Перейти до змісту
Український політичний форум

Ура

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Орися, прочитай уважно, що я написав, а не перекручуй, - це загальновідоме положення. Ось кусюча - так і хоче гризанути! Що тобі, справжніх супротивників недостає? І ще раз подумай - кому це вигідно, що ти робиш?

Перестань лити бруд на Україну і я від тебе відстану.

Ось сам і подумай кому вигідно і не будь таким слизьким - я не цього дня народжена, щоб не зрозуміти твої наміри.

Та навіть Едуардович, який взагалі на небесах по недосяжності - і той тебе спіймав на відвертому українофобстві, а точніше, що ти нав"язливо пропагуєш тему: в Росії життя краще, мовляв, нащо вам самостійність, давайте знову жити разом - скажеш ні?

• Відповідей 302
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

А вот пусть примут. Вопрос в ином как много привлекут... Вот в партии Регионов процветает политический гомосексуализм, как признак по сути отрицание национальной идентичности, сдача национальных интересов и идеологического направления. А это признаки отсутствия норм человеческой морали, как у "гомосеков". Охотно берут в свои ряды "тушек", а тушка кто по сути? Политический "гомосек". Подставит зад, лишь бы денег отвалили. Да и вообще то говоря основная их масса в каких только партиях только не были, главное, что партии эти были при власти...

А те которые по половому признаку "гомосеки", не пострадают, не верю, что-бы кого-то из них привлекли.

Пардон, Едуардовичу, доповню... трішки грубо, але лайна папірчиком не приховаєш...

Так ось, зеки народ дивний - вони гомосеками вважають лише того, КОГО пользують, а того, ХТО це робить вони вважають нормальним пацаном.

Хоча всім відомо, що в гомосексуальній парі існує активний і пасивний партнери.

Опубліковано

Далі те саме...

А тобі твоє інформаційне агентство ОБГ не розповідало, що за кордоном бурчать на наших заробітчан: мовляв, у нас живете, користуєтеся всіма благами цивілізації - а гроші тратите в Україні.

Знаєш, якщо б цю тему не піднімали з кожним новим українофобом, який приходить на форум - я б тобі розтлумачила позицію країн, які забезпечують роботою наших громадян. Просто вже набридло - нормальний і так знає всі нюанси, а тупому зомбі чи українофобу нічого не доведеш, вони зациплені на цьому питанні чіпом.

Ще на то бурчать, що ціну праці зменшують, накшалт штрейбрехерів. І, скажімо, заробітчане і там щось тратять - і їсти, і десь жити треба. А якщо захищаєш політику України до працевлаштування як приклад, уяви собі, що так би зробила б, скажімо, Німетчина. По передовому прикладу України всі свої підприємства розікрала та розтринькала, а німців погнала у заробітчанство, хоч до Китаю. Да перший канцлер, який би про це рота роззявив - де б отримався? У них там всі політики на першому місці ставлять робочі місця, покупецьку здібність своїх громадян, і т.п.

Хоча, якщо ти виконуєш провладні замовлення, тобі любі аргументи до ...

Опубліковано

Ще на то бурчать, що ціну праці зменшують, накшалт штрейбрехерів.

Перше речення і вже дурість. Які штрейбрехети - типро що? Там держава дбає в першу чергу про своїх громадян. І як тільки назріла криза, наших співвітчизників почали методично виштовхувати з ринку праці

І ціна праці - там залежить від законів, а не від наших заробітчан. Нічого ти в цій темі не смислиш, як і решта, які лізуть її обговорювати.

І, скажімо, заробітчане і там щось тратять - і їсти, і десь жити треба

Друге речення - друга дурість - якщо вони там щось на себе і тратять, то невелику частину, інакше який смисл того заробітчанства. Люди, які на заробвтках, без претензій на громадянство - живуть дуже скромно. А вислані в Україну гроші - це нові робочі місця для українців, бо відомо, що левову частину заробітку наші люди витрачають на комунальні послугии і на харчі, а це все український продукт, який з неба не падає, його роблять українці на українських підприємствах, а отже, це ті самі податки про які ти так переживаєш, коли згадуєш заробітчан.

