САИ Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 ? Марионеточное правительство → “форпост демократии” → банановая республика. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Эк, Ориану попёрло. аж мысли от злости поразбегались, в десяток постов пришлось впихивать. Да хрен с ним, с Януковичем. Кто здесь о нём переживает. К Юльке в компанию, самое ему там место.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Как Ориша зарабатывает серебряники на пропитание, спрашиваете? ... причём ресурса, проплаченного Штатами,... Надо же...По названию ресурса сразу и не догадаешься... чей он. Этот форум должно быть тоже Штатовский? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Марионеточное правительство → “форпост демократии” → банановая республика. Все витаешь в зомбо облаках.... я тебе честно завидую.... какого хрена в сам деле одному мне понятно, что уже лет 20 с гаком эта гадость вокруг... даже не банановая... - гораздо хуже трясина без будущего... и верить, что у США есть на нее какие-то планы... кроме вытащить быдлоту из рабства и полного вымирания... у меня нет никаких оснований. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 вересня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2012 Надо же... По названию ресурса сразу и не догадаешься... чей он. Этот форум должно быть тоже Штатовский? только проснулся?здесь в инете если более-менее нормальный ресурс - скорей всего штатский. Наши уроды даже этого нормально сделать не могут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2012 и верить, что у США есть на нее какие-то планы... кроме вытащить быдлоту из рабства и полного вымирания... у меня нет никаких оснований. Та ти і в існування України з трудом віриш - куди тобі до більш заплутаних матерій. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 1 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2012 Все витаешь в зомбо облаках.... я тебе честно завидую.... какого хрена в сам деле одному мне понятно, что уже лет 20 с гаком эта гадость вокруг... даже не банановая... - гораздо хуже трясина без будущего... и верить, что у США есть на нее какие-то планы... кроме вытащить быдлоту из рабства и полного вымирания... у меня нет никаких оснований. Ото им делать нехуй, как вытаскивать тебя из нищеты и быдлоты... До чего же ты наивен, я прямо таки завидую тебе... сам таким был по молодости... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 1 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2012 только проснулся? здесь в инете если более-менее нормальный ресурс - скорей всего штатский. Наши уроды даже этого нормально сделать не могут. В штатах новая национальная идея - осчастливить украинцев. :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2012 Ото им делать нехуй, как вытаскивать тебя из нищеты и быдлоты... До чего же ты наивен, я прямо таки завидую тебе... сам таким был по молодости...не надо забывать, какие преобладают гены у американской нации. Именно! Есть смысл и прямая цель - обустроить себе землю обетованную на украинских просторах. Тактика взращивания золотого миллиарда в действии. И если смотреть с этой точки зрения - всё сходится. Им надо осваивать новые "незайманные" территории. С покладистым работящим народом, отсеивать самых крепких, стойких (как было с рабовладельческим Югом), - чтобы спокойно наслаждаться жизнью при необходимом количестве батраков. Это всё происки Бильдербергской группы. Вот расправиться с желткокожими и мусульманами - составляет затруднение. Но и это возможно. Чужими руками каштаны из огня таскать. Вы определитесь - рабами так и так придется быть. Но чьими? Своих собственных ублюдков? Или избранной нации? Да! И ПС! - обратите внимание, украинцы : по ТВ чьи вы фэйсы наблюдаете с пугающей последовательностью день ото дня? Исключительно - еврейские. Вобщем нам выбирать : либо евреи, либо - сталинские часы возвращаются... (хахаха сказала я тихооонечко... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2012 не надо забывать, какие преобладают гены у американской нации. Именно! Есть смысл и прямая цель - обустроить себе землю обетованную на украинских просторах. Тактика взращивания золотого миллиарда в действии. И если смотреть с этой точки зрения - всё сходится. Им надо осваивать новые "незайманные" территории. С покладистым работящим народом, отсеивать самых крепких, стойких (как было с рабовладельческим Югом), - чтобы спокойно наслаждаться жизнью при необходимом количестве батраков. Вы определитесь - рабами так и так придется быть. Но чьими? Своих собственных ублюдков? Или избранной нации? Да! И ПС! - обратите внимание, украинцы : по ТВ чьи вы фэйсы наблюдаете с пугающей последовательностью день ото дня? Исключительно - еврейские. Вобщем нам выбирать : либо евреи, либо - сталинские часы возвращаются... (хахаха сказала я тихооонечко... Саме так, рабами - але чиїми - інакше питання вони не ставлять!!! Бо якщо ІНАКШЕ - тоді НАЦІОНАЛІЗМ - а ним ще їх бабки були лякані Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 1 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2012 Та ти і в існування України з трудом віриш - куди тобі до більш заплутаних матерій.