Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Тольчику, ти мені пробач, але з тобой насправді нудно. Краще з Дэном смикайся. Я - пас. Ми в жодному разі не дійдемо спільної думки. Навіщо й повітря по кімнаті роздмухувати, при зачинених вікнах.. Вибач. :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Все велике починається з маленького. Гітлер теж спершу ефрейтором був. А Джугашвілі семінарістом. А що з них повиростало? Ты прав - и никого не слушай. я тоже за то, чтобы расстрелять всех ефрейторов и семинаристов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Ха-ха!!! Всі? Це хто - ти і черч? Двоє стояли горою за те, що старий збоченець майор мав право зробити мені таку пропозицію. Ви такі самі моральні потвори як і він. Отже заодно і вам не потрібен розголос.ога. только мы. но если ты откроешь. свои зеньки то увидишь. что и не только мы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Ха-ха!!! Всі? Це хто - ти і черч? Двоє стояли горою за те, що старий збоченець майор мав право зробити мені таку пропозицію. Ви такі самі моральні потвори як і він. Отже заодно і вам не потрібен розголос.Не делай вид, что ты и посты остальных не читала. Позор львовской потворе)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Не делай вид, что ты и посты остальных не читала. Позор львовской потворе)).ну она типо не заметила. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Лиля и сейчас на том форуме пользуется большим авторитетом, а тебя крутит, что ей песни посвящают. И она стоит того: молодая, умная)). Тиверець же уже понял, что ты ему с Лилей лажу на уши навешала. Продолжаешь свое дело рогулячье? ну да, ну да - таким самим як і ти авторитетом - в постановці авок :lol: Що зрозумів Тиверець він і сам сказав - ти там працюєш під 4 і більше ніками - ліля, ладена, фокстрот і парень. Тепер там тебе мало, бо ти повністю перейшла наш форум - там флуд заборонений, а твоя залежність потребує постійно щось писати. Так довго про політику говорити не будеш. А на інших темах - молоді люди, на яких ти просто анахронізм, тому ти туди не сунешся. Ось така історія старого форумного транссексуала. тьху, знудило від вас Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 ну да, ну да - таким самим як і ти авторитетом - в постановці авок :lol: Що зрозумів Тиверець він і сам сказав - ти там працюєш під 4 і більше ніками - ліля, ладена, фокстрот і парень. Тепер там тебе мало, бо ти повністю перейшла наш форум - там флуд заборонений, а твоя залежність потребує постійно щось писати. Так довго про політику говорити не будеш. А на інших темах - молоді люди, на яких ти просто анахронізм, тому ти туди не сунешся. Ось така історія старого форумного транссексуала. тьху, знудило від вас Нуууу...Я раздулась от гордости. Четыре учетных записи на МОДЕРИРУЕМОМ форуме - две из них суперактивные. Еще этот и 2 игровых форума. Ну, обалдеть не встать. И везде по 200 постов: 48 часов в сутки. Ты мне льстишь))). B) B) B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 ну да, ну да - таким самим як і ти авторитетом - в постановці авок :lol: Що зрозумів Тиверець він і сам сказав - ти там працюєш під 4 і більше ніками - ліля, ладена, фокстрот і парень. Тепер там тебе мало, бо ти повністю перейшла наш форум - там флуд заборонений, а твоя залежність потребує постійно щось писати. Так довго про політику говорити не будеш. А на інших темах - молоді люди, на яких ти просто анахронізм, тому ти туди не сунешся. Ось така історія старого форумного транссексуала. тьху, знудило від вас что тебя и там обосрали. ну ты у нас знаменитость. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 ога. только мы. но если ты откроешь. свои зеньки то увидишь. что и не только мы. А якщо я зараз знайду три чоловіка, які скажуть, щоб ви обоє закрилися - ви закриєте свої брудні писки? Ото ж... вмийся і не командуй, що мені робити, рогуль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 А якщо я зараз знайду три чоловіка, які скажуть, щоб ви обоє закрилися - ви закриєте свої брудні писки? Ото ж... вмийся і не командуй, що мені робити, рогуль. Найди сначала три таких человека, а не свидомых рогуля. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 А якщо я зараз знайду три чоловіка, які скажуть, щоб ви обоє закрилися - ви закриєте свої брудні писки? Ото ж... вмийся і не командуй, що мені робити, рогуль. Так тут и искать не надо тебе уже 6 сказало, так что, закрой свой поганый пысок. пока боняком, по кумполу не получила и подтяни рейстопы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 что тебя и там обосрали. ну ты у нас знаменитость. Обісрав ти в першу чергу, бо вже не зможеш втикати Рабі про дітей - ти такий самий як і він. А мені ти дорікнути не маєш чим - тому будеш продовжувати ходити навколо мене кругами і тявкати - на більше ти не здатний. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Обісрав ти в першу чергу, бо вже не зможеш втикати Рабі про дітей - ти такий самий як і він. А мені ти дорікнути не маєш чим - тому будеш продовжувати ходити навколо мене кругами і тявкати - на більше ти не здатний. кругами ты вылазишь. а не я. я детей не впоминал ни разу. ты то хуй с пальцем не сравнивай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Обісрав ти в першу чергу, бо вже не зможеш втикати Рабі про дітей - ти такий самий як і він. А мені ти дорікнути не маєш чим - тому будеш продовжувати ходити навколо мене кругами і тявкати - на більше ти не здатний. Я же говорила, что Раби - импотент. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Обісрав ти в першу чергу, бо вже не зможеш втикати Рабі про дітей - ти такий самий як і він. А мені ти дорікнути не маєш чим - тому будеш продовжувати ходити навколо мене кругами і тявкати - на більше ти не здатний. Если роби такой как он,почему его высказывания оставляешь без комментария? Кстати роби позволяет себе высказывания которые за гранью человеческой морали тебя,как верующию, это не возмущает. Или униаты руководствуется иными нравственными канонами?Так много о лицемерии и двуличие не ты ли писала? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Если роби такой как он,почему его высказывания оставляешь без комментария? Кстати роби позволяет себе высказывания которые за гранью человеческой морали тебя,как верующию, это не возмущает. Или униаты руководствуется иными нравственными канонами?Так много о лицемерии и двуличие не ты ли писала?вот не надо так, для неё это так сложно. что она теперь 3 дня в ступоре будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Если роби такой как он,почему его высказывания оставляешь без комментария? Кстати роби позволяет себе высказывания которые за гранью человеческой морали тебя,как верующию, это не возмущает. Или униаты руководствуется иными нравственными канонами?Так много о лицемерии и двуличие не ты ли писала?Да у них о духовности и морали нет ни малейшего представления с детства. От этого они в свою свидомую стаю и сбились. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 вот не надо так, для неё это так сложно. что она теперь 3 дня в ступоре будет.Действительно,жестоко я ей столько вопросов задал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 tak istorycznie złożyło się że w mnie ćwierć krwi od babci Polki. ;) ....Chociaż po co piszę? Wszystko jedno nie rozumiesz.Нечего их "розуметь". Казаки рубили и рубить будут - и поляков, и их потомков, что на Русь пришли незванными. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Нечего их "розуметь". Казаки рубили и рубить будут - и поляков, и их потомков, что на Русь пришли незванными.вот всё и стало на свои места, а как дышал то Лео, как дышал. А там банально пся крэв Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 вот всё и стало на свои места, а как дышал то Лео, как дышал. А там банально пся крэвКакая-никакая в кровь. ;) А у тебя дерьмо заместь крови. Iw ogóle, ty niczym nie lepszy za faszystę. Taka sama hołota Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Какая-никакая в кровь. ;) А у тебя дерьмо заместь крови. Iw ogóle, ty niczym nie lepszy za faszystę. Taka sama hołota да ты що. а мы то и нэвэм. а он вон как. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 да ты що. а мы то и нэвэм. а он вон как. ucz język polski sprzedawczyk ojczyzny ... почав втомлювати форум. Є тут цікаві опоненти я якими цікаво спілкуватися попри протлежність поглядів але і лайна льють стільки що.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 ucz język polski sprzedawczyk ojczyznyтебе язык всё мешает. давай отрежу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Какая-никакая в кровь. ;) А у тебя дерьмо заместь крови. Iw ogóle, ty niczym nie lepszy za faszystę. Taka sama hołota Лео явно преувеличивает. С фашистами надо бороться, чтобы потом не напороться... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Лео явно преувеличивает. С фашистами надо бороться, чтобы потом не напороться...видишь. а я не лучший за фашиста. вот . что я ему могу сказать. я даже не знаю. у него кошкодав герой. шлюхевич герой. СС Галычина герои. а я фашист. вот . что с людьми мова делаеть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 ucz język polski sprzedawczyk ojczyzny ... почав втомлювати форум. Є тут цікаві опоненти я якими цікаво спілкуватися попри протлежність поглядів але і лайна льють стільки що.... Толь, скажи - а кто? Ну тебе, к примеру кто интересен? Может, я ослепла и оглохла? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Так тут и искать не надо тебе уже 6 сказало, так что, закрой свой поганый пысок. пока боняком, по кумполу не получила и подтяни рейстопы.Ты лучше закрой вход в свою задницу, а то все эти 6 человек туда заедут.... Педрило форумное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Толь, скажи - а кто? Ну тебе, к примеру кто интересен? Может, я ослепла и оглохла?Ты много лет назад ослепла и оглохла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Ты много лет назад ослепла и оглохла.не аргумент Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.