Перейти до змісту
Український політичний форум

Второй государственный??

Гість clean_script

Рекомендовані повідомлення

Извини но для меня твои словесные кружева примитивны.В них больше лукавства чем смысла. Посмотри на каком языке общаются украинцы на форуме. Ты и орыся на украинском. Вот и делай выводы. И приводи статистику,искаженные исторические факты и прочию галиматью. Украинский это диалект сельских районов.А ты ходом своих рассуждений это наглядно подчеркиваешь.

Те що форум спілкується на російський це іще один приклад, що російську ніхто не забороняє, брехню я не наводив і ви це знаєте. В російських селах говорять на російській, в чеських на чеській, тому логічно що в українських на українській. Я вас не відговорював від вашого бажання говорити російською, чи робити її другою державною, російську я не ображав. Я чітко запитав для чого це вам, єдиним вашим аргументом було "не хочемо вчитися", то ж спочатку з своїми думками розберіться.

Цитата:

Государственный язык вообще не должен становиться проблемой: должна главенствовать демократия, уважаться права человека на родные язык и культуру. Если страна многонациональная, как Украина, безусловно должно быть несколько государственных языков, по количеству основных национальных групп населения, в данном случае: русский и украинский. Тут и обсуждать нечего. Аналогов во всем мире достаточно. Не стоит вновь создавать колесо. Все для удобства народа!

П.С. ЗУ не является основной частью Украины, так как не несет в себе развитый экономический потенциал и присоединилась к Украине всего 70 лет назад. Разве можно считать именно украинский язык единственным государственным только потому,что Украина называется Украиной? А если би страну в 1991 назвали Поляниной или Русиной? Какой бы тогда язык стал государственным?

Російську десь забороняють? Україна це унітарна країна, що означає слово "унітарна" потім почитаєш. ЗУ приєднали не до України а до країни якої вже 20 з лишком років не має на мапі, так само як СУ приєднала ЗУ кілька століть тому звільнивши її від Орди.

А почему, есть рестораны куда не пускают людей, кто разговаривает на русском, т.е. собственных граждан старны. Это не есть навязывание скрытого нацизма, и навязывание языка. Самое страшное, что некоторые люди, начинают в эту чушь верить. Взять элементарные, позорные выходки, когда ветеранам ВОВ не давали пройти к могиле солдата.

Власник ресторану сам вирішує кого туди пускати, є ресторани куди наприклад не пускають чоловіків, це стиль закладу. Хто і де вам нав'язував українську?

Шановний Тиверець. Дозвольте повернутися до вчорашньої розмови.

Ви рефреном задаєте одне й те ж питання: «яка вам користь від того що російська стане другою державною?». Я вам вчора дав свої 4 відповіді. Сьогодні додам ще одну. Це таке моє бачення цього питання. Я свої думки нікому не нав’язую. Кожен має право думати як йому заманеться.

1. Я казав: «Роська мова є такою ж ріднесенькою, як і українська. Тобто, вана народилася на ціх теренах, які зараз називаються Україна».

Ви на це відповіли: «Про рідність ніхто і не сперечається, а народилась вона не на території України,можете почитати про це у сучасних російських лінгвістів».

А звідси і питання. Невже для вас «сучасні», та ще й «російські», та ще начебто «лінгвісти» це авторитети??? Вони вам що завгодно доведуть задля своєї великодержавності.

Хто перший Русь хрестив? Володимир. Де, у Москві?

Хто був перший просвітитель Русі? Ярослав Мудруй. Де, у Москві?

А де писав свої літописи монах Нестор? У Москві?

А де Іван Фьодоров надрукував першу Біблію, яка згодом стала першим еталоном руської мови? В Острозі, чи в Москві?

Я з вами згоден, ми зараз кажемо про «времена минулых лет». А кто же был первыми основателями современного русского языка? Первые классики – Гоголь и Короленко. Вся современная русская литература вышла из «Шинели» Гоголя. Кто первый написал словарь русского языка? Житель Луганска Владимир Даль, житель Харькова С.И. Ожегов.

А дальше – больше. Как можно представить Москву без козака Гиляровского??? Это уже будет не Москва. Как можно представить Одессу без Катаева, без Ильфа и Петрова, без Бабеля и т.д? Как можно представить мой родной город Херсон без Бориса Лавренёва? Как можно представить Киев без Булгакова?

Нет, уважаемый, именно здесь, в Украине и родился современный русский язык.

2. Я казав: «Руська – це одна з мов ООН. Нам вона найближча».

Ви на це відповіли: «Ну там багато мов і сумніваюсь що цей факт робить її близькою, чи далекою».

А в ООН не так вже багато офійійних мов: англійська, китайська, руська, французьська та іспанська. Ось і все. Яка нам ближче? З вашої точки зору?

3. Я казав: «Зараз в побуті руською мовою в Україні розмовляють більшість населення».

Ви на це привели статистику. Можливо, так воно і є. Але, я казав, що руською мовою користуються переважно саме в побуті, а не на публіці, не офіційно. Я не бачу в цьому нічого поганого. Аби люди розуміли один одного.