Если перевести с твоего языка... не украинского, а твоего - уточнение для тебя... - тогда ты права. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2012 Если перевести с твоего языка... не украинского, а твоего - уточнение для тебя... - тогда ты права. Вибач, це була твоя цитата, але відповідь не тобі, а Руслану. Тобі б я так не посміла відповісти За те, що нагдав ще раз, що я дурепа - дякую. Продовжуй далі в тому ж дусі... принаймні тепер ти чесний. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 1 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2012 В штатах новая национальная идея - осчастливить украинцев. :lol: :lol: :lol:Не идея. Это их задача. В противном случае они попадают под выбор - или терпеть кризис(из-за непомерной помощи таким паразитам как Украина... или Россия).... или развиваться быстрее(что невыгодно их элитам). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 1 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2012 Продовжуй далі в тому ж дусі... принаймні а ты случаем никогда не была учительницей?.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2012 а ты случаем никогда не была учительницей?.... А тобі не байдуже... Користай момент - втікай подалі, поки я на тебе зла, бо у свій час я провтикала - і змушена була вийти заміж. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2012 вы тааааааак долго и плодотворно понимали друг друга не то что с полувзгляда... с полубуквы для кого комедия, мои единственные родные ? Станиславский : не верю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 1 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2012 Станиславский :Сталінські часи повертаються PS,... кто придумает как в виртуале реализовать самый честный проект ТВ?.... детектор лжи?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2012 "НАКЛЕП" СКАСУВАЛИ Депутати підтримали постанову про скасування голосування за законопроект про "наклеп". Постанову підтримали 349 депутатів. Постанову підтримали 174 "регіонали", 56 - "БЮТ-Батьківщина", 45 - НУНС, 23 - КПУ, 20 - з Народної партії, 18 - із депутатської групи "Реформи заради майбутнього" та 13 позафракційних депутатів. "Рішення прийнято. Давайте надалі таких рішень не приймати", - прокоментував голосування спікер Верховної Ради Володимир Литвин. Після голосування постанови законопроект вилучається з реєстру законів Верховної Ради, таким чином його не існує. Єдиний, хто проголосував проти скасування постанови був "регіонал" Василь Кисельов. Василь Кисельов пробирається крізь натовп журналістів під крики "Ганьба" Саме його освистали журналісти під час акції протесту проти "наклепу" в понеділок. Перед засіданням на ложі преси було розгорнуто плакат з закликами зупинити законопроект про зміни до КК та КПК щодо посилення відповідальності за посягання на честь, гідність та ділову репутацію людини. Ним вводилась кримінальна відповідальність, зокрема ув'язнення до 3 років та великі штрафи за наклеп. Автором законопроекту був "регіонал" Віталій Журавський. Пізніше після масових акцій протесту журналістів, Журавський вніс до парламенту постанову про скасування голосування в першому читанні за законопроект про наклеп 18 вересня. Українська правда Фото з Твіттера Сергія Лещенк Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 9 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2012 закон скорректированный будет принят !!! это ТАКТИКА умных, а злостные -сушите бублики :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 10 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2012 закон скорректированный будет принят !!! это ТАКТИКА умных, а злостные -сушите бублики :lol: :lol: 2.10.12 17:17Законопроект о клевете не отменен, а находится в базе законопроектов. Его могут принять в любой момент, - "бютовец" СасЗаконопроект о клевете не отменен, он продолжает находиться в базе законопроектов и в любой момент может быть принят. 235 3 Ранее по теме: Закон о клевете :P :o :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2012 Законопроект о клевете не отменен, а находится в базе законопроектов. Его могут принять в любой момент, Голова парламенту Володимир Литвин підписав постанову про вилучення із законодавчої бази Верховної ради законопроекту Віталія Журавського про "наклеп". Про це він повідомив у Facebook. "..10 хвилин тому я підписав постанову про вилучення цього питання із законодавчої бази ВР", - йдеться в повідомленні. Голова парламенту вважає, що до цього законопроекту не потрібно повертатися. "До помилок повертатися не можна. З них треба робити правильні висновки", - наголосив він. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 10 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2012 Голова парламенту Володимир Литвин підписав постанову про вилучення із законодавчої бази Верховної ради законопроекту Віталія Журавського про "наклеп". Вот и рассосалось все напряжение... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2012 Вот и рассосалось все напряжение... А осад залишився. Як ти думаєш, нащо ПР була потрібна ця антиреклама перед виборами - думаєш вони не розуміли, що підніметься шум? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 10 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2012 А осад залишився. Як ти думаєш, нащо ПР була потрібна ця антиреклама перед виборами - думаєш вони не розуміли, що підніметься шум? Известная пиар-технология. Все орут, что ПР воры, преследуют, плохие законы принимают... Так Богословская заявила о "самоочищении" (не только она, но я слышал недавно ее). Сажаем мол, снимаем с должности членов партии, если где-то, что-то... Критикуем, исправляем ошибки... "Ни одна партия так не делает, а мы делаем!" (примерные слова Богословской). Там, кажется, было о том что и народ должен в этом партии помогать. Ну, как к таким доверие не повысить? И с этим законом тоже - "все под контролем, умеем исправлять и глупости и ошибки". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2012 Известная пиар-технология. Все орут, что ПР воры, преследуют, плохие законы принимают... Так Богословская заявила о "самоочищении" (не только она, но я слышал недавно ее). Сажаем мол, снимаем с должности членов партии, если где-то, что-то... Критикуем, исправляем ошибки... "Ни одна партия так не делает, а мы делаем!" (примерные слова Богословской). Там, кажется, было о том что и народ должен в этом партии помогать. Ну, как к таким доверие не повысить? И с этим законом тоже - "все под контролем, умеем исправлять и глупости и ошибки". Як на мене, дуже примітивно - розумні на це не поведуться, а дурням цей закон до одного місця - навіть якщо прочитаєш цю тему - багато таких, які за його прийняття, бо їм не хочеться кожного разу натрапляти на підтвердження того, що вони лохи. Більшості комфортно жити у невіданні. Плюс опозиції дали попіаритися - ну якісь благодійники... :rolleyes: А пам"ятаєш, які суперечки йшли при минулій владі: МВФ, НАТО, ручне керування бюджетом, реструктуризація банків, девальвація, ціни на газ - і всі питання з економічної площини - такі, які втягували людей, хоч і зовсім дотично, але все ж таки в керування економікою країни. А зараз закони - для погавкати і не більше. А від гавкоту, сам розумієш, розумнішим не стаєш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 10 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2012 Як на мене, дуже примітивно - розумні на це не поведуться, а дурням цей закон до одного місця - навіть якщо прочитаєш цю тему - багато таких, які за його прийняття, бо їм не хочеться кожного разу натрапляти на підтвердження того, що вони лохи. Більшості комфортно жити у невіданні. Плюс опозиції дали попіаритися - ну якісь благодійники... :rolleyes: Да там все технологии применяются. И примитивные в том числе. А больше всего рассчитывают на админресурс. А пам"ятаєш, які суперечки йшли при минулій владі: МВФ, НАТО, ручне керування бюджетом, реструктуризація банків, девальвація, ціни на газ - і всі питання з економічної площини - такі, які втягували людей, хоч і зовсім дотично, але все ж таки в керування економікою країни. А зараз закони - для погавкати і не більше. А від гавкоту, сам розумієш, розумнішим не стаєш.Полностью согласен. Зато все важные законы ( о земле например) принимают тихо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2012 Полностью согласен. Зато все важные законы ( о земле например) принимают тихо. Ото ж бо... А що ти з цього приводу скажеш: http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=124573 http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=124577 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 10 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2012 Ото ж бо... А що ти з цього приводу скажеш: http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=124573 http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=124577 Статья Дубянского мне знакома. Интересная гипотеза. А о мет заводе ничего не скажу. В этом бизнесе много нюансов. Там будет еще зависеть и от рынков сбыта. В период кризиса ( а завод начинали до него) заинтересованные страны ставят хорошие рогатки. P.S. Прочитал твой пост про Крым. Умничка! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 10 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2012 !!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2012 Статья Дубянского мне знакома. Интересная гипотеза. А о мет заводе ничего не скажу. В этом бизнесе много нюансов. Там будет еще зависеть и от рынков сбыта. В период кризиса ( а завод начинали до него) заинтересованные страны ставят хорошие рогатки. P.S. Прочитал твой пост про Крым. Умничка! Ну там завод не грає ролі - я Пінчука мала на увазі, коли цитувала Дубинянського: И если всеобъемлющий кризис принесет кому-то победу, то, скорее всего, это будут совершенно другие люди. Те, чью силу Янукович недооценивает, а лояльность – переоценивает. Те, кто обладает солидными ресурсами и может ударить по Банковой с тыла. Они не станут сражаться без толку, надеясь на будущую победу, – они сначала окажутся фактическими хозяевами положения, а потом выступят против Януковича и возьмут власть. К сожалению, трудно рассчитывать, что гипотетические победители будут честнее, демократичнее и патриотичнее Виктора Федоровича. Хорошо, если они хотя бы окажутся умнее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.