Гість акелла Опубліковано 17 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 Нічого не можу вдіяти - ТИ ГЛЯНУВ У ДЗЕРКАЛО - претензії до відображення.А я глянул на выставленную фотку. Во!!! А почему титул Королевы исчез? Заморочили с этим Бандерой. Он что, гражданином СССР был? И поэтому в РККА должен был идти добровольцем? Там вообще другой расклад. Никто сегодня особо не гавкает, даже не вспоминает финнов, венгров, словаков, румын и пр., которые тоже воевали против СССР. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 А я глянул на выставленную фотку. Во!!! А почему титул Королевы исчез? Заморочили с этим Бандерой. Он что, гражданином СССР был? И поэтому в РККА должен был идти добровольцем? Там вообще другой расклад. Никто сегодня особо не гавкает, даже не вспоминает финнов, венгров, словаков, румын и пр., которые тоже воевали против СССР. Так мені набридли ці розмови - і все рівно кожного разу заводжуся - це як з Біблії: у своєму оці колоди не бачить, а в моєму піщинку побачив. Але ж усіх потрібно судити ОДНАКОВО. Якщо ти судиш по Бандері УПівців, тоді будь добрий, суди по Сталіну червоноармійців - це ж очевидно. Все!!! Треба відпочити від цієї політики. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 18 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2012 Да ерунда это все сепаратизм, разделения... Поставить к стенке десятка два сепаратистов и забудут, что такое разделения на долгие годы... Разве нет??? Да, Ева, да! Так с ними и надо было поступать, с этими сраными бандеровцами, пытавшимися оторвать кусок СССР в личное пользование... То же самое и делали НКВД с жителями схронов и крыйивок. Ева, дай определение сепаратистам, а потом примени его к воякам УПА. Подошёл пинджачок? Вот и славненько. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2012 Юлька, твій підопічний вже до Шевченка добрався - називає його сепаратистом!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 18 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2012 Юлька, твій підопічний вже до Шевченка добрався - називає його сепаратистом!!! Шо, кобыла, крыша едет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 18 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2012 Его высокопревосходительству, фюреру Великонемецкой империи Адольфу Гитлеру. Берлин. Рейхсканцелярия. Ваша Экселенция! Как глава Украинской греко-католической церкви, я передаю Вашей Экселенции мои сердечные поздравления по поводу овладения столицей Украины, златоглавым городом на Днепре - Киевом!.. Видим в Вас непобедимого полководца несравненной и славной Hемецкой армии. Дело уничтожения и искоренения большевизма, которое Вы, фюрер Великого Hемецкого Рейха, поставили себе целью в этом обеспечивает Вашей Экселенции благодарность всего Христианского мира. Украинская греко-католическая церковь знает об истинном значении могучего движения Hемецкого народа под Вашим руководством... Я буду молить Бога о благословении победы, которая станет гарантией длительного мира для Вашей Экселенции, Hемецкой Армии и Hемецкого Hарода. С особым уважением Андрей, граф Шептицкий - митрополит 23 сентября 1941 г. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 18 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2012 Его высокопревосходительству, фюреру Великонемецкой империи Адольфу Гитлеру. Берлин. Рейхсканцелярия. Ваша Экселенция! Как глава Украинской греко-католической церкви, я передаю Вашей Экселенции мои сердечные поздравления по поводу овладения столицей Украины, златоглавым городом на Днепре - Киевом!.. Видим в Вас непобедимого полководца несравненной и славной Hемецкой армии. Дело уничтожения и искоренения большевизма, которое Вы, фюрер Великого Hемецкого Рейха, поставили себе целью в этом обеспечивает Вашей Экселенции благодарность всего Христианского мира. Украинская греко-католическая церковь знает об истинном значении могучего движения Hемецкого народа под Вашим руководством... Я буду молить Бога о благословении победы, которая станет гарантией длительного мира для Вашей Экселенции, Hемецкой Армии и Hемецкого Hарода. С особым уважением Андрей, граф Шептицкий - митрополит 23 сентября 1941 г. Какой народ, такая и религия. Вы знаете, товарищ Майор, Ориана весьма добросовестно справляется со своей работой - отрицание территории Галичины, как территории Украины, а также отрицание галичан, как украинцев стали весьма популярными в народе благодаря именно ей. Похоже, им (халичанам) очень хочется вернуться под протекторат Польши, в чём я и желаю Орише и К попутного ветра вплоть до точки невозврата... ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 18 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2012 Да, Ева, да! Так с ними и надо было поступать, с этими бандеровцами. То же самое и делали НКВД с жителями схронов и крыйивок. Вот и славненько. ПЕРШЕ КОХАННЯ Кохання перше – наче нова ера, Воно дарує серцю два крила, Ти посміхалась ніжно, як Бандера, І як Шухевич лагідна була… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2012 ПЕРШЕ КОХАННЯ Кохання перше – наче нова ера, Воно дарує серцю два крила, Ти посміхалась ніжно, як Бандера, І як Шухевич лагідна була… Яка гидота, ця твоя заливна риб...поезія.... Фі стопіццот разів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2012 Почитай ось цю поезію... "Під'їжджаючи до обійстя, почули голосний грудний надривний жіночий крик — навіть не крик, так виє хвора побита собака. За мить ми побачили дружину Василя — вона, в порваній сорочці, з розпущеним волоссям, сиділа на землі біля криниці -"журавля" й обіймала руками дерев'яний криничний зруб…". Навіть дивно, що так мало літераторів ризикнули осмислити той час, розкрити наміри і показати характери дійових осіб - як чільних, так і абсолютно пересічних. Драма українців, затиснутих двома тоталітарними соціалізмами - інтернаціональним та національним, життя "на грані двох світів", варта, щоб її розповіли. В цьому сенсі роман Андрія Кокотюхи "Червоний" приречений бути прочитаним. "І чого їм треба — польській кабалі кінець, Україну їхню, — тут полковник осікся, скоса глянув на мене, швидко виправився, — вашу Україну об'єднали, живіть собі щасливо…". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 19 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2012 Почитай ось цю поезію... "Під'їжджаючи до обійстя, почули голосний грудний надривний жіночий крик — навіть не крик, так виє хвора побита собака. За мить ми побачили дружину Василя — вона, в порваній сорочці, з розпущеним волоссям, сиділа на землі біля криниці -"журавля" й обіймала руками дерев'яний криничний зруб…". Навіть дивно, що так мало літераторів ризикнули осмислити той час, розкрити наміри і показати характери дійових осіб - як чільних, так і абсолютно пересічних. Драма українців, затиснутих двома тоталітарними соціалізмами - інтернаціональним та національним, життя "на грані двох світів", варта, щоб її розповіли. В цьому сенсі роман Андрія Кокотюхи "Червоний" приречений бути прочитаним. "І чого їм треба — польській кабалі кінець, Україну їхню, — тут полковник осікся, скоса глянув на мене, швидко виправився, — вашу Україну об'єднали, живіть собі щасливо…". Там взагалі була трагедія, ще й психологічно прорізана. І ти права, осмислення справжнього літераторами її й досі нема. А те, що раніше виставив - ти ж, вважаю, вже розуміла мою прихильність до різних приколів. Надибав в неті такий віршик. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 19 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2012 Какой народ, такая и религия. Вы знаете, товарищ Майор, Ориана весьма добросовестно справляется со своей работой - отрицание территории Галичины, как территории Украины, а также отрицание галичан, как украинцев стали весьма популярными в народе благодаря именно ей. Похоже, им (халичанам) очень хочется вернуться под протекторат Польши, в чём я и желаю Орише и К попутного ветра вплоть до точки невозврата... ;)Я эту точку зрения не совсем разделяю. Абы я никогда не бывал в Галичине, не работал и не жил там, то стараниями вот такой кромешной дуры, думал-бы точно так. А вот наличие таких вот отбросов как Ориана, людям несведущим, способно вложить в головы то, что будто-бы в ЗУ, каждый без исключения, готов положит голову, за того сраного Бандеру и его нынешних приспешников. Да и те, скорее, всего лишь строят себе на том, хоть и вонючую, но карьеру, поскольку ничего толкового делать, просто не в состоянии.Гляжу вот на Тягныбоков, Ильенкив, Мохныуов. Это сколько-же ценных кадров, потерял ленинский ВЛКСМ!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Nerto Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 кромешной дуры, отбросов сраного и вонючую, товарищу фюреру Великонемецкой империи Адольфу ГитлеруТаких художников волшебного пера и к стенке-то жалко. Патроны казенные переводить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 На Покрови Львів був захоплений бандерівцями, вони були скрізь: у старих вилинялих одностроях, зі зброєю - було відчуття, що ти повернувся у минуле... Потім виявилося - на околицях Львова відбувалася реконструкція бою УПА з НКВДистами. НКВДисти в місті не були помічені, очевидно люди соромилися ходити в їх формі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Мик Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 На Покрови Львів був захоплений бандерівцями, вони були скрізь: у старих вилинялих одностроях, зі зброєю - було відчуття, що ти повернувся у минуле... Потім виявилося - на околицях Львова відбувалася реконструкція бою УПА з НКВДистами. НКВДисти в місті не були помічені, очевидно люди соромилися ходити в їх формі. А "ястребки" были? Насколько знаю, там было еще и много истребительных батальонов из местных. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 На Покрови Львів був захоплений бандерівцями, вони були скрізь: у старих вилинялих одностроях, зі зброєю - було відчуття, що ти повернувся у минуле... Поті виявилося - на околицях Львова відбувалася реконструкція бою УПА з НКВДистами. НКВДисти вм місті не були помічені, очевидно люди соромилися ходити в їх формі. А, ще у яких мiстах України вiдбулися подiбнi реконструкцiї? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 А "ястребки" были? Насколько знаю, там было еще и много истребительных батальонов из местных. Не знаю. Не думаю, що УПА була настільки організованою, Щоб була можливість ділити на "ястребків" і звичайних. Зрозумій - більшість вояків - були простими селянами, які ненавиділи радянську владу і не хотіли служити в окупантській армії. ЧА була для них окупантом, зрадником, бо після того, як їх щиро прийняли і повірили - вони почали репресії. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 А, ще у яких мiстах України вiдбулися подiбнi реконструкцiї? Не знаю. У Києві був марш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Не знаю. У Києві був марш.Дякую. Я для тебе, пухнаста, " ї " вживаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Дякую. Я для тебе, пухнаста, " ї " вживаю. в Їжу? :o :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Остин Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Вам усем воевать не надоело в темах на кшкалт этой? Ну ясно же, что каждый останется при своем мнении, это из разряда веры. Одни верят в то, что они предатели, другие в то, что воевали за независимость. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 в Їжу? :o :rolleyes: Cлово-це ж наша їжа! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Cлово-це ж наша їжа! Ні, наша їжа - це знання. А слово - це прояв нашої душі. Як кажуть: не гріх, що в рот, а гріх, що з рота. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Не знаю. Не думаю, що УПА була настільки організованою, Щоб була можливість ділити на "ястребків" і звичайних. Зрозумій - більшість вояків - були простими селянами, які ненавиділи радянську владу і не хотіли служити в окупантській армії. ЧА була для них окупантом, зрадником, бо після того, як їх щиро прийняли і повірили - вони почали репресії. Радянська влада для боротьби з повстанцями, формірувала винищувальні батальони (истрибительние) із місцевих жителів. У всіх країн світу з повстанцями борються карательні війска, а совєти дальше пішли, чого з народом міндальничати, винищити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 Радянська влада для боротьби з повстанцями, формірувала винищувальні батальони (истрибительние) із місцевих жителів. У всіх країн світу з повстанцями борються карательні війска, а совєти дальше пішли, чого з народом міндальничати, винищити. То, шо ты написал, с очень нехорошей стороны характеризирует "місцевих жителів". Но спасибо тебе за подтверждение того факта, что доблесные УПА воевали со своими же земляками, со своим народом. Галичане, одним словом... Их хлебом не корми, дай только "винищити" свого сусiда... Как пауки в банке. Тьху, гидота. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 Радянська влада для боротьби з повстанцями, формірувала винищувальні батальони (истрибительние) із місцевих жителів. У всіх країн світу з повстанцями борються карательні війска, а совєти дальше пішли, чого з народом міндальничати, винищити. Тобто "ястрібки" - проти бандерівців використовували? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 Тобто "ястрібки" - проти бандерівців використовували? :o И как самооборона сел от бандеровцев. Там в те годы все смешалось - очень много элементов гражданской войны. А нам все упрощенную картину подсовывают: "совіцькі окупанти" - " борці за самостійність". Все было и сложнее и трагичней. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 И как самооборона сел от бандеровцев. Там в те годы все смешалось - очень много элементов гражданской войны. А нам все упрощенную картину подсовывают: "совіцькі окупанти" - " борці за самостійність". Все было и сложнее и трагичней. Там змішалося все, але залишишається любов і повага до УПА. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 Ні, наша їжа - це знання. А слово - це прояв нашої душі. Як кажуть: не гріх, що в рот, а гріх, що з рота. Нехай буде так! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 Радянська влада для боротьби з повстанцями, формірувала винищувальні батальони (истрибительние) із місцевих жителів. У всіх країн світу з повстанцями борються карательні війска, а совєти дальше пішли, чого з народом міндальничати, винищити.Уничтожения бандеровской сволочи в период ВОВ-это благое дело! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.