________

До речі, чому про заробітчан люди твого типу - згадують у першу чергу, а ось про Ахметку, який купив пент-хауз в Лондоні - мовчання - адже купив він за гроші, які вкрав у громадян України - невиплатою достойної зарплати, недофінансуванням екології та інших соціальних гарантій для своїх робітників, пільгами і преференціями держави

Опубліковано

Перше речення і вже дурість. Які штрейбрехети - типро що? Там держава дбає в першу чергу про своїх громадян. І як тільки назріла криза, наших співвітчизників почали методично виштовхувати з ринку праці

І ціна праці - там залежить від законів, а не від наших заробітчан. Нічого ти в цій темі не смислиш, як і решта, які лізуть її обговорювати.

Піди це в Росії скажи, особливо про наших нелегалів. А там заробітчан більше усього.

Друге речення - друга дурість - якщо вони там щось на себе і тратять, то невелику частину, інакше який смисл того заробітчанства. Люди, які на заробвтках, без претензій на громадянство - живуть дуже скромно. А вислані в Україну гроші - це нові робочі місця для українців, бо відомо, що левову частину заробітку наші люди витрачають на комунальні послугии і на харчі, а це все український продукт, який з неба не падає, його роблять українці на українських підприємствах, а отже, це ті самі податки про які ти так переживаєш, коли згадуєш заробітчан.

Прочитай ще раз мій Приклад про Німетчину.

________

До речі, чому про заробітчан люди твого типу - згадують у першу чергу, а ось про Ахметку, який купив пент-хауз в Лондоні - мовчання - адже купив він за гроші, які вкрав у громадян України - невиплатою достойної зарплати, недофінансуванням екології та інших соціальних гарантій для своїх робітників, пільгами і преференціями держави

То що, я в "десятку" влучив? Провладні замовлення? Ахметку можна покритикувати, як окрему особу, а політику їхньої свори зась?
Опубліковано

То що, я в "десятку" влучив? Провладні замовлення? Ахметку можна покритикувати, як окрему особу, а політику їхньої свори зась?

Ану покажи бодай речення, де ти криткував "політику їхньої свори "

Піди це в Росії скажи, особливо про наших нелегалів. А там заробітчан більше усього.

Росія взагалі унікальна держава.

Наприклад, Норвегія - там чорну роботу роблять кольорові і частково наші.

В Ізраїлі - ВСЮ роботу роблять євреї.

В Росії - чорну роботу роблять кольорові і частково наші.

А тепер глянь: Норвегія і Росія - за якими параметроми їх можна порівняти? Правильно, за наявністю природніх ресурсів. Але Норвегія побудувала систему, яка найбільш наближена до омріяного комунізму. А чим прославилася Росія? - правильно, авторитаризмом і бідністю. Це має вигляд... з філму: "брєзглівая простітутка, которая найняла для уборкі дома кітаянку )))))

Прочитай ще раз мій Приклад про Німетчину.

Про Німеччину треба говорити не в темі заробітчанства, тим більше, ти її використав, як гіпотетичний приклад, а в темі влади - там є чому повчитися нашим можновладцям.

Ну хоча б ось це http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/506dc6bd03fa4/

Опубліковано

Ану покажи бодай речення, де ти криткував "політику їхньої свори "

Здавалося, я в кожному дописі жену на владу, і на цій темі також, але ти сприймаєш це як "українофобство". Розумію, як по тобі: "Україна цяця!" Тобто і влада теж?
Опубліковано

Здавалося, я в кожному дописі жену на владу, і на цій темі також, але ти сприймаєш це як "українофобство". Розумію, як по тобі: "Україна цяця!" Тобто і влада теж?

Ні, все ж таки, я наполягаю, щоб ти навів приклад бодай одного постінгу проти теперішньої влади.

Бо ось тут, наприклад, нема ніякої критики - тут тупий гон на українців, як нанацію - тому ти й отримав від мене наліпку "українофоб".

