Churchill Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 ЦИТАТА:"Это как сейчас нацисты начали фашистами антифашистов называть, очень действенная штука, если её многократно повторять. Но по логике вещей, есть такой неубиваемый типус, еврейского происхождения, но всё же русскоязычный украинец. Вассерман его кличут. Цитата: Политический консультант Анатолий Вассерман в эфире телеканала Russia.ru привел свои аргументы того, что украинский язык не является самостоятельным, и рассказал, зачем лингвисты в Украине многие годы пытаются доказать обратное. Эксперт, заявивший ранее, что вхождение Украины в состав России является неизбежным, признал наличие большого количества противников этого процесса. Причем, по его словам, эти силы финансируются напрямую Вашингтоном. "Во-первых, поскольку ЕС- основной конкурент США, то в порядке конкурентной борьбы американцы пытаются дестабилизировать экономику ЕС в целом, и энергоснабжении в частности, и именно этим вызваны газовые войны с Россией". "Во-вторых,в Украине идет массированная пропаганда одноязычия, мотивированная тем, что при реальной конкуренции с русским языком украинский язык рано или поздно исчезнет. Я считаю этот тезис в какой-то мере обоснованным". По его мнению, любой диалект имеет значительно более ограниченную область применения, чем соответствующий ему нормативный литературный язык просто потому, что диалект ограничен и по региону, и по тематике. Тогда как литературный язык естественно охватывает больше регионов и все сферы деятельности. С другой стороны, отметил Васерман, это же дает основание полагать, что украинский диалект не вымрет, "как не вымирает, скажем, диалект архангелогородский или уральский в России, кокни или лоулендерский в Великобритании". "То, что несмотря на полуторовековые усилия лингвистов, украинский язык- не самостоятельный язык, а диалект, доказать довольно легко, - продолжает политконсультант. - Лексику постарались изменить достаточно радикально, благо, это не сложно сделать. Просто взяли все бытовавшие на юге Руси диалекты и находили в них слова, отличающиеся от литературной нормы. Если находили хотя бы одно слово, отличающееся по смыслу от русского, объявляли его исконным украинским". .http://newzz.in.ua/main/1148828640-a...jazyka-ne.html Однако Вассерман считает, что точно также нельзя поступить с синтаксисом, ведь синтаксис в украинском языке- это до сих пор практически не измененный русский. "На практике в украинском не употребляются некоторые нормы синтаксиса русского языка, например, в украинском языке почти нет причастных оборотов, но подобные ограничения как раз бытуют в любом диалекте", - рассказывает Вассерман, добавляя, что норм украинского языка, которых не было в русском, "под лупой не отыскать". Нет украинского языка, только малоросский диалект". ну за чем ты. это для них очень тяжело. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Нет украинского языка, только малоросский диалект".Ти з такою насолодою це цитуєш. Чи я помиляюсь? ;) Історію української мови починають від праслов’янської (спільнослов'янської) мовної єдності, яка виділилася з індоєвропейської прамови приблизно в ІІІ тис. до н. е. Праслов'янська доба тривала близько 2000 років. За традиційною версією походження східнослов'янських мов, яка ще донедавна була офіційною та обов'язковою, вважалося, що після завершення праслов'янської епохи розпочався спільний східнослов'янський період, який тривав понад 500 років та закінчився лише в XI-XII ст. під час феодальної роздрібненості Київської Русі. У цей час нібито сформувалася й спільна для всіх східних слов'ян так звана давньоруська мова, на основі якої з XIII ст. виникають три східнослов'янські мови — українська, російська та білоруська — як мови відповідних народностей. Такий підхід базувався здебільшого на низці ідеологічних настанов спочатку доби царської Росії, а згодом радянської епохи. Сучасні дослідники, критикуючи теорію єдиної давньоруської (або праруської) мови, вичленовують українську мову безпосередньо з праслов’янської мови без проміжних ланок. Згідно з цим підходом, три східнослов’янські мови, українська, білоруська й російська, зростали незалежно одна від одної, як мови самостійні, і так званої “праруської ” спільної мови не існувало. Безперервність історичного розвитку етносу на українських землях від середини І тис. н. е. до нашого часу може свідчити про те, що після розпаду праслов'янської мовної спільності в цьому ареалі почав формуватися український етнос і відповідно — українська мова. Вона перейняла від праслов'янської значний специфічний лексичний фонд і чимало фонетичних та граматичних (насамперед, морфологічних) рис, які в інших слов'янських мовах замінилися новими, а в українській мові вони склали найдавнішу групу мовних особливостей. Разом з християнством до Київської Русі прийшла старослов'янська (або церковнослов’янська) мова, створена на базі давньоболгарських діалектів Кирилом і Мефодієм (одних з перших слов’янських культурних діячів). Нею писалися релігійні та офіційні тексти. Старослов’янська мова довгий час виконувала функції писемної мови. З XIV по XVIII ст. на теренах України побутувала староукраїнська мова, яка активно використовувалася, як писемна. Поява новоукраїнської мови, яка згодом стала сучасною, датується ХІХ ст. Її зачинателем вважається письменник І.Котляревський. В основі сучасної мови лежить система полтавсько-наддніпрянських говірок. Основний словниковий фонд української мови містить чотири пласти слов’янських слів: спільноіндоєвропейська лексика ; праслов’янські слова ; власно українські слова, наявні тільки в українській мові ; запозичення з інших слов’янських мов. Решту лексики складають більш пізні запозичення, серед яких найбільше з мертвих класичних мов – давньогрецької, латини і старослов’янської. За радянських часів до лексичного складу ввійшло багато русизмів, які часто вводилися без адаптування до вимог граматичної системи. Останнім часом лексичний склад активно поповнюється запозиченнями з англійської мови. Але загальний розвиток мови відбувається за рахунок внутрішньомовних ресурсів: нові слова творяться на базі вже існуючих, творчість, якого ознаменувала собою початок нової ери української літератури. Джерело: *http://www.svitanok.te.ua Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Джерело, может написать, что хочешь, только этот бред не пришьёшь, не к чему. Язык был, а носители его и государство, появились через тысячелетия. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Ти з такою насолодою це цитуєш. Чи я помиляюсь? ;) Не люблю лжи. Свидомиты с историей мовы изолгались. А мне , например, все равно, сколько лет русскому языку, хоть 5. Главное, что он мой родной. А почему националисты так зад за мову рвут? Не просто ли интерес к политтехнологиям? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 А почему националисты так зад за мову рвут? Не просто ли интерес к политтехнологиям?Для тебе той, хто за свою рідну мову (не язык а именно мову) як ти пишеш зади рвуть то одразу націоналісти? :blink: Дуже щиро сказано. Я би сказав вельми шовіністично. Можеш сміливо мене у націоналісти записувати у прийнятних для тебе розуміння про них. ...от тільки питання, ну ті, хто за мову проти языка то є націоналісти. А хто ті, хто за язык але проти мови? Моєї зауваж рідної мови. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Для тебе той, хто за свою рідну мову (не язык а именно мову) як ти пишеш зади рвуть то одразу націоналісти? :blink: Дуже щиро сказано. Я би сказав вельми шовіністично. Можеш сміливо мене у націоналісти записувати у прийнятних для тебе розуміння про них. ...от тільки питання, ну ті, хто за мову проти языка то є націоналісти. А хто ті, хто за язык але проти мови? Моєї зауваж рідної мови.