Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 вас уже опустили по полной чё-я думаю, что ты правильно выделила фразу. такие перлы есть у Дэны, чуча и джинчика - мне лень искать. и так же мне кажется, что ты недооцениваешь их полезность. это те фразы - откровенной брехни - которые кумунистам дали 10%, т.е. подействовали на 10% откровенного калированного и безнадежного быдла. Я бы на твоем месте не языком трепала, а нашла бы хоть одну лживую фразу. В соответствии не с нацистским , а именно с общечеловеческими принципами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Спочатку пару цитат Висоцького. Як завжди мовою оригіналу. Ось це точнісінько прог тебе. читаю тебе і друга цитата.. тепер по суті... От клятий москаль вже й збрехав! Читаєш, не бреши. І твої виверти як карася на гарачій сковороді стосовно мови мені бійдужі. Розумна людина не стане паплюжити мову якою розмовляють дуже багато людей. Розумній людині може не подобатися особа яка розмовляє на цій мові але так ставитися до мови розумна людина не стане. Дурень так, буде тішитися тим, що маючи задоволення від обпльовування іншої мови він думає що цим він когось дістав. Звертати увагу на маніакального дурня який товче воду в ступі проклинаючи все українське? Дякуй богові що немає в моїй рідній мові таких слів які є в великом и могучем русском языке інакше я би просто напросто направив би тебе куди слід. Хоча ти давно уже там бо он як вивертаєшься. І на закінченя теж Висоцький. Взвился бывший алкоголик, Матерщинник и крамольник: (Надо выпить треугольник, На троих его даеш!)- Разошолся, так и сыплет: (Треугольник будет выпит, Будь он параллепипед, Будь он круг едрена вошь!) Общаться стоит на том языке, на котором ты думаешь (при условии, если все оба языка понимают, как на данном форуме), а не демонстрировать приверженность к политтехнологиям. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 бля... - об ошибках?... - так она исправляла свои ошибки?... т.е. написала, отправила, перечитала, нашла ошибку и полезла взад исправлять...... чучик, никому другому б не поверил. Но ты в курсах... на отчет сдаете? неуж самому кабаеву?... и стыдно за безграмотность?... Это о каких-таких ошибках посмел проблеять Корин? :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Коли б таке сказали десь в Росії - москалі полізли б з кулаками вияснювати відносини Культурні і толерантні німці чи англійці - після таких слів ігнорували б хама І тільки українці - облизуються, посміхаються і далі лізуть до нього з розумними розмовами Я не права? Ото ж бо.... Абсолютно не права! Русские в отношении языков более толерантны, чем украинцы. Если не вспоминать об их отбросах: националистах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Ведь знает мужчина, любой тугодум, Что выбрать – красивые ножки иль ум! В постели важнее не ум, а фигура. Кто умную корчит, та истинно дура! А те, кому в жизни достался умишко, Всегда из себя разыграют глупышку. Вот такие мужчины, как автор стихотворения и его Ко, меня всегда и пугали. Хорошо, что для них есть Жирафы. И жалко их ..немного. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Такі вони комунобандити, ні грамотносі, не виховання, ні такту, бандюки одним словом, що від них можна чекати, народ роззувай очі.ЗаУмчик, ты кроме этих выделенных слов что-нибудь можешь нам написать, хотя бы : мама, папа...баба..? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Общаться стоит на том языке, на котором ты думаешь (при условии, если все оба языка понимают, как на данном форуме), а не демонстрировать приверженность к политтехнологиям.Я саме мислю на тій мові яку ти зараз читаеш. Це перше. Неповага до співрозмовника викликає відповідну реакцію. Тобі важко читати не тією мовою якою думаєш? Вчи в такому разі і легше буде спілкуватися а то якийся диктат виходить - при условии, если все оба языка понимают, как на данном форуме Мені може теж не дуже зручно автоматом перекладати думки і писати російською але я не вимагаю аби всі з ким спілкуюся писали на тій мові якою думаю я. А ти вимагаєш. ....