Major Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Значь нормальный человек. Семчев пекрастно рекламирует пиво да и типаж у него замечательный.Привет, Ан. Ив. !Гляжу, рабинович на тебя уж русский кафтан примеряет, в тупости невзначай обвиняет, знаться, скоро перейдёт к сексуальным упражнениям на твоих родителях. Говно ещё то, однако с претензией на значимость.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 3 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 не я с дебилми не разговариваю Бесстыдство женщины, поверьте, не порок.........http://ukrpolitforum.com/user46239.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 «Жертвовать деньги «за мову» мы не готовы, жизнью жертвовать тоже» Цитата: «Жертвовать деньги «за мову» мы не готовы, жизнью жертвовать тоже» ttp://lenta-ua.net/novosti/politika...vat-tozhe.html Сегодня можно уверенно сказать, что успешную украинскую республику будет невозможно построить на базе «мови»- украинского языка. «Прямой вопрос студентам, а какие эти «общие идеалы», вызывает целый спектр мнений, от функциональных до идеологических. Отвечать сложно. И я обычно задаю функциональность – идеалы, создающие республику могут быть только те, за которые вы готовы умереть», — говорит Сергей Аркадьевич Дацюк. «Кто готов умереть за развитие и доминирование украинского языка? Почему-то никто не готов умирать за украинский язык. А почему?». По его мнению, «наше общество с милой непосредственностью периодически возвращается к этой теме, к идеалам «украинства», к украинскому языку. «Я пытался ответить себе на вопрос: «А почему я, собственно, не выступаю за украинский язык?» Ответ весьма прост. Он (украинский язык) не покрывает, как бык овцу, все мое представление о мире». Дацюк утверждает, что с помощью украинского языка нельзя описать те или иные представления в ряде научных областей, где трудится человечество. «Где нет украинских слов? А их нет в военной сфере. Почему? А мы никогда не создавали из своей армии, армию, действующую за пределами государства, общающуюся на своем языке. У нас нет сленга украинского спецназа. У нас нет научного сленга. У нас отсутствует философский украинский язык». Как показывает опыт Китая, такую ситуацию можно преодолеть, но для этого необходимо вкладывать огромные средства. Однако, «жертвовать деньги «за мову» мы не готовы, жизнью жертвовать ради этого мы тоже не готовы, так может ли эта идея выступать идеалом республики?». Он допускает, что украинский язык может быть ценностью для западно-украинской республики, но « как быть с восточной Украиной? А как быть с Крымом? А как быть с центральной Украиной? Сможем ли мы создать республику, если нашим идеалом будет чистое «украинство», в конечном итоге сводящееся к украинскому языку?». Поэтому «у нас не с демократией проблема, как это часто пишут в газетах, у нас с республикой проблема. У нас нет общих идеалов». Денег для мовы нет. (Нужны громадные средства.) Терминов для описания мира, тоже нет. Но всё это есть у русского языка. В смысле, что без денег русский язык справляется с потребностями украинцев в описании мира и множества жизненно важных отраслей науки, армии, философии и так далее. И по теме: - нахрена русским убогая и ущербная мо(л)ва, если есть Великий и Могучий?" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 И по теме: - нахрена русским убогая и ущербная мо(л)ва, если есть Великий и Могучий?" когда джина еще была не джина, а вполне нормальный мужик, она на другом форуме так поясняла "па теме.. B) → [Poland] а шо умеренные [Немає аватара] Група: політолог Вік: 48 років Реєстрація: 08.08.2010 Статус: offline Повідомлень: 1570 Репутація: +50 08.03.2012 в 14:40 Цитата Повідомлення від SD Не тiльки росiйськомовнi громадяни повиннi знати держ мову,але й всi представникi iншх нацiй,якщо вони - громадяни Украiни. Знаеш держ мову та не створюеш нацiональних мафiй - нема питань - "проблеми" про яку ви кажете - не iснуе. Научатся осозновать что Украина независимое государство и перестанут тянуть волынку про мову.Пусть научат своему русскому завоеванные территории и кавказ.Варварам внушили идею о могуществе русского а терпению и уважению к другим напрочь убили.Надоели уже эти споры. Как будто содержание и смысл сказанного от языка зависит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Яка правильна тема, адже в Україні дійсно проблеми з російською мовою! Я вже й забув коли останнього разу чув російське слово з телевізора, знайти книгу на російській просто не реально, друкованої преси російською майже нема, шкіл з російською мовою катастрофічно не вистачає(особливо на сході і півночі країни). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Яка правильна тема, адже в Україні дійсно проблеми з російською мовою! Я вже й забув коли останнього разу чув російське слово з телевізора, знайти книгу на російській просто не реально, друкованої преси російською майже нема, шкіл з російською мовою катастрофічно не вистачає(особливо на сході і півночі країни). :lol: :lol: :lol: Неплохо, но на Донецком форуме у Вас еще смешнее получается)). Хорошо бы еже пару раз прокричать:" Да победим!" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 :lol: :lol: :lol: Неплохо, но на Донецком форуме у Вас еще смешнее получается)). Хорошо бы еже пару раз прокричать:" Да победим!"Ладена ліліївна ти? От жеж тісний світ! Ні про перемогу на нанотанках то ваші люблять, в мене свій стиль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 в мене свій стиль.яка в вас аватарка гарнесенька! А світлинка з нею схожа ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Ладена ліліївна ти? От жеж тісний світ! Ні про перемогу на нанотанках то ваші люблять, в мене свій стиль.А Вам тоже здесь будут 10 центов, как команде Корина, платить, по приглашению работаете?? Похоже, Ориана и Вас Лилией заразила, побаиваются ее что-то на всех форумах. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 яка в вас аватарка гарнесенька! А світлинка з нею схожа ?А вот и су*** форумная прискакала польстить новоявленному стороннику, сзади лизнуть. Начинает по обычаю свидомых с аватарки.... :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 А вот и су*** форумная у бздэны, по ходу, кроме плоскостопия, остеохондроза,геморроя, кретинизма, ..еще и заикание? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 яка в вас аватарка гарнесенька! А світлинка з нею схожа ?То Миколайчук, з фільму пропала грамота, шукайте в гуглі там всього валом. А Вам тоже здесь будут 10 центов, как команде Корина, платить, по приглашению работаете?? Похоже, Ориана и Вас Лилией заразила, побаиваются ее что-то на всех форумах. ;)Нєєєєєєєєєє, ти ж знаєш мені платять виключно за голови вбитих москалів які я відсилаю прямо в США, а на форумах я для задоволення. Корина ніякого не знаю, мене одна дама до кумпанії запросила. Про Лілю на всіх форумах не знаю, я сміявся з неї тільки на донецькому, чув що вона і тут концерти дає. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Ладена ліліївна ти? От жеж тісний світ!Милчеловек,а кто такая ладена лилиевна? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 А вот и су*** форумная прискакала польстить новоявленному стороннику, сзади лизнуть. Начинает по обычаю свидомых с аватарки.... :lol: :lol: ти про майора, придурошна? то він не сука, він кобель. І до свідомих не належить. Прога ремонту вже не підлягає. Треба - на переплавку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 То Миколайчук, з фільму пропала грамота, шукайте в гуглі там всього валом.Я в вас не запитувалась, хто на аві! А чи ви трохи схожі? Нащо нам гугл, свого лахеття по шию, невже не бачите.. Тільки встигай відкидати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Милчеловек, а кто такая ладена лилиевна? Ну це тільки коротка форма звернення, Ладена-лілія-фокстрот-паренек і решта іпостасії клонованих. Легенда Донецького форуму і просто весела людина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 А вот и су*** форумная прискакала польстить новоявленному стороннику, сзади лизнуть. Начинает по обычаю свидомых с аватарки.... :lol: :lol:Похоже, господа, наша милая дена - совсем не женщина...Даже и не баба... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Милчеловек, а кто такая ладена лилиевна? Прога наша форумна - на Донецькому з двох ніків пише - там модерація, тому оф-топи строго регламентовані. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 А чи ви трохи схожі?Аааа, трохи зовнішньо є, але більше тим, що ми родом з одного регіону, а характер у мене трішки як у козака Василя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Похоже, господа, наша милая дена - совсем не женщина... Даже и не баба... а я тебе говорила!! Все сомневался? B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Ну це тільки коротка форма звернення, Ладена-лілія-фокстрот-паренек і решта іпостасії клонованих. Легенда Донецького форуму і просто весела людина.Весела?Милчеловек, а в чем ея веселость, етого паренька-фокстрота? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Ну це тільки коротка форма звернення, Ладена-лілія-фокстрот-паренек і решта іпостасії клонованих. Легенда Донецького форуму і просто весела людина. ОГО?!!!! Юля, ось чому вона інколи в постах плутає роди!!! А цей мій знайомий - умнічка - відразу просік, що це транссвестит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 А що це дена притихлО? То бігала за кожним постом, які її не стосувалися. А тепер про неї - час слави настав - а вонО змилося. Соромиться... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Аааа, трохи зовнішньо є, але більше тим, що ми родом з одного регіону, а характер у мене трішки як у козака Василя. Залишайтеся з нами! Вам сподобається! Потоваришуємо. Бо москалі дурнуваті зовсім на шию понавісилися, ледве встигаємо мотузки в'язати та дубочки вирощувати.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 До речі, по темі. Цього року рекордно низький відсоток учнів побажали здавати тести російською мовою. Так що слова Тивереця скоро можуть стати актуальними. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Весела? Милчеловек, а в чем ея веселость, етого паренька-фокстрота? Ой так всього і не розкажеш, з неопалимого: Бандера тупо рвался к власти так - же как теперешние депутаты к корыту, чтобы жрать в три горла и срать в три ****.Только путь его был обагрен кровью. "Плохо мы их воспитали, мало убивали. вешали"-эти слова он говорит об украинцах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Залишайтеся з нами! Вам сподобається! Потоваришуємо. Бо москалі дурнуваті зовсім на шию понавісилися, ледве встигаємо мотузки в'язати та дубочки вирощувати.. Бідаааа, і є ж нормальні росіяни, от Павлов вчив їх вчив. У нас находится на излечении больная с чрезвычайно расслабленной нервной системой. Когда ей показывают красный цвет и говорят, что это не красный цвет, а зеленый, она с этим соглашается и заявляет, что, всмотревшись внимательно, она действительно убедилась, что это не красный, а зеленый цвет. Чем это объяснить? Академик Павлов говорит, – парадоксальным состоянием. При нем теряется реакция на сильный возбудитель. Действительность, действительный красный или иной цвет – это сильный возбудитель. А слова: красный, зеленый и т.д. – это слабые возбудители того же рода. При болезненной нервной системе, при ее парадоксальном состоянии теряется восприимчивость к действительности, а остается восприимчивость только к словам. Слово начинает заменять действительность. В таком состоянии, по мнению академика Павлова, находится сейчас все русское население. Вообще, – закончил академик Павлов, – я должен высказать свой печальный взгляд на русского человека. Русский человек имеет такую слабую мозговую систему, что он не способен воспринимать действительность как таковую. Для него существуют только слова. Его условные рефлексы координированы не с действительностью, а со словами. Вы видите, до чего русский ум не привязан к фактам. Он больше любит слова и ими оперирует. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 То Миколайчук, з фільму пропала грамота, шукайте в гуглі там всього валом. Нєєєєєєєєєє, ти ж знаєш мені платять виключно за голови вбитих москалів які я відсилаю прямо в США, а на форумах я для задоволення. Корина ніякого не знаю, мене одна дама до кумпанії запросила. Про Лілю на всіх форумах не знаю, я сміявся з неї тільки на донецькому, чув що вона і тут концерти дає. Жаль, что я Лилю здесь не встречала, только Орианины бредни о вечно присутствующей Лиле. На Донецком форуме я помню, как она вас раскидывала ежедневно, несколько мужиков с одной девушкой справиться не могли. Я там редко бываю, но Лилю успела оценить. Наши дамы тут свои денежки не смогли отработать, думала, когда же они помощь позовут. Вот и покликали еще одного во всем свидомого. Может, сумеет их идиотизм в нужное русло борьбы за расцвет гитлеризма обратить. И часто головы москалив Вас во сне одолевают? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 ти про майора, придурошна? то він не сука, він кобель. І до свідомих не належить. Прога ремонту вже не підлягає. Треба - на переплавку. Хрюкнула и отдохни. Ты уже всем надоела... Хотим теперь свежие силы свидомитов лицезреть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Жаль, что я Лилю здесь не встречала, только Орианины бредни о вечно присутствующей Лиле. На Донецком форуме я помню, как она вас раскидывала ежедневно, несколько мужиков с одной девушкой справиться не могли. Я там редко бываю, но Лилю успела оценить. Наши дамы тут свои денежки не смогли отработать, думала, когда же они помощь позовут. Вот и покликали еще одного во всем свидомого. Может, сумеет их идиотизм в нужное русло борьбы за расцвет гитлеризма обратить. И часто головы москалив Вас во сне одолевают?Оце ти правильно за Лільку агітуєш, хай почитають, подивляться хто кого розкидав. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.