У свободолюбивых украинцев вообще свои идеалы. Не только сало. Но и уверенность,

что весь мир должен их "цінувать, шанувать і годувать". Были и "мрії про скарби

Полуботька" и еще какая-то хреновина, которой и сегодня полно. А экономическая

политика Ялмара Шахта в довоенной Германии - первый пример успешного преодоления

Великой Депрессии. "Новый курс" Рузвельта в США во многом их заимствование.

Восстановление послевоенной ФРГ, построенное на курсе Людвига Эрхарда - из той

же серии, как японцы после войны во многом сориентировались на принципы

сталинской экономики.

Но для свободолюбивых украинцев "це не треба".

З.І.До речі, щодо "сталінської економіки" - можна детальніше?

З.З.І. Влада є і нема, а Україна - вічна.

З.З.З.І. Ти відповідай на запитання і свої наїзди, ввечері в домашній обстановці, коли вся Україна буде дивитися "собачі бої" - я підведу підсумки і рахунок пред"явлю. Маєш ще час підготуватися - попереджаю тебе заздалегідь :P

Опубліковано

Ні, все ж таки, я наполягаю, щоб ти навів приклад бодай одного постінгу проти теперішньої влади.

Ти що дурепа, або прикидуєшся? Бери наприклад, мою тему:"Грозит ли Украине дефолт". Там про політику нашої влади достатньо, як і в постах адекватних дописувачів. Одна ти написала, що все гарно, ніякого дефолту не буде ( тобто влада все добре робить?). А наліпку "українофоб" ти ліпиш всім, хто на політику влади щось порадикальніше скаже.

З.І.До речі, щодо "сталінської економіки" - можна детальніше?

Так це взагалі всім достатньо освіченим людям відомо. І довідньої літератури теж достатньо. Стаханівський рух японці взагалі в нас передрали. Комп під руками, бери, шукай. Можеш поцікавитись принципами організації корпорацій "Мацубісі", "Мацусіта". Ось, навскидку.

Це пише Ю.Мухин в книзі: "Наука управлять людьми"(http://lib.aldebaran.ru/author/muhin_yurii/muhin_yurii_nauka_upravlyat_lyudmi_izlozhenie_dlya_kazhdogo/). Він підприємець з радянських часів і краще багатьох тренькачів розуміє що таке підприємництво, в тому числі і сталінська економіка. Книга написана у 90-ті, але і зараз актуальна.

"Но советская идея очень неплохо привилась на японской земле. Японская система управления людьми считается непревзойденной, лучшей в мире и, кстати, невоспроизводимой. Попытки американцев привить ее у себя окончились ничем, появилась даже шутка, что внедрить японскую систему управления на американских предприятиях очень просто, но нужна только малость - чтобы на этих предприятиях работали японцы. Поскольку основа японской системы - моральный кодекс граждан, их образ мысли, ее действительно трудно воспроизвести даже нам, советским людям, хотя нам легче, чем американцам, так как в СССР образ мысли людей был также направлен на беззаветное служение Родине: и мы, и японцы рассматриваем Отечество, как семью. Но у японцев есть преимущество перед нами: их кодекс чести требует беззаветного служения и более маленьким коллективам - своим фирмам. Они и их рассматривают как семью. Этого у нас не было. И ничего подобного нет в остальном мире, тем более на Западе.

В Японии рабочий служит президенту фирмы, но и тот служит рабочему фирмы и не потому, что так приказало какое-то начальство. Это их образ мысли, фирма - это их семья. Японцы - это природные коммунисты, они просто не пользуются этим словом.

Член семьи обязан сделать все во имя семьи - это первая половина девиза и социализма, и коммунизма: "От каждого по способностям...". Вторую половину девизов "...каждому по труду" или "...каждому по потребностям" японцы, как и мы, в первом случае не в состоянии организовать, во втором - пока не способны обеспечить. Я бы сказал, что они заменили ее формулой: "... каждому столько, сколько фирма в состоянии дать". Заметьте - фирма, а не президент или начальник цеха, или мастер. Доход работника фирмы не зависит от начальника.

