Леопольд Опубліковано 12 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2013 вы же нелюди. ;)Тобі залишилося лишень трошки виправитися. Сказати як казав Адольф Алоїзович Шикльгрубер - недочеловеки, и крикнути - Хайль! ....а ти ростеш Дєно. Нутро фашистьске таки виперло наружу. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 12 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2013 Тобі залишилося лишень трошки виправитися. Сказати як казав Адольф Алоїзович Шикльгрубер - недочеловеки, и крикнути - Хайль! ....а ти ростеш Дєно. Нутро фашистьске таки виперло наружу. ;)Как Леопольд ни крутится, ни вертится, а сбросить вину на чужую голову ему не удастся. Прочитай еще раз посты хотя бы рабиновича о его пожеланиях смерти пожилому человеку Ивану, о ненависти к детям , внукам и самим оппонентам и , надеюсь, поймешь, что я имею полное право утверждать, что раби и Ева -нелюди. Только нелюдь, как Ева, может желать отправить 95% незнакомых ей людей даже без определения их человеческих качеств на уничтожение. Так что свои слова я назад не возьму, как бы ты тут свое сочувствующее нацистам нутро не проявлял. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 12 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2013 Вы в счет смеющихся идти не можете - вы же нелюди. ;) Так что ваши посты все равно, что пук в лужу: твои и Евы. и это говорит русская фашиская мразь мы с вас смеёмся по дум причинам - потому что вы смешны а во вторых потому что вы по жизни неудачники вы просрали единожды данную вам жизнь Как Леопольд ни крутится, ни вертится, а сбросить вину на чужую голову ему не удастся. Прочитай еще раз посты хотя бы рабиновича о его пожеланиях смерти пожилому человеку Ивану, о ненависти к детям , внукам и самим оппонентам и , надеюсь, поймешь, что я имею полное право утверждать, что раби и Ева -нелюди. Только нелюдь, как Ева, может желать отправить 95% незнакомых ей людей даже без определения их человеческих качеств на уничтожение. Так что свои слова я назад не возьму, как бы ты тут свое сочувствующее нацистам нутро не проявлял. опять эта дура за цифры взялась я просто желаю одного - что бы ты сдохла последней в своем роду что ты оплакала всех кто тебе дорог и что бы сдыхая ты не видела возле себя никого - даже врачей потому что ты - это заслужила , не в виртуале а именно в реале за всё что ты сделала, за то что ты вредила людям , писала анонимки доносы , травила всех кто не восхищался тобой за свои дела дена , надо отвечать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 12 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2013 разговариваю любишь ты , пассивный пидарас, с умным видом констатировать абсолютно очевидные вещи на черчей это производит неотразимый эффект ты воображаешь себя неотразимым геем ? увы, до гея ты не дотягиваешь , ты просто пидарас Вы из военных -гондурасец .И в этом вы неотразимо эффектны. И как гей и как пидорас и как на этом поприще, фактически - точно ,помешанный. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 12 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2013 и это говорит русская фашиская мразь мы с вас смеёмся по дум причинам - потому что вы смешны а во вторых потому что вы по жизни неудачники вы просрали единожды данную вам жизнь опять эта дура за цифры взялась я просто желаю одного - что бы ты сдохла последней в своем роду что ты оплакала всех кто тебе дорог и что бы сдыхая ты не видела возле себя никого - даже врачей потому что ты - это заслужила , не в виртуале а именно в реале за всё что ты сделала, за то что ты вредила людям , писала анонимки доносы , травила всех кто не восхищался тобой за свои дела дена , надо отвечать Это из Торы или Корана??? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 12 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2013 Это из Торы или Корана??? :blink:Нет,это скорее из воинского или полицейского устава , гос-ва- ИЗРАИЛЬ. Вы уже весь мир прокляли,или остались еще какие -либо свободные от такой участи, делянки. :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 12 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2013 Нет,это скорее из воинского или полицейского устава , гос-ва- ИЗРАИЛЬ. Вы уже весь мир прокляли,или остались еще какие -либо свободные от такой участи, делянки. :huh:А я-то подумала: что мне напоминают эти причитания. Раби как баба, причем поганая, скавчит и скавчит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 12 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2013 Ну это и понятно, а что ты больше в жизни видела, ты ж точно такая же блять.