Дэна Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Вибачаюсь. Цитоване мною було написане після посилання на адресу а завше так, що після лінку чи адреси йде вже думка автора. Виділяй цитоване тобою аби не вводити в оману.Прежде, чем комментировать, смотрите на кавычки, которые закрывают цитату, и не введете сами себя " в обман".Цитата:"Активиста Гостинного двора Евгения Парфенова в субботу утром избили за то, что он разговаривал на украинском языке. Парфенов рассказал, что около 5 утра возле магазина «Сильпо» на улице Гната Юры он общался с товарищем по телефону на украинском языке, когда к нему подошли 6 человек спортивного телосложения в возрасте около 25 лет. «Мне сказали: «Что, офигенный националист?» Я сказал: «Да» и получил удар в лицо», - рассказал парень о начале конфликта. По словам Евгения, один из нападавших его бил, а другие стояли вокруг и прикрывали. Вместе с тем, Тамара Шевчук, которая посетила Евгения в больнице, написала на своей странице в Facebook, что у него диагностировали две трещины в черепе, сотрясение мозга, сломанную челюсть, порезанную руку, также парень не видит на левый глаз. .http://kiev.segodnya.ua/kaccidents/Aktivist-Gostinogo-dvora-utverzhdaet-chto-ego-izbili-za-ukrainskiy-yazyk-438228.html Ничего не настораживает?Гы...около 5-ти утра :mrgreen: Кто ж в такое время акции планирует с отловом мовнюков? Просто мужикам водка за ночь надоела,надоела мова дома из зомбоящика и решили поразмяться.Вместо кофе :roll:" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Прежде, чем комментировать, смотрите на кавычкинавскидку это 4 тема, которая заканчивается твоей агиткой - и остается без ответа.тебе еще не объяснили, что это значит? - и что это не ест корошо?... - ты будешь сильно удивлена, когда тебе... за твое такое старание... - вломят пиздюлей... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 навскидку это 4 тема, которая заканчивается твоей агиткой - и остается без ответа. тебе еще не объяснили, что это значит? - и что это не ест корошо?... - ты будешь сильно удивлена, когда тебе... за твое такое старание... - вломят пиздюлей... Не истери! И читай внимательнее комменты)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Не истери! И читай внимательнее комменты)).раз... два... три..... - 6 слов... - и требуется еще редактирование. забыла восклицательный знак втулить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Прежде, чем комментировать, смотрите на кавычки, которые закрывают цитату, и не введете сами себя " в обман".Вибачення не прийняте та й на тому. Те що написано в лапках я не сприймаю за цитату. Я сприймаю такі цитати Прежде, чем комментировать, смотрите на кавычки, которые закрывают цитату, У мене інше мисленя вочевидь так? ....хоча завше, саме так віділяють цитований текст. Майже всюди. Прежде, чем комментировать, смотрите на кавычки, которые закрывают цитату, и не введете сами себя " в обман". Цитата:"Активиста Гостинного двора Евгения Парфенова в субботу утром избили за то, что он разговаривал на украинском языке. Парфенов рассказал, что около 5 утра возле магазина «Сильпо» на улице Гната Юры он общался с товарищем по телефону на украинском языке, когда к нему подошли 6 человек спортивного телосложения в возрасте около 25 лет. «Мне сказали: «Что, офигенный националист?» Я сказал: «Да» и получил удар в лицо», - рассказал парень о начале конфликта. Цитата віиділена кольором і жирним шрифтом. Все інше сприймається як ваші домисли. Цитуйте будь ласка відокремлюючи цитований текст за допомогою бімбочки цитата Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 раз... два... три..... - 6 слов... - и требуется еще редактирование. забыла восклицательный знак втулить?да ничего требует. сами научитесь правильно говорить учителя. это форум . а не диктант или статья в газете. вас уже опустили по полной. за неимением. что сказать вы уже бред об ошибках пишите. не стыдно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Вибачення не прийняте та й на тому. Те що написано в лапках я не сприймаю за цитату. Я сприймаю такі цитати У мене інше мисленя вочевидь так? ....