Major Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Увага, на форумі моральні потвори!!! Майор за себе підтверджує, зараз це підтвердить дена Что-то аватары у тебя последнее время, все патинированные. Кляті зморшки, та целюліт, мабуть, життя отруюють. Життя проходить, а спати-ночувати ні з ким. Тут і прямокутному дурневі зрозуміло, що недотрахана баба, то джерело скаженості й біснуватості. Звиняй, нічим зарадити не можу. Сама проміняла чоловічу прихильність на людиноненависну націонал-свідомість. Ось з нею і живи і ночуй і спілкуйся, царівна Замарстинівська..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Ну что-ж. Повторение - мать учения. Начнём сначала. Нагадаю, історія почалася з пропозиції старого збоченця: Когда поёдешь на село к папе, покопайся у него в ширинке. Сьогодні вона отримала продовження. Збоченець прийшов дізнатися подробиці інцесту Лучше ответь, на родителях потренировалась? И что они тебе ответили? В следующий раз, выступая, не забудь подмыться, а то "амбре" от тебя, - рабинович не выдержит... Далі буде? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Золотой мой! Ревнуешь, что у тебя так приставать не выходит? Раз плюнуть! Хоч, научу? Тебе какие по вкусу? Я так поняла, среднего возраста, сдержанные, типа немножко заумные.. Ты ведь сходу на Пашнина глаз положил? Прости, положила.. Я отметила..Потом поняла, что не клюнет. Так? Теперь кого окучиваешь? Мусик ведь не в твоем вкусе.. Ты любишь тупых и подчиненных. Ты ведь активный, я правильно догадалась, Денис?См. пост 2249. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 См. сам см.! Ты когда краситься перестанешь, да под бабу косить, тогда может и взгляну. И то, если ты не низенького роста и со здоровыми зубами. Какой кайф смотреть на тебе, педераста? И посты твои такие же... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 та понять то он поймет, да ответить не сможет. Туповатый дяденька и наглый. Ладно, я не о нем.. Это шо там ты гонишь на Фарион? Це ти сам атавізм! Ти ба, Юльця йому не така, Фаріон руда- ще й -мент.. Йди під три біса. :angry: Цитата: "О коммунистке и стукаче Ирине Фарион. Интервью Анатолия Шария с бывшим преподавателем Львовского университета 24 сентября, 2012 10:41 .http://revizor.ua/news/opposition/20120924_farion «Фарион была старостой украинского отделения. Единственная студентка — член КПСС на факультете …» В последнее время Ирину Фарион, что называется, «попёрло». Она везде — в телевизоре, в газетах. Рейтинги её зашкаливают. Потому пришло время в голос озвучить страшную тайну этой пламенной националистки. Моего собеседника зовут Геннадий Атаманчук. Сегодня этот человек находится на заслуженной научной пенсии, является председателем правления областной организации "Форум интеллектуальной элиты". Кроме того, выпускает газету "Скандал". В свое время Геннадий преподавал во Львовском университете имени Ивана Франко. Читал курс диалектического материализма на филологическом факультете. Мне было чрезвычайно интересно побеседовать с бывшим преподавателем, потому что я знал, кто учился на то время в Ивана Франко. А учились Анна Герман и Ирина Фарион. Если с Герман и так всё понятно, то по Фарион у меня имелись некоторые вопросы. К примеру, правда ли, что сегодняшняя горячая националистка являлась… членом КПСС?! — Геннадий, правда ли то, о чём говорит едва ли не половина населения Львова? Была она в партии, или нет? — Фарион была старостой украинского отделения. Единственная студентка - член КПСС на факультете. Пожалуй, членов КПСС не было в то время на других факультетах, кроме факультета журналистики. В это же время там училась и Аня Герман. Что значит староста и член КПСС в студенческой среде? Конечно же, в первую