до речі політтехнології тут до чого? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Я саме мислю на тій мові яку ти зараз читаеш. Це перше. Неповага до співрозмовника викликає відповідну реакцію. Тобі важко читати не тією мовою якою думаєш? Вчи в такому разі і легше буде спілкуватися а то якийся диктат виходить - Мені може теж не дуже зручно автоматом перекладати думки і писати російською але я не вимагаю аби всі з ким спілкуюся писали на тій мові якою думаю я. А ти вимагаєш. ....до речі політтехнології тут до чого? .http://www.youtube.com/watch?v=18JO-CuZm6g Лео, какие ж все-таки украиньськие тилигенты порядочные... вместо просто нах послать - столько слов... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=18JO-CuZm6g Лео, какие ж все-таки украиньськие тилигенты порядочные... вместо просто нах послать - столько слов... Ога , может ещё тебе язык племени юмба тумба выучить, учат то , что нужно или пригодиться, мова увы не в ту, не в другую категорию не попадает. Для общения со скотом- быдлом фашистским, есть другие методы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Лео, какие ж все-таки украиньськие тилигенты порядочные... вместо просто нах послать - столько слов... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=18JO-CuZm6g Лео, какие ж все-таки украиньськие тилигенты порядочные... вместо просто нах послать - столько слов... Да пока не стоит наверно лео посылать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Да пока не стоит наверно лео посылать?ничего . его попустит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Я саме мислю на тій мові яку ти зараз читаеш. Це перше. Неповага до співрозмовника викликає відповідну реакцію. Тобі важко читати не тією мовою якою думаєш? Вчи в такому разі і легше буде спілкуватися а то якийся диктат виходить - Мені може теж не дуже зручно автоматом перекладати думки і писати російською але я не вимагаю аби всі з ким спілкуюся писали на тій мові якою думаю я. А ти вимагаєш. ....до речі політтехнології тут до чого? А сам признавался, что на мове "проигрываешь")). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Да пока не стоит наверно лео посылать?Лео пока не стоит, а Корин и так давно себя сам туда отправил... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 А сам признавался, что на мове "проигрываешь")).да по письму видно, как у него нескладно предложения ложатся, такое впечатление , что он их выдавливает и словарные слова применяет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 А сам признавался, что на мове "проигрываешь")). :blink: :blink: :blink: Підкресли чи відили моє визнання. Дуже прошу. Якщо ти маєш на увазі автоматичний переклад то я зараз шпарю без перекладу, а коли писав російською то українські думки перекдадав на російську і потім давив на клаву. Ти це мала на увазі? То де ж моє визнання?...і взагалі, ти прекрасно розумієш українську мову (навіть брехливий вигнанець - аглієць і той її знає) тож ти просто зациклилася на мовному питанні. Ти либонь вирішила в політику піти? Так там уже фаріони є, такі собі специ по мовному питанню. Навіщо нам аж дві та ще й кардинальні? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 :blink: :blink: :blink: Підкресли чи відили моє визнання. Дуже прошу. Якщо ти маєш на увазі автоматичний переклад то я зараз шпарю без перекладу, а коли писав російською то українські думки перекдадав на російську і потім давив на клаву. Ти це мала на увазі? То де ж моє визнання?...і взагалі, ти прекрасно розумієш українську мову (навіть брехливий вигнанець - аглієць і той її знає) тож ти просто зациклилася на мовному питанні. Ти либонь вирішила в політику піти? Так там уже фаріони є, такі собі специ по мовному питанню. Навіщо нам аж дві та ще й кардинальні?