дохтур Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 На чем (ком) он обломался? Еще ведь не вечер...Один он всех Опиах стоит, что их и бесит.Дэна ,вы по- женски предвзяты к своему полу. Саи Ориану в словесных спорах - не победит. И что проиграл- не поймет. А обломался он ,примерив на себя всякую грязь от Мастера рабиновича. Но уж тут кто САИ поможет ,кроме собственных ,пусть и горьких -ошибок. )Не водись с дворовыми ребятами, а то плохому научат. <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Док , ну не красиво быть таким пещерно не образованным. Ну надо начать сначала с того, и дать точное определение. кто же всё такие украинцы. если галычане украинцы. то тогда все другие естественно нет. Закарпатье- там венгры. Черновцы -там румыны и разговаривают они не на мове , а на румынском. Екатериноград и Елисоветград русские, Донбасс -казаки, Крым-русские, татары. Приазовье греки. Где там ваши украинцы Именно там, где вы их - не увидели. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Это каким образом? И как мы ранее без этого вопроса выживали-то?Как выживали???! Как видите ,чуть- чуть не умерли. И это можно было назвать-ЖИЗНЬЮ :blink:???! ,существованием -разве что. Вы сами себе противоречите. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Именно там, где вы их - не увидели.молодец. ну ведь я не сказал. что их нет. но это не так уж и много. так . жить как думаете. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 молодец. ну ведь я не сказал. что их нет. но это не так уж и много. так . жить как думаете.Не поверите...,точь в точь как и вы -ПО СВОЕМУ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 УВАГА!!! ФАШИЗМ, НАЦИЗМ, ШОВІНІЗМ Стыдно за этих убогих, которые такой язык, как русский, пытаются перевести в разряд своей мовы из трех слов. Будто мы не знаем оба языка и сравнить не можем. Полный идиотизм. Ляпали бы уже где-то в Африке, возможно, обезьяны им бы и поверили. Фашизм - це проповідування переваги однієї нації над іншою В даному випадку - вихваляння своєї мови за рахунок приниження інших мов. Особливо огидно це звучить від людини, яка живе на землі, мову народу якого принижує. Дена - типова фашистка. До речі, це і не дивно, вона проповідує комуняцьку ідеологію леніна-сталіна, яка разом з нацистською - визнана у світі - ЛЮДИНОНЕНАВИСНИЦЬКОЮ. І щоб вже ніхто не сумнівався у фашистські сутності дени, кілька її фраз. А немцы вас отлично и оттрахали, Цитата(Churchill @ 23.6.2013, 0:24) чукча. чукча ждёт рассвета. можешь не дождаться. НКВД не дремлет. Слабо их все-таки нациков оттрахали. Это новое поколение не в курсе видно, кто такие гитлеровцы, им деды лишь про голодомор рассказывали. Вновь перья распустили. Дааа...Видно слабо оттрахали, Михальчишин вон опять перья распустил: нацистов героями посчитал (не только солдат, но и офицеров). Только Гитлера одного обидел)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 1. Да, логика железная, потому что на голые факты опирается.А факти річ уперта. А факти у нас як я бачу різні. Але це може й на краще. Не люблю одноголосного "одобрямсу" 2. Да, неадекватный, раз пытаетесь писать на непривычном я зыке с переводчиком. Зачем?? В мире от этого появится больше украинцев?Он воно що! А я все думаю чому ти про те, що мені важко українською чи навпаки (вибач за можливу неточність)....ти абсолютно неправильно сприйняла мій вислів - автоматично перекладаю. Я не користуюся онлайновим перекладачем. Я мав на увазі автоматичний переклад в своїй голові. Свої думки викладав російською думаючи українською. Ну як наприклад нерідною англійською мовою требв щось сказати або відповісти і спочатку швидко в умі складаєш фразу на рідній мові а потім уже автоматом у міру знань чужої мови відповідаєш. 3. Нет, меня зовут не Юля, именно поэтому я не буду вас "окручивать". Знову не туди. Я про Хому а ви про Ярему. Уважніше прочитайте про юлу. За этим - к свидомым кобылкам. Они для этого и на форуме находятся.