Major Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Повряю для непонятливых... этор у тебя по бАмажкам - украинцы.... А откуда тебе знать, с кем спала тивоя бабушка, пока дедушки дома не было? Бабушка ведь ни в жисть не признается, что с кем-то была.А чего тут признаваться?Приглядитесь - рабинович и Ориана, оба на одно лицо. Факт, а не реклама. Видите, она даже свой аватар спешно притырила..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Повряю для непонятливых... этор у тебя по бАмажкам - украинцы.... А откуда тебе знать, с кем спала тивоя бабушка, пока дедушки дома не было? Бабушка ведь ни в жисть не признается, что с кем-то была. Поэтому евреи и ведут родство по матери. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 А чего тут признаваться? Приглядитесь - рабинович и Ориана, оба на одно лицо. Факт, а не реклама. Видите, она даже свой аватар спешно притырила..... Мне по большому счету все равно, кто и какой национальности. Но не люблю, когда свою чистиопородность выпячивают. Бля... как собак по экстерьеру оценивают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Остин Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Ну то як визначатися з національністю - в кого які думки? Мені просто - у мене всі українці. У моїх дітей від чоловіка вже є певна кількість польської крові, тобто предки поляки за національністю, але українська переважає - тому вони також українці. Шо? На Галичине? Ты нас всех дурить вздумала? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Мне по большому счету все равно, кто и какой национальности. Но не люблю, когда свою чистиопородность выпячивают. Бля... как собак по экстерьеру оценивают. Верно. Вот масса знакомых евреев у меня. Я с ними учился, в одном дворе жил. То-же и с галичанами. А поди-ж ты, такое дерьмо как рабинович или Ориана, так в жизни и найти трудновато, в реале. А виртуальные возможности, повидимому, сподвигают на падлюшество. Эка вон их корёжит.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Верно. Вот масса знакомых евреев у меня. Я с ними учился, в одном дворе жил. То-же и с галичанами. А поди-ж ты, такое дерьмо как рабинович или Ориана, так в жизни и найти трудновато, в реале. А виртуальные возможности, повидимому, сподвигают на падлюшество. Эка вон их корёжит.... Я жила на Евбазе. Вам не надо рассказывать, что это. Там в каждом дворе чуть не половина жильцов евреи были. Сейчас много знакомых евреев. И в реале. И в вирте. Но не встречала среди таких вонючек.... Наверное Вы таки правы... инет порождает безнаказанность. Пиши, что хочешь. Но забывают об одном - Нам не дано предугадать, как слово наше отзовется.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Мне по большому счету все равно, кто и какой национальности. Но не люблю, когда свою чистиопородность выпячивают. Бля... как собак по экстерьеру оценивают. так, секундочку!!! Кто выставляет? Ориано? Я вообще, по правде дела, ни разу не видела, чтоб она чистопородностью хвалилась. На это у не(ё(го) остатков вещ-ва еще немного нашкрести можно.А потому, что оно понимает, что не чистопородно. А уж если поляки примешаны - то капец. Я говорила, там смахивает на примесь румын скорее или ромалов, только никак не украинцев. Я сама была в печали, как-то мой друг перед которым я выкаблучивалась, что чистокровная украинка и даже повытаскивала старые бумажки с архивным древом и фотки прапрадедов и прапрабабок - (а ему политика и генеалогия в ее связке - абстрактное и цирковое понятия) так засмеялся и говорит: ну посмотри на себя! Нос картошкой, глаза зеленые, волосы светлые, какая ты чистокровная? И сказал как убил: украинки чернобровые, черноглазые, черноволосые! Всё! Дасвиданья. Так огорчилась, до сих пор помню и страдаю, что такая непородистая . А поляки? Все ведь рыженькие, русенькие, лупастые и светлоглазые. Вот натуральная украинка -http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/2/71/822/71822795_1299706724_taras_shevchenko_35_catherine.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 так, секундочку!!! Кто выставляет? Ориано? Я вообще, по правде дела, ни разу не видела, чтоб она чистопородностью хвалилась. На это у не(ё(го) остатков вещ-ва еще немного нашкрести можно. А потому, что оно понимает, что не чистопородно. А уж если поляки примешаны - то капец. Я говорила, там смахивает на примесь румын скорее или ромалов, только никак не украинцев. Я сама была в печали, как-то мой друг перед которым я выкаблучивалась, что чистокровная украинка и даже повытаскивала старые бумажки с архивным древом и фотки прапрадедов и прапрабабок - (а ему политика и генеалогия в ее связке - абстрактное и цирковое понятия) так засмеялся и говорит: ну посмотри на себя! Нос картошкой, глаза зеленые, волосы светлые, какая ты чистокровная? И сказал как убил: украинки чернобровые, черноглазые, черноволосые! Всё! Дасвиданья. Так огорчилась, до сих пор помню и страдаю, что такая непородистая . А поляки? Все ведь рыженькие, русенькие, лупастые и светлоглазые. Вот