С пидарасами не общаюсь. В падло... B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2013 С пидарасами не общаюсь. В падло... B)а в жопу трахаешься. странно как то ты выглядишь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 12 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2013 С пидарасами не общаюсь. В падло... B)Последнее слово из сленга пишется вместе. А первого просто не существует ибо пишется совсем иначе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2013 Последнее слово из сленга пишется вместе. А первого просто не существует ибо пишется совсем иначе. Дена, она в собственном имени кучу ошибок делает, разве в подворотне путнему научат. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Как Леопольд ни крутится, ни вертится, а сбросить вину на чужую голову ему не удастся.А в мене такої мети немає. Я просто констатую факти виходячи з твоїх повідомлень. І не треба видавати себе за культурну людину яка не вживає лайливих слів. Ти сама собі перекрутила зміст деяких слів і вживаєх їх як лайку. Назвати ці слова? ...і ще стосовно вини Прочитай еще раз посты хотя бы рабиновича о его пожеланиях смерти пожилому человеку Ивану, о ненависти к детям , внукам и самим оппонентам иЧитав. І робив зауваження. Ти просто я имею полное право утверждать, что раби и Ева -нелюди.Немає в тебе такого права. Немає. Це в тому випадку якщо ти гуманістка а не фашистка які на свій розсуд визначають людина є людиною чи ні. А раз ти зазначила що маєш право то роби висновок хто ти і чим по суті ти відрізняєшся від тих, кого ти вважаєш за право називати так, як називаєш. , как бы ты тут свое сочувствующее нацистам нутро не проявлял. А при чому тут співчуття? Я про тебе, про твоє нутро яке ти намагаєшся замаскувати тим, що не вживаєш лайку як дехто тут. А вони, ті хто вживає лайку принаймні чесніші за тебе бо діють напряму а ти лаєш їх же, робиш висновки належності будь якої особи до людської раси. То хто ти після цього? Чим хрін солодший за редьку? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 А в мене такої мети немає. Я просто констатую факти виходячи з твоїх повідомлень. І не треба видавати себе за культурну людину яка не вживає лайливих слів. Ти сама собі перекрутила зміст деяких слів і вживаєх їх як лайку. Назвати ці слова? ...і ще стосовно вини Читав. І робив зауваження. Ти просто Немає в тебе такого права. Немає. Це в тому випадку якщо ти гуманістка а не фашистка які на свій розсуд визначають людина є людиною чи ні. А раз ти зазначила що маєш право то роби висновок хто ти і чим по суті ти відрізняєшся від тих, кого ти вважаєш за право називати так, як називаєш. А при чому тут співчуття? Я про тебе, про твоє нутро яке ти намагаєшся замаскувати тим, що не вживаєш лайку як дехто тут. А вони, ті хто вживає лайку принаймні чесніші за тебе бо діють напряму а ти лаєш їх же, робиш висновки належності будь якої особи до людської раси. То хто ти після цього? Чим хрін солодший за редьку? <_< Поддерживаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 <_< Поддерживаю.Отвергаю. Примитивные суждения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 А в мене такої мети немає. Я просто констатую факти виходячи з твоїх повідомлень. І не треба видавати себе за культурну людину яка не вживає лайливих слів. Ти сама собі перекрутила зміст деяких слів і вживаєх їх як лайку. Назвати ці слова? ...і ще стосовно вини Читав. І робив зауваження. Ти просто Немає в тебе такого права. Немає. Це в тому випадку якщо ти гуманістка а не фашистка які на свій розсуд визначають людина є людиною чи ні. А раз ти зазначила що маєш право то роби висновок хто ти і чим по суті ти відрізняєшся від тих, кого ти вважаєш за право називати так, як називаєш. А при чому тут співчуття? Я про тебе, про твоє нутро яке ти намагаєшся замаскувати тим, що не вживаєш лайку як дехто тут. А вони, ті хто вживає лайку принаймні чесніші за тебе бо діють напряму а ти лаєш їх же, робиш висновки належності будь якої особи до людської раси. То хто ти після цього? Чим хрін солодший за редьку? 