хоча завше, саме так віділяють цитований текст. Майже всюди. Цитата віиділена кольором і жирним шрифтом. Все інше сприймається як ваші домисли. Цитуйте будь ласка відокремлюючи цитований текст за допомогою бімбочки ну а ты. великий украинец. . что то прохрюкал и теперь чего то ждёт. да не читаем мы на хрюканном. и не жди Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 да ничего требует. сами научитесь правильно говорить учителя. это форум . а не диктант или статья в газете. вас уже опустили по полной. за неимением. что сказать вы уже бред об ошибках пишите. не стыдно Ось так... спочатку впускаємо свиню до хати: вона ж така мила і на двір проситься.... ...потім починаємо з свинею розмовляти. А потім свиня лізе на стіл - чим показує хто в домі господар. ____________ Казала ж Юля: не розмовляйте з ними... ну а тепер, "попущені по повній", посипайте голову попелом і не пари з вуст - тепер тут господарюють свині. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Ось так... спочатку впускаємо свиню до хати: вона ж така мила і на двір проситься.... ...потім починаємо з свинею розмовляти. А потім свиня лізе на стіл - чим показує хто в домі господар. ____________ Казала ж Юля: не розмовляйте з ними... ну а тепер, "попущені по повній", посипайте голову попелом і не пари з вуст - тепер тут господарюють свині. Да кому ты нужна хрюкающая, что бы тебя ещё куда то пускать, сиди у себя в бандерштате и хрюкай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Да кому ты нужна хрюкающая, что бы тебя ещё куда то пускать, сиди у себя в бандерштате и хрюкай. Хто в тебе питає, підтирач сраків, потрібна чи ні. Підтирай мовчки, чомбо емігрантске. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Хто в тебе питає, підтирач сраків, потрібна чи ні. Підтирай мовчки, чомбо емігрантске. :lol:скули скули, опущенный это и понятно, что о большем ты и не знаешь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Ось так... спочатку впускаємо свиню до хати: вона ж така мила і на двір проситься.... ...потім починаємо з свинею розмовляти. А потім свиня лізе на стіл - чим показує хто в домі господар. ____________ Казала ж Юля: не розмовляйте з ними... ну а тепер, "попущені по повній", посипайте голову попелом і не пари з вуст - тепер тут господарюють свині. вас уже опустили по полной чё-я думаю, что ты правильно выделила фразу. такие перлы есть у Дэны, чуча и джинчика - мне лень искать. и так же мне кажется, что ты недооцениваешь их полезность. это те фразы - откровенной брехни - которые кумунистам дали 10%, т.е. подействовали на 10% откровенного калированного и безнадежного быдла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 ну а ты. великий украинец. . что то прохрюкал и теперь чего то ждёт. да не читаем мы на хрюканном. и не ждиСпочатку пару цитат Висоцького. Як завжди мовою оригіналу. Ось це точнісінько прог тебе. Я уверовал в это, Как загнанный зверь читаю тебе і друга цитата.. Двери наших мозгов Посрывало с петель тепер по суті... От клятий москаль вже й збрехав! Читаєш, не бреши. І твої виверти як карася на гарачій сковороді стосовно мови мені бійдужі. Розумна людина не стане паплюжити мову якою розмовляють дуже багато людей. Розумній людині може не подобатися особа яка розмовляє на цій мові але так ставитися до мови розумна людина не стане. Дурень так, буде тішитися тим, що маючи задоволення від обпльовування іншої мови він думає що цим він когось дістав. Звертати увагу на маніакального дурня який товче воду в ступі проклинаючи все українське? Дякуй богові що немає в моїй рідній мові таких слів які є в великом и могучем русском языке інакше я би просто напросто направив би тебе куди слід. Хоча ти давно уже там бо он як вивертаєшься. І на закінченя теж Висоцький. Взвился бывший алкоголик, Матерщинник и крамольник: (Надо выпить треугольник, На троих его даеш!)- Разошолся, так и сыплет: (Треугольник будет выпит, Будь он параллепипед, Будь он круг едрена вошь!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 да ничего требует. сами научитесь правильно говорить учителя. это форум . а не диктант или статья в газете. вас уже опустили по полной. за неимением. что сказать вы уже бред об ошибках пишите. не стыднобля... - об ошибках?... - так она исправляла свои ошибки?... т.