рабинович Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Да по-моему уже никто нигде Украину не "бачить". У Европы свои проблемы, у России тоже их достаточно. Я тебя пару раз спрашивал (хотя ты не ответила) будет ли "Свобода" поддерживать укрепление отношений с Россией. Судя по протоколам, подписанным с Ле Пэном, должна. В протоколе , подписанным Тягнибоком от "Свободы" и Национальным фронтом Ле Пэна говорится о совместном противодействии евроинтеграции. *http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/012761/ А Ле Пен- противник Евроконституции, считает, что "Евросоюз - это тупик, потому что он враждебен национальному суверенитету", и поэтому Ле Пэн считает, что "необходимо создавать иную ось в Европе, включающую Россию и Белоруссию". Он заявил: "Я никогда не скрывал того, что желаю скорейшего возрождения великой России, чтобы она вновь обрела свою миролюбивую мощь на востоке". ле пен такое говорила ? ахренеть - можно найти первоисточник? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Акелла, а тебе то я і виглядаю. Де підтвердження твоїх слів, що Україну всі посилають нах. Давай відповідай за наклеп!!!! Не видеть этого может только слепой. Спроси себя какие последние совместные проекты, с кем были у Украины? Ее потуги на ЗСТ, на формулу 1+3 с Таможенным союзом где? И куда последний раз президент Украины ездил? А как к президенту относятся, так и к стране. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Да по-моему уже никто нигде Украину не "бачить". У Европы свои проблемы, у России тоже их достаточно. Ти на проблеми не з"жджай, ти конкретно відповідай на заявлену тему: Україну всі вже послали нах. А як ти дивишся на ось це: Меркель: умов для підписання асоціації наразі немає Середа, 14 листопада 2012, 21:26 оновлено з 17:59 Європейський союз продовжить переговори з Україною щодо Угоди про асоціацію, попри труднощі. Про це канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила під час зустрічі з прем'єр-міністром Польщі Дональдом Туском, пише "Польське радіо". Меркель сказала, що щодо України існують конкретні очікування, а різні труднощі можна подолати завдяки діалогу. "Умов, що угода про асоціацію може бути підписана, наразі немає, але ми перебуваємо в процесі. Коли справа доходить до нашої точки зору, ми готові її підписати, якщо будуть створені такі умови", - цитує Меркель УНІАН. Вона заявила, що справа підписання Угоди про асоціацію - це певний процес, а Європейський Союз планує і далі вести з Києвом переговори. У той же час польський прем'єр-міністр Дональд Туск висловив сподівання, що Угода про асоціацію між Україною і ЄС буде підписана в листопаді наступного року, під час саміту Східного партнерства у Вільнюсі. Туск зазначив, що має реалістичний погляд на дотримання в Україні демократичних стандартів, але додав: він і канцлер Німеччини згодні в тому, що у взаєминах з Києвом слід проявити терпіння і розуміння геополітичного становища України. Прем'єр-міністр Польщі також задекларував, що Варшава буде підтримувати європейських шлях України. Я тебя пару раз спрашивал (хотя ты не ответила) будет ли "Свобода" поддерживать укрепление отношений с Россией. А що, наші стосунки не достатньо укріплені, щоб їх ще більше укріпляти? Хіба Росія та країна, яка має щось таке, що б Україна могла перейняти для себе? Якщо має, з твоєї точки зору - тоді що? Судя по протоколам, подписанным с Ле Пэном, должна. В протоколе , подписанным Тягнибоком от "Свободы" и Национальным фронтом Ле Пэна говорится о совместном противодействии евроинтеграции. *http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/012761/ А Ле Пен- противник Евроконституции, считает, что "Евросоюз - это тупик, потому что он враждебен национальному суверенитету", и поэтому Ле Пэн считает, что "необходимо создавать иную ось в Европе, включающую Россию и Белоруссию". Он заявил: "Я никогда не скрывал того, что желаю скорейшего возрождения великой России, чтобы она вновь обрела свою миролюбивую мощь на востоке". Слухай, а ти сам то читав те, на що дав посилання? Там про Росію і протидію евроінтеграції України - жодного слова. А свої домисли видавати, як доконаний факт - просто межа непристойності. Акело, у мене вже вривається терпець, перестань мухлювати і брехати!