не не то ) у нас говорят - мазаль тов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 12 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 А я говорю - убери!ассоциация угнетает? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 если тебе с ним интересно - ради бога , для меня он скушон он даже сраться не может интересно нудит пяток заученых фраз в разной интерпретации и всё если в этом твоё счастье - то ... что в таком случае кричат? горько? ( не не то ) у нас говорят - мазаль тов муська! ты хароший. чесно. просто они тебя не понимают. а ты такой антиквариат гордый дурындя, что ... ой не знаю, я пока тебя поняла, спасибо папочке.. - думала- может я и впрямь какая-то из клиники. Я ему все рассказывала,от злости захлебываясь - а он ржал, шо конь.. и приветы всё тебе передавал (но я зажала!) - говорил, как это тебя какой-то еврей так быстро раскусил? Суки вы все одинаковые, мужики.. шоб вы жили сто лет не опираясь на палки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 Дура і є дура - де твій Вовка? Ась? :lol: то что дура - я ж не отрицаю, звизда! Сама б хотела знать... он со мной и говорить даже не хочитЬ... а скажи, зацепил? а ты кажеш- вовка.... куда там ! Это - уникум. Поверь, наташка. Я драгоценные вещи на нюх чую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 то что дура - я ж не отрицаю, звизда! Сама б хотела знать... он со мной и говорить даже не хочитЬ... а скажи, зацепил? а ты кажеш- вовка.... куда там ! Это - уникум. Поверь, наташка. Я драгоценные вещи на нюх чую. Я тобі вже писала - на що в тебе нюх. А зачепило тебе, бо він мене назвав сексі, а потім, після того, як я з ним посварилася, він пішов до тебе підлабузнюватися. Ось і виходить - ти підібрала негодяще після мене. Хоча воно мені не дуже і треба було - я на зло Коріну в нього пробачення попросила, ось воно і поплило до від пихи, як каже наш царствуючий - щёчки до полика. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 Я тобі вже писала - на що в тебе нюх. А зачепило тебе, бо він мене назвав сексі, а потім, після того, як я з ним посварилася, він пішов до тебе підлабузнюватися. Ось і виходить - ти підібрала негодяще після мене. Хоча воно мені не дуже і треба було - я на зло Коріну в нього пробачення попросила, ось воно і поплило до від пихи, як каже наш царствуючий - щёчки до полика. наташа.. не хотела, видит бог, на весь свет выкладывать твои использованные прокладки.. Ну ты сама вынудила. ты совсем меня не знаешь. Если б я и правда считала тебя секси. Красивее и лучше себя - я б тихо и тайно молчала в тряпочку и цепляла б тебя твоими недоразвитыми пыхатыми мыслями, которые ты выдаешь за ум. Не знаю, и знать не хочу - кто ты. Мужик или женщина. Сколько тебе лет. Я исхожу из визуальной оценки. Я говорю, что мне почти 49 лет, и смотрю на твои фотки, - а там локти и кожа нависает как на 60 ! Таз огромный, а я еще в форточку могу пролезть. Я ничего не понимаю! Я знаю, как выглядят мои подруги в 40, 50. Какое лицо у моей невестки в 30. Прости, дорогая, но я ничему не верю. У тебя столько мудрости как у моей 70-летней мамы.. Как меня может что-либо зацепить? Ты выкидываешь какие-то фотки. Откуда я знаю, кто это? Я мужа позвала поглядеть - он четко сказал - старуха. Я не могу (как бы меня не выкручивало выкинуть свои фотки) - опуститься до дешевой распродажи на политическом форуме. Я не одинока, не нуждаюсь, не парюсь. Кто б ты ни была как личность - Я ТЕБЕ НЕ ВЕРЮ прости. закроем фэйк, как говорит Ева? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 ассоциация угнетает? Хі-хі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 69 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 наташа.. не хотела, видит бог, на весь свет выкладывать твои использованные прокладки.. Ну ты сама вынудила. ты совсем меня не знаешь. Если б я и правда считала тебя секси. Красивее и лучше себя - я б тихо и тайно молчала в тряпочку и цепляла б тебя твоими недоразвитыми пыхатыми мыслями, которые ты выдаешь за ум. Не знаю, и знать не хочу - кто ты. Мужик или женщина. Сколько тебе лет. Я исхожу из визуальной оценки. Я говорю, что мне почти 49 лет, и смотрю на твои фотки, - а там локти и кожа нависает как на 60 ! Таз огромный, а я еще в форточку могу пролезть. Я ничего не понимаю! Я знаю, как выглядят мои подруги в 40, 50. Какое лицо у моей невестки в 30. Прости, дорогая, но я ничему не верю. У тебя столько мудрости как у моей 70-летней мамы.. Как меня может что-либо зацепить? Ты выкидываешь какие-то фотки. Откуда я знаю, кто это? Я мужа позвала поглядеть - он четко сказал - старуха. Я не могу (как бы меня не выкручивало выкинуть свои фотки) - опуститься до дешевой распродажи на политическом форуме. Я не одинока, не нуждаюсь, не парюсь. Кто б ты ни была как личность - Я ТЕБЕ НЕ ВЕРЮ прости. закроем фэйк, как говорит Ева? Ти розглядала чуже фото жінки, на предмет побачити якусь зморшку чи обвислі лікті. Та ще й показувала чоловіку - це клініка!!!!! Повір, нормальні цього не роблять. А чому тобі так хочеться, щоб мені було більше років, щось гірше, ніж у тебе, наприклад, стегна - тобі не байдуже? Отже ЗАЧЕПИЛО!!! А що саме і чому - мені не цікаво, бо я жінок не люблю, мені подобаються чоловіки. Ось чоловіче фото я б розглядала з задоволенням. Але не показують, ті кого б я хотіла, а ті, хто показує - мені не цікаві. Бажаю тобі таких самих проблем. Привіт - Оріана. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 12 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 ты алкаш и пидарас русский это ты истории своей страны не знаешь и знать не желаешь потому что тебе урапатриотическая сказка о том какие вы великие - интереснее в подворотне за бутылкой портюши можно порасуждать о величии предков которые на самом деле, были такие же уроды как и вы :lol: :lol: :lol: Шо жидёнок, истерика? Не сцы, лет 10-15 у вас ещё есть, чтоб покаяться..., а дальше; дрочите попу, хер готов..! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 Ти розглядала чуже фото жінки, на предмет побачити якусь зморшку чи обвислі лікті. Та ще й показувала чоловіку - це клініка!!!!! Повір, нормальні цього не роблять. А чому тобі так хочеться, щоб мені було більше років, щось гірше, ніж у тебе, наприклад, стегна - тобі не байдуже? Отже ЗАЧЕПИЛО!!! А що саме і чому - мені не цікаво, бо я жінок не люблю, мені подобаються чоловіки. Ось чоловіче фото я б розглядала з задоволенням. Але не показують, ті кого б я хотіла, а ті, хто показує - мені не цікаві. Бажаю тобі таких самих проблем. Привіт - Оріана. ой, ну яка ж ты глупышка! Ты выставила разве не за тем, чтоб тебя рассматривали? Я дотошная. Что предоставили - то и рассматриваю.Мужу показывала - потому как всегда перепроверяю свои впечатления и мысли. Например - о возрасте человека. В чем же клиника? Я привыкла полагаться на мужское мнение. Своего, выбач, - не выстачаэ. В психологии есть такой термин - отождествление. Ты отлично знаешь, что сексуальные вопросы меня интересуют лишь с точки зрения правдивости и составления идентичности портрета. Мне нет надобности желать выставить на всеобщий розсуд твой возраст. Лишь суть. Я инстинктивно отторгаю лживость и фальшь. Только и всего. Закрыли обсуждение? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2012 Лишь суть. Я инстинктивно отторгаю лживость и фальшь. Только и всего. Закрыли обсуждение? Суть по зовнішності не визначають - там є інші критерії, якщо ти цього не знаєш, то про що з тобою говорити. І ще, викорени спочатку свою фальш і брехливість, диви і чужої не стане. Як порада. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 13 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2012 Суть по зовнішності не визначають - там є інші критерії, якщо ти цього не знаєш, то про що з тобою говорити. І ще, викорени спочатку свою фальш і брехливість, диви і чужої не стане. Як порада. пукнт 1. Читай мою подпись пункт 2. Почаще перечитывай свою собственную пункт 3. Если не дошло - см п.1-й Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2012 пукнт 1. Читай мою подпись Суть не відповідає заявленому... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 13 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2012 Суть не відповідає заявленому... а там нет никакой ни сути, ни заявлений. Всего лишь дружеское пожелание знаешь в чем твоя проблема? Ты начисто лишена ЧЮ. Никогда не шутишь, не бываешь веселой, лёгкой. Одно злорадство кругом, гонор, поучения, оскал, словно у оголодавшего зверька.. Давай свернем диалог? Если ты упрямо желаешь оставить за собой последнее слово - да будет так. Я не спесива. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 13 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2012 а там нет никакой ни сути, ни заявлений. Всего лишь дружеское пожелание знаешь в чем твоя проблема? Ты начисто лишена ЧЮ. Никогда не шутишь, не бываешь веселой, лёгкой. Одно злорадство кругом, гонор, поучения, оскал, словно у оголодавшего зверька.. Давай свернем диалог? Если ты упрямо желаешь оставить за собой последнее слово - да будет так. Я не спесива. :P А мне Наташа нравится. Я ее на форуме подкалываю иногда. Она так забавно реагирует. Тут же у нее становишься "украинофобом" и т.п. При том все искренне. Было у меня одно время сомнение в ее женской сути, но по некоторым фразам и интонациям видна чисто женская реакция. Впрочем, в мастерстве перевоплощения нет границ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2012 а там нет никакой ни сути, ни заявлений. Всего лишь дружеское пожелание знаешь в чем твоя проблема? Ты начисто лишена ЧЮ. Никогда не шутишь, не бываешь веселой, лёгкой. Одно злорадство кругом, гонор, поучения, оскал, словно у оголодавшего зверька.. Давай свернем диалог? Если ты упрямо желаешь оставить за собой последнее слово - да будет так. Я не спесива. :P Самоіронія - це ознака сильної людини, а ще захист від критики. Насмішка - властива слабким і невпевненим людям, принизивши опонента, такі люди почувають себе більш впевнено. А щодо звєрька - ти на себе подивися. Принаймні я нікому не мщу і не бажаю зла. І не плутаю політичний форум з пісочницею, а тим більше з цирком. Так що веселіться - це означає, що вам вже нема що втрачати. Ну а я ще почекаю здаватися. Все. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 13 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2012 муська! ты хароший. чесно.не, я пахой :lol: :lol: :lol: Шо жидёнок, истерика? Не сцы, лет 10-15 у вас ещё есть, чтоб покаяться..., а дальше; дрочите попу, хер готов..! :lol:не, пароксизмы смеха вы здыхающая нация уродов , дебилов и дегенератов , вы уже в конвульсиях бьётесь, предсмертных а мечтаете о том как кто то иногда и может быть порой ...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 13 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2012 не, я пахой отставить разговорчики в строю! Сказал командир на муху "вертолёт" ? !!))) вы здыхающая нация уродов , дебилов и дегенератов , вы уже в конвульсиях бьётесь, предсмертных Мусик! А ты любишь Пушкина? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 13 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2012 отставить разговорчики в строю! Сказал командир на муху "вертолёт" ? !!))) Мусик! А ты любишь Пушкина? 1) а я из другого подразделения 2) нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 2) нет надо же! какое совпадение! давай еще раз сравним! : а Николая Гумилева? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 надо же! какое совпадение! давай еще раз сравним! : а Николая Гумилева?что бы не перебирать всех поэтов - я вообще поэзию не люблю ... и балет две эти вещи мне абсолютно до лампады Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Москаль у Карпатах, Стріляють гармати, На опір піднявся народ в боротьбі. За Всходнії креси Воюють есеси, Один тільки хлопець в шаленій журбі. Вкохався у дівку З упівськой боївки, Одразу змінилось у хлопця життя. Засмучені очі, Кохання дівоче Ось-ось обірветься, піде в небуття. Бо дівка сказала – Сумує за салом, Без сала любов, як ставок без води. - Я першого разу Дала без відказу, А далі без сала до мене не йди! І хлопець похмурий, Хоч сам группенфюрер Йому за хоробрість повісив медаль. Кохання дісталось Не так, як бажалось. Без сала його не продовжиш нажаль. В вогні Україна, А він про свинину Все мріє серед злокривавій борні. Дівочая врода Дорожче свободи – Йому порося тільки сниться у сні. Таке майне кляйне Схопив би негайно, В торбину його і скоріше у путь До любоньки дівки З упівськой боївки, Її поцілунками душу здригнуть. Ой, зле те кохання, Коли йде повстання, Ти думки залиш про любе порося! Борня до загину, Встань за Україну – Від тебе чекає громада уся! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Польська окупація Західної України в 1918-1939 роках Як це було: відділи поліції і прикордонники "вривались у село і починали бешкетувати. Розшивали солом’яні стріхи будівель, розкидали заскирдовані снопи…, пороли подушки, перини, висипали на землю муку, крупи, інші продукти. Усе це поливали водою, гноївкою. До того ж били, били всіх, хто попадався сатрапам в руки, промовляючи: "Ми вам покажемо Україну!"… Жандарм помітив мене, схопив і почав лупцювати, питаючи, що я там заховав. Порвав на мені сорочку, повалив на землю, копав ногами, а я щосили кричав. Мені було тоді 10 років". Василь Галас "Наше життя і боротьба" Галаса приєднався до ОУН на Тернопільщині в 1937 році, коли йому було 17-ть, перше псевдо – "Назар". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 4 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 грудня, 2012 Живе моя кохана В криївці лісовій. Давно мене прохала Залишить спокій свій. Що вартовиї, знаю, Цю дівку стережуть. Мене не залякають, Я вирушив у путь. Нехай бандери злиї І зір, як у вовка. Ніхто не перекриє Дорогу яструбка! Не розірве граната І кулі не влучать. Бандерські цуценята Від страху заскавчать. З собой візьму я коней І вірних друзів в путь. Ховайтеся по схронах, Бандерівськая лють! Звільню я дівку любу, На це зарок даю! І поведу до шлюбу Коханую свою! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Красная шапочка Опубліковано 4 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 грудня, 2012 Живе моя кохана В криївці лісовій. А бабушек от серых волков выручать кто будет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 грудня, 2012 А бабушек от серых волков выручать кто будет? на одной ноге! Акеллу впряжем в БМП, рулить чертиллу поставим.. а с воздуха будет прикрывать прабабка под псевдонимом "Червоний капелюх" за штурвалом мессера Вf.109 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Вірив совітській владі і навіть мав намір вступити до партії комуністів. Порадився із сусідом. Так той сказав: «Богдане, не спіши поперед батька у пекло. Зачекай». І він зачекав, послухався мудрої людини. А за кілька місяців, коли влада почала активних українських патріотів арештовувати, розстрілювати, а їхні родини (старих і малих), назвавши «ворогами народу», примусово вивозити до Сибіру, дякував сусідові, казав: «Бодзю, аби не твоя мудра порада, я тепер стояв би по самі вуха у свинячому лайні. Хто міг би подумати, що московські комуністи такі самі, як і німецькі фашисти, або ще й гірші, бо не лише катівники, але й безбожники». Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Живе моя кохана В криївці лісовій. Давно мене прохала Залишить спокій свій. Що вартовиї, знаю, Цю дівку стережуть. Мене не залякають, Я вирушив у путь. Нехай бандери злиї І зір, як у вовка. Ніхто не перекриє Дорогу яструбка! Не розірве граната І кулі не влучать. Бандерські цуценята Від страху заскавчать. З собой візьму я коней І вірних друзів в путь. Ховайтеся по схронах, Бандерівськая лють! Звільню я дівку любу, На це зарок даю! І поведу до шлюбу Коханую свою! У меня то-же стих есть (не мой). Міцні засмальцьовані руки і м'язи тверді наче дуб. На білій, як день, вишиванці блищить українский трезуб. В очах- крижана недовіра, як глобус блищить голова. Давно не гуляла сокира по вулицях міста Москва. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2012 В очах- крижана недовіра, як глобус блищить голова. Давно не гуляла сокира по вулицях міста Москва. :rolleyes: :lol: :lol: :lol: ++++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.