Твое "визнання" было 2-3 дня назад, в теме, где ты сообщил, что переходишь на украинский язык. Там и ищи. Ты давал ответ, почему уступаешь в споре: на мове что-то хуже получается. Это только нацики нас пытаются выставить то ли идиотами, то ли лентяями, вопя: они не могут выучить украинский язык. Конечно, я понимаю мову, я же на Украине живу. Вопрос -то заключается совсем не в необходимости ее изучения. Неужели ты этого до сих пор не понял? Хорошо, что ты не собрался идти в политику ибо в ней плаваешь в недопустимых пределах)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Твое "визнання" было 2-3 дня назад, в теме, где ты сообщил, что переходишь на украинский языкТвоєї вини тут немає Мені просто набридло коли паскудять мою мову а я з поваги до російської та російськомовних писав нею. Тобто поставив все на свої місця. Вважай що з дня твого приходу у форум я спілкувався українською. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Твоєї вини тут немає Мені просто набридло коли паскудять мою мову а я з поваги до російської та російськомовних писав нею. Тобто поставив все на свої місця. Вважай що з дня твого приходу у форум я спілкувався українською. ;) То де ж моє визнання?...і взагалі, ти прекрасно розумієш українську мову. тут нужно поставить файно. а не прекрасно. и звучить . ты файно розумиешь на мови. в данном случае украинску не пишут ибо больше нет мов. есть языки. думает он на мове. :D а также нужно написать я спилкуюсь на мови. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Твоєї вини тут немає Мені просто набридло коли паскудять мою мову а я з поваги до російської та російськомовних писав нею. Тобто поставив все на свої місця. Вважай що з дня твого приходу у форум я спілкувався українською. ;)Да мне все равно, на каком языке ты будешь общаться, хоть на английском. Главное, чтобы нацики мой родной язык не цепляли. Мне тоже "набридло, когда паскудять мою мову". Или ты тоже, как нацики, считаешь, что только украинский язык достоин внимания у людей всех национальностей во всем мире? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Да мне все равно, на каком языке ты будешь общаться, хоть на английском. Главное, чтобы нацики мой родной язык не цепляли. Мне тоже "набридло, когда паскудять мою мову". Или ты тоже, как нацики, считаешь, что только украинский язык достоин внимания у людей всех национальностей во всем мире?он наверно думает. что в мире все только и мечтают говорить на мове. хотя понятия не имеют. не только о мове . но и об украине. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Да мне все равно, на каком языке ты будешь общаться, хоть на английском. Ну компроміс знайдено і то добре. Главное, чтобы нацики мой родной язык не цепляли. На жаль, на превеликий жаль, як ти сама зізналася ти Черчілю не мама аби йому вказувати. Для мене теж головне аби цей (як би його назвати? російський нацист підійде?) Черчіль не зачіпав моєї мови бо я її шаную так само як ти свою. Не помічаєш як він нацюга поганючий глумиться над моєю мовою? ;) Чи ти вважаєш за можливе одним дозволяти глумління над мовою а іншим заборонити оскорбление языка? Мне тоже "набридло, когда паскудять мою мову". Или ты тоже, как нацики, считаешь, что только украинский язык достоин внимания у людей всех национальностей во всем мире? Ну за весь світ не чув а проти насильницького впровадження хоча вважаю що мову держави повинні знати всі. Спілкування? Та на вибір, якою зручніше але мова в унітарній державі повинна бути одна і впроваджувати її потрібно з дитсадків і поступово адже дорослу людину майже немождиво преробити з російськомовного на україномовного. Азаров яркий тому приклад. он наверно думает. что в мире все только и мечтают говорить на мове. хотя понятия не имеют. не только о мове . но и об украине.