Гість Alex26 Опубліковано 3 лютого, 2006 Опубліковано 3 лютого, 2006 :shock: Хочу розповiсты,ЦЕ НЕ РЕКЛАМА!!! :oops: Особисто я вважав, що немає достойної партії,або блоку але...досить несподівано мені потрапила до рук програма блоку "Влада народу" Досить цікава й актуальна на цей час "штука"!!!! Я б радив би кожному, хто цікавиться виборчими перегонами в нашій країні, хоча б переглянути її!!!! Дійсно досвітчена людина (в сфері політики), а не "ДЕЛЕТАНТ", який просто розкидується словами, може знайти в програмі цієї партії важливі для суспільства (та й для себе)речі!!!!
Гість Kerrik Опубліковано 4 лютого, 2006 Опубліковано 4 лютого, 2006 Забудь про владу, голосуй за партию регионов
Гість Alex26 Опубліковано 5 лютого, 2006 Опубліковано 5 лютого, 2006 :shock: Партия регионов ето...... :? ........!!!! :evil: Вы даже не представляете за кого и за каких людей вы голосуете!?!?! :twisted:
Гість Funny_t Опубліковано 5 лютого, 2006 Опубліковано 5 лютого, 2006 :shock: Партия регионов ето...... :? ........!!!! :evil: Вы даже не представляете за кого и за каких людей вы голосуете!?!?! :twisted: а что же там нужно представлять....? Лидер партии - судимый...и не раз, а дальше всё понятно! :!: :idea:
Гість Alex26 Опубліковано 5 лютого, 2006 Опубліковано 5 лютого, 2006 :shock: Партия регионов ето...... :? ........!!!! :evil: Вы даже не представляете за кого и за каких людей вы голосуете!?!?! :twisted: а что же там нужно представлять....? Лидер партии - судимый...и не раз, а дальше всё понятно! :!: :idea: Ооооооо-ооо-ооо i багато iнших токо думки!!! :!: Я i багато моiх знаiомых будуть голосуваты за блок "Влада народу" В блоцi немае олiгархiв i бандитiв! Вiн iдэ вiд НАРОДУ!!! Склад: Всеукраїнська партія духовності і патріотизму Всеукраїнська Чорнобильська Народна Партія "За добробут та соціальний захист народу", Партія захисту пенсіонерів України к в державі! <Ми ведемо народ не під парламент, а у парламент! Не під будинок Уряду, а в Уряд!> - говорить голова блоку <Влада народу> Олександр Ващенко. - <Досить принижувати народ, час навести порядок>
Гість muza Опубліковано 6 лютого, 2006 Опубліковано 6 лютого, 2006 О! Мне бы Вашу уверенность, Алекс-26. Так и хочется сказать, что свежо предание, но верится с трудом. Потому что только провозглашая такие лозунги они могут рассчитывать на поддержку. Вряд ли есть партия или блок, которые напишут лозунги типа: "Хотим быть депутатами, потому что хотим превилегий, зарплат, законотворчества, взяток". Желательно искать не просто красивые слова, а какие способы реализации всех этих программ партии предлагают.
Гість Alex26 Опубліковано 6 лютого, 2006 Опубліковано 6 лютого, 2006 О! Мне бы Вашу уверенность, Алекс-26. Так и хочется сказать, что свежо предание, но верится с трудом. Потому что только провозглашая такие лозунги они могут рассчитывать на поддержку. Вряд ли есть партия или блок, которые напишут лозунги типа: "Хотим быть депутатами, потому что хотим превилегий, зарплат, законотворчества, взяток". Желательно искать не просто красивые слова, а какие способы реализации всех этих программ партии предлагают. Но надо ному то же верить!!!!!! Я загружу программу пусть люди почитают!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.