натуральная украинка -http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/2/71/822/71822795_1299706724_taras_shevchenko_35_catherine.jpg А я типичная ирландка - рыжая и зеленоглазая. :lol: Юль, дело не в том, что у тебя в паспорте или метрике прописано. А в том, КЕМ ты себя ощущаешь. Вот ты Иру знаешь. Она русская. Родословная - маманегорюй... Но она УКРАИНКА по духу... Это важнее. Да и нельзя так безапеляционно заявлять, что украинки чернеькие. Просто стереотип такой сложился. Больше из песен. Вон дочь Ярослава Анна была рыжая. Так и в историю Франции вошла, как Анна Руфа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 А я типичная ирландка - рыжая и зеленоглазая. :lol: Юль, дело не в том, что у тебя в паспорте или метрике прописано. А в том, КЕМ ты себя ощущаешь. Вот ты Иру знаешь. Она русская. Родословная - маманегорюй... Но она УКРАИНКА по духу... Это важнее. Да и нельзя так безапеляционно заявлять, что украинки чернеькие. Просто стереотип такой сложился. Больше из песен. Вон дочь Ярослава Анна была рыжая. Так и в историю Франции вошла, как Анна Руфа. да вот.. знаешь, что с ходу вспомнилось? Её пальцы. Мне не нужна родословная, чтоб понять по гармоничности лица и аристократической руке, что в роду у нее высший свет. Да, она не русская.. Я б даже не зная про нее- быстро сказала - скандинавка, латышка.. Не знаю, не знаю, каким боком она к Украине. Наша Евка и то больше на хохлушку сдаёт. Ева! пришли мне в личку фото своих глаз. Если разрез правильный, кошачий и не близко к переносице - значит оно самое - наша порода. Почапала шавика смотреть.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Шо? На Галичине? А то... І між іншим - єдина з присутніх на форумі розмовляю українською в побуті. А ви всі, майже, ні в зуб ногою - і туди ж...Галичині... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 да вот.. знаешь, что с ходу вспомнилось? Её пальцы. Мне не нужна родословная, чтоб понять по гармоничности лица и аристократической руке, что в роду у нее высший свет. Да, она не русская.. Я б даже не зная про нее- быстро сказала - скандинавка, латышка.. Не знаю, не знаю, каким боком она к Украине. Наша Евка и то больше на хохлушку сдаёт. Ева! пришли мне в личку фото своих глаз. Если разрез правильный, кошачий и не близко к переносице - значит оно самое - наша порода. Почапала шавика смотреть.. Она живет в УКраине с 14-ти лет. Родилась в Харбине, куда семья удрала от репрессий. Очень древний княжеский род. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Остин Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 А то... І між іншим - єдина з присутніх на форумі розмовляю українською в побуті. А ви всі, майже, ні в зуб ногою - і туди ж...Галичині... Галичина Украиной стала благодаря Советам. До этого это была территория. Поэтому про этногенез ее населения говорить не приходится. Я знаю точно, что Львов это польский город, где до 41 жило очень много евреев... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 А то... І між іншим - єдина з присутніх на форумі розмовляю українською в побуті. А ви всі, майже, ні в зуб ногою - і туди ж...Галичині... Почему - единственная? Я тоже, когда со мной говорят на украинском. В семье - только украинский. Но не с мужем. Он его практически не знает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Галичина Украиной стала благодаря Советам. До этого это была территория. Поэтому про этногенез ее населения говорить не приходится. Я знаю точно, что Львов это польский город, где до 41 жило очень много евреев... Читати Вікі і жити в Галичині - різні речі. У нас в селах ВСІ ХРАМИ православні - це вам про щось говорить? Щодо Львова - польська і єврейська кров присутні, але я говорю про національність, а не чистопородність - останнє для Катерини, бо вона цим питанням дуже переймається, комплексує чи що? :P З.І. Там де я писала про православні Храми - хочу виправитися, в деяких, прикордонних - ще й Костели є. Правда, зараз не діючі, принаймні там, де я їх бачила. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Почему - единственная? Я тоже, когда со мной говорят на украинском. В семье - только украинский. Но не с мужем. Он его практически не знает. Катя, в побуті розмовляють РІДНОЮ мовою. Я хоч і знаю російську добре, але писати деякі речі російською не можу - не від серця ця мова, тому получається не переконливо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Остин Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Читати Вікі і жити в Галичині - різні речі. У нас в селах ВСІ ХРАМИ православні - це вам щось говорить? Щодо Львова - польська і єврейська кров присутні, але я говорю про національність, а не чистопородність - останнє для Катерини, бо вона цим питанням дуже переймається, комплексує чи що? :P Де это у Вас все храмы православные? Мине че повылазило? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Читати Вікі і жити в Галичині - різні речі. У нас в селах ВСІ ХРАМИ православні - це вам щось говорить? Щодо Львова - польська і єврейська кров присутні, але я говорю про національність, а не чистопородність - останнє для Катерини, бо вона цим питанням дуже переймається, комплексує чи що? :P А что мне комплексовать? Мои предки с 1775 года живут на Черкащине. А это, как ни верти, Украина. И вопрос о нации и национальности ты поднимаешь, а не я. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Катя, в побуті розмовляють РІДНОЮ мовою. Я хоч і знаю російську добре, але писати деякі речі російською не можу - не від серця ця мова, тому получається не переконливо. Та ти й українською з помилками пишеш. І дуже багато галіцизмів. Тому тебе й не розуміють часто-густо. А для мене - все одно. Що російська, що українська. Це про мене - білінгва. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Та ти й українською з помилками пишеш. І дуже багато галіцизмів. Тому тебе й не розуміють часто-густо. А для мене - все одно. Що російська, що українська. Це про мене - білінгва. Я пишу розмовною мовою, так як вважаю, що літературна на форумі, як і в розмові звучить смішно. Галицизми? Які? Наприклад? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Я пишу розмовною мовою, так як вважаю, що літературна на форумі, як і в розмові звучить смішно. Галицизми? Які? Наприклад?МЕШТИ)))))Це ти Коріну писала. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 А что мне комплексовать? Мои предки с 1775 года живут на Черкащине. А это, как ни верти, Украина. И вопрос о нации и национальности ты поднимаешь, а не я. Я ПІДНІМАЛА? Коли? Коли в коменті згадала про етнічних українців, а ти мене запитався що це таке? :o Ото ж бо..."как ни верти, Украина" - довертілися, рідну мову забули. Але комусь на таку ж залежність, тільки від іншої держави - втикати вмієте гарно. !!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 МЕШТИ))))) Це ти Коріну писала. :lol: Та то я по приколу. Я цих слів в житті не використовую. Ще знаю обцаси, пательня, брайтура, коцик, філіжанка, баняк, гальба, вар"ят Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Читати Вікі і жити в Галичині - різні речі. У нас в селах ВСІ ХРАМИ православні - це вам про щось говорить? Щодо Львова - польська і єврейська кров присутні, але я говорю про національність, а не чистопородність - останнє для Катерини, бо вона цим питанням дуже переймається, комплексує чи що? :P З.І. Там де я писала про православні Храми - хочу виправитися, в деяких, прикордонних - ще й Костели є. Правда, зараз не діючі, принаймні там, де я їх бачила. Цікаво... а от у нашому православному місті, костел діючий. І служби проходять. По будням - російською. А у неділю - польською й українською.І чудовий орган. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Цікаво... а от у нашому православному місті, костел діючий. І служби проходять. По будням - російською. А у неділю - польською й українською. І чудовий орган. У Львові також є два діючих Костели. Ну а в селах - адже поляків всіх висиляли після війни з прикордонних районів - забула? Операція Вісла. Мій чоловік також з родини переселенців з Польщі, в нього бабуся - полячка, а дід українець - національність визначали по чоловікові, тому його родину відправили в Україну. Свекор був народжений в Польщі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Остин Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 У Львові також є два діючих Костели. Ну а в селах - адже поляків всіх висиляли після війни з прикордонних районів - забула? Операція Вісла. Мій чоловік також з родини переселенців з Польщі, в нього бабуся - полячка, а дід українець - національність визначали по чоловікові, тому його родину відправили в Україну. Свекор був народжений в Польщі. Ты точно во Львове живешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Та то я по приколу. Я цих слів в житті не використовую. Ще знаю обцаси, пательня, брайтура, коцик, філіжанка, баняк, гальба, вар"ят Пательня - сковорода Баняк - скорее всего глечик или может казанок Вар"ят - бандит, вор. ф1л1жанка - чашка Гальба - очень знакомо , но не помню. Это я без словаря. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Ты точно во Львове живешь?Один точно находится на ул. Заньковецкой. ))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Один точно находится на ул. Заньковецкой. ))))) Ті, що я знаю,один, головний, знаходиться на Катедральній площі. *http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/46541486.jpg Інший, на вул Личаківській *http://videomistaleva.com.ua/images/C28.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Гальба - очень знакомо , но не помню. Это я без словаря. Гальба пива - бокал пива, такий з ручкою Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Ты точно во Львове живешь? Ти якщо хочеш щось сказати - то кажи, не треба ставити дурні запитання. Я не з претензією, що все знаю, навіть у Львові. А ти, схоже, все знаєш, так? Особливо про Львів, Галичину, Бандеру і УПА? Ну супер, повчиш мене, неука з історії :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.