Орiана Опубліковано 3 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 Ориша, вот опять, ни одного контраргумента, ни какого конструктивизма. Только очередное: ..бла, бла, бла.., и оскорбления. Скажи, ты серьёзно думаешь, что это и есть патриотизм...? А ти що хочеш, щоб я спростовувала марення про те, що МОЛОДЬ НОСТАЛЬГУЄ ЗА ІМПЕРІЄЮ? :o :o :o Я не партіотка - я НАЦІОНАЛІСТКА. А що таке патріотизм - я не знаю - я не ходжу у вишитих сорочках, я люблю відпочивати за кордоном і не плачу від гімну. Але я ніколи не погоджуся на незалежність Галичини від Великої України, я ніколи не вважала Союз своєю Батьківщиною і ніколи не мріяла стати космонавтом. Все, втомили, дурня все це, коли судно захопили пірати - байдуже під яким прапором тебе будуть вішати чи примушувати гребри на галерах. А ти, Мітіч, махровий совок і більше ні про що, як про щасливе радянське минуле говорити вже не можеш - зациклений ти на тій темі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 3 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 Тут, що не фраза - то перли!!! Схожа саме так компастували мізки радянським людям... [/color][/size] При чем здесь "радянським людям"? У тех же школьников что - глаза выкололи и мозги свихнули? Уже подросло поколение, не знающее, что такое летать на самолетах - вот куда опустились в деградации! Так что, Оришенька, брось! Ну, не прививается рогульское сознание в Новороссии! Как бы ты им не пыталась "компостувати мізки". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 Тут, що не фраза - то перли!!! Ти заявилася - косяками пішли. І після цього ти будеш мені казати, що ось з такими брехунами треба любезічати - та нах послати і щоб і сліду не залишилося. А то ще бачте ілюзії в них і марення про імперську ностальгію нашої молоді - це ж треба, щоб так зухвало брехати!!!! Нема слів!!!! так что мне теперь - умереть ради отчизны? Если они от этого все згынуть, изволь, - я готова. ПС.. Знаешь, долго сегодня вспоминала.... Отчего-то Беса вспомнила и Креста. Такие помнишь, были, культурные и вежливые.. Как белогвардейцы. С чего бы это вдруг ? Бес тебя тоже постоянно Орианочкой называл.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 3 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 я давно тебе сказала : не ссорься со мной. И мы перевернем мир.))) ещё : твоё откровенное огорчение слишком заметно. Стоят ли наши инакомыслящие того, чтоб так печалиться? Хладнокровие - единственное действенное оружие. Если хладнокровие, это оружие, то из него можно застрелиться? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 Если хладнокровие, это оружие, то из него можно застрелиться? ;) я очень устала и тупо соображаю. Я просмотрела все (почти все) материалы по тому опровержению десяти фамилий, цитаты которых якобы подло исковерканы, выдернуты из контекста и являются ложью. Так вот, Саша. Если поднять взагали громаду этого контекста, а именно писем и статей - там дурно становится, как именно они отзывались о русском народе, всех его прослойках, ментальности, привычках, будущем и тому под. Честно - даже я ужаснулась. Так это я еще не копалась по Булгакову, Тургеневу и Соловьеву. Но просто по памяти помню, что и у них есть высказывания поразительные в своей чудовищности. Так что ты подумай. Я отдохну немножко. Голова как чугун. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 При чем здесь "радянським людям"? У тех же школьников что - глаза выкололи и мозги свихнули? Уже подросло поколение, не знающее, что такое летать на самолетах - вот куда опустились в деградации! Так что, Оришенька, брось! Ну, не прививается рогульское сознание в Новороссии! Как бы ты им не пыталась "компостувати мізки". Ні, їм сказали, що в школі необхідно мріяти возвишено і благородно, бо коли прийдуть життєві будні, на возвишене вже не буде наснаги. Добре, що не літають - живіші будуть. Зате на вихідні можуть махнути куди їм заманеться і на скільки стачить грошей, а що бачили їх батьки? Тільки не розумію сенсу для таких суперечок - навіть якщо мені хтось доведе, що в Союзі жилося краще, ніж тепер і я з цим погоджуся - ЩО ЦЕ ЗМІНИТЬ? Нема вже Союзу і ніколи не буде - а всі ці розмоми - для ще більшого отупіння і так вже наполовину збидляченого народу. На, подивися *http://www.youtube.com/watch?v=630L1DCUBzI&feature=relmfu Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 3 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 А то ще бачте ілюзії в них і марення про імперську ностальгію нашої молоді - це ж треба, щоб так зухвало брехати!!!! Нема слів!!!! Я поначалу сам удивлялся - откуда это у них взялось после многолетней свидомитской промывки мозгов? Может плохо прививаются комплексы раба и нищеты, которые уготованы людям? Человеку вообще свойственно мечтать о лучшей доле. Но, я говорю о нашей молодежи. Рогульська молодь мені, зізнаюсь, слабо відома. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 ПС.. Знаешь, долго сегодня вспоминала.... Отчего-то Беса вспомнила и Креста. Такие помнишь, были, культурные и вежливые.. Как белогвардейцы. С чего бы это вдруг ? Бес тебя тоже постоянно Орианочкой называл.. Єзуїтські методи: виховані, освічені і культурні люди придумували хитромудрі тортури, захопливо розповідали про них жертві, з насолодою спостерігали за її реакцією і не меншим інтересом - за самими тортурами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 Я поначалу сам удивлялся - откуда это у них взялось после многолетней свидомитской промывки мозгов? Ти банальний провокатор Личная информация акелла Активный участник Возраст не указан лет Пол не указан Место жительство не указано День рождения не указан Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 Просто хочу понять ???? Например - " если завтра война, если завтра поход" То будите ВЫ стрелять в бывших соотечественников и их детей. Прошу не уходить от вопроса. Мне ВАЖНО знать? ????????????? Звичайно, якщо запитатися ось так на форумі - то ніхто тобі не скаже, що буде стріляти - та й у житті не скаже - і це буде правдою. Але коли війна, коли страх, невідомість, коли якись провокатор у тебе за спиною...ні, не в тебе буде стріляти, а у твого колишнтого співітчизника, який буде стояти по інший бік барикад, бо живе в іншій країні, і він подумає, що це ти, злякається і також вистрілить. Війна, Єво, це страх,причому, тваринний страх, а тваринам такі запитання не ставлять, бо і так зрозуміло - БУДЕ СТРІЛЯТИ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 3 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 Ти банальний провокатор В чем и кого я спровоцировал? Ориш, не разбрасывайся штампами. Вроде бы интересная барышня, судя по полемике ( а с тобой, действительно, интересно), да и внешне привлекательная ( это чувствуется, поверь!).Не опускай планку! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 *http://www.youtube.com/watch?v=_XKF7LMEYcE&feature=related На посмотри, может ему поверишь.. ну что, бесценный Дядюшка... Одолела с трудом и скукой. За уши притянутые факты, пару фоток сомнительных, много рассусоливаний, смысл до меня так и не дошел. Почему до 90 года в прошлых веках воевали, почему до сих пор воюют и молчат, если все так расследовано и виновники названы. Еще в 1718 и 1722 годах Петр I направлял в Чечню военные силы для защиты русских границ от набегов. Первая военная экспедиция в глубь Чечни состоялась в 1758 году. А штаты возникли только через 20 лет после этого. Это чьи происки тогда были? И вообще, что ты хочешь, чтоб я почерпнула из национального центрального русского канала? Разве СМИ можно доверять? А! Что особо понравилось, фраза в начале , что в Афганистане оружие стоило буквально копейки. Это при том, что сам он его не производил. Думаешь, кто поставлял? Там рядом был сюжет про генерала Лебедя - вот то мне понравилось, с открытым ртом смотрела. Вот это детективчик! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 3 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 Ось це що я обвела - брехня. Брехня і все решта. Ні, я не кажу, що ти брешеш - вони запросто могли так сказати, але тільки сказати. Люди зараз залежні від роботодавця і не будуть відкриватися першому стрічному. Я не думаю, двери очень дорогие, ясень- массив. . Мы заказали 8 дверей. В это время в офисе был клиент, он их переманивал к себе давал зарплату 1000$ они не согласились. Я сама слышала. А еще ребята сказали, что работают пр БЕЛОМУ, а не в тени. Что кстати удивительно...? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 В чем и кого я спровоцировал? Ориш, не разбрасывайся штампами. Вроде бы интересная барышня, судя по полемике ( а с тобой, действительно, интересно), да и внешне привлекательная ( это чувствуется, поверь!). Не опускай планку! Провокатор - це людина, яка неправдивими фактами спричиняє негативні наслідки, причому ШТУЧНО, для того, кого провокує. В даному випадку, та й в інших повідомленнях, ти сповіщаєш факти, які не можна перевірити, або які носять ОДИНИЧНИЙ характер - і ними намагаєшся довести ідеї глобального характеру - це також провокація, бо ти штучно створюєш обставини, щоб на їх фоні мої доводи виглядали непереконливими. З.