4. Далі я казав: «Чому ми повинні відмовлятися від того культурного нащадку, який нам залишили наші руськомовні пращури?».

Ви на це відповіли: «А хто просить відмовлятися, ви ж не відмовилися від неї за роки незалежності».

Ось в цьому я з вами повністю згоден. Звідси і наступний аргумент, яка мені користь від того що російська стане другою державною?

5. Минуть роки, і все пройде. Так було завжди. Усе проходить. Але, дуже важливо, щоб наші нащадки не знали тієї сварки по мовному питанню, яка є зараз в Україні. Погодтеся, що ця сварка потрібна тільки для того, щоб народ поділити на декілько частин, і правити цим народом, доїти його як корову!

1. Для мене вчені авторитети в питанні лінгвістики в незалежності від їх національності, я вам їх порекомендував тому, що вони займалися цим питанням і вони помоєму все таки у цьому питанні трохи розумніші ніж ми з вами. :) В основному читайте Залізняка та Шахматова, про українську читайте тут: .http://img.tyzhden.ua/Content/PhotoAlbum/2012/10_12/04/tyshenko/tyshenko.pdf

Щодо Русі, так у росіян до неї таке ж відношення, як у румунів до Римської імперії, чи у галичан до Галлії. Щоб мене не звинувачували в копіпасті і те що ви під впливом стандартних міфів не буду повторюватись і надам вам мої відповіді на іншому форумі та інших джерел

Про релігію: .http://www.doneckforum.com/forum163/thread19878-4.html

Іще тільки добавлю

Одно из первых упоминаний о лаптях встречается в «Повести временных лет» (XII век). Описывая победу киевского князя Владимира Красного Солнышка, летописец цитирует одного из воевод:, который, глядя на пленников, одетых в сапоги, сказал: «Эти не захотят быть нашими данниками; пойдём, князь, поищем лучше лапотников».

Так і українці досі називають росіян "лапотниками", а росіяни називають українців "хохлами" і ось тут написано чому:

.http://www.doneckforum.com/forum163/thread33698.html

Генетика ніякого "братства" трьох народів не побачила: genofond.ru/default2.aspx?s=0&p=427

А історичні постаті яких ви описали і так залишаться в історії, до того ж у всесвітній! Згадати хоча б у Гоголя «Проклятые кацапы едят щи даже с тараканами» або «Туда, туда! В Киев! В древний, в прекрасный Киев! Он наш, он не их, неправда? Там, или вокруг него, деялись дела старины нашей…» «Бросьте в самом деле кацапию, да поезжайте в Гетьманщину» :)

2 Не руська, а російська і це не аргумент. Румунської мови не має в тому списку але ж, румуни від цього не перестануть менше любити румунську і більше любити російську.

3 Щодо того як спілкуються в побуті і не тільки, дивіться статистику тут

.http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D0%B8%D1%82%D1%83%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F_%D0%B2_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%96

4 Так це і я вас питаю, виходить що ніякої, просто з ваших грошей будуть додатково друкувати внутрішню урядову документацію, яку ви за все життя і не побачите, хіба що працюєте держ. службовцем.

5 Повністю згоден!

За цим прощаюсь, якщо захочете ще поспілкуватись, то я буду на Донецькому форумі, тут мені не подобається. Форум не зручний і забагато троллів, які тільки поливають брудом один одного, дякую за спілкування!

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 3,1 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Посмотри на каком языке общаются украинцы на форуме... Украинский это диалект сельских районов.А ты ходом своих рассуждений это наглядно подчеркиваешь.

А при чому тут хто на якій мові спілкується у цьому форумі? Навпаки, українці спілкуванням на не рідній для них мові підкреслюють свою повагу до іншої мови. Натомість ти дозволяєш собі паплюжити мою мову. Не набридло виставляти зверхність однієї мови над іншою? І нарешті що ти маєш проти сільских районів які з твого твердження спілкуються диалектом? Ти машина яка замість харчів які виробляють у тих самих районах харчуєшся пальним та мастилом? Чи може на спирті працюєш? А спирт виробляється з зерна яке знову таки виробляється у тих самих районах.

А ты ходом своих рассуждений это наглядно подчеркиваешь

Ти спершу проаналізуй свій хід думок а вже потім роби висновки про хід думок інших. І спершу дай оцінку своїм думкам а вже потім..
Посилання на коментар

ЗНО - Зовнішнє Незалежне Оцінювання.

Це не студенти, це учні, які закінчують школу - тобто, наше майбутнє.

Слухай, харе зі своїми діалектами і муками в перекладах.

Вже всі відмучилися, все переклали - це вже минуле.

Українська мова - офіційно на міжнародному рівні визнана повноцінною мовою. Українською мовою випускають програмні забезпечення, роблять переклади для товарів відомі бренди.

І тільки для тебе - це досі діалект.

Думаєш у мене є бажання тебе переконувати в протилежному? Від твоєї думки щось зміниться? Та ради бога.

А ось це показник: В Україні лише 2% абітурієнтів захотіли проходити ЗНО з російської мови

Ось і в Україні - українську будуть знати всі, тому що ЗНО з української мови і літератури - є обов"язковим.

АМЕН!!!