очередь, — стукач. Так её и воспринимали на курсе. Фарион тогда была членом партбюро филологического факультета. Членами партбюро состояли несколько преподавателей-мужчин, а также Ирина. Секретарем была ещё одна шизофреничка, дочь какого-то генерала, кажется КГБ. Не помню её фамилии. Ирина был тогда на пятом курсе. Ситуация была, в общем-то, странная: человек подал заявление о выходе из партии и, оказывается, согласно партийным правилам, это заявление надо было рассматривать на партбюро. Я не мог пропустить такого спектакля. — Ирина задавала тон на этом собрании? Она на самом деле была, что называется, «убеждённой»? — С мужиками проблем не было: мы вместе не одно ведро коньяка выпили. А женщины, и особенно Ирина, категорически выступили за то, чтобы исключить меня из партии. Это было очень смешно слушать их крики о том, какая я сволочь. Мужики же удивлялись — как можно исключить человека, который сам подал заявление о выходе? На последующие судилища я не ходил. — О личных качествах Фарион что можете сказать? Как училась, с кем… дружила. — Училась Ирина, естественно, на отлично. Смазливенькая на лицо в молодости, но с тоненькими кривенькими ножками. Замужем тогда не была. Пожалуй, не стоит говорить о том, с кем могла спать девушка, похожая на Ирину Фарион. Со всеми преподавателями, кому не лень можно было снять штаны. Однако такие действия — это оружие многих женщин, а не только похожих на Фарион. Постель, как правило, для мужчины, принимающего решения, является убедительным аргументом. К тому же, если бог сделал тебя женщиной, да ещё смазливенькой, то грех не использовать это в конкурентной борьбе в среде мужчин. Пишу об этом со знанием дела, поскольку давал ключи товарищу-преподавателю от своей квартиры, для встреч с девушкой, похожей на Ирину. — Фарион приняли с партию в университете? — В университет она пришла уже членом партии. Была в своей деревне секретарем комсомольской организации. Там и поступила в члены КПСС. Я познакомился с ней в 1983 году, она была на третьем курсе. Вряд ли в ней было что-либо примечательное. Ну, была старостой, членом партии. Стучала в силу партийной дисциплины. Однако это в те времена для члена партии было нормой. Фарион — это её девичья фамилия. Она пишет, что был у неё муж Игорь Фарион. Это вранье, не было у неё мужа. В девяностом или девяносто первом, точно не помню, я ушёл из университета. Да и в университете я не интересовался этой особой. Её деятельность в аспирантуре мне неизвестна. Наверняка, накрапала халтуру и защитила. Когда вышла из партии, тоже не знаю. По крайней мере, во времена ГКЧП она была членом партии. Скорее и не выходила официально. Они во Львове просто разбежались. Ведь была интересная история (рассказывал секретарь парткома завода "Кинескоп") — в дни ГКЧП масса коммунистов, не плативших взносы уже по полгода (что для члена партии было смерти подобно в былые времена), прибежали и заплатили взносы, а через три дня прибежали снова и просили никому не говорить. Кроме взносов, платили и за это. Секретарь тогда заработал около тысячи рублей. Тогда это были большие деньги. Вообще, я не считаю Ирину националисткой. Я думаю, что она и сейчас правоверный член партии КПСС, которая выполняет партийное задание по внедрению. Так сказать, шпион на холоде. Кто мог бы лучше показать звериное лицо нациков лучше? — Почему никто в открытую не говорит о том, что Фарион — коммунистка, причём, из убежденных, что она, по сути, перекрасилась, что она опасна для той же «Свободы», в конце-концов!? Ведь многие львовяне знают её историю. — Львов — город специфический. Во Львове нет практически потомственной интеллигенции. Евреи были уничтожены во время войны, а поляки в основном уехали в Польшу. Их