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Не видеть этого может только слепой. Спроси себя какие последние совместные проекты, с кем были у Украины? Ее потуги на ЗСТ, на формулу 1+3 с Таможенным союзом где? И куда последний раз президент Украины ездил? А как к президенту относятся, так и к стране. Що значить спільні проекти? А те, що Росія постійно заманює Україну у ТС, а Європа веде переговори про ЗВТ - це що по твоєму, послали нах.? Нах. послали Білорусь. А щодо України, то в нас лише нашого преза ігнорують, а переговори ніхто не припиняв, як і співпрацю. Так що не треба нас дурити і видавати своє фантазії за правду. Все, припиняй наганяти на Україну. А якщо хочеш - то напиши, що ти з Раші, тоді я перестану називати тебе безродним і зрозумію твої нападки на мою державу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Слухай, а ти сам то читав те, на що дав посилання? Там про Росію і протидію евроінтеграції України - жодного слова. А свої домисли видавати, як доконаний факт - просто межа непристойності. Акело, у мене вже вривається терпець, перестань мухлювати і брехати!!!"Беручи до уваги важливість відстоювання національної ідентичності, національних традицій та національної культури і мови українського та французького народів у сучасних умовах централізованої Європи, Всеукраїнське об'єднання "Свобода" та Національний фронт Франції (надалі "Сторони") уклали цей Протокол про наступне: 1. Сторони відзначають важливість взаємної підтримки націоналістичних партій Європи у сучасних умовах бюрократизації об'єднань європейських країн, що призводить до втрати європейськими націями контролю над власною економікою, культурою, валютою, кордонами, адміністративною та судовою системами. 2. Сторони докладатимуть усі зусилля задля збереження миру і стабільності у Європі та гармонійного розвитку вільних європейських націй." ну и т.д. Да ты ж и сама писала несколько раз, что Тягнибок против НАТО и евроинтеграции. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Що значить спільні проекти? А те, що Росія постійно заманює Україну у ТС, а Європа веде переговори про ЗВТ - це що по твоєму, послали нах.? Нах. послали Білорусь. А щодо України, то в нас лише нашого преза ігнорують, а переговори ніхто не припиняв, як і співпрацю. Так що не треба нас дурити і видавати своє фантазії за правду. Все, припиняй наганяти на Україну. А якщо хочеш - то напиши, що ти з Раші, тоді я перестану називати тебе безродним і зрозумію твої нападки на мою державу Это ты не замыливай глаза дипломатическими бла-бла-бла. Подумай, Европа не знает, что делать с Грецией и Португалией и пр. А тут Украина, которая в тройке самых бедных стран Европы. Нужна она кому? Сама же дала"Меркель: умов для підписання асоціації наразі немає Середа, 14 листопада 2012, 21:26 оновлено з 17:59" Что это как не нах дипломатическим языком? А та же Меркель перед выборами обещает немцам ряд совместных проектов с Россией,вплоть до безвизового режима . Когда уже отмоете глаза от свидомизма и реально взглянете на вещи, а не будете себе и народу мозги полоскать? Я среди тех граждан Украины, которых большинство, кому не нравится политика ее властей - там провалы один за другим хоть во внешней, хоть во внутренней политике. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 Это ты не замыливай глаза дипломатическими бла-бла-бла. Подумай, Европа не знает, что делать с Грецией и Португалией и пр. А тут Украина, которая в тройке самых бедных стран Европы. Нужна она кому? Сама же дала"Меркель: умов для підписання асоціації наразі немає Середа, 14 листопада 2012, 21:26 оновлено з 17:59" Что это как не нах дипломатическим языком? А та же Меркель перед выборами обещает немцам ряд совместных проектов с Россией,вплоть до безвизового режима . Когда уже отмоете глаза от свидомизма и реально взглянете на вещи, а не будете себе и народу мозги полоскать? Я среди тех граждан Украины, которых большинство, кому не нравится политика ее властей - там провалы один за другим хоть во внешней, хоть во внутренней политике. Акела, ти повторюєш слово в слово пуцькіну пропоганду і звинувачуєш мене в тому, що я нереально дивлюся на світ. Не сміши мене. В тебе нема