1. Мне не надо "выдавать", я в этом отношении вполне в норме, что подтверждает не Леопольд, а многолетнее общение с людьми, их признание и благодарность. Слова - приведи (но прежде изучи значение слова "рогуль" - не в националистической, а общечеловеческой интерпретации. Ибо националистическое восприятие мира - в явном меньшинстве).2. Что неонацисты (как и нацисты) - нелюди определяю не я, посыл " в молоко". Это определено всем человечеством , начиная с Нюрнберга. Люди - разные: и по утверждению Корина "человек -человеку волк", и люто ненавидящие своего соседа (пример: украинские националисты -все российское), и адекватные люди, признающие общечеловеческие ценности. Не все люди одинаково достойны уважения и поощрения, как бы это тебе не по нутру ни было. 3. Про "лайку" все у тебя в тумане. Это кто "честнейшие" - брехливая команда Корина на этом форуме, которую ежедневно ловили на вранье все, кому не лень было? Или тебе не нравится мой открытый взгляд на вещи, о чем я прямо и пишу (было дело, меня даже обвиняли в излишней прямолинейности)?? Не нравится, потому что не " в дуду с тобой"? Или в чем нечестность, это когда я маскировалась под националиста, фашиста или коммуниста? Если не в состоянии понять моей идеологии и ты в ней запутался, так и не влезай в тему или пытайся разобраться (это уж как тебе угодно). А бред нести - этим свидомиты уже не удивят, это норма в их поведении: обвинить других в том, что с их направлением мыслей и дел не согласны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Вы в счет смеющихся идти не можете - вы же нелюди. ;) Так что ваши посты все равно, что пук в лужу: твои и Евы. Хто їх назвав нелюдами? Ти - комунофашистський недобиток, який підтримує фашистські методи боротьби з опонентом? Ти сама нелюд, а тому не маєш ніякого права судити інших. Скільки мені ще це потрібно повторити, щоб до тебе дійшло? Ну не повна ж ти ідіотка - на форумі відповідаєш без сторонньої допомоги Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Хто їх назвав нелюдами? Ти - комунофашистський недобиток, який підтримує фашистські методи боротьби з опонентом? Ти сама нелюд, а тому не маєш ніякого права судити інших. Скільки мені ще це потрібно повторити, щоб до тебе дійшло? Ну не повна ж ти ідіотка - на форумі відповідаєш без сторонньої допомоги Нациков , мечтающих о печах Дахау для инакомыслящих, все так называют - я это слово в литературе позаимствовала. Я не знаю, что значит фашистские методы борьбы -это к Еве, она всех постоянно виртуально "уничтожает". Каждый человек ежедневно судит других , волею или неволей. К одному подходит, с другим дружит, с третьим не общается, а от четвертого отворачивается. Как это не имеет права судить? Любой человек имеет это право - высказать свое отношение к идеологии другого человека, а в данном случае пронацистская идеология во всех странах отмечается как нечеловеческая. (см. инет, СМИ, ТВ). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 То хто ти після цього? Чим хрін солодший за редьку? Леопольд, ви очевидно азартний у грі? Пам"ятаєте найпершу компютерну гру - з яйцями: бігаєш з кутка в куток і збираєш яйця в кошик. Здавалось би, нічого складного - потрібно тільки увійти в ритм і виробити систему. Не знаю як в кого, але в мене з кожним разом результат не покращувався, а погіршувався. Я казала собі: ось зараз точно поб"ю свій рекорд - і знову не виходило. Інколи я просиджувала до пізньої ночі, а потім зранку не могла встати. А рекорд свій так і не побила. Фіг його знає чому - мож там була якась хитра фішка, яка збивала ритм і твоя помилка була неминучою? Ви коли спілкуєтеся з деною - у вас нема такого відчуття, що ви розмовляєте з програмою, ціль якої заманити до розмови? Таку програму міг поставити власник форуму, щоб оживити його, адже дурості дени нема кінця, дурість така очевидна, що її не спростувати просто гріх і здавалось би - ось зараз ти такий переконливий, що їй мало би бути соромно за свої слова, а вона брясь! - ще одна дурість - і ти знову її спростовуєш. Це може тривати безконечно - як та гра з яйцями у кошику. Кидайтеся того кошика - дебіла, фанатика, автовідповідач і папугу - не переговориш. Якщо приймете пораду - її або ігнорувати, або з неї кпинити. Метод Рабі не кожному підійде, а ось Корі знайшов правильну манеру спілкування з нею. Хоча ігнор - для неї найгірше. Вона хвора на залежність людина - не писати для неї велика мука - тому писати вона буде, але без відповіді. Зі сторони це буде виглядати кумедно і буде її дискредитувати в очах навіть соратників. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Отвергаю. Примитивные суждения.Обоснованные суждения ,примитивные пока у Черча,он никак не разродится на что- либо его достойное . Волынщик -блин. Ее Величества. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Нациков , мечтающих о печах Дахау для инакомыслящих, все так называют - я это слово в литературе позаимствовала. Тобі потрібно нагадувати, що печі Дахау - це творіння гітлерівських фашистів? І ти була не проти, щоб в тих печах горіла, наприклад я, чи Рабі. Тоді чому ти скавчиш, коли тобі те саме бажають ті, яких ти подумки вже спалила в тих печах? Скажи, ти справді настільки тупа, що не можеш прослідкувати причинно наслідковий звязок між наведеними вище фактами? Ще раз повторюю, ти підтримуєш фашистів в боротьбі з опонентом - ти фашистка, не тобі судити інших, бо ти їх судиш фашистськими методами, проти яких вони мають право захищатися - відповісти тобі тим же. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Обоснованные суждения ,примитивные пока у Черча,он никак не разродится на что- либо его достойное . Волынщик -блин. Ее Величества. ...ДЕНИ :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Леопольд, ви очевидно азартний у грі? Пам"ятаєте найпершу компютерну гру - з яйцями: бігаєш з кутка в куток і збираєш яйця в кошик. Здавалось би, нічого складного - потрібно тільки увійти в ритм і виробити систему. Не знаю як в кого, але в мене з кожним разом результат не покращувався, а погіршувався. Я казала собі: ось зараз точно поб"ю свій рекорд - і знову не виходило. Інколи я просиджувала до пізньої ночі, а потім зранку не могла встати. А рекорд свій так і не побила. Фіг його знає чому - мож там була якась хитра фішка, яка збивала ритм і твоя помилка була неминучою? Ви коли спілкуєтеся з деною - у вас нема такого відчуття, що ви розмовляєте з програмою, ціль якої заманити до розмови? Таку програму міг поставити власник форуму, щоб оживити його, адже дурості дени нема кінця, дурість така очевидна, що її не спростувати просто гріх і здавалось би - ось зараз ти такий переконливий, що їй мало би бути соромно за свої слова, а вона брясь! - ще одна дурість - і ти знову її спростовуєш. Це може тривати безконечно - як та гра з яйцями у кошику. Кидайтеся того кошика - дебіла, фанатика, автовідповідач і папугу - не переговориш. Якщо приймете пораду - її або ігнорувати, або з неї кпинити. Метод Рабі не кожному підійде, а ось Корі знайшов правильну манеру спілкування з нею. Хоча ігнор - для неї найгірше. Вона хвора на залежність людина - не писати для неї велика мука - тому писати вона буде, але без відповіді. Зі сторони це буде виглядати кумедно і буде її дискредитувати в очах навіть соратників. Могу еще один метод вам посоветовать,если достоен ,конечно. Отточите на этой программе свои способности ,до автоматизма. Или ленитесь дальше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Могу еще один метод вам посоветовать,если достоен ,конечно. Отточите на этой программе свои способности ,до автоматизма. Или ленитесь дальше. Док, я настільки ідеальна, що мене вже починають боятися люди і банально втікають ті, хто мені близький і дорогий - ну куди вже вдосконалюватися? хочете, щоб я як істукан стояла на горі, а ви лише раз на рік мене вітали з ДН. А фіг вам - так просто мене не позбудетеся :P Пішла пилососити............ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 1. Мне не надо "выдавать", я в этом отношении вполне в норме, что подтверждает не Леопольд, а многолетнее общение с людьми, их признание и благодарность. Люди, на яких ти посилаєшся вочевидь знають тебе за іншим ім"ям, і просто не знають хто така Дена. Хоча припускаю що в своєму колі у вас завжди загальний одобрямс. Дежавю виходить. 