Не 2%, а 20%. К слову, у нас практически все абитуриенты понимают, но не умеют грамотно писать на украинском языке. Все соседи и знакомые сдавали экзамены на русском. Похоже, что 80% имели какие то мотивации, кроме отличного знания украинского языка, или это очередные политтехнологии.

Цитата:"Большая часть выпускников сдаёт Внешнее Независимое Оценивание на украинском языке.

Всего 20% украинских абитуриентов, которым предстояло сдавать «ЗНО», хотели заполнять тесты на русском языке. Остальные же 80% решили сдавать на государственном языке.

По словам Дмитрия Владимировича Табачника из тех 20%, которые отказались от сдачи на украинском, не все предпочли именно русский язык, хотя конечно таких большинство. Законом разрешено сдавать тесты «ЗНО» на любом из учтённых языков, среди которых русский, венгерский, румынский, молдавский, польский, крымскотатарский. Абитуриент имеет право выбирать, на каком языке будет напечатана его тетрадь с заданиями.

Конечно, правительство радо, что показатель знающих родной язык абитуриентов значительно увеличился. Особенно радуются такому показателю те, кто выступал в защиту этого закона и настаивал на его принятии.

«В целом никаких важных новшеств в этом году для сдачи внешнего независимого тестирования не вводилось. Все, как и в предыдущие годы. Кажется, наши школьники и абитуриенты уже привыкли к мысли, что от «ЗНО» никуда не деться и стали реагировать на это спокойно, чего не скажешь о первом году сдачи «ЗНО»» - говорит министр образования и науки, молодёжи и спорта Украины. "

.http://seafarersjournal.com/news/view/80-ukrainskih-abiturientov-zahoteli-sdavat-zno-na-rodnom-yazyke

Посилання на коментар

До речі, про форум. Більшість форумчан за ЄДИНУ державну мову. А те, що пишуть російською - ну що ж, так сталося, ми довший час були залежними і від російської мови також.

Вы проводили голосование среди тысяч пользователей? Или это вновь лишь "думка" националистов??

Да тут и спора никакого не может быть: не было бы желающих иметь свой родной язык (русский) государственным, не поднимался бы так высоко данный вопрос о государственном языке, как и не был бы принят в Раде закон о языках. Вариантов нет.

Посилання на коментар

А при чому тут хто на якій мові спілкується у цьому форумі? Навпаки, українці спілкуванням на не рідній для них мові підкреслюють свою повагу до іншої мови. Натомість ти дозволяєш собі паплюжити мою мову. Не набридло виставляти зверхність однієї мови над іншою? І нарешті що ти маєш проти сільских районів які з твого твердження спілкуються диалектом? Ти машина яка замість харчів які виробляють у тих самих районах харчуєшся пальним та мастилом? Чи може на спирті працюєш? А спирт виробляється з зерна яке знову таки виробляється у тих самих районах.

Ти спершу проаналізуй свій хід думок а вже потім роби висновки про хід думок інших. І спершу дай оцінку своїм думкам а вже потім..

Лео, может хватит плести ерунду, как можно поплюжиты, то, что является поплюжою. Ты правильно говоришь мова, т.е говирка. Поляки мовят на польском языке, а вы на говирке, на мове. Дело в том, что вам никто не запрещает на ней говорить и учить и учиться, это ваша личная проблема, но зачем она остальным нормальным людям. У неё нет развития и будущего, она вам нужна да ради Бога. но повторюсь, нах она другим, она у вас меняется от конъюнктуры, и кардинально, и это разве можно назвать языком, а говирку можно менять как хочешь. вот и появляются всякие выдумки летовища. штрикалки, пупоризки, прахосмукачки, роверы, пательни, баняки, пысоки. И становится очень понятно, что вы поляки и нех себя дрочить называть себя каким то выдуманным -украинец.
Посилання на коментар

Те що форум спілкується на російський це іще один приклад, що російську ніхто не забороняє, брехню я не наводив і ви це знаєте. В російських селах говорять на російській, в чеських на чеській, тому логічно що в українських на українській. Я вас не відговорював від вашого бажання говорити російською, чи робити її другою державною, російську я не ображав. Я чітко запитав для чого це вам, єдиним вашим аргументом було "не хочемо вчитися", то ж спочатку з своїми думками розберіться.

Російську десь забороняють? Україна це унітарна країна, що означає слово "унітарна" потім почитаєш. ЗУ приєднали не до України а до країни якої вже 20 з лишком років не має на мапі, так само як СУ приєднала ЗУ кілька століть тому звільнивши її від Орди.

Власник ресторану сам вирішує кого туди пускати, є ресторани куди наприклад не пускають чоловіків, це стиль закладу. Хто і де вам нав'язував українську?