Своїм сованням носа в чужу розмову ти мені нагадав героя анекдота двірника дядю Васю. Спеціально для тебе мовою оригіналу Идёт научная конференция по применению полупроводниковіх вsпрямителей. Перекур, профессора и доценты вышли на перекур и покуривая делятся впечатлениями какой всё же выпрямитель лучше селеновый или германиевый. Заметавший дорожки дядя Вася подошёл к учёным, "стрельнул" сигарету, затянулся и встрял в разговор - Селеновый, германиевый, вот у моёй тещи был козёл так такой выпрямитель. Как впендюрит козе шо аж роги у той выпрямляются. Ты мене зрозумів дядя Вася? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Ну компроміс знайдено і то добре. На жаль, на превеликий жаль, як ти сама зізналася ти Черчілю не мама аби йому вказувати. Для мене теж головне аби цей (як би його назвати? російський нацист підійде?) Черчіль не зачіпав моєї мови бо я її шаную так само як ти свою. Не помічаєш як він нацюга поганючий глумиться над моєю мовою? ;) Чи ти вважаєш за можливе одним дозволяти глумління над мовою а іншим заборонити оскорбление языка? Ну за весь світ не чув а проти насильницького впровадження хоча вважаю що мову держави повинні знати всі. Спілкування? Та на вибір, якою зручніше але мова в унітарній державі повинна бути одна і впроваджувати її потрібно з дитсадків і поступово адже дорослу людину майже немождиво преробити з російськомовного на україномовного. Азаров яркийяскравый тому приклад. Ога я нацюга, а ну покажи где я тебя заставлял, не хрюкать на твоей. Ты когда из рагулятства вылезешь, то поймёшь, что польский суржик придуманный специально для вас не может быть языком государства, тем более когда его применяет меньшинство, ва кому она нужна в детстве, родителей ты , что за идиотов считаешь, что они со своим ребёнком будут хрюкать. Ты же прекрасно понимаешь, что сейчас убери принуждение и твоя мова будет слышна только в селах на бандерштате у рагулей. Так, кто из нас фашик, нацик. Красиво ты прикрылся за маской либерала, фашик хренов. Ну и на последок, никогда Украина не была унитарной, не есть и не будет, вот этот бред тебе бы было стыдно повторять. И только не говори, что у вас где то там написано. На заборе пфуй написано , то же, но там дрова оказались. Долго ты на мову переводил, долго , а переводчик у тебя хреновый , я и то ошибок по находил кучу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Ну компроміс знайдено і то добре. На жаль, на превеликий жаль, як ти сама зізналася ти Черчілю не мама аби йому вказувати. Для мене теж головне аби цей (як би його назвати? російський нацист підійде?) Черчіль не зачіпав моєї мови бо я її шаную так само як ти свою. Не помічаєш як він нацюга поганючий глумиться над моєю мовою? ;) Чи ти вважаєш за можливе одним дозволяти глумління над мовою а іншим заборонити оскорбление языка? Ну за весь світ не чув а проти насильницького впровадження хоча вважаю що мову держави повинні знати всі. Спілкування? Та на вибір, якою зручніше але мова в унітарній державі повинна бути одна і впроваджувати її потрібно з дитсадків і поступово адже дорослу людину майже немождиво преробити з російськомовного на україномовного. Азаров яркий тому приклад. Своїм сованням носа в чужу розмову ти мені нагадав героя анекдота двірника дядю Васю. Спеціально для тебе мовою оригіналу Идёт научная конференция по применению полупроводниковіх вsпрямителей. Перекур, профессора и доценты вышли на перекур и покуривая делятся впечатлениями какой всё же выпрямитель лучше селеновый или германиевый. Заметавший дорожки дядя Вася подошёл к учёным, "стрельнул" сигарету, затянулся и встрял в разговор - Селеновый, германиевый, вот у моёй тещи был козёл так такой выпрямитель. Как впендюрит козе шо аж роги у той выпрямляются. Ты мене зрозумів дядя Вася? Компромисс не стоило и искать. Он всегда был рядом. Мова - она не моя. Я защищаю свой язык, родной. Ты защищай свой, коли есть желание. Почему мову нужно сохранять за счет привлечения людей другой национльности и говорящих на другом языке. Рожайте себе потомство и обучайте его мове: флаг вам в руки, а то нашли удобный метод для спасения галичанского языка. Кто это вам сказал, что в нашем многонациональном государстве должен быть один государственный язык - галичанский суржик? Будет референдум, вот тогда и решим, нужно ли всем изучать этот суржик. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Компромисс не стоило и искать. Он всегда был рядом. Мова - она не моя. Я защищаю свой язык, родной. Ты защищай свой, коли есть желание. Почему мову нужно сохранять за счет привлечения людей другой национльности и говорящих на другом языке. Рожайте себе потомство и обучайте его мове: флаг вам в руки, а то нашли удобный метод для спасения галичанского языка. Кто это вам сказал, что в нашем многонациональном государстве должен быть один государственный язык - галичанский суржик? Будет референдум, вот тогда и решим, нужно ли всем изучать этот суржик.Эх Дена, Дена этот референдум должен был быть уже давно, да разве эти мрази проведут. Его хотели ещё при Кучме провести, но когда подсчитали, оказывается от великой самостийности на мову никто не перешёл, потом при Юще хотели когда была насильственная украинизация, но опять они в пролёте, никто на мову не перешёл, ничего у них не получается, не та мова, ни те герои, ни на те рельсы стали. Поэтому референдума не будет, мовнюков на много меньше, никто за мову не проголосует. Вот и будут скавчать , что раз украина то и язык украинский. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Почему мову нужно сохранять за счет привлечения людей другой национльности и говорящих на другом языке. Рожайте себе потомство и обучайте его мове: флаг вам в руки,Є така річ як Конституція. Там про моау все сказано. Стосовно народжуваності, начання та прапора в руки...мої діти народжують, онуки скоро в дитсадок ходити. Згідно Констиуції виховання йде на державні мові. Але декотрим це дуже не подобається. а то нашли удобный метод для спасения галичанского языка. А це хто писав? З таким запалом?Я защищаю свой язык, родной. Ты защищай свой Захищаючи свою мову ти навіть не заглиблюючись в історію одразу на мою мову штапм поставила. А якщо навіть галичанська то що??? Ти поділяєш народи на сорти, нвції? національності? Кто это вам сказал, что в нашем многонациональном государстве должен быть один государственный язык - галичанский суржик? Ну по перше я писав вище що вам би варто було почитати Конституцію і не задавати мені таких питань. По друге...Ну ось. Я вважав що ти так гаряче захищаючи свою мову не опустишся до образ на адресу іншої мови. І не раз. На жаль я помилився. Вимагаючи захисту одного ви з неприхованим цинізмом топчетесь по іншому. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Є така річ як Конституція. Там про моау все сказано. Стосовно народжуваності, начання та прапора в руки...мої діти народжують, онуки скоро в дитсадок ходити. Згідно Констиуції виховання йде на державні мові. Але декотрим це дуже не подобається. А це хто писав? З таким запалом? Захищаючи свою мову ти навіть не заглиблюючись в історію одразу на мою мову штапм поставила. А якщо навіть галичанська то що??? Ти поділяєш народи на сорти, нвції? національності? Ну по перше я писав вище що вам би варто було почитати Конституцію і не задавати мені таких питань. По друге...Ну ось. Я вважав що ти так гаряче захищаючи свою мову не опустишся до образ на адресу іншої мови. І не раз. На жаль я помилився. Вимагаючи захисту одного ви з неприхованим цинізмом топчетесь по іншому. куку украинец. я там тебе на счёт конституции написал. сравнив её с забором, на большее она и не тянет, то уже отработанный мусор , а не конституция. Когда её переписывали под себя кто как хотел, и при том не придерживался её когда речь касалась языка . Не кажись дурней кем ты есть. А теперь про историю, ну какая история 23 года, нашёл историю. И зачем тебе история Польши, украинцу. Галычина 700 лет тому была русской, затем 600 лет у кого только раком не стояла, 52 года в СССР и теперь 23 года на Украине. Я бы от такого позора повесился. А ты мова государства. У государства должен быть язык, а не мова. И не юли жопом переводя слова "мова" , как язык, перевод её прост разговор, мовить разговаривать. ну и теперь последнее . на счёт образ. посмотри в зеркало и очень внимательно и посчитай образы языка за 23 года. при том . что его употребляет значительное большинство. удачи тебе. поезд ушёл. теперь мова всегда будет порицаема и не употребляема. кроме конечно идиотов. которые считают. что погонялово украинец. т.