Да Льова. тупеешь не по дням, а по часм Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Для тебе той, хто за свою рідну мову (не язык а именно мову) як ти пишеш зади рвуть то одразу націоналісти? :blink: Дуже щиро сказано. Я би сказав вельми шовіністично. Можеш сміливо мене у націоналісти записувати у прийнятних для тебе розуміння про них. ...от тільки питання, ну ті, хто за мову проти языка то є націоналісти. А хто ті, хто за язык але проти мови? Моєї зауваж рідної мови.Не шовинистично, а демократично. У вас мова, как больной чирей: не тронь, а то разноется. Националистов я определяю не по мове: есть и русские националисты, и немецкие националисты. Меньше надо думать о языке, разговаривать себе спокойно на своем родном и других не поучать, на каком им языке разговаривать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Меньше надо думать о языке, разговаривать себе спокойно на своем родном и других не поучать, на каком им языке разговаривать. А Черчиль об этом ноу-хау уже знает? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 А Черчиль об этом ноу-хау уже знает? К Черчиллю это не относится. Его доля - на английской "мове" изъясняться. Вместе с тем он никого не поучает, а лишь высказывает свое отношение к мове. Мне она тоже не нравится, но я же ее терплю)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 и других не поучать, на каком им языке разговаривать.Ти як завжди перекручуєш. Я тебе повчаю на якій мові тобі спілкуватися? :blink: ....ти так довго в цій темі а не зрозуміла, що вимагаючи одне не треба паплюжити інше. Намагаєшся довести що немає такої мови як українська? Навіщо це тобі коли це неправда? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Я с Востока Украины. Мне малороский ближе и родней, чем польско-"украинский". Проверено: болгар - понимаю. Поляков - не понимаю и не переношу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Ти як завжди перекручуєш. Я тебе повчаю на якій мові тобі спілкуватися? :blink: ....ти так довго в цій темі а не зрозуміла, що вимагаючи одне не треба паплюжити інше. Намагаєшся довести що немає такої мови як українська? Навіщо це тобі коли це неправда?А как называются проекты законов Фарион (мы же о нациках говорим, а не только тебе)??? Открыть уголовное дело на русскоязычных, переименовать их и их детей и т.д. Это идиотизм, нацизм или ты вновь будешь утверждать, что я перекручиваю? Я все смягчаю по сравнению с неонацистиками нашими. Да есть твоя мова, общайся, только русскоязычных оставьте в покое и все будет ОК. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Я все смягчаю по сравнению с неонацистиками нашими. Они уже стали вашими? :mellow: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Одно мнение Цитата:"Пролистался по этой теме, но чёткой логике Вассермана противоставится так никто и не сподобился. Ибо двуязычие - штука цивилизованная и на Украине неотвратимая. Первый шаг - русский язык региональным, уже свершился, нацисты бесновались, но процесс пошёл. Мова уходит из радио, рекламы, обихода и быта. Цепляется гутарка только в государственных учреждениях, но уже можно спокойно заполнять анкеты на великом и могучем, а в банках русский язык возвращается однозначно. Поборники говирки на этом форуме не хотят переходить на "солвьиную", потому что их доводы не на русском не читают и на мове не отвечают. Мовняки остаются без ответа, игнорируются и балакают впустую, общаясь сами с собой. Кстати, это и есть основной, пусть парадоксальный, но закономерный вывод. Мова неудобна и нерациональна даже для самих мовнюков, а для подавляющего населения русский язык государственным вызовет вдох облегчения и благодарность тому, кто это сделает. Это один из козырей регионалов, кстати, как и вхождение в ТС, где русский язык - для межгосударственного общения и интернационален сам по себе - осиновый кол в глотку нацистам и русофобам, кто надумал назвать антифашистов фашистами, забывая о том, что именно фашизм одноязычен и не допускает равенства для других наций и языков." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Они уже стали вашими? :mellow:Да, ко всеобщему позору именно Украина заняла 5-е место в мире в рейтинге стран, расплодивших у себя неонацизм. .http://www.stoletie.ru/versia/za_kulisami_ukrainskogo_nacizma_985.htm Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Одно мнение красавчик! Есть ли надежда когда-нибудь дождаться от тебя второго? Всё одно и одно. . Уверяю, твоя однообразность - малопривлекательна.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Я с Востока Украины. Мне малороский ближе и родней, чем польско-"украинский". Проверено: болгар - понимаю. Поляков - не понимаю и не переношу. tak istorycznie złożyło się że w mnie ćwierć krwi od babci Polki. ;) ....Chociaż po co piszę? Wszystko jedno nie rozumiesz. А как называются проекты законов Фарион Фаріон це рудимент. Наприклад як Жирік у Думі. Того росіяни вважають клоуном а ми у Ралі чим гірші? Да есть твоя мова, общайся, только русскоязычных оставьте в покое и все будет ОК. Як на мене, не став ти сюди "думки" різних васерманів та іже з ним то і не було би в темі мови про мову. ;) (в тім контексті в якому йде не то суперечка, не то намагання довести те, чого немає) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Довожу то, что "ЕСТЬ": Одно мнение Цитата:"Да это ясно. Быдлосовки не знают великой украиньской литературы. Даже улицы приходится для таких называть не просто "улица Пэрдыщенко" , а "улица имени Вэликого украиньского писателя Пэрдыщенко" Оне не знают, как много стало украиньских произведений как только не стало русского перевода. Потому что мова -это язык великих всемирноизвестных писателей! А не то что русский, который только для общения на свынарнике и подходит. Бгггг. Кто-нибудь знает в мире хоть одного русского писателя?" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 tak istorycznie złożyło się że w mnie ćwierć krwi od babci Polki. ;) ....Chociaż po co piszę? Wszystko jedno nie rozumiesz. Фаріон це рудимент. Наприклад як Жирік у Думі. Того росіяни вважають клоуном а ми у Ралі чим гірші? та понять то он поймет, да ответить не сможет. Туповатый дяденька и наглый. Ладно, я не о нем.. Это шо там ты гонишь на Фарион? Це ти сам атавізм! Ти ба, Юльця йому не така, Фаріон руда- ще й -мент.. Йди під три біса. :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Довожу то, что "ЕСТЬ": Одно мнение Дєнусик! Золотой, бесценный! Ну харе уже носиться как дурень с торбочкою з тим єдним мнением. Ну поддостал ты, не обижайся! Даешь второе! УРРА! а то ...Донбасс порожняк-то гонит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 та понять то он поймет, да ответить не сможет. Туповатый дяденька и наглый. Ладно, я не о нем.. Это шо там ты гонишь на Фарион? Це ти сам атавізм! Ти ба, Юльця йому не така, Фаріон руда- ще й -мент.. Йди під три біса. :angry: -такая же хорошенькая, как и Жирафа)). - и такая же умненькая)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 и ПС! Вассерман чим не догодив? Ну гаплик: всі криві, один Леопольд - складносурядний! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Еще одно мнение Цитата:"Исторически известно, что русские покорили северные народы, в том числе и финов с уграми, не всех конечно, но граница русского этноса разбавилась теми народами, с которыми граничат. А весь русский народ, живущий от севера до юга, то есть до Малороссии, Новороссии, Слобожанщины и Крыма един и отклонения по крови в размерах статистической погрешности. Ежели ваши предки родом из российских губерний, то вы и есть и русский, как бы это вас не коробило и не сводило вам скулы. Отличие от галичан, размешанных именно уграми, венграми то бишь, румынами, а главное поляками, за века под Речью Посполитой. и ваше непреодолимое желание изобразить украинцев единой нацией просто смешна. Неужели вы считаете, что миллионы русских Юга и Востока одна раса с галичанами и бойка-лемками, живущих ранее обособлено веками? И неужели это мы к вам набиваемся? Навязываем вам русский язык и претенедуем на вашу Галицию? Ваше отделение от Украины скажется благоприятно на развитие Украины, как и отсутствие радикалов тягнибока." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Это шо там ты гонишь на Фарион? Це ти сам атавізм! Ти ба, Юльця йому не така, Фаріон руда- ще й -мент.. Йди під три біса. :angry:Моя думка то моя думка. І я пишу так як вважаю потрібним. Не подобається? Так мені теж неподобається. Ну фаріони наприклад. ;) Чи може брехати та співати дефірамби знаючи що пишеш неправду але лишень для того аби комусь подобалося. І що, моя вина що у нас такі політики як фаріони, тимошенки, януковичі, чєчєтови? .....Юля, ти не скажу що давно мене знаєш але й немало. Чомусь раніше ти сприймала мою критику в адресу влади та опозиції нормально, єдине в чому ми розходилися думками це наші так звані "фемен" Що сталося? :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 -такая же хорошенькая, как и Жирафа)). - и такая же умненькая)). Ну в тебе смак - бути розмальованою повією,..а в когось чемний, невибагливий. Тобі, любчику, цього не зрозуміти. Чоловіки-трансвестити (чи геї) всі як один бажають виділятися, бути яскравими, з великим бюстом, пишною зачіскою. Їм здається, що таким чином вони більш схожі на жинку. Жінку неможливо оцінити повною мірою ні по фото, ні через екран..ні на сцені. Тільки при безпосередньому контакті. Треба чути голос, відчувати запах, бачити жести, рух.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Ну в тебе смак - бути розмальованою повією,..а в когось чемний, невибагливий. Тобі, любчику, цього не зрозуміти. Чоловіки-трансвестити (чи геї) всі як один бажають виділятися, бути яскравими, з великим бюстом, пишною зачіскою. Їм здається, що таким чином вони більш схожі на жинку. Жінку неможливо оцінити повною мірою ні по фото, ні через екран..ні на сцені. Тільки при безпосередньому контакті. Треба чути голос, відчувати запах, бачити жести, рух.. Вот почему ты так сильно пристаешь к мужикам именно в виртуале. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Моя думка то моя думка. І я пишу так як вважаю потрібним. Не подобається? Так мені теж неподобається. Ну фаріони наприклад. ;) Чи може брехати та співати дефірамби знаючи що пишеш неправду але лишень для того аби комусь подобалося. І що, моя вина що у нас такі політики як фаріони, тимошенки, януковичі, чєчєтови? .....Юля, ти не скажу що давно мене знаєш але й немало. Чомусь раніше ти сприймала мою критику в адресу влади та опозиції нормально, єдине в чому ми розходилися думками це наші так звані "фемен" Що сталося? :huh: здра, моя ра! Ми за ЮВТ давно сперечалися, просто я не дошкуляла тобі злими підколками. ..поки ти її прикро не ображав. Чи мо очі закривала. Знаю, що суперечка на тему Юлі як політика між прихильниками та супротивниками немає сенсу. А Фаріон чим тебе не така? Тією подією в садочку? Ти хоч раз прослухав її виступ? Хоч який небудь? Ну що не так вона каже? Що кримінальне? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Вот почему ты так сильно пристаешь к мужикам именно в виртуале. :lol: Увага, на форумі моральні потвори!!! Майор за себе підтверджує, зараз це підтвердить дена Когда поёдешь на село к папе, покопайся у него в ширинке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Увага, на форумі моральні потвори!!! Майор за себе підтверджує, зараз це підтвердить дена Выпила лишнего, рогулечка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Вот почему ты так сильно пристаешь к мужикам именно в виртуале. :lol: Золотой мой! Ревнуешь, что у тебя так приставать не выходит? Раз плюнуть! Хоч, научу? Тебе какие по вкусу? Я так поняла, среднего возраста, сдержанные, типа немножко заумные.. Ты ведь сходу на Пашнина глаз положил? Прости, положила.. Я отметила..Потом поняла, что не клюнет. Так? Теперь кого окучиваешь? Мусик ведь не в твоем вкусе.. Ты любишь тупых и подчиненных. Ты ведь активный, я правильно догадалась, Денис? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.