1. Для мене вчені авторитети в питанні лінгвістики в незалежності від їх національності, я вам їх порекомендував тому, що вони займалися цим питанням і вони помоєму все таки у цьому питанні трохи розумніші ніж ми з вами. :) В основному читайте Залізняка та Шахматова, про українську читайте тут: .http://img.tyzhden.ua/Content/PhotoAlbum/2012/10_12/04/tyshenko/tyshenko.pdf

Щодо Русі, так у росіян до неї таке ж відношення, як у румунів до Римської імперії, чи у галичан до Галлії. Щоб мене не звинувачували в копіпасті і те що ви під впливом стандартних міфів не буду повторюватись і надам вам мої відповіді на іншому форумі та інших джерел

Про релігію: .http://www.doneckforum.com/forum163/thread19878-4.html

Іще тільки добавлю

Так і українці досі називають росіян "лапотниками", а росіяни називають українців "хохлами" і ось тут написано чому:

.http://www.doneckforum.com/forum163/thread33698.html

Генетика ніякого "братства" трьох народів не побачила: genofond.ru/default2.aspx?s=0&p=427

А історичні постаті яких ви описали і так залишаться в історії, до того ж у всесвітній! Згадати хоча б у Гоголя «Проклятые кацапы едят щи даже с тараканами» або «Туда, туда! В Киев! В древний, в прекрасный Киев! Он наш, он не их, неправда? Там, или вокруг него, деялись дела старины нашей…» «Бросьте в самом деле кацапию, да поезжайте в Гетьманщину» :)

2 Не руська, а російська і це не аргумент. Румунської мови не має в тому списку але ж, румуни від цього не перестануть менше любити румунську і більше любити російську.

3 Щодо того як спілкуються в побуті і не тільки, дивіться статистику тут

.http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D0%B8%D1%82%D1%83%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F_%D0%B2_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%96

4 Так це і я вас питаю, виходить що ніякої, просто з ваших грошей будуть додатково друкувати внутрішню урядову документацію, яку ви за все життя і не побачите, хіба що працюєте держ. службовцем.

5 Повністю згоден!

За цим прощаюсь, якщо захочете ще поспілкуватись, то я буду на Донецькому форумі, тут мені не подобається. Форум не зручний і забагато троллів, які тільки поливають брудом один одного, дякую за спілкування!

Вот и "кончился" Тиверець, а обещал со мною программу партии "Свобода" разобрать.. :(

Ушел Тиверець, теперь никто мне, бедолаге, не объяснит следующего: "шо означає слово "унітарна" Эээхх... :(

Посты Леопольда тоже трудно стало читать, строчки пропускаю)).

Посилання на коментар

Лео, может хватит плести ерунду, как можно поплюжиты, то, что является поплюжою. Ты правильно говоришь мова, т.е говирка. Поляки мовят на польском языке, а вы на говирке, на мове. Дело в том, что вам никто не запрещает на ней говорить и учить и учиться, это ваша личная проблема, но зачем она остальным нормальным людям. У неё нет развития и будущего, она вам нужна да ради Бога. но повторюсь, нах она другим, она у вас меняется от конъюнктуры, и кардинально, и это разве можно назвать языком, а говирку можно менять как хочешь. вот и появляются всякие выдумки летовища. штрикалки, пупоризки, прахосмукачки, роверы, пательни, баняки, пысоки. И становится очень понятно, что вы поляки и нех себя дрочить называть себя каким то выдуманным -украинец.

Выделенное - это ХТО?
Посилання на коментар

Вы проводили голосование среди тысяч пользователей? Или это вновь лишь "думка" националистов??

Да тут и спора никакого не может быть: не было бы желающих иметь свой родной язык (русский) государственным, не поднимался бы так высоко данный вопрос о государственном языке, как и не был бы принят в Раде закон о языках. Вариантов нет.

Алё гараж!!! Не читаю Оріану але в твоєму посту побачив її відповідь і хай думає вона та Жирафочка що у лісі щось здохло але я згоден з Оріаною повністю!

До речі, про форум. Більшість форумчан за ЄДИНУ державну мову. А те, що пишуть російською - ну що ж, так сталося, ми довший час були залежними і від російської мови також.

Додам, що не лишень залежність від російської мови є наслідком спілкування україномовних російською. ЦЕ ПОВАГА УКРАЇНОМОВНИХ ДО ІНШОЇ МОВИ СПІЛКУВАННЯ. Але якщо немає навіть не кроку у відповідь себто спілкування російськомовних українською, а простого розуміння чого такий факт має місце

Лео, может хватит плести ерунду, как можно поплюжиты, то, что является поплюжою. Ты правильно говоришь мова, т.е говирка. Поляки мовят на польском языке, а вы на говирке, на мове.

то в знак протесту я переходжу на спілкування своєю рідною мовою і закликаю до цього все україномовне товариство форуму. Ось як! ;) Який привіт така і відповідь. ;)
Посилання на коментар

Алё гараж!!! Не читаю Оріану але в твоєму посту побачив її відповідь і хай думає вона та Жирафочка що у лісі щось здохло але я згоден з Оріаною повністю!