Когда японец устраивается на фирму, ему назначают оклад, который регулярно повышается, но это определяется только стажем работы. Он может сделать карьеру или всю жизнь стоять у конвейера - повышение его оклада будет зависеть только от стажа. Начальник к этому не имеет отношения и не в состоянии изменить оклад подчиненного. Каждому работнику к окладу делаются отчисления от прибыли фирмы - бонусы. По нашим меркам, они могут быть весьма значительны - свыше 50 %. И каждый работник знает, будет бонус или нет, зависит от процветания фирмы.

Зададим себе вопрос: что с точки зрения нашей теории, с точки зрения законов поведения людей сделали японцы, установив такую схему оплаты? Они, как и все, не смогли подчинить работников напрямую Делу, не смогли организовать, чтобы именно Дело поощряло и наказывало каждого. Но они уравняли начальника и Дело в бесправии, в беспомощности: начальник тоже не имеет возможности поощрять и наказывать, начальник тоже не имеет полноты власти. Казалось бы, с помощью бонусов они вводят поощрение и наказание непосредственно от Дела. Но, между прочим, толку от этого неизмеримо меньше, чем от предыдущего мероприятия. Для того чтобы человек служил Делу, нужно дать над ним власть его собственному Делу, а не Делу пяти или десяти тысяч человек. Слишком долго в СССР была тринадцатая зарплата, чтобы понять, что толку от нее никакого: прибыль от работы всех не стимулирует работы отдельного человека.

Надо думать, что и японцы это отлично понимают. Именно поэтому они заимствовали у нас все, что было изобретено товарищем Сталиным: от лозунга "Кадры решают все" до принципов социалистического (у них - капиталистического) соревнования".

З.З.І. Влада є і нема, а Україна - вічна.

Так і працюй на Україну, а не на владу.

З.З.З.І. Ти відповідай на запитання і свої наїзди, ввечері в домашній обстановці, коли вся Україна буде дивитися "собачі бої" - я підведу підсумки і рахунок пред"явлю. Маєш ще час підготуватися - попереджаю тебе заздалегідь :P

Набирайся побільше знаннь, щоб не пояснювати тобі прості речі: що вода мокра, небо високе, дерева зелені та ін. Гаяти на це час не хотілось би - то або не провокація з твоєї сторони? Що нам, поспілкуватися більше ні про що?
Опубліковано

Ти що дурепа, або прикидуєшся? Бери наприклад, мою тему:"Грозит ли Украине дефолт". Там про політику нашої влади достатньо, як і в постах адекватних дописувачів. Одна ти написала, що все гарно, ніякого дефолту не буде ( тобто влада все добре робить?). А наліпку "українофоб" ти ліпиш всім, хто на політику влади щось порадикальніше скаже.

Ось спеціально знайшла свій пост

Ніякого дефолту не буде. Дефолт у такій країні, як Україна - це для порівняння - землетрус десь у Тихому океані.

Де там написано, що у нас все гарно, а дефолту не буде, бо влада робить все добре?

Та ти крім того, що провокатор, казкар, ще й брехун до всього.

Ось ще одна брехня: " А наліпку "українофоб" ти ліпиш всім, хто на політику влади щось порадикальніше скаже."

Отже, розізлив ти мене не на жарт, чекай, розправа БУДЕ!!!!

Опубліковано

Ось спеціально знайшла свій пост

Де там написано, що у нас все гарно, а дефолту не буде, бо влада робить все добре?

Та ти крім того, що провокатор, казкар, ще й брехун до всього.

Ось ще одна брехня: " А наліпку "українофоб" ти ліпиш всім, хто на політику влади щось порадикальніше скаже."

Отже, розізлив ти мене не на жарт, чекай, розправа БУДЕ!!!!

Розізлив? Там де я знак питання у скобках ставлю, тобто тебе питаю, ти сприйняла як твердження. Невже на болюче місце наступив?
Опубліковано

Розізлив? Там де я знак питання у скобках ставлю, тобто тебе питаю, ти сприйняла як твердження.