ніяких доказів лише твої припущення, які також грунтуються на тій же пропаганді. Дивимося... Беручи до уваги важливість відстоювання національної ідентичності, національних традицій та національної культури і мови українського та французького народів у сучасних умовах централізованої Європи, Всеукраїнське об'єднання "Свобода" та Національний фронт Франції (надалі "Сторони") уклали цей Протокол про наступне: 1. Сторони відзначають важливість взаємної підтримки націоналістичних партій Європи у сучасних умовах бюрократизації об'єднань європейських країн, що призводить до втрати європейськими націями контролю над власною економікою, культурою, валютою, кордонами, адміністративною та судовою системами. 2. Сторони докладатимуть усі зусилля задля збереження миру і стабільності у Європі та гармонійного розвитку вільних європейських націй." ну и т.д. З цієї інформації ти робиш висновок, що Свобода буде проти інтеграції України в Європу і за те, щоб поглиблювати звязки з Росією. Кілька разів це перечитувала - ну де, в якому хворому мізку може народитися таке припущення. Там жодним словом не сказано про це, що ти видав, а лише про те, що вони будуть відстоювати національні позиції своїх країн проти глобалізації. Ти розумієш, що це означає? - вони за націоналістичні держави, за національне обличчя і зовсі не проти демократичних європейських принципів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 Акела, ти повторюєш слово в слово пуцькіну пропоганду і звинувачуєш мене в тому, що я нереально дивлюся на світ. Не сміши мене. В тебе нема ніяких доказів лише твої припущення, які також грунтуються на тій же пропаганді. Дивимося... Беручи до уваги важливість відстоювання національної ідентичності, національних традицій та національної культури і мови українського та французького народів у сучасних умовах централізованої Європи, Всеукраїнське об'єднання "Свобода" та Національний фронт Франції (надалі "Сторони") уклали цей Протокол про наступне: 1. Сторони відзначають важливість взаємної підтримки націоналістичних партій Європи у сучасних умовах бюрократизації об'єднань європейських країн, що призводить до втрати європейськими націями контролю над власною економікою, культурою, валютою, кордонами, адміністративною та судовою системами. 2. Сторони докладатимуть усі зусилля задля збереження миру і стабільності у Європі та гармонійного розвитку вільних європейських націй." ну и т.д. З цієї інформації ти робиш висновок, що Свобода буде проти інтеграції України в Європу і за те, щоб поглиблювати звязки з Росією. Кілька разів це перечитувала - ну де, в якому хворому мізку може народитися таке припущення. Там жодним словом не сказано про це, що ти видав, а лише про те, що вони будуть відстоювати національні позиції своїх країн проти глобалізації. Ти розумієш, що це означає? - вони за націоналістичні держави, за національне обличчя і зовсі не проти демократичних європейських принципів. Я кажется никаких "висновків" не делал. Написал что написал. Обратил внимание на Совместный Протокол "Свободы" и Национального фронта, а не на чью-то пропаганду. По моему это я тебя спрашивал, уже неоднократно, основываясь на словах Ле Пена, как у "Свободы" будут отношения к России? К евроинтеграции?Если выступают совместно против "втрати європейськими націями контролю над власною економікою, культурою, валютою, кордонами, адміністративною та судовою системами", т.е. против Евроконституции ( а Ле Пен против нее и сам неоднократно выступал, как и против "демократичних європейських принципів"), то что это может означать? И позиция ныне покойного Жана Тириара ( все-таки классик современного европейского национализма!) мне известна. И восточноевропейских правых (румынские,например, активно выступают за выход из Евросоюза). В общем, можешь ответить на вопрос однозначно? Или напиши уж "не знаю". Это будет честнее, чем отвлеченные рассуждения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 Я кажется никаких "висновків" не делал. Написал что написал. Обратил внимание на Совместный Протокол "Свободы" и Национального фронта, а не на чью-то пропаганду. По моему это я тебя спрашивал, уже неоднократно, основываясь на словах Ле Пена, как у "Свободы" будут отношения к России? К евроинтеграции? Если выступают совместно против "втрати європейськими націями контролю над власною економікою, культурою, валютою, кордонами, адміністративною та судовою системами", т.