Вважаю що то їхня справа чим займатися але чесно кажучи не помітив і натяків на їхне бажання флірту будь з ким. Так що і тут мимо. 4. Да, галичинский язык - суржик, разбавленный польскими , венгерскими словами. Ученые говорят, к ним и цепляйтесь. Галичане же - главные радетели за "чистоту" их мовы. Ну чому лише галичанський? Я на закарпатті був а то якщо я не помиляюсь не галичанські землі але мова там, особливо біля кордонів дуже змішана. Причому по обидва боки кордону. Родичі дружини живуть на ростовщині що біля Дону. Там спокійно і без затятих суперечок вживають теж суржик - російські та українські слова. І живуть люди, не чубляться. 5. Опиаха - это Ориана, Натуся, Ладона и куча иных собак. В недавнем прошлом Ваша близкая подруга по форуму. Факти прошу. Не лишень про мою близьку подругу а ви там ще про сестру натякали. Не люблю пустих балачок і беспредметних закидів. Тож прошу факти з моїми цитатами про близьку подругу. (розсміяли ії богу....) ПС уважно читайте кому я писав про названу вами пані як про сестру. І хоч ви не Юля но ви дуже гарно (рос.) юлите. Я не став прешого разу вживати це російске слово але ви ж погано знаєте українську тож і виникла у вас підозра про "окручивать" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Родичі дружини живуть на ростовщині що біля Дону. Там спокійно і без затятих суперечок вживають теж суржик - російські та українські слова. І живуть люди, не чубляться. не ври. на Дону свой говор, но не лепи сюда мову, мова есть русские и польские слова, а ты что написал. вот брехло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Агния Львовна Барто Уронили мишку на пол, Оторвали мишке лапу. Всё равно его не брошу. Потому, что он хороший. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Агния Львовна Барто Уронили мишку на пол, Оторвали мишке лапу. Всё равно его не брошу. Потому, что он хороший. а мишка это кто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Дэна ,вы по- женски предвзяты к своему полу. Саи Ориану в словесных спорах - не победит. И что проиграл- не поймет. А обломался он ,примерив на себя всякую грязь от Мастера рабиновича. Но уж тут кто САИ поможет ,кроме собственных ,пусть и горьких -ошибок. )Не водись с дворовыми ребятами, а то плохому научат. <_<Насчет пола - полная чушь ибо в той же степени Вас можно обвинить в предвзятости к своему полу. Ориану вообще нельзя победить или не победить в споре. Она не спорит, она несет зомбированную чушь с постоянными подвыванием на тему команадирских замашек, глупых и неуместных. А САИ остроумен и говорит редко, но "по делу". Истеричную, обидчивую, глупую Ори с ним даже сравнить нельзя. Прочитайте многие посты и увидите, что со мною согласны все, кроме самих свидомых. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 УВАГА!!! ФАШИЗМ, НАЦИЗМ, ШОВІНІЗМ Фашизм - це проповідування переваги однієї нації над іншою В даному випадку - вихваляння своєї мови за рахунок приниження інших мов. Особливо огидно це звучить від людини, яка живе на землі, мову народу якого принижує. Дена - типова фашистка. До речі, це і не дивно, вона проповідує комуняцьку ідеологію леніна-сталіна, яка разом з нацистською - визнана у світі - ЛЮДИНОНЕНАВИСНИЦЬКОЮ. І щоб вже ніхто не сумнівався у фашистські сутності дени, кілька її фраз. Слабо их все-таки нациков оттрахали. Это новое поколение не в курсе видно, кто такие гитлеровцы, им деды лишь про голодомор рассказывали. Вновь перья распустили. Ну вот опять: не спор, а набор лживых идиотических фраз. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Ну вот опять: не спор, а набор лживых идиотических фраз. Все, нацик, ти під ковпаком СБУ - суши сухарі і ший онучі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Родичі дружини живуть на ростовщині що біля Дону. Там спокійно і без затятих суперечок вживають теж суржик - російські та українські слова. І живуть люди, не чубляться. не ври. на Дону свой говор, но не лепи сюда мову, мова есть русские и польские слова, а ты что написал. вот брехло. Однозначно, я 10 лет там сама прожила и никогда не слышала никакого суржика или напоминания о мове. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Все, нацик, ти під ковпаком СБУ - суши сухарі і ший онучі.И вновь высказывается, как подросток: ну дура -дурой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 А факти річ уперта. А факти у нас як я бачу різні. Але це може й на краще. Не люблю одноголосного "одобрямсу" Он воно що! А я все думаю чому ти про те, що мені важко українською чи навпаки (вибач за можливу неточність)....ти абсолютно неправильно сприйняла мій вислів - автоматично перекладаю. Я не користуюся онлайновим перекладачем. Я мав на увазі автоматичний переклад в своїй голові. Свої думки викладав російською думаючи українською. Ну як наприклад нерідною англійською мовою требв щось сказати або відповісти і спочатку швидко в умі складаєш фразу на рідній мові а потім уже автоматом у міру знань чужої мови відповідаєш. Знову не туди. Я про Хому а ви про Ярему. Уважніше прочитайте про юлу. Вважаю що то їхня справа чим займатися але чесно кажучи не помітив і натяків на їхне бажання флірту будь з ким. Так що і тут мимо. Ну чому лише галичанський? Я на закарпатті був а то якщо я не помиляюсь не галичанські землі але мова там, особливо біля кордонів дуже змішана. Причому по обидва боки кордону. Родичі дружини живуть на ростовщині що біля Дону. Там спокійно і без затятих суперечок вживають теж суржик - російські та українські слова. І живуть люди, не чубляться. Факти прошу. Не лишень про мою близьку подругу а ви там ще про сестру натякали. Не люблю пустих балачок і беспредметних закидів. Тож прошу факти з моїми цитатами про близьку подругу. (розсміяли ії богу....) ПС уважно читайте кому я писав про названу вами пані як про сестру. І хоч ви не Юля но ви дуже гарно (рос.) юлите. Я не став прешого разу вживати це російске слово але ви ж погано знаєте українську тож і виникла у вас підозра про "окручивать" Факты они и есть факты. Других не будет для всех. Юли-Ори: сами разбирайтесь, мне уже надоело это обмусоливать. Ищите свои посты сами)). За каждое свое слово о языке распишусь и подтвержу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 И вновь высказывается, как подросток: ну дура -дурой. Дура та, яка на себе компромат строчить - і це не я, а ти. Так що суши сухарі - добра тобі порада від мене. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Дура та, яка на себе компромат строчить - і це не я, а ти. Так що суши сухарі - добра тобі порада від мене. У тебя в мозгах выверт. Ты уверена, что в той столь уважаемой организации люди не хотят второго государственного языка и не знают истории: что с УПА немцы сделали? Так что, рогуля, готовься туда сама)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 24 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 червня, 2013 правильно дена и ты тоже понимаешь что ты - не человек , ты собачка женского полу самокритично респект не бредь больше про русский, как ты его знаешь, лучше уж вообще тебе его не знать. черч, твой родной язык русский - а ты делаешь больше ошибок чем я кроме того ты вообще ни одного урока не посетил по изучению понимания услышанного или прочитанного , то есть ты невежда в языке, кроме того ты настолько русский - что ни один иностранный язык просто физически не сможешь выучить - они для тебя недостигаемо сложны так что ты не можешь знать язык во первых потому что ты его никогда не учил, во вторых потому что не можешь сравнивать с другими языками давай. давай. воврата к свидомью не будет. и вот тебе пример что это за слово воврата ? в смысле *в ворота *? не ври. на Дону свой говор, но не лепи сюда мову, мова есть русские и польские слова, а ты что написал. вот брехло.