Додам, що не лишень залежність від російської мови є наслідком спілкування україномовних російською. ЦЕ ПОВАГА УКРАЇНОМОВНИХ ДО ІНШОЇ МОВИ СПІЛКУВАННЯ. Але якщо немає навіть не кроку у відповідь себто спілкування російськомовних українською, а простого розуміння чого такий факт має місце

то в знак протесту я переходжу на спілкування своєю рідною мовою і закликаю до цього все україномовне товариство форуму. Ось як! ;) Який привіт така і відповідь. ;)

Лео, ты можешь говорить хоть марсианской, толку то. удивляюсь говирка то у тебя родная. а как же на счёт языка. ведь в науке её не применишь. там должно быть конкретно, или лифт или мэжповерховыйдротохид.
Посилання на коментар

Тепер розумієш, чому я так наполегливо просила тебе передивитися ваші стосунки? Ви думаєте майже ідентично, за виключенням поглядів на ЮВТ і, мабуть, Свободи. До речі, то є відповідь тобі (здавалось, що ти знаєш)) - я схиляюсь до ідеології саме цієї політсили. Не бачу наразі більш прогресивної і активної партії, ніж ВО Свобода.
Посилання на коментар

Тепер розумієш, чому я так наполегливо просила тебе передивитися ваші стосунки? Ви думаєте майже ідентично, за виключенням поглядів на ЮВТ і, мабуть, Свободи. До речі, то є відповідь тобі (здавалось, що ти знаєш)) - я схиляюсь до ідеології саме цієї політсили. Не бачу наразі більш прогресивної і активної партії, ніж ВО Свобода.

Да вас никогда и не существовало, вы и были той подстилкой то у поляков то у русских. вот у вас ничего и не было никогда, а сейчас вам по пьяне дали кусок земли , а вы перья пораспустили. а сами вы то сами, полнейший ноль. а ещё и хрюкаете

поэтому бандерштат себе остальные себе. и если не захотите по чехословацки, то будет по югославски. Но одного не будет НИКОГДА и не хер заморачивать друг другу моск. ибо разное всё, генетика, менталитет , церковь, язык, прошлое , ну и будущее.

Посилання на коментар

Лео, ты можешь говорить хоть марсианской, толку то. удивляюсь говирка то у тебя родная. а как же на счёт языка.

На язик я буваю дуже гострий. Але ще не настав той час. ;)

ведь в науке её не применишь.

Мені піздно але діти вивчали англійську. Спілкуються без проблем. Але ти не аглієць тож не дери носа. Агліцька мова не твоя.

там должно быть конкретно, или лифт или мэжповерховыйдротохид.

Ну ти навіть не марсіянською а бісзнаякою мовою заговорив.

Да вас никогда и не существовало, вы и были той подстилкой то у поляков то у русских. вот у вас ничего и не было никогда, а сейчас вам по пьяне дали кусок земли , а вы перья пораспустили. а сами вы то сами, полнейший ноль. а ещё и хрюкаете

поэтому бандерштат себе остальные себе. и если не захотите по чехословацки, то будет по югославски. Но одного не будет НИКОГДА и не хер заморачивать друг другу моск. ибо разное всё, генетика, менталитет , церковь, язык, прошлое , ну и будущее.

Ти часом мєнтом ніколи не був? У мене складається враженя що таки був. Стільки ненависті, стільки наполягань когось принизити виставляючи наперед своє неповноцінне "я" зазвичай у ментів? Колись, мєнт ти чи ні?
Посилання на коментар

На язик я буваю дуже гострий. Але ще не настав той час. ;)

Мені піздно але діти вивчали англійську. Спілкуються без проблем. Але ти не аглієць тож не дери носа. Агліцька мова не твоя.

Ну ти навіть не марсіянською а бісзнаякою мовою заговорив.

Лео, мои дети здесь работают, и что бы ей говорить нужно здесь её как минимут лет пять а то и более учить, а сказать здрасьте досвидание это не спилкування.

Английскмй язык не мой, я слишком поздно уехал. в вашей говирке есть слово язык, так вот английский язык, но не мова, мова это аналог с польского разговор, говирка. Языка у вас нет, да и не будет.

Посилання на коментар

Українською забалакала! Підтримала мій протест! ;) А хай ті кляті москалі які не поважають нашу рідну мову та знають що повага вимагає розуміння. А то губи розкатали - українці, а пишуть російською! Добалакалися :D . Вчіть українську москаликив такому разі аби розуміти про що ми тут балакаємо! Ось як! ...а якщо вони розуміють про що ми тут пишемо українською то виходить що знкають таки кляті нашу мову бо вчили. А як же не може бути мови коли її вчать? ;)

. Языка у вас нет, да и не будет.

Ну ти хоч на сраку падай, навіть кожен раз відповідаючи на кожне моє повідомлення доводячи свою необізнаність і ненависть а моя моваБУЛА, Є, і що найголовніше БУДЕ Мої онуки до дитсадка збираються. І там ВИХОВАННЯ НА УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ. Онуки вже не будуть такими зрусифікованими як їхні батьки тож сраку свою побережи на всяк випадок. Або подушку підклади бо ти все одно на неї падкати будеш доводячи те чого немає. ;)
Посилання на коментар

Українською забалакала! Підтримала мій протест! ;) А хай ті кляті москалі які не поважають нашу рідну мову та знають що повага вимагає розуміння. А то губи розкатали - українці, а пишуть російською! Добалакалися :D . Вчіть українську москаликив такому разі аби розуміти про що ми тут балакаємо! Ось як! ...а якщо вони розуміють про що ми тут пишемо українською то виходить що знкають таки кляті нашу мову бо вчили. А як же не може бути мови коли її вчать? ;)