е. против Евроконституции ( а Ле Пен против нее и сам неоднократно выступал, как и против "демократичних європейських принципів"), то что это может означать? И позиция ныне покойного Жана Тириара ( все-таки классик современного европейского национализма!) мне известна. И восточноевропейских правых (румынские,например, активно выступают за выход из Евросоюза). В общем, можешь ответить на вопрос однозначно? Или напиши уж "не знаю". Это будет честнее, чем отвлеченные рассуждения. не знАААААет! Отцепись! Не нуди Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 У білого дракона і сіренької драконихи половина дракончиків народилися білими, а половина - сірими. Коли наступного року ця дракониха відлетіла до такого ж, як і вона сама, сірого дракона, то в їх гнізді вилупилися 5 сірих, 2 білих і 3 чорних дракончика. Визнач, як успадковується колір у дрконів і запиши генотипи всіх батьків і нащадків. А ні - в лоб дам тим твоїм межвидовых диабазисом (!!!!!!) Змылуйтесь , ясновельможна пани! Краще по губам- цьоцьомками. Обыдвома. Навить, якщо права бильша за ливу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 Я кажется никаких "висновків" не делал. Написал что написал. Обратил внимание на Совместный Протокол "Свободы" и Национального фронта, а не на чью-то пропаганду. По моему это я тебя спрашивал, уже неоднократно, основываясь на словах Ле Пена, как у "Свободы" будут отношения к России? К евроинтеграции? Если выступают совместно против "втрати європейськими націями контролю над власною економікою, культурою, валютою, кордонами, адміністративною та судовою системами", т.е. против Евроконституции ( а Ле Пен против нее и сам неоднократно выступал, как и против "демократичних європейських принципів"), то что это может означать? И позиция ныне покойного Жана Тириара ( все-таки классик современного европейского национализма!) мне известна. И восточноевропейских правых (румынские,например, активно выступают за выход из Евросоюза). В общем, можешь ответить на вопрос однозначно? Или напиши уж "не знаю". Это будет честнее, чем отвлеченные рассуждения. Ось дивись, з одного боку ти визнаєш, що кожен з названих персон - виступає за національну Європу і тут же припускаєш, що Свобода буде діяти не в особливий спосіб, як це вигідно Україні, а так як говорять ці люди. А можливо Свобода вирішить, що на даному етапі, в перехіднийу період, Україні вигідно повністю інтегруватися в Європу, щоб зламати діючу систему і запровадити європейські закони? І це не буде перечити задекларованому, бо декларували не якісь конкретні дії, а стартегію, принципи за якими будуть діяти на користь нації. І тепер, скільки у Свободи депутатів - ти знаєш? І що, при такій кількості ти думаєш вони зможуть зробити націоналістичний переворот в Україні? Та від вас, стахополохів, більше шуму, ніж реальної угрози від свободівців. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 Цитата(Оріана @ 17.11.2012, 14:06) в лоб дам тим твоїм межвидовых диабазисом Змылуйтесь , ясновельможна пани! Краще по губам- цьоцьомками. Обыдвома. Навить, якщо права бильша за ливу. Доктор! Смилуйтесь!!! Как это губы могут быть правой и левой??? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 Цитата(Оріана @ 17.11.2012, 14:06) в лоб дам тим твоїм межвидовых диабазисом Доктор! Смилуйтесь!!! Как это губы могут быть правой и левой??? :blink: а ты подумай.)))))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 Змылуйтесь , ясновельможна пани! Краще по губам- цьоцьомками. Обыдвома. Навить, якщо права бильша за ливу. Як там з нашими баранчиками чи то пак, дракончиками - розв"язали задачку за 6-й клас? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 Як там з нашими баранчиками чи то пак, дракончиками - розв"язали задачку за 6-й клас? БЛИН!!!!! А что генетику и законы Менделя сейчас изучают в шестом классе?????