2. Что неонацисты (как и нацисты) - нелюди определяю не я,.... и люто ненавидящие своего соседа (пример: украинские националисты -все российское), Дивно що ти не помічаєш як твій кореш з Англії люто ненавидить все українське і українців зокрема. Дай в такому разі і йому визначеня - хто він є згідно твого твердження. Чи може нацисти лишень ті хто ненавидить російське а ті хто ненавидить інші нації окрім російської просто гарні люди. Или тебе не нравится мой открытый взгляд на вещи, о чем я прямо и пишуЯ хіба щось про твоє політичне кредо пишу в данному випадку? Так, опоную бо не бачу різниці між фашистами та комуністами. Перші до речі навчилися у других такому жаху як концтабори. І знову, я давав посилання на рішення европейських структур які прирівняли фашизм зі сталінізмом а комуністи не відрікаються від "батька народів" а значить є його послідовниками і як наслідок підтримують масові знищення свого народу Німецький тиран знищував чужих а радянський тиран своїх. Не нравится, потому что не " в дуду с тобой"?А коли це з початку нашого спілкування тут у нас співпадали погляди? Про яку дудку мова? Или в чем нечестность, это когда я маскировалась под националиста, фашиста или коммуниста? Не в маскуванні справа. Справа в тому що ти надала статуса лайки слову свідомий. І саплеш цим словом наліво-направо. А бред нести - этим свидомиты уже не удивят, это норма в их поведении: обвинить других в том, что с их направлением мыслей и дел не согласны. Це вже було коли за погляди проукраїнського спрямування виписували направлення у психлікарню. Комуністи виписували, і ось ти вірна їх послідовниця уже про маячню та інше мову повела. Для тебе висловлювання тих, кого ти називаєш свідомістами маячня? Так вони так точно читаючи тебе про тебе можуть сказати що ти теж несеш маячню. Чим твоя маячня краща в такому разі? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Люди, на яких ти посилаєшся вочевидь знають тебе за іншим ім"ям, і просто не знають хто така Дена. Хоча припускаю що в своєму колі у вас завжди загальний одобрямс. Дежавю виходить. 2. Дивно що ти не помічаєш як твій кореш з Англії люто ненавидить все українське і українців зокрема. Дай в такому разі і йому визначеня - хто він є згідно твого твердження. Чи може нацисти лишень ті хто ненавидить російське а ті хто ненавидить інші нації окрім російської просто гарні люди. Я хіба щось про твоє політичне кредо пишу в данному випадку? Так, опоную бо не бачу різниці між фашистами та комуністами. Перші до речі навчилися у других такому жаху як концтабори. І знову, я давав посилання на рішення европейських структур які прирівняли фашизм зі сталінізмом а комуністи не відрікаються від "батька народів" а значить є його послідовниками і як наслідок підтримують масові знищення свого народу Німецький тиран знищував чужих а радянський тиран своїх. А коли це з початку нашого спілкування тут у нас співпадали погляди? Про яку дудку мова? Не в маскуванні справа. Справа в тому що ти надала статуса лайки слову свідомий. І саплеш цим словом наліво-направо. Це вже було коли за погляди проукраїнського спрямування виписували направлення у психлікарню. Комуністи виписували, і ось ти вірна їх послідовниця уже про маячню та інше мову повела. Для тебе висловлювання тих, кого ти називаєш свідомістами маячня? Так вони так точно читаючи тебе про тебе можуть сказати що ти теж несеш маячню. Чим твоя маячня краща в такому разі? так. что я оказался прав. что у вас языка нет у вас говирка. речь и больше ничего "Про яку дудку мова? " про какую дудку речь, не язык же. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Леопольд, ви очевидно азартний у грі? Пам"ятаєте найпершу компютерну гру - з яйцями: бігаєш з кутка в куток і збираєш яйця в кошик. Здавалось би, нічого складного - потрібно тільки увійти в ритм і виробити систему. Не знаю як в кого, але в мене з кожним разом результат не покращувався, а погіршувався. Я казала собі: ось зараз точно поб"ю свій рекорд - і знову не виходило. Інколи я просиджувала до пізньої ночі, а потім зранку не могла встати. А рекорд свій так і не побила. Фіг його знає чому - мож там була якась хитра фішка, яка збивала ритм і твоя помилка була неминучою? Ви коли спілкуєтеся з деною - у вас нема такого відчуття, що ви розмовляєте з програмою, ціль якої заманити до розмови? Таку програму міг поставити власник форуму, щоб оживити його, адже дурості дени нема кінця, дурість така очевидна, що її не спростувати просто гріх і здавалось би - ось зараз ти такий переконливий, що їй мало би бути соромно за свої слова, а вона брясь! - ще одна дурість - і ти знову її спростовуєш. Це може тривати безконечно - як та гра з яйцями у кошику. Кидайтеся того кошика - дебіла, фанатика, автовідповідач і папугу - не переговориш. Якщо приймете пораду - її або ігнорувати, або з неї кпинити. Метод Рабі не кожному підійде, а ось Корі знайшов правильну манеру спілкування з нею. Хоча ігнор - для неї найгірше. Вона хвора на залежність людина - не писати для неї велика мука - тому писати вона буде, але без відповіді. Зі сторони це буде виглядати кумедно і буде її дискредитувати в очах навіть соратників. Вот ты и доказала, что вовсе не идеальна, а просто завистливая дура. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Обоснованные суждения ,примитивные пока у Черча,он никак не разродится на что- либо его достойное . Волынщик -блин. Ее Величества. Отвергаю именно из-за отсутствия обоснования: просто свидомитские перекосы. А я живу не в свидомитском, а в человеческом обществе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Тобі потрібно нагадувати, що печі Дахау - це творіння гітлерівських фашистів? І ти була не проти, щоб в тих печах горіла, наприклад я, чи Рабі. Тоді чому ти скавчиш, коли тобі те саме бажають ті, яких ти подумки вже спалила в тих печах? Скажи, ти справді настільки тупа, що не можеш прослідкувати причинно наслідковий звязок між наведеними вище фактами? Ще раз повторюю, ти підтримуєш фашистів в боротьбі з опонентом - ти фашистка, не тобі судити інших, бо ти їх судиш фашистськими методами, проти яких вони мають право захищатися - відповісти тобі тим же. Слишком ты увлечена одними и теми же словами!! На воре и шапка горит?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Могу еще один метод вам посоветовать,если достоен ,конечно. Отточите на этой программе свои способности ,до автоматизма. Или ленитесь дальше. Ты явно преувеличиваешь, док! Если бы у нее были подобные способности, она бы их не только отточила, а и меня ими бы прогрызла... А она за неимением гербовой пишет на простой...рогуля.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Люди, на яких ти посилаєшся вочевидь знають тебе за іншим ім"ям, і просто не знають хто така Дена. Хоча припускаю що в своєму колі у вас завжди загальний одобрямс. Дежавю виходить. 2. Дивно що ти не помічаєш як твій кореш з Англії люто ненавидить все українське і українців зокрема. Дай в такому разі і йому визначеня - хто він є згідно твого твердження. Чи може нацисти лишень ті хто ненавидить російське а ті хто ненавидить інші нації окрім російської просто гарні люди. Я хіба щось про твоє політичне кредо пишу в данному випадку? Так, опоную бо не бачу різниці між фашистами та комуністами. Перші до речі навчилися у других такому жаху як концтабори. І знову, я давав посилання на рішення европейських структур які прирівняли фашизм зі сталінізмом а комуністи не відрікаються від "батька народів" а значить є його послідовниками і як наслідок підтримують масові знищення свого народу Німецький тиран знищував чужих а радянський тиран своїх. А коли це з початку нашого спілкування тут у нас співпадали погляди? Про яку дудку мова? Не в маскуванні справа. Справа в тому що ти надала статуса лайки слову свідомий. І саплеш цим словом наліво-направо. Це вже було коли за погляди проукраїнського спрямування виписували направлення у психлікарню. Комуністи виписували, і ось ти вірна їх послідовниця уже про маячню та інше мову повела. Для тебе висловлювання тих, кого ти називаєш свідомістами маячня? Так вони так точно читаючи тебе про тебе можуть сказати що ти теж несеш маячню. Чим твоя маячня краща в такому разі? Лео, ты совсем плохой стал!! То ли влюбился на старости лет, то ли мова так подействовала. Скорее, второе.. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.