Так и балакайте у двох, мы без вас обойдёмся, а вы без нас нет. Так, что доскональнейшей изучайте русский, это вам поможет в будущем. ведь даже государство мы дали. а вы сами никчемы. и еслибы не наш алкаш Боря. хрен бы вы что имели.
Посилання на коментар

Факты не требуют согласия или несогласия. Просто ляпнуть, как Ориана, можно. Но ситуации в стране от этого не изменится. Второй посыл не поняла. К чему третий тоже))).
Посилання на коментар

Сразу выскочил вербовщик: новая тушка для партии "Свободы" созревает. Да никакого отношения спор о языке не имеет к вашим политтехнологиям. Кому родная мова: флаг им в руки, общайтесь, разрабатывайте на ней технические тексты, создавайте побольше произведений литературы. Но какое отношение к этому имеют те, у кого есть свой родной язык, международный и не менее любимый? Права человека и демократия где?? :)
Посилання на коментар

Сразу выскочил вербовщик: новая тушка для партии "Свободы" созревает. Да никакого отношения спор о языке не имеет к вашим политтехнологиям. Кому родная мова: флаг им в руки, общайтесь, разрабатывайте на ней технические тексты, создавайте побольше произведений литературы. Но какое отношение к этому имеют те, у кого есть свой родной язык, международный и не менее любимый? Права человека и демократия где?? :)

а что разве при нацизме возможна демократия
Посилання на коментар

а что разве при нацизме возможна демократия

И я об этом: задавить мовой, натянуть на всех шаровары и ходить титульными. Вот что за бред в нашей стране постоянно людям лезет в голову. Ни один разумный народ в мире не заставляет земляков на своей мове болтать. Швейцарцы живут счастливо и не "займаються" от того, что 4 государственных языка в стране имеют. Почему эти нацики свалились именно на нашу голову? От бедности и неумения ничего создавать, только забалтывать, или...?
Посилання на коментар

Факты не требуют согласия или несогласия. Просто ляпнуть, как Ориана, можно. Но ситуации в стране от этого не изменится.

Про які факти мову ведеш? Про ці?

Є Конституція. А в ній докладно прописано про державну мову країни. Мовне питання піднімають політики а не прості люди (ну припускаю за виключеням тих хто з принципу не бажає навіть знати державну мову) Про яку другу державну може йти мова коли переважна більшість громадян країни українці?

Второй посыл не поняла.

Мабуть тепер зрозумієш читаючи на якій мові я став спілкуватися з тобою. ;) Але ж ти таки розумієш мову якщо прочитала мій пост українською? Мабуть не ти, не інші російськомовні піднімають питання другої державної а політики задля приманювання на свою сторону людей які втратили довіру до цих політиків?

К чему третий тоже))).

Третій вітікає з другого надіюсь уже зрозумілого тобі посилу.

Сразу выскочил вербовщик: новая тушка для партии "Свободы" созревает.

Можете не хвилюватися товариш Дена, я ніколи не стану прихильником Свободи хоч і пам"таю відоме - "ніколи не кажи ніколи" У мене є політичне уподобання тож ваше перетворення мене на тушку виявилося дещо поспішним. ;)

Но какое отношение к этому имеют те, у кого есть свой родной язык, международный и не менее любимый? Права человека и демократия где?? :)

Давайте демократично побалакаємо товариш Дена. Ви за права людини і демократію? Так ось, ви не будете заперечувати того факту що я спілкувався з вами вашою рідною російською мовою? Тепер давайте і мені трохи демократії. Тобто поспілкуйтеся зі мною на рідній для мене мові. Я ж людина чи не так? Я маю право аби зі мною спілкувалися так як того хочу я чи таке право лишень у вас? Доведіть ділом ваше посилання на права людини та демократію стосовно вас у відношені до мене не порушуючи демократії та моїх прав як людини.
Посилання на коментар

Про які факти мову ведеш? Про ці?

Є Конституція. А в ній докладно прописано про державну мову країни. Мовне питання піднімають політики а не прості люди (ну припускаю за виключеням тих хто з принципу не бажає навіть знати державну мову) Про яку другу державну може йти мова коли переважна більшість громадян країни українці?

Мабуть тепер зрозумієш читаючи на якій мові я став спілкуватися з тобою. ;) Але ж ти таки розумієш мову якщо прочитала мій пост українською? Мабуть не ти, не інші російськомовні піднімають питання другої державної а політики задля приманювання на свою сторону людей які втратили довіру до цих політиків?

Третій вітікає з другого надіюсь уже зрозумілого тобі посилу.

Пост №1774. Те факты, против которых ты начал столь агрессивно возражать: наличие в стране Крыма и Донбасса, принятие закона о языках, желание половины (примерно) изучать не простую мову, а столь необходимый им английский язык , любовь русскоязычных к своему языку (не меньшая, чем у украиноязычных - к мове) и т.п., и т.д.))). Ты с такой отвагой и гордостью перешел на мову, почему же удивляешься, что мы с не меньшей гордостью пишем на русском?? Уж он-то не меньшего, чем мова, стоит!!