мова - это есть настоящий славянский язык в отличии от русского - который просто сборник слов со всех остальных языков какое слово в русском не возьми - оно иностранное даже слово *хуй * - нерусское Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 24 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 червня, 2013 Факты они и есть факты. Других не будет для всех. Юли-Ори: сами разбирайтесь, мне уже надоело это обмусоливать. Ищите свои посты сами)). За каждое свое слово о языке распишусь и подтвержу.Розумію вас. Кидатися словами це одне, а ось коли треба дати змістовну цитовану відповідь то це вже друге. Думайте як ви на цитати відповіжаєте, про суть написаного. У мене ж виходить ловити вас на невідповідностях а вам це не вдається. Бо я відділяю зерна від плевел а ви разом з водою вихлюпуюте і дитину і вважаєте що так треба. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 червня, 2013 правильно дена и ты тоже понимаешь что ты - не человек , ты собачка женского полу самокритично респект черч, твой родной язык русский - а ты делаешь больше ошибок чем я кроме того ты вообще ни одного урока не посетил по изучению понимания услышанного или прочитанного , то есть ты невежда в языке, кроме того ты настолько русский - что ни один иностранный язык просто физически не сможешь выучить - они для тебя недостигаемо сложны так что ты не можешь знать язык во первых потому что ты его никогда не учил, во вторых потому что не можешь сравнивать с другими языками и вот тебе пример что это за слово воврата ? в смысле *в ворота *? мова - это есть настоящий славянский язык в отличии от русского - который просто сборник слов со всех остальных языков какое слово в русском не возьми - оно иностранное даже слово *хуй * - нерусское ну да раби у нас ещё и филолог. почитай . УЧЁНЫЕ. доказали . что мова это польский суржик.язык. ни одного произведения. вы свой когда выучили чукчи. я ошибок не делаю. ты их не одной не нашёл. клоун. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 25 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2013 Розумію вас. Кидатися словами це одне, а ось коли треба дати змістовну цитовану відповідь то це вже друге. Думайте як ви на цитати відповіжаєте, про суть написаного. У мене ж виходить ловити вас на невідповідностях а вам це не вдається. Бо я відділяю зерна від плевел а ви разом з водою вихлюпуюте і дитину і вважаєте що так треба. Дуже гарна, розумна змістовна відповідь. Не надійся почути адекватну відповідь, тому, що у Дени нема ні дущі, ні совісті, за те є гаманець і безлічь різних можливостей уникнути адекватної відповіді, це перевести стрілки, сказати; Марення свідомого, або, думки свідомих заразні. А, ти котик мене дивуєш. Що це вітер тебе навернув на путь істини. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 25 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2013 ну да раби у нас ещё и филолог. почитай . УЧЁНЫЕ. доказали . что мова это польский суржик. язык. ни одного произведения. вы свой когда выучили чукчи. я ошибок не делаю. ты их не одной не нашёл. клоун. ссылку в студию посмотрим что это за учёные у тебя ошибок больше чем у меня - я тебя уже пару раз тыкал - не далее как вчерась у тебя что - склероз как у ивана 1928 года рождения ? ну наверно слабоумие молодеет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2013 Дуже гарна, розумна змістовна відповідь. Не надійся почути адекватну відповідь, тому, що у Дени нема ні дущі, ні совісті, за те є гаманець і безлічь різних можливостей уникнути адекватної відповіді, це перевести стрілки, сказати; Марення свідомого, або, думки свідомих заразні. А, ти котик мене дивуєш. Що це вітер тебе навернув на путь істини. :lol: Просто вам нужно научиться думать и вникать в смысл данного Вам ответа, а не тупо держаться за свою методичку. Большие уже дяди)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2013 Цитата: "Народный депутат от Партии регионов, член комитета ВР по вопросам правосудия, лидер Всеукраинской общественной организации «Русскоязычная Украина», руководитель