е. написала, отправила, перечитала, нашла ошибку и полезла взад исправлять......чучик, никому другому б не поверил. Но ты в курсах... на отчет сдаете? неуж самому кабаеву?... и стыдно за безграмотность?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Спочатку пару цитат Висоцького. Як завжди мовою оригіналу. Ось це точнісінько прог тебе. читаю тебе і друга цитата.. тепер по суті... От клятий москаль вже й збрехав! Читаєш, не бреши. І твої виверти як карася на гарачій сковороді стосовно мови мені бійдужі. Розумна людина не стане паплюжити мову якою розмовляють дуже багато людей. Розумній людині може не подобатися особа яка розмовляє на цій мові але так ставитися до мови розумна людина не стане. Дурень так, буде тішитися тим, що маючи задоволення від обпльовування іншої мови він думає що цим він когось дістав. Звертати увагу на маніакального дурня який товче воду в ступі проклинаючи все українське? Дякуй богові що немає в моїй рідній мові таких слів які є в великом и могучем русском языке інакше я би просто напросто направив би тебе куди слід. Хоча ти давно уже там бо он як вивертаєшься. І на закінченя теж Висоцький. Да , хренова тебе , верю. По мимо того, что украинец, так ты ещё и алкоголик. бедная семья , какое горе. Взвился бывший алкоголик, Матерщинник и крамольник: (Надо выпить треугольник, На троих его даеш!)- Разошолся, так и сыплет: (Треугольник будет выпит, Будь он параллепипед, Будь он круг едрена вошь!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Да кому ты нужна хрюкающая, что бы тебя ещё куда то пускать, сиди у себя в бандерштате и хрюкай. Коли б таке сказали десь в Росії - москалі полізли б з кулаками вияснювати відносини Культурні і толерантні німці чи англійці - після таких слів ігнорували б хама І тільки українці - облизуються, посміхаються і далі лізуть до нього з розумними розмовами Я не права? Ото ж бо.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Коли б таке сказали десь в Росії - москалі полізли б з кулаками вияснювати відносини Культурні і толерантні німці чи англійці - після таких слів ігнорували б хама І тільки українці - облизуються, посміхаються і далі лізуть до нього з розумними розмовами Я не права? Ото ж бо.... сука фашистская, ты бы здесь уже сгнила в буцигарне, а на Украине ты ещё и гавкаешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 вас уже опустили по полной чё-я думаю, что ты правильно выделила фразу. такие перлы есть у Дэны, чуча и джинчика - мне лень искать. и так же мне кажется, что ты недооцениваешь их полезность. это те фразы - откровенной брехни - которые кумунистам дали 10%, т.е. подействовали на 10% откровенного калированного и безнадежного быдла. Яка з них користь на богомзабутому форумі з накрученою відвідуваністю? Хто їх бачить і читає, окрім нас? Золоте правило на Коментарях і форумах: "Не годуй троля". А вони на більше, ніж тролі, не тягнуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Яка з них користь на богомзабутому форумі з накрученою відвідуваністю? Хто їх бачить і читає, окрім нас? Золоте правило на Коментарях і форумах: "Не годуй троля". А вони на більше, ніж тролі, не тягнуть. такие уёбки как ты нацистка , только на таких форумах и существуют, ибо на других их удаляют мгновенно. Так, что ты там прохрюкала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 ибо на других их удаляют мгновенно. Так, что ты там прохрюкала.А ти чого з Цензора драпака дав та тут затримався? З батьківщини втік , з Цензора погнали як шелудивогто пса. Читав я тебе там, гавкнеш там і сюди... як той бомж їй богу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 А ти чого з Цензора драпака дав та тут затримався? З батьківщини втік , з Цензора погнали як шелудивогто пса. Читав я тебе там, гавкнеш там і сюди... як той бомж їй богу...Брешишь сцуко, ох и брешишь, и не стыдно, а этакой овечкой прикидывался. На стохренело на Цензоре, 8 лет одно и тоже, а здесь дерьма фашисткого море, погонять надо. Жаль у тебя Родины нет, кляти маскали дали хоть на закате жизни, а чего это я втик, можешь обосновать или так лишь бы хрюкнуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 я у всех - одна...