Насчет партий я не "хвилююсь")). Меня байд уже (по-мовянски). Я не являюсь членом партий и мне все равно, на каком языке говорит мой сосед. Главное, чтобы мои дети не жили в пронацистской , полной агрессии стране. Остальное наладится!

Посилання на коментар

Пост №1774. Те факты, против которых ты начал столь агрессивно возражать: наличие в стране Крыма и Донбасса, принятие закона о языках, желание половины (примерно) изучать не простую мову, а столь необходимый им английский язык , любовь русскоязычных к своему языку (не меньшая, чем у украиноязычных - к мове) и т.п., и т.д.))). Ты с такой отвагой и гордостью перешел на мову, почему же удивляешься, что мы с не меньшей гордостью пишем на русском?? Уж он-то не меньшего, чем мова, стоит!!

Насчет партий я не "хвилююсь")). Меня байд уже (по-мовянски). Я не являюсь членом партий и мне все равно, на каком языке говорит мой сосед. Главное, чтобы мои дети не жили в пронацистской , полной агрессии стране. Остальное наладится!

Так зачем тебе, сонце, второй государственный? Для страховки?

Кстати, ты слыхала, что твой дятел организует Центр Преследованиай Нациков и требует от США экстрадикции в Украину Майкла Каркоца?

Посилання на коментар

Так зачем тебе, сонце, второй государственный? Для страховки?

Кстати, ты слыхала, что твой дятел организует Центр Преследованиай Нациков и требует от США экстрадикции в Украину Майкла Каркоца?

У меня уже есть мой, второй государственный. Мне, наоборот, первый ни к чему, Жирафа! А ЦПН уже создается. Впереди еще 2 года. Успеют)).
Посилання на коментар

У меня уже есть мой, второй государственный. Мне, наоборот, первый ни к чему, Жирафа! А ЦПН уже создается. Впереди еще 2 года. Успеют)).

Ну, так бы и сказала, что воюешь против украинской государственности...

Кстати, статья предусматривает до 10 лет с конфискацией....

Щодо Вадика и тебя вместе с ним: долбодятлов-создателей ЦПН не смущает тот факт, что вероятный © нацык Майкл Каркоц нe гражданин Украины и никогда им не был?

Посилання на коментар

Так и балакайте у двох, мы без вас обойдёмся, а вы без нас нет. Так, что доскональнейшей изучайте русский

Дякую за нагадування але досконало вивчив російську за часів тотальної русифікації. Куди ж удосконалюватися?

, это вам поможет в будущем. ведь даже государство мы дали.

"Ми" це хто? Ти? :blink: І яку державу ти меня дав? А потім накивав п"ами?

а вы сами никчемы. и еслибы не наш алкаш Боря. хрен бы вы что имели.

Слину витри а то аж через монітор бризкає. ...а ще в таких випадках радять замість бризканя слиною встати від компа та стукнутися головою об стінку. Кажуть допомагає. Спробуй.
Посилання на коментар

Щодо Вадика и тебя вместе с ним: долбодятлов-создателей ЦПН не смущает тот факт, что вероятный © нацык Майкл Каркоц нe гражданин Украины и никогда им не был?

Но он украинец, эт не я писал, а вами любимые пиндосы.

а , что такое украинская государственность, если её не воспринимают 90% населения.

Посилання на коментар

Меня смущают только твои жирафские выводы. Типичная националистическая агрессия. Еще раз подумаешь - даа, за нациков голосовать нельзя.
Посилання на коментар

Пост №1774. Те факты, против которых ты начал столь агрессивно возражать: наличие в стране Крыма и Донбасса, принятие закона о языках, желание половины (примерно) изучать не простую мову, а столь необходимый им английский язык , любовь русскоязычных к своему языку (не меньшая, чем у украиноязычных - к мове) и т.п., и т.д.)))

Ось повідомленя за №1774

Ти віриш у інетні голосування? Це все одно що вірити у рейтинги та обіцянки зібрати на різні акції десятки тисяч людей. Насправді таку "масовість" створюють первні політичні сили (неважливо чка подія чи ініциатива розглядається) і ці політсили мають своїх дописувачів які масово заполоняють різні ррейтинги, опитування тощо. Я не відкидаю і справжніх бажаючих мати другу державну мову але ж треба розуміти що таких меншість. Навііть перважна меншість. А держава у нас унітарна згідно з Конституцією

Да тут и спора никакого не может быть: не было бы желающих иметь свой родной язык (русский) государственным, не поднимался бы так высоко данный вопрос о государственном языке, как и не был бы принят в Раде закон о языках.

Наївна ти пробач. Цукеркою під назвою "друга державна" деяких наших співгромадян годують чи не 1991 року. Всі політики яким вигідно перетягнути на себе частину виборців напередодні виборів починають вкидати це питання в народ. І кожен раз після виборів ніхто і не збирався робити того, чого обіцяв у цьому плані.

Ты с такой отвагой и гордостью перешел на мову, почему же удивляешься, что мы с не меньшей гордостью пишем на русском?? Уж он-то не меньшего, чем мова, стоит!!

