Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 что тебе можно ответить. я про такой язык не слышал и мой переводчик ничего путнего не переводит. так . что пиши дальше Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Дурилка,ты не понял нихера.Жить с вечным ощущения,шо тебя хотят захватить кляты москали - это болезнь такая,с таким грузом в башке нельзя жить,а можно только существовать. Никакие вы нам не братья,кто сказал тебе такую глупость? Для меня брат осетин и чукча,нежели вороватый украинец. Так что вавку в голове лечи. И перестань гробить свою страну,скоро сами себе хохломор устроите,працувитые. ;) От тому я до тебе і ставлюсь набагато поблажливіше та з розумінням ..ніж до оцих от насправді курво ріднисеньких хохлів на кшталт Зєнітчєка, Юнони, Караваєва та багатьох інших.. ;) Цю нашу країну не я гроблю..Їїї гробить : по-перше ця влада.. а по-друге ..ментальність більшості стадного та отколективіченого ще совком..народу з південного сходу неньки.. Моя давня позиція була та є незмінною..Я і 2004 році казав всім кому міг-"ніякої демократії з пацанами та наперсточніками..вони поважають лише силу..слово для них це слабкість..Знищувати(маю на увазі не реально) через одного та без жалю"... Але Ющ був дуже м*якотілою істотою і зовсім не чоловіком..Йому би бути презом десь в іншій країні ..де є вже стала демократія..а не тут де мєтастази радянщини ще дуже сильні..і їх словами не вилікуєш..їх вилікувати можна лише через коліно.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 ;) От тому я до тебе і ставлюсь набагато поблажливіше та з розумінням ..ніж до оцих от насправді курво ріднисеньких хохлів на кшталт Зєнітчєка, Юнони, Караваєва та багатьох інших.. ;) Цю нашу країну не я гроблю..Їїї гробить : по-перше ця влада.. а по-друге ..ментальність більшості стадного та отколектівіченого ще совком..народу з південного сходу неньки.. Моя давня позиція була та є незмінною..Я і 2004 році казав всім кому міг-"ніякої демократії з пацанами та наперсточніками..вони поважають лише силу..слово для них це слабкість..Знищувати(маю на увазі не реально) через одного та без жалю"... Але Ющ був дуже м*якотілою істотою і зовсім не чоловіком..Йому би бути презом десь в іншій країні ..де є вже стала демократія..а не тут де мєтастази радянщини ще дуже сильні..і їх словами не вилікуєх..їх вилікувати можна лише через коліно.. Упырь,ты слышал про демократию?Так это та самая демократия,когда власть выбрана народом. Эта власть представляет ТЕБЯ,ёба,ТЫ её выбрал. Сука,в России уже давно дух советский выветрился,живем мы по современным правилам,а вы все застарелое гавнецо перетираете между пальцев. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Які баби вас захочуть? Вас в голові відстой минулого століття навіть не в політиці - а в темі дискусії. НАТО для України вже давно не актуальне. Польщею і Румунією лякають лише страхополохи з бидла. Які баби? На вас хіба Рижа клюнула. І вас же використала. Ви повні невдахи, погрузлі у чварах мужики - кому ви цікаві? Тьху!!! а на вас алкоголичек. никто и не клюёт. уже пора к земле привыкать. а вас всё посылают. ну кому рагулихи нужны Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 а ты катапультируйся. еще пару таких прихвати. И атмосфера сразу очиститсяне . я заплатил. буду смотреть до конца. интересно. ну настоящий цирк Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 а на вас алкоголичек. никто и не клюёт. уже пора к земле привыкать. а вас всё посылают. ну кому рагулихи нужны Чирик! МЕСТО!!! Под диван! Ну ты смотри, люди говорят, а оно тявкает! Шас плеточку возьму! Никто твоего хозяина не обижает. Лежать. Фу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 И ещё,упырь... Теперь для тебя МЫ пиндосы,ибо пиндосы вас слили,а Россия скупила ваши долги,и одна твоя почка принадлежит Путену,пока ты тут играешься в крутого партизана. Жизнь - херовая игра,а твоя ненька села играть против опытного шулера. И проиграла ВСЁ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 А-ааа, я й забула, як ви сюди прийшли - по наводці рижої, яка захотіла нам відімстити через рабіновича. Нуда, бидло ж не ходить куди хоче - його можуть лише ЗАГНАТИ Пардон - помилку виправила - істина восторжествувала. Задоволений? а вас сюда . что по направлению прислали. проспись. ты хоть читаешь . что пишешь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Упырь,ты слышал про демократию? Так это та самая демократия,когда власть выбрана народом. Эта власть представляет ТЕБЯ,ёба,ТЫ её выбрал. Сука,в России уже давно дух советский выветрился,живем мы по современным правилам,а вы все застарелое гавнецо перетираете между пальцев. Що таке демократія ти піди та перпитай у себе там..