единственная.. Мне говорили.. И всем даже безразлично, дура ли я, умная ли.. Ведь знает мужчина, любой тугодум, Что выбрать – красивые ножки иль ум! В постели важнее не ум, а фигура. Кто умную корчит, та истинно дура! А те, кому в жизни достался умишко, Всегда из себя разыграют глупышку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Брешишь сцуко, ох и брешишь, и не стыдно, а этакой овечкой прикидывался. На стохренело на Цензоре, 8 лет одно и тоже, а здесь дерьма фашисткого море, погонять надо. Жаль у тебя Родины нет, кляти маскали дали хоть на закате жизни, а чего это я втик, можешь обосновать или так лишь бы хрюкнуть.Все. На сьогодні досить бо тебе сьогодні понесло більше ніх Остапа. А ще дурню кажеш що не читаеш нашою мовою. Злидень ти брехливий от і дах зносить. Скажи відверто, тебе негр хазяїн твій чимось обрпзив що ти такий навіжений сьогодні? Либонь ноги йому не помив? Що в Англії такі як ти можуть робити окрім миття ніг господарям? Можеш не відповідати. Божеволюючих персон не читаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Все. На сьогодні досить бо тебе сьогодні понесло більше ніх Остапа. А ще дурню кажеш що не читаеш нашою мовою. Злидень ти брехливий от і дах зносить. Скажи відверто, тебе негр хазяїн твій чимось обрпзив що ти такий навіжений сьогодні? Либонь ноги йому не помив? Що в Англії такі як ти можуть робити окрім миття ніг господарям? Можеш не відповідати. Божеволюючих персон не читаю.А ты у своих зарабитчан спроси коих по миру более 6 лимонов. или дурачком прикинулся, да ещё и безграмотным. ну да тебе простительно ты же украинец. опять не можешь ответить, опять сливаешься, вот и вся ваша сущность, дебилизм и безграмотность. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Брешишь сцуко, ох и брешишь, и не стыдно, а этакой овечкой прикидывался. На стохренело на Цензоре, 8 лет одно и тоже, а здесь дерьма фашисткого море, погонять надо. Жаль у тебя Родины нет, кляти маскали дали хоть на закате жизни, а чего это я втик, можешь обосновать или так лишь бы хрюкнуть. Чого ти втік з Батьківщини у гнилу Європу - тобі лише відомо А ось чого ти з Цензора втікаєш - я знаю. Вас там червоними прапорцями, як скажених вовків, пообкладали. Сидите на одній темі і навіть на ній ведете себе чемно, бо лише за один такий пост, яких ти тут наклацав сьогодні вже десяток - забанили б навічно. Ти гарна реклама для брудного невихованого кацапського хама - достойного брата наших українофобів. Продовжуй далі в тому ж дусі - і не одного українця відвернеш від раші. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 А ты у своих зарабитчан спроси, коих по миру более 6 лимонов. или дурачком прикинулся, да ещё и безграмотным. ну да, тебе простительно, ты же украинец. опять не можешь ответить, опять сливаешься, вот и вся ваша сущность, дебилизм и безграмотность. Грамотій :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Грамотій :lol:я тебе дуре писал сто раз, какие запятые на форуме, тычто ёбнулась Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 я тебе дуре писал сто раз, какие запятые на форуме, тычто ёбнулась Такі вони комунобандити, ні грамотносі, не виховання, ні такту, бандюки одним словом, що від них можна чекати, народ роззувай очі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Вибачення не прийняте та й на тому. Те що написано в лапках я не сприймаю за цитату. Я сприймаю такі цитати У мене інше мисленя вочевидь так? ....хоча завше, саме так віділяють цитований текст. Майже всюди. Цитата віиділена кольором і жирним шрифтом. Все інше сприймається як ваші домисли. Цитуйте будь ласка відокремлюючи цитований текст за допомогою бімбочки Цветным шрифтом выделена не цитата, а слово, поясняющее, что далее идет цитата. После него по правилам русского языка ставится двоеточие и...в кавычках идет сама цитата.Я не знаю, что такое бомбочка, разве что та, что с самолетика бросают.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.