место заняла деревня. Со всем своим скотством. Порядочные люди - это в основном приезжие. Почему молчат? Ну, однокурсники филологини все на Западе. А остальные, кто остался, такие же, как и она. — Вы не боитесь реакции на это интервью со стороны националистов? Вы уверены, что можно называть ваше имя? — По поводу подписи моего имени в интервью: нет вопросов. Такая моя судьба. В советское время боролся с коммунистами, хотя никогда не был противником советской власти, скорее наоборот, как например Чорновил, которого идиоты — коммунисты сделали антисоветчиком. Сегодня не воспринимаю нациков. Хотя, в принципе, это одна и та же идеология…" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Нагадаю, історія почалася з пропозиції старого збоченця: Сьогодні вона отримала продовження. Збоченець прийшов дізнатися подробиці інцесту Далі буде? Рогуля и есть рогуля! Только им не стыдно подобное о себе копировать и размножать. <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Рогуля и есть рогуля! Только им не стыдно подобное о себе копировать и размножать. <_< ну тебе ж не стыдно быть педерастом под бабскими аватарками? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 НАТА! УВАГА! Диви, от ЭТО без ответа... помнишь вчера наши размышления в личке? Выходит ты права.. Вопросы без ответа...................... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Рогуля и есть рогуля! Только им не стыдно подобное о себе копировать и размножать. <_< Тобто, за твоєю збоченою логікою соромно має бути мені, а не старому збоченцю, який запропонував мені інцест? В якому потворному світі ти росла - страшно подумати. Мож тому ти на старість видаєш з себе жінку, і ставиш в авки молодих шлюх, бо своє відображення вже не радує? Огидно це читати, а ви в цьому живете щодня. Бр-ррр Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 НАТА! УВАГА! Диви, от ЭТО без ответа... помнишь вчера наши размышления в личке? Выходит ты права.. Вопросы без ответа...................... .http://www.youtube.com/watch?v=1XD8EJu75us&feature=player_detailpage Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Тобто, за твоєю збоченою логікою соромно має бути мені, а не старому збоченцю, який запропонував мені інцест? В якому потворному світі ти росла - страшно подумати. Мож тому ти на старість видаєш з себе жінку, і ставиш в авки молодих шлюх, бо своє відображення вже не радує? Огидно це читати, а ви в цьому живете щодня. Бр-ррр Просто ты не женщина. Вчитайся еще раз в текст. Зачем внимание всех обращать на именно такое мнение о тебе, какое выразил Майор? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 и ПС! Вассерман чим не догодив? Ну гаплик: всі криві, один Леопольд - складносурядний!Ну який є такий і є. Це перше. Про кривих я ні слова, це твоя особиста думка - це друге. А Фаріон чим тебе не така? Тією подією в садочку? Ти хоч раз прослухав її виступ? Хоч який небудь? Ну що не так вона каже? Що кримінальне?Ти про ложку дьогтю знаєш? Так вважай що подія у садочку і була скажімо так ложкою дьогтю. Ні слухать, ні читать тепер такий зіпсований "мед" я не хочу. Та і не прихильник я Свободи. Мені що балагур Чечетов, що ця "мовознавець" Фаріон одного поля ягідки. Один бреше і не червоніє а друга додумалася одеситів називати "одесець" На зразок наприклад кіровоградець, полтавець... Киян як назвати? Киянець? Жителя Сум - сумець? ...ось такі "мовознавці" і підливають олію у багаття розпалене противниками української мови. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Ну який є такий і є. Це перше. Про кривих я ні слова, це твоя особиста думка - це друге. Ти про ложку дьогтю знаєш? Так вважай що подія у садочку і була скажімо так ложкою дьогтю. Ні слухать, ні читать тепер такий зіпсований "мед" я не хочу. Та і не прихильник я Свободи. Мені що балагур Чечетов, що ця "мовознавець" Фаріон одного поля ягідки. Один бреше і не червоніє а друга додумалася одеситів називати "одесець" На зразок наприклад кіровоградець, полтавець... Киян як назвати? Киянець? Жителя Сум - сумець? ...ось такі "мовознавці" і підливають олію у багаття розпалене противниками української мови. А расскажи, о чем врал Чечетов? Интересно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 НАТА! УВАГА! Диви, от ЭТО без ответа... помнишь вчера наши размышления в личке? Выходит ты права.. Вопросы без ответа...................... Юля, ти ще не знаєш історії мого знайомства з цим суб"єктом. Я коли хотіла дізнатися як там що думають на СУ, зареєструвалася на Донецькому. І перший, хто мені попався був нік Ліля - воно там так само, як і тут сиділо безвилазно і патякало про нациків. А запам"яталося воно мені фоткою - одного разу така і тут була, по ній я цю лілю і впізнала. Велика фотка в профілі, на ній жінка в квітах з шаллю і ось ця ліля стверджувала, що це вона і є. А мужики, які там були, обговорювали тіп її зовнішність а вона прям тащилася від задоволення. Фіг його знає тих старих лолабріджіт, я хіба дивилася фільми з їх участю, а тому не знала, що це актриса. Не знали і ті чоловіки з форуму. Шкода, що там не можна, так як тут, старі повідомлення знайти - посміялись би з "красуні" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Юля, ти ще не знаєш історії мого знайомства з цим суб"єктом. Я коли хотіла дізнатися як там що думають на СУ, зареєструвалася на Донецькому. І перший, хто мені попався був нік Ліля - воно там так само, як і тут сиділо безвилазно і патякало про нациків. А запам"яталося воно мені фоткою - одного разу така і тут була, по ній я цю лілю і впізнала. Велика фотка в профілі, на ній жінка в квітах з шаллю і ось ця ліля стверджувала, що це вона і є. А мужики, які там були, обговорювали тіп її зовнішність а вона прям тащилася від задоволення. Фіг його знає тих старих лолабріджіт, я хіба дивилася фільми з їх участю, а тому не знала, що це актриса. Не знали і ті чоловіки з форуму. Шкода, що там не можна, так як тут, старі повідомлення знайти - посміялись би з "красуні" Лиля и сейчас на том форуме пользуется большим авторитетом, а тебя крутит, что ей песни посвящают. И она стоит того: молодая, умная)). Тиверець же уже понял, что ты ему с Лилей лажу на уши навешала. Продолжаешь свое дело рогулячье? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Ну який є такий і є. Це перше. Про кривих я ні слова, це твоя особиста думка - це друге. Ти про ложку дьогтю знаєш? Так вважай що подія у садочку і була скажімо так ложкою дьогтю. Ні слухать, ні читать тепер такий зіпсований "мед" я не хочу. Та і не прихильник я Свободи. Мені що балагур Чечетов, що ця "мовознавець" Фаріон одного поля ягідки. Один бреше і не червоніє а друга додумалася одеситів називати "одесець" На зразок наприклад кіровоградець, полтавець... Киян як назвати? Киянець? Жителя Сум - сумець? ...ось такі "мовознавці" і підливають олію у багаття розпалене противниками української мови. Гальмуй потроху. Я не менш занудна ніж ви,світе ясний! По першому вислову про кривих - можу знайти на протязі півгодини найменш три твої пости про "усіх"! Ти забуваеш, що про опозицію рясно й густо пишеш скопом майже не те що кривими називаючи, а ще й гостріше! Так що не моя, Толю, зовсім не моя, а твоя! За дьоготь. Чому? Одесець - гарно звучить! Я б підтримала. А те що вона все перебильшує, гіперболізує - не велике горе. Знов таки ти все до однієї купи звалив : "мовознавці"! Ні. Це не так. Фаріон на тлі свободівців мовному питання ОДНА приділяє таку увагу. Тому й таке несприйняття, через її максімалізм. Чечетов- не балагур. А п'явка чорнорота. Знайшов, з ким порівнювати. До того ж напівписьменний. А ти, бач, як лагідно його прозвав.. Ви, куме, йой який непростий! Звів до узагальнення, а ні щоб чітко по пунктам озвучити чим тебе Свобода відвертає? Спроможен? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 "Свобода" отталкивает ВСЕМ!! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Просто ты не женщина. Вчитайся еще раз в текст. Зачем внимание всех обращать на именно такое мнение о тебе, какое выразил Майор? Кому цікава думка старого збоченця - тобі? То хавай його компліменти, та ще й на зло мені - ти кращих не дочекаєшся. Старий транс думає, що він щось знає про жінок - піпєц!!! Тебе Корі скільки разів мордою в лайні повозив, а обзивав як - а ти лізеш до нього, як остання блядь - думаєш так поводять себе жінки? так поводять себе шлюхи з окружної. А ти навіть на них не тягнеш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 "Свобода" отталкивает ВСЕМ!! :lol: слабо відштовхує - я б таких як ти вилами і в сраку, щоб летіли куди ваші очі дивляться - в сраку...пардон, срашу, ой ні, в рашу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Гальмуй потроху. Юля, гальмуй ти. Рік минув, а нічого не змінилося - такого вже тільки могила - повір, є такий сорт людей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Кому цікава думка старого збоченця - тобі? То хавай його компліменти, та ще й на зло мені - ти кращих не дочекаєшся. Старий транс думає, що він щось знає про жінок - піпєц!!! Тебе Корі скільки разів мордою в лайні повозив, а обзивав як - а ти лізеш до нього, як остання блядь - думаєш так поводять себе жінки? так поводять себе шлюхи з окружної. А ти навіть на них не тягнеш. Опомнись! Тебя уже все останавливают: не позорься! Ну, тебе виднее, хочешь рогульствовать-флаг тебе в руки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Юля, ти ще не знаєш історії мого знайомства з цим суб"єктом. Я коли хотіла дізнатися як там що думають на СУ, зареєструвалася на Донецькому. І перший, хто мені попався був нік Ліля - воно там так само, як і тут сиділо безвилазно і патякало про нациків. А запам"яталося воно мені фоткою - одного разу така і тут була, по ній я цю лілю і впізнала. Велика фотка в профілі, на ній жінка в квітах з шаллю і ось ця ліля стверджувала, що це вона і є. А мужики, які там були, обговорювали тіп її зовнішність а вона прям тащилася від задоволення. Фіг його знає тих старих лолабріджіт, я хіба дивилася фільми з їх участю, а тому не знала, що це актриса. Не знали і ті чоловіки з форуму. Шкода, що там не можна, так як тут, старі повідомлення знайти - посміялись би з "красуні" наталочко, я для себе вже остаточно визначилася. Як би се не дивно та чудернацько виглядало, але в віртуалі я вперше зтикаюсь з таким випадком. В мене дуже, дуже багато напрацювань щодо до цього користувача. Логічних викладок, порівнянь, висловів з перших уст й чотири неприпустимих помилки у використанні прикметників і дієслів у чоловічому роді. Повір, там дуже й дуже багато писати. Але якщо все зібрати - ясно як білий день, що під ніком Дена - пише чолов'яга. Водночас, це інтернет. І нікому не заборонено бути тим, ким він хоче. Брехати про дворічну онучку, сидячи цілодобово при компі ? В мене скрини всіх "її" відвідувань. Все легко перевірити. Дарма. Но хоча б з таким нахабством себе не поводило! Ну сперечайся, відстоюй, але навіщо відволікати увагу нечесним шляхом? Ну я права? Нарешті, я впевнена: згодом все відкриється. Нема нічого таємного, щоб не стало явним? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 наталочко, я для себе вже остаточно визначилася. Як би се не дивно та чудернацько виглядало, але в віртуалі я вперше зтикаюсь з таким випадком. В мене дуже, дуже багато напрацювань щодо до цього користувача. Логічних викладок, порівнянь, висловів з перших уст й чотири неприпустимих помилки у використанні прикметників і дієслів у чоловічому роді. Повір, там дуже й дуже багато писати. Але якщо все зібрати - ясно як білий день, що під ніком Дена - пише чолов'яга. Водночас, це інтернет. І нікому не заборонено бути тим, ким він хоче. Брехати про дворічну онучку, сидячи цілодобово при компі ? В мене скрини всіх "її" відвідувань. Все легко перевірити. Дарма. Но хоча б з таким нахабством себе не поводило! Ну сперечайся, відстоюй, але навіщо відволікати увагу нечесним шляхом? Ну я права? Нарешті, я впевнена: згодом все відкриється. Нема нічого таємного, щоб не стало явним? Дура никогда не бывает права.... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Гальмуй потроху. А я ще і не розганявся. Проте і не розженуся. Навіщо? Я не менш занудна ніж ви,світе ясний! Не бачу в цьому негативу. По першому вислову про кривих - можу знайти на протязі півгодини найменш три твої пости про "усіх"! Давай. Але спершу таки я. БЮТ и ПР: история сиамских близнецов *http://politica-ua.com/byut-i-pr-istoriya-siamskix-bliznecov/?23493 Резонне питання - про Свободу ні слова так? Так, але якщо Свобода в одному таборі з ренегатами із БЮТу то оте моє "усих" має резон. Ти забуваеш, що про опозицію рясно й густо пишеш скопом майже не те що кривими називаючи, а ще й гостріше! Так що не моя, Толю, зовсім не моя, а твоя Посилання вище як і мій комент про "усих" За дьоготь. Чому? Одесець - гарно звучить! Я б підтримала. А те що вона все перебильшує, гіперболізує - не велике горе. Все велике починається з маленького. Гітлер теж спершу ефрейтором був. А Джугашвілі семінарістом. А що з них повиростало? Знов таки ти все до однієї купи звалив : "мовознавці"! Ні. Це не так. Фаріон на тлі свободівців мовному питання ОДНА приділяє таку увагу. "ложка дорогА к обеду" ...фаріон у своє комуністичне минуле так же відстоювала інтереси української мови? Вона повторила долю В"ячеслава Чорновола, Василя Стуса, Левка Лук"яненка? Чому саме зараз почалася така активна діяльність на терені української мови? ...це пояснити дуже просто і російською мовою це зветься " приспособленчиство" Тому й таке несприйняття, через її максімалізм. Про несприйняття написано вище. Ви, куме, йой який непростий! Звів до узагальнення, а ні щоб чітко по пунктам озвучити чим тебе Свобода відвертає? Спроможен? Ну по пунктах ніби виклав. В цьому повідомленні. Свобода? Цікавився не приховую але це не моє. Економічних гасел майже немає, вся діяльність спрямована на блокування Ради та переписуваня історії (про невизнання Великої Вітчизняної Війни наприклад)....побачиш, Свобода повторить долю Партії Зелених які зуміли пройти у парламент але лише на один термін. Або партію Вітренко ПСПУ яка також один раз у парламенті побувала і цього виявилося досить для виборців. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Дура никогда не бывает права.... :lol: – дурак опаснее врага. Русская поговорка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 А я ще і не розганявся. Проте і не розженуся. Навіщо? Не бачу в цьому негативу. Давай. Але спершу таки я. БЮТ и ПР: история сиамских близнецов *http://politica-ua.com/byut-i-pr-istoriya-siamskix-bliznecov/?23493 Резонне питання - про Свободу ні слова так? Так, але якщо Свобода в одному таборі з ренегатами із БЮТу то оте моє "усих" має резон. Посилання вище як і мій комент про "усих" Все велике починається з маленького. Гітлер теж спершу ефрейтором був. А Джугашвілі семінарістом. А що з них повиростало? "ложка дорогА к обеду" ...