І. І не треба мені лестити - Жирафку розізлиш - тут компліменти тільки їй роблять. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 Я не думаю, двери очень дорогие, ясень- массив. . Мы заказали 8 дверей. В это время в офисе был клиент, он их переманивал к себе давал зарплату 1000$ они не согласились. Я сама слышала. А еще ребята сказали, что работают пр БЕЛОМУ, а не в тени. Что кстати удивительно...? Якщо ти там назвала зарплатню в доларах - тоді так, це пристойна зарплата. А що стосується голосування за ПР - сказати і проголосувати - різні речі. Коли на кону хороша робота, ніхто не буде агітувати проти роботодавця. Деяка байдужість і протестний настрій не йти на вибори - присутні. Навіть гасла про москалів вже не так заводять. Але в останню хвилину, під впливом старших родичів, друзів - все ще може дуже змінитися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 Просто хочу понять ???? Например - " если завтра война, если завтра поход" То будите ВЫ стрелять в бывших соотечественников и их детей. Прошу не уходить от вопроса. Мне ВАЖНО знать? ????????????? Я - буду! Если эти соотечественники буду угрожать моему дому, БУДУ. Я имею в виду дом - в широком смысле слова. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 3 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 ну что, бесценный Дядюшка... Одолела с трудом и скукой. За уши притянутые факты, пару фоток сомнительных, много рассусоливаний, смысл до меня так и не дошел. Почему до 90 года в прошлых веках воевали, почему до сих пор воюют и молчат, если все так расследовано и виновники названы. Еще в 1718 и 1722 годах Петр I направлял в Чечню военные силы для защиты русских границ от набегов. Первая военная экспедиция в глубь Чечни состоялась в 1758 году. А штаты возникли только через 20 лет после этого. Это чьи происки тогда были? И вообще, что ты хочешь, чтоб я почерпнула из национального центрального русского канала? Разве СМИ можно доверять? А! Что особо понравилось, фраза в начале , что в Афганистане оружие стоило буквально копейки. Это при том, что сам он его не производил. Думаешь, кто поставлял? Там рядом был сюжет про генерала Лебедя - вот то мне понравилось, с открытым ртом смотрела. Вот это детективчик! А что до тебя так и не дошло..? То, что "распилив " Кавказ, пытались оттяпать его у России? И плевать всем на эту Ичкерию, на ее независимость, на то, какой ценой все это достанется...! Тебе интересны только детективчики.., а подумать..,головой, или туда ты только ешь?? Так ведь "детективчик" про Лебедя, из той же оперы..! Как только боевиков выбили из городов, и заблокировали в предгорье чтоб добить, вдруг на рисовался Лебедь(которому было обещано президентское кресло), под диктовку Березовского подписал Хасавьюртовские мирные соглашения, и вывел войска из Чечни. В войсках это было воспринято как предательство! И опять понеслось: боевики в августе 96го в новь захватывают Грозный, теракты по всей России, вторжение банд Басаева и Хоттаба в Дагестан! В общем все с начала! Охуенный детективчик.. нечего сказать! Но Россия и с этим справилась.Но "детективчик", продолжили..! Ну не получилось на Кавказе, начали на ближнем востоке(опять таки в зоне интересов России). Сирия, Ливия..., тот же сценарий. Все та же вооруженная(кем то) оппозиция, уличные бои с правительственными войсками и криками "Аллаху акбар". Даже техника та же, советская. В общем все как под копирку..!На видео с ходу и не поймёшь, где идут бои, в Чечне, или Сирии. И что тебе не понятно..??! Жирафа не разочаруй меня. Или ты видишь только то, что от тебя хотят, что бы ты видела..? Хлеба, и зрелищ..??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 3 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2012 Я не партіотка - я НАЦІОНАЛІСТКА..Вот. Этим все сказано! Похер Украина, головне украинцы...! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 4 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2012 Вот. Этим все сказано! Похер Украина, головне украинцы...! Что-то не то ты пишешь дядя Митя. Украина для украинцев? Или украинцы для Украины.? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 4 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2012 Что-то не то ты пишешь дядя Митя. Украина для украинцев? Или украинцы для Украины.? Это ты у "свидомой" спроси. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2012 Это ты у "свидомой" спроси. А може тобі, "несвідомому", потрібно запитатися перш, ніж робити висновки. Адже судиш по собі - а це значить через свій пунктик, прищеплений ще з дитинства: НАЦІОНАЛІЗМ -ЗЛО Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2012 Что-то не то ты пишешь дядя Митя. Украина для украинцев? Или украинцы для Украины.? Пише він згідно свого збоченого розуміння націоналізму - тому не дивуйся. Україна для українців чи українці для України? Ну дивись...українці без держави Україна - жили, вижили, ось ми Є. А держава Україна БЕЗ УКРАЇНЦІВ - на ладан дихає Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 4 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2012 Пише він згідно свого збоченого розуміння націоналізму - тому не дивуйся. Україна для українців чи українці для України? Ну дивись...українці без держави Україна - жили, вижили, ось ми Є. А держава Україна БЕЗ УКРАЇНЦІВ - на ладан дихає +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 4 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2012 Пише він згідно свого збоченого розуміння націоналізму - тому не дивуйся. Україна для українців чи українці для України? Ну дивись...українці без держави Україна - жили, вижили, ось ми Є. А держава Україна БЕЗ УКРАЇНЦІВ - на ладан дихає Ориша, никакого збоченого розуміння націоналізму у меня нет, потому как у меня нет никакого розуміння націоналізму. Я попросту им не страдаю. Ни в какой форме. Ну а по отношению к державi может быть патриотизм. А держава Україна на ладан дихає именно без патриотов, так как українців полно во всем мире, но там Украины почему то нет.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 4 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2012 +++ Ева, а та плюсики можешь не ставить. Так как по Орише ты не украинка и тебя это не касается. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2012 так как українців полно во всем мире, но там Украины почему то нет.. Це Мітяша ще один твій ляп. Ось скажи, якщо в тебе нема НІЯКОГО поняття про націоналізм - якого ти лізеш у ті дебрі? Націоналізм - це любов до своєї нації (неповне формулювання) Нація - громадяни однієї держави. А тепер скажи, може бути українець націоналістом у Франції? Ні! А патріотом Франції - так! Держава і нація - поняття нероздільні І любов у них повинна бути взаємною. Націоналізм - і є любов громадян до своєї держави. Якщо українець за національністю у Франції стає націоналістом - це означає, що він відчуває себе французом. Тепер ти розумієш наскільки ти неосвічений у цьому питанні? А патріотизм - це добре, але він, як і почуття захоплення, може дуже просто і швидко переноситися на інший об"єкт. Як приклад Юлька (пардон, інших спільних знайомих з такими проявами у нас нема ) - недавно вона з захопленням розповідала, як вона любить Західну Україну, потім з не меньшим - Дніпропетровськ, а тепер їй Ічхерія мила і люба. Ось так з твоїм патріотизмом - це внутрішя якість людини, яка не має коріння - таке собі перекотиполе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2012 Ева, а та плюсики можешь не ставить. Так как по Орише ты не украинка и тебя это не касается. Якраз вона українка - громадянка України Ти б про себе щось пікнув, чого про мене брехню розповсюджуєш?!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 4 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2012 Ева, а та плюсики можешь не ставить. Так как по Орише ты не украинка и тебя это не касается. Да нет. Просто у нас мозги, приблизительно где то настроены на одну волну. Многое совпадает ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 4 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2012 Якраз вона... громадянка України Не совсем, у меня два паспорта ( двойное гражданство ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2012 Не совсем, у меня два паспорта ( двойное гражданство ) Прийнявши українське громадінство - ти повинна була відмовитися від російського. Формально ти цього не зробила, але по суті ти відмовилася від російського громадянства фактом прийняття українського. Хоча, у твоєму випадку - більше підходить визначення: КИМ ТИ СЕБЕ ВІДЧУВАЄШ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.