Ах ти знак запитання ставиш... Ну то щоб ти цього не робив, ось тобі порада:

Набирайся побільше знаннь, щоб не пояснювати тобі прості речі: що вода мокра,

небо високе, дерева зелені та ін.

А розплата все рівно буде, тому що ти не відповів за наїзди, де ЗНАКІВ ЗАПИТАННЯ НЕ БУЛО

Ото ж почали...

Опубліковано

А розплата все рівно буде, тому що ти не відповів за наїзди, де ЗНАКІВ ЗАПИТАННЯ НЕ БУЛО

Які?
Опубліковано

грустно чегось... отчим ушел, док ручкой помахал, заинька Фодиж сдрыснул...

Неужто стока работы у людёв? Одни мы с тобой бездельницы, падруга

Помнишь март прошлого года?

Я сейчас не при делах, но скажи честно - может меня сильно много? Отдохнуть?

Опубліковано

Верховная рада приняла в первом чтении закон, запрещающий «пропаганду гомосексуализма»

«Я вас прошу: остановите насилие против секс-меньшинств», – заявил лауреат американской премии «Грэмми».

А мне что-то вдруг лесбияночек жалко стало...

ЛЕСБИЙСКАЯ СТОЙКОСТЬ.

Суд королевский был жесток,

Церковный - в ханжестве и рвеньи.

И смертью наказать обрек

Любви запретной преступленье!

Подписан смертный приговор:

Не так осмелилась влюбиться,

И тем пошла наперекор,

Излом догматов и традиций!

Ничто не вечно под луной,

И жизнь тем более не вечна.

А ты нарушила покой

Предубеждений человечьих.

Стоишь под виселицей ты,

Палач с тобою в маске черной.

Богиня дивной красоты,

Ты не вздыхаешь обреченно.

Пускай беснуется народ,

Теряя разума останки,

Но ты взошла на эшафот

С отвагой гордой лесбиянки.

Твой взгляд – презрение к толпе.

Ты и в трагедии – прекрасна!

Хоть и не верится тебе,

Что жизни свет сейчас угаснет.

Пора! Небес открыт простор.

Ты для земли уже чужая…

Но королевский приговор

Был отменен, освобождая

Тебя. Любовь, что без оков,

Они простили. Сердце стисни!

Воспрянь душой, откройся вновь,

Стремясь к могучей жажде жизни!

Это картина из европейского средневековья. На Руси таких жестокостей отродясь не водилось. При потребности ограничивались заурядной поркой. Согласно законодательству Владимира Мономаха любительницы розовой любви получали по сто ударов плетьми, ежели «блуда ради бесилися, лезучи на купу, творящи иже муж едина, а другая женою».

Опубліковано

ЛЕСБИЙСКАЯ СТОЙКОСТЬ.

Суд королевский был жесток,

Церковный - в ханжестве и рвеньи.

И смертью наказать обрек

Любви запретной преступленье!

Подписан смертный приговор:

Не так осмелилась влюбиться,

И тем пошла наперекор,

Излом догматов и традиций!

Ничто не вечно под луной,

И жизнь тем более не вечна.

А ты нарушила покой

Предубеждений человечьих.

Стоишь под виселицей ты,

Палач с тобою в маске черной.

Богиня дивной красоты,

Ты не вздыхаешь обреченно.

Пускай беснуется народ,

Теряя разума останки,

Но ты взошла на эшафот

С отвагой гордой лесбиянки.

Твой взгляд – презрение к толпе.

Ты и в трагедии – прекрасна!

Хоть и не верится тебе,

Что жизни свет сейчас угаснет.

Пора! Небес открыт простор.

Ты для земли уже чужая…

Но королевский приговор

Был отменен, освобождая

Тебя. Любовь, что без оков,

Они простили. Сердце стисни!

Воспрянь душой, откройся вновь,

Стремясь к могучей жажде жизни!

Это картина из европейского средневековья. На Руси таких жестокостей отродясь не водилось. При потребности ограничивались заурядной поркой. Согласно законодательству Владимира Мономаха любительницы розовой любви получали по сто ударов плетьми, ежели «блуда ради бесилися, лезучи на купу, творящи иже муж едина, а другая женою».