Международного совета российских соотечественников Вадим Колесниченко в эксклюзивном интервью «2000» о законе «Об основах языковой государственной политики», о национал-фашистской идеологии, о сговоре трех оппозиционных «главарей», парламентском бардаке и курсе на интеграцию.....http://ruskline.ru/monitoring_smi/2013/03/09/vadim_kolesnichenko_nas_uvodyat_ot_glavnogo_potomu_chto_nashi_opponenty_zanyaty_ knopkoj_i_vyshivankami/ " Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 25 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2013 Просто вам нужно научиться думать и вникать в смысл данного Вам ответа, а не тупо держаться за свою методичку. Большие уже дяди)). дена. в твоих постах есть всё кроме одного - смысла . ты просто пишешь слова , которые не имеют никакого смысла читая тебя понимаешь с кого именно написан роман * идиот * если бы тебя через постель не устроили в бухгалтерию ты бы даже экзамен на дворника не смогла бы сдать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2013 Розумію вас. Кидатися словами це одне, а ось коли треба дати змістовну цитовану відповідь то це вже друге. Думайте як ви на цитати відповіжаєте, про суть написаного. У мене ж виходить ловити вас на невідповідностях а вам це не вдається. Бо я відділяю зерна від плевел а ви разом з водою вихлюпуюте і дитину і вважаєте що так треба.Да Вас вообще ловить не надо. Просто включите извилины и ..поймете простые четкие ответы. Особенно умилило Ваше незнание оформления цитат и попытки заставить оппонента повторить одно и тоже много раз да еще ваши цитаты по всем темам поискать. Миленько! А в бой кинулись, как на амбразуру. Вместо того чтобы себя немного потормошить и мыслить заставить. Вы с ЗаУмом должны в этом плане подружиться)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 25 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2013 Да Вас вообще ловить не надо. Просто включите извилины и ..поймете простые четкие ответы. Особенно умилило Ваше незнание оформления цитат и попытки заставить оппонента повторить одно и тоже много раз да еще ваши цитаты по всем темам поискать. Миленько! А в бой кинулись, как на амбразуру. Вместо того чтобы себя немного потормошить и мыслить заставить. Вы с ЗаУмом должны в этом плане подружиться)).гы призывает других мыслить самая тупая и глупая баба форума ты по причине собственного идиотизма неправильно сформулировала свою мысль ты должна была написать вы должны помнить что я - дена дура, и потому так обдумывать и излагать свою мысль что бы я дура- дена , смогла её понять , в противном случае, если вы не в состоянии мне что то объяснить то для меня это значит что дураки именно вы , умный чел мне бы смог объяснить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2013 гы призывает других мыслить самая тупая и глупая баба форума ты по причине собственного идиотизма неправильно сформулировала свою мысль ты должна была написать вы должны помнить что я - дена дура, и потому так обдумывать и излагать свою мысль что бы я дура- дена , смогла её понять , в противном случае, если вы не в состоянии мне что то объяснить то для меня это значит что дураки именно вы , умный чел мне бы смог объяснить Раби, я текст наискосок глянула, поэтому отвечу только по сути вопроса : никогда ВСЯ команда свидомых не будет бегать толпой, отталкивая или сменяя друг друга, с целью забить его посты и отвлечь от него внимание, за самым "глупым" оппонентом, только за одним из самых успешных. Проза жизни, общеизвестный факт. Вы уже столько методов против меня разработали, что я придя на форум, была скромнее. Теперь даже загордилась: 2 моих клона, 5 тем, посвященных мне, работа над моими постами команды свидомых в полном составе, лидерство по посвященным мне постам... Я рада такой вашей поддержке. Надеялась на подобный успех, но уверена не была. Теперь все сомнения в успехе моих взглядов отсутствуют. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.