е польское быдло -это круто. а малорос. новорос. это не его. забыли своих предков. ради бредовой мечты быть европейцем. как будто украина находится в Азии Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Так, что Орест-Леопольд , переводчик сломался. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Є така річ як Конституція. Там про моау все сказано. Стосовно народжуваності, начання та прапора в руки...мої діти народжують, онуки скоро в дитсадок ходити. Згідно Констиуції виховання йде на державні мові. Але декотрим це дуже не подобається. А це хто писав? З таким запалом? Захищаючи свою мову ти навіть не заглиблюючись в історію одразу на мою мову штапм поставила. А якщо навіть галичанська то що??? Ти поділяєш народи на сорти, нвції? національності? Ну по перше я писав вище що вам би варто було почитати Конституцію і не задавати мені таких питань. По друге...Ну ось. Я вважав що ти так гаряче захищаючи свою мову не опустишся до образ на адресу іншої мови. І не раз. На жаль я помилився. Вимагаючи захисту одного ви з неприхованим цинізмом топчетесь по іншому. Конституция написана людьми, ими же и коррективы вносятся. Половине страны не нравится, что у нас нет демократии, как в Канаде и иже с нею. Во многом благодаря этому и нынешняя власть выехала на пьедестал.Я не просто интересуюсь историей, мне настолько надоело об этом читать информации двух противоборствующих сторон, что я решила, что значение имеет только настоящее. С какой целью мы лезем в глубины веков? От этого разве изменится современное положение с языками в стране? Мои взгляды на историю языка высказаны в фильме "500 сек", который нам предоставил Монтескье, и ссылки на него имеются на других форумах. Не некоторые мы, а практически большинство, во всяком случае половина - это точно. Конституцию я не просто читала, а изучала все ее пункты и отчет "держала" по всем пунктам)). Я не считаю "образою" то, что мы требуем принятия в Украине двух государственных языков. Дай хоть одну мою фразу, в которой я цинично "топчусь" по праву украинца разговаривать на своем родном украинском языке. К чему эти демарши? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Конституция написана людьми, ими же и коррективы вносятся. Половине страны не нравится, что у нас нет демократии, как в Канаде и иже с нею. Во многом благодаря этому и нынешняя власть выехала на пьедестал. Я не просто интересуюсь историей, мне настолько надоело об этом читать информации двух противоборствующих сторон, что я решила, что значение имеет только настоящее. С какой целью мы лезем в глубины веков? От этого разве изменится современное положение с языками в стране? Мои взгляды на историю языка высказаны в фильме "500 сек", который нам предоставил Монтескье, и ссылки на него имеются на других форумах. Не некоторые мы, а практически большинство, во всяком случае половина - это точно. Конституцию я не просто читала, а изучала все ее пункты и отчет "держала" по всем пунктам)). Я не считаю "образою" то, что мы требуем принятия в Украине двух государственных языков. Дай хоть одну мою фразу, в которой я цинично "топчусь" по праву украинца разговаривать на своем родном украинском языке. К чему эти демарши? Дена. вы с ними слишком благородно. но это же быдло и оно понимает только позицию батога. Не зря же я на этом форуме выбрал себе такой стиль и он работает. а твоя мягкотелость . не очень то помогает тебе. это не тот контингент. что бы с ним сюсюкаться. а вот когда ты их смело по матушке. они хвосты и прижимают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.