фаріон у своє комуністичне минуле так же відстоювала інтереси української мови? Вона повторила долю В"ячеслава Чорновола, Василя Стуса, Левка Лук"яненка? Чому саме зараз почалася така активна діяльність на терені української мови? ...це пояснити дуже просто і російською мовою це зветься " приспособленчиство" Про несприйняття написано вище. Ну по пунктах ніби виклав. В цьому повідомленні. Свобода? Цікавився не приховую але це не моє. Економічних гасел майже немає, вся діяльність спрямована на блокування Ради та переписуваня історії (про невизнання Великої Вітчизняної Війни наприклад)....побачиш, Свобода повторить долю Партії Зелених які зуміли пройти у парламент але лише на один термін. Або партію Вітренко ПСПУ яка також один раз у парламенті побувала і цього виявилося досить для виборців. Не прошло и двух недель, а у него уже Гитлер герой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 А я ще і не розганявся. Проте і не розженуся. Навіщо? Не бачу в цьому негативу. Давай. Але спершу таки я. БЮТ и ПР: история сиамских близнецов *http://politica-ua.com/byut-i-pr-istoriya-siamskix-bliznecov/?23493 Резонне питання - про Свободу ні слова так? Так, але якщо Свобода в одному таборі з ренегатами із БЮТу то оте моє "усих" має резон. Посилання вище як і мій комент про "усих" Все велике починається з маленького. Гітлер теж спершу ефрейтором був. А Джугашвілі семінарістом. А що з них повиростало? "ложка дорогА к обеду" ...фаріон у своє комуністичне минуле так же відстоювала інтереси української мови? Вона повторила долю В"ячеслава Чорновола, Василя Стуса, Левка Лук"яненка? Чому саме зараз почалася така активна діяльність на терені української мови? ...це пояснити дуже просто і російською мовою це зветься " приспособленчиство" Про несприйняття написано вище. Ну по пунктах ніби виклав. В цьому повідомленні. Свобода? Цікавився не приховую але це не моє. Економічних гасел майже немає, вся діяльність спрямована на блокування Ради та переписуваня історії (про невизнання Великої Вітчизняної Війни наприклад)....побачиш, Свобода повторить долю Партії Зелених які зуміли пройти у парламент але лише на один термін. Або партію Вітренко ПСПУ яка також один раз у парламенті побувала і цього виявилося досить для виборців. Тольчику, ти мені пробач, але з тобой насправді нудно. Краще з Дэном смикайся. Я - пас. Ми в жодному разі не дійдемо спільної думки. Навіщо й повітря по кімнаті роздмухувати, при зачинених вікнах.. Вибач. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Тольчику, ти мені пробач, але з тобой насправді нудно. Краще з Дэном смикайся. Я - пас. Ми в жодному разі не дійдемо спільної думки. Навіщо й повітря по кімнаті роздмухувати, при зачинених вікнах.. Вибач.ему хреново . он на мову перешёл. а на ней всё хреновое. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Тольчику, ти мені пробач, але з тобой насправді нудно. Краще з Дэном смикайся. Я - пас. Ми в жодному разі не дійдемо спільної думки. Навіщо й повітря по кімнаті роздмухувати, при зачинених вікнах.. Вибач.Ну з ким мені як ти кажеш смикатися то сам вирішу. Якщо опонент захоче то продовжить оте "смикання? ;) Якщо ні то й на тому. А стосовно спільної думки... ну ти забула відоме прислів"я - кому подобається піп, кому попаддя а кому свинячий хрящик. А може воно і на краще. ;) . Так що вибачаю. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Опомнись! Тебя уже все останавливают: не позорься! Ну, тебе виднее, хочешь рогульствовать-флаг тебе в руки. Ха-ха!!! Всі? Це хто - ти і черч? Двоє стояли горою за те, що старий збоченець майор мав право зробити мені таку пропозицію. Ви такі самі моральні потвори як і він. Отже заодно і вам не потрібен розголос. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.