Короткий усохший язык правоверных

Хрипит в ожиданьи расцвета морали,

А я из тех самых необыкновенных,

Да, я лесбиянка! Вы разве не знали?)

Вот только не надо нахмуривать брови,

Смешные протесты! Не все ли равно?!

На свете бывают цветные любови,

Под солнечной радугой мы заодно!

Выходят лишенные страха и злобы

За рамки привычной мирской суеты.

Художника кисти и перышка проба

Рождают шедевры красивой мечты.

Целую себя в отражении милой,

Танцую безумие страсти двоих,

Я просто опять стать желаю счастливой

И мир не делю на чужих и своих.

А в общем-то мы те же самые люди,

Свободные, гордые не без причин.

И разницы точно уж видно не будет,

Когда доживем до глубоких седин...

Опубліковано

грустно чегось... отчим ушел, док ручкой помахал, заинька Фодиж сдрыснул...

Неужто стока работы у людёв? Одни мы с тобой бездельницы, падруга

Помнишь март прошлого года?

Я сейчас не при делах, но скажи честно - может меня сильно много? Отдохнуть?

Чому тобі постійно кортить щось вияснювати: багато, мало, хто пішов, хто повернувся? Створи собі стабільність: роби те, що приносить задоволення - ти ж можеш собі це дозволити. Подобається писати на форумі - пиши і не зважай, що про це думають інші - але і сама не чіпляй ярликів - тоді біля тебе буде комфортно перебувати, а буде комфортно - люди будуть хотіти повертатися. Ось і все - рецепт простий: Розслабся і отримай задоволення.

Я

Опубліковано

Ну да, а гоміків не жалко...і де ваша чоловіча солідатність у цьому питанні?

Опубліковано

Верховная рада приняла в первом чтении закон, запрещающий «пропаганду гомосексуализма»

Ніхто ж не забороняє кольоре кохання, любіться, збирайтеся у своїх клубах, але нащо виходити на вулиці і кричати: Я гомік, я лесбі?

Я ж не виходжу з плакатом: Я традишен. :rolleyes:

А закон...ну ось поляки також не вітають нетрадиційну любов - нічого, з ЄС їх не вигнали.

Опубліковано

Какие бы законы не клепать, лишь бы не те, что НУЖНЫ людям.

Они сами пидоры, в плохом смысле слова...

Опубліковано

Ну да, а гоміків не жалко...і де ваша чоловіча солідатність у цьому питанні?

Ну, не люблю я їх, і переступити через себе не можу. Ось до жінок з усією повагою і ніжністю. І до тебе теж, хоча отримав від тебе стільки лайок...
Опубліковано

Ну, не люблю я їх, і переступити через себе не можу. Ось до жінок з усією повагою і ніжністю. І до тебе теж, хоча отримав від тебе стільки лайок...

Лайки - на базарі або в автобусі - тут це політичні суперечки.

Опубліковано

Какие бы законы не клепать, лишь бы не те, что НУЖНЫ людям.

Они сами пидоры, в плохом смысле слова...

Что такое пидоры в плохом смысле слова? Это как ?
Опубліковано

Ніхто ж не забороняє кольоре кохання, любіться, збирайтеся у своїх клубах, але нащо виходити на вулиці і кричати: Я гомік, я лесбі?

Я ж не виходжу з плакатом: Я традишен.

Улыбнула. Представил себе картину - стоит Наташка в центре Львова с плакатом "Я Традишен". А вокруг люди: кто гривну кинет, кто две... Сопереживают.
Опубліковано

Улыбнула. Представил себе картину - стоит Наташка в центре Львова с плакатом "Я Традишен". А вокруг люди: кто гривну кинет, кто две... Сопереживают.

Кому що, а українофобам хоч у мріях - мене у принизливій ситуації побачити :lol:

Опубліковано

Кому що, а українофобам хоч у мріях - мене у принизливій ситуації побачити :lol:

Не обижайся. Это я любя. Ты хорошая. :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...