А чому ти дивуєшся що я перейшов на рідну для себе мову? При чому тут відвага? І де мої здивування тим, що в данному випадку ти пишеш російською? Я писав про повагу україномовних форумчан до російськомовних. І де натяки на порівняні вартості двох мов які ти приписала мені? Я повторюсь, я писав російською через повагу до російськомовних форумчан. Теперечки пишу рідною мені мовою не через втрату поваги а через несприйняття моєї рідної мови. Як я написав у знак протесту. Маєте те що маєте. Не подобалося спілкуватися так, давайте тепер так. Тим більше що меня українською спілкуватися зручніше так як тобі твоєю мовою.

Насчет партий я не "хвилююсь")). Меня байд уже (по-мовянски). Я не являюсь членом партий и мне все равно, на каком языке говорит мой сосед. Главное, чтобы мои дети не жили в пронацистской , полной агрессии стране. Остальное

Посилання на коментар

Но он украинец, эт не я писал, а вами любимые пиндосы.

а , что такое украинская государственность, если её не воспринимают 90% населения.

Черчілю, а це для тебе. Мовою оригіналу..

Как предвзято и как однобоко

Мы привыкли смотреть на вопросы:

Узкоглазые - значит с Востока,

Если с Запада - значит пиндосы,

Украинец - ущербная шавка,

Россиянин - никчемный пропойца,

Где еврей - там торговая лавка,

Где бандит - стограммовые кольца,

Тёлка в джипе - сосёт у министра,

Балерина - ипётся в шпагате,

Вместо баб у водилы - канистра,

У араба - гаремы в кровати,

Кто невинен в шестнадцать - на свалку,

Кто закончил с отличием - даун,

В каждой женщине видим давалку,

Каждый мачо не может без саун,

Музыкант - наркоман и педрила,

Инженер - голодающий дурень,

Шеф невесел - жена изменила,

Шеф смеётся - смертельно накурен,

Эмигрировал - трус и предатель,

Остаёшься - знакомства в ментовке,

Нету мата - херовый писатель,

Агитируешь - слямзил листовки,

Дом построил - убил человека,

Есть бабло - уломаешь любую,

Спишь с женой - сексуальный калека,

А иначе ипал бы другую...

Расширяйте сознание, братцы,

Поменяйте сужденья, Спинозы,

Чтобы там нам хотя бы не сраться,

Где зачтутся и хохот и слёзы...

Доктор Верховцев (с)

Посилання на коментар

Ось повідомленя за №1774

Ти віриш у інетні голосування? Це все одно що вірити у рейтинги та обіцянки зібрати на різні акції десятки тисяч людей. Насправді таку "масовість" створюють первні політичні сили (неважливо чка подія чи ініциатива розглядається) і ці політсили мають своїх дописувачів які масово заполоняють різні ррейтинги, опитування тощо. Я не відкидаю і справжніх бажаючих мати другу державну мову але ж треба розуміти що таких меншість. Навііть перважна меншість. А держава у нас унітарна згідно з Конституцією

Наївна ти пробач. Цукеркою під назвою "друга державна" деяких наших співгромадян годують чи не 1991 року. Всі політики яким вигідно перетягнути на себе частину виборців напередодні виборів починають вкидати це питання в народ. І кожен раз після виборів ніхто і не збирався робити того, чого обіцяв у цьому плані.

А чому ти дивуєшся що я перейшов на рідну для себе мову? При чому тут відвага? І де мої здивування тим, що в данному випадку ти пишеш російською? Я писав про повагу україномовних форумчан до російськомовних. І де натяки на порівняні вартості двох мов які ти приписала мені? Я повторюсь, я писав російською через повагу до російськомовних форумчан. Теперечки пишу рідною мені мовою не через втрату поваги а через несприйняття моєї рідної мови. Як я написав у знак протесту. Маєте те що маєте. Не подобалося спілкуватися так, давайте тепер так. Тим більше що меня українською спілкуватися зручніше так як тобі твоєю мовою.

Насчет партий я не "хвилююсь")). Меня байд уже (по-мовянски). Я не являюсь членом партий и мне все равно, на каком языке говорит мой сосед. Главное, чтобы мои дети не жили в пронацистской , полной агрессии стране. Остальное

Пост №1774: там четко написано, что я не верю в инетные голосования и что Орина соврала, сказав, что точно знает, стремятся ли форумчане ко второму языку. Мы этого не знаем, так как опрос не проводили. Личные мнения не столь важны. Крым и Донбасс, как и часть Юга, русскоязычные - ФАКТ. Первый шаг сделан - закон о языках принят. ФАКТ. Зачем мне нужны проценты о пристрастии к мове?? У меня есть РОДНОЙ язык. Мне нужен только он, тот на котором я думаю. Остальное проблема тех, у кого родным является другой язык.

Ты можешь переходить на любую мову, от этого только количество читателей изменится и все, ничего страшного. Я тебе не только ничего не приписывала, а в очередной раз пыталась дойти до твоего разума, говоря, что как ты любишь свою мову, вот также и я люблю свою. И воспринимаю ее ганьбу аналогично твоим возражениям против дискриминации украинской мовы.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...