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 Доктор! Смилуйтесь!!! Как это губы могут быть правой и левой??? :blink:ну я же говорил что ты - идиот Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 18 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 ну я же говорил что ты - идиотЭто же надо, только посмотрите " он уже говорил " Ты кто такой? Чмо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 а ты подумай.)))))))))))))))))) Гммм... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Это же надо, только посмотрите " он уже говорил " Ты кто такой? Чмо. Ева, наряду с наследственной параноидальной шизофренией, рядовой рабинович, обладает ещё и кучей новоприобретённых навыков. И передаёт их своим ученикам. Ты обратила внимание, как кузя качественного у него лижет. Профессионально... :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 В общем, можешь ответить на вопрос однозначно? Или напиши уж "не знаю". Это будет честнее, чем отвлеченные рассуждения. ВалЄр, ти нармальний? (с) Я про себе не можу сказати, що я буду робити і думати завтра. А ти пропонуєш, щоб я про Свободу розписувалася, та ще й ОДНОЗНАЧНО. Ще й якогось ле пена приплів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Это же надо, только посмотрите " он уже говорил " Ты кто такой? Чмо. Єво, пліз, не на всіх темах... Ми тут спілкуємося. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 ВалЄр, ти нармальний? (с) Я про себе не можу сказати, що я буду робити і думати завтра. А ти пропонуєш, щоб я про Свободу розписувалася, та ще й ОДНОЗНАЧНО. Ще й якогось ле пена приплів. я не досмотрела букаффку (с) и глаза выпучила! Во, думаю, какие уже доверительные отношения! Потом поняла, что снова "дядя Пэтя". Знаешь, что самое смешное? По-моему, ты не ошиблась! Давай спросим? По-моему, это настоящее его! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 БЛИН!!!!! А что генетику и законы Менделя сейчас изучают в шестом классе?????? Ба!!!! а це закон Менделя?!!!! Тоді я не знаю, хоча, там тепер за новою програмою ТАКЕ вивчають, що я не гарантую, що не в 6-ому. Я навіть туди не сунуся. Але зі школи пам"ятаю: a – білий; b – чорний aa – білий bb – чорний ab – сірий. Правильно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Єво, пліз, не на всіх темах... Ми тут спілкуємося. Ок! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Это же надо, только посмотрите " он уже говорил " Ты кто такой? Чмо. твой бог Гммм... вот оно что - слово * подумай * тебя привело в ступор Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Як там з нашими баранчиками чи то пак, дракончиками - розв"язали задачку за 6-й клас?Насмихаетесь, вельможна пани? Куды баранчикам- до дракончыкив!В матэматыци , я ДУБ Запорижскый. Та маю надию , в диабазыси, вы--також струнка береза. (мне приятно видеть, что ваша душа отличает насмешку, от ненависти или презрения.) Без обид. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Насмихаетесь, вельможна пани? Куды баранчикам- до дракончыкив!В матэматыци , я ДУБ Запорижскый. Та маю надию , в диабазыси, вы--також струнка береза. (мне приятно видеть, что ваша душа отличает насмешку, от ненависти или презрения.) Без обид. Насмішка стоїть в рівень ненависті і презирства. Не люблю насміхатися з людей. Можу хіба тонко іронізувати і то переважно над собою. До речі, дуже хороша штука - ця самоіронія - захист від критики, є на чому потратити жовч і що найголовніше: ніхто не ображається - вигідно зі всіх сторін. Раджу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Nerto Опубліковано 20 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 Не смішно навіть прозивати мову донецької русі «другою державною» для однойменного режиму. Словники у них були і залишаються радянськими. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Мик Опубліковано 21 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2012 Анна АХМАТОВА (1889-1966) МУЖЕСТВО Мы знаем, что нынче лежит на весах И что совершается ныне. Час мужества пробил на наших часах, И мужество нас не покинет. Не страшно под пулями мёртвыми лечь, Но горько остаться без крова, — И мы сохраним тебя, русская речь, Великое русское слово. Свободным и чистым тебя пронесём, И внукам дадим и от плена спасём. Навеки! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2012 Ану злазь з броньовичка, впадеш і язик зломиш!!!! :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.