у місцевих як там їх звуть- єдінорогів чи росів.. Лукашєнка теж до влади прийшов завдячуючи саме демократії..аАле який результат? ТОМУ і потрібна ця демократія для країн які відірвалися від штучної радянської імперії..дозованою..Бо злий розум совкодречів будь якого гатунку та ваги в суспільстві..відразу віднайде для себе лазєйку як цю дємократію потім знову перетворити в нєорадянщину.. Ця влада в Україні мене жодним чином не представляє..Вона не моя.і я не визнаю цього донбаського та антиукраїнського президента..І не тільки я не визнаю а дуже й дуже багато українців..Це ви там полюбляєте лягати під владу та отримувати від цього задоволення..Нормальні українці будь яку владу на дух не переносять і через рік будуть намагатися її позбутися.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 И ещё,упырь... Теперь для тебя МЫ пиндосы,ибо пиндосы вас слили,а Россия скупила ваши долги,и одна твоя почка принадлежит Путену,пока ты тут играешься в крутого партизана. Жизнь - херовая игра,а твоя ненька села играть против опытного шулера. И проиграла ВСЁ. да он ещё не понял. он думает. чо пиндосы и европа его спасут. за то . что он на них пашет. ну. ну пусть думает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 И ещё,упырь... Теперь для тебя МЫ пиндосы,ибо пиндосы вас слили,а Россия скупила ваши долги,и одна твоя почка принадлежит Путену,пока ты тут играешься в крутого партизана. Жизнь - херовая игра,а твоя ненька села играть против опытного шулера. И проиграла ВСЁ. Шулеров тоже пиздят, время приходит - мама не горюй. У РФ долгов как рек, а путин - паяц дрессированный. Мы ни против кого не садились. Только и попросили, чтоб нас не трогали! Наши песни - за нашим столом! А вам эхо не нравится? Рот все закрыть норовите? Еще разобраться надо, кто кого слил. Пендосам или желтым. Хоть бы думал в гневе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 И ещё,упырь... Теперь для тебя МЫ пиндосы,ибо пиндосы вас слили,а Россия скупила ваши долги,и одна твоя почка принадлежит Путену,пока ты тут играешься в крутого партизана. Жизнь - херовая игра,а твоя ненька села играть против опытного шулера. И проиграла ВСЁ. Не сміши мої капці..Ви -піндоси..Ви під піндосами давно сидите та робите те що вони вам скажуть..Бо ви як країна -окрім території та копалень-НІЩО..Так собі країна здебільшого лузерів та покидьків..Бо всі нормальні та розумеі у вас-від вас вже давно лижи намастили на захід.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 ну ти меня рассмешил. великий украинец. ты высказался. ну с тебя и достаточно. А з тебе, нігер, коли вже буде достатньо. Ти чиїх будеш - де можна подивитися на ТВОЇ заслуги, в Африці? Личная информация: Churchill Активный участник Возраст не указан Пол не указан Место жительства не указано День рождения не указан Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Що таке демократія ти піди та перпитай у себе там..у місцевих як там їх звуть- єдінорогів чи росів.. Лукашєнка теж до влади прийшов завдячуючи саме демократії..аАле який результат? ТОМУ і потрібна ця демократія для країн які відірвалися від штучної радянської імперії..дозованою..Бо злий розум совкодречів будь якого гатунку та ваги в суспільстві..відразу віднайде для себе лазєйку як цю дємократію потім знову перетворити в нєорадянщину.. Ця влада в Україні мене жодним чином не представляє..Вона не моя.і я не визнаю цього донбаського та антиукраїнського президента..І не тільки я не визнаю а дуже й дуже багато українців..Це ви там полюбляєте лягати під владу та отримувати від цього задоволення..Нормальні українці будь яку владу на дух не переносять і через рік будуть намагатися її позбутися.. Так зроби соби якесь дупло,в котором ты сможешь выбрать себе нужную тебе власть,ибо половину населения ты один хер не перешибешь.Если вы не разделите свою страну мирно,то вам помогут - смотри новейшую историю. И имей в виду - мне сугубо насрать на ваши судьбы,вы сами хозяева своей жизни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Що таке демократія ти піди та перпитай у себе там..у місцевих як там їх звуть- єдінорогів чи росів.. Лукашєнка теж до влади прийшов завдячуючи саме демократії..аАле який результат? ТОМУ і потрібна ця демократія для країн які відірвалися від штучної радянської імперії..дозованою..Бо злий розум совкодречів будь якого гатунку та ваги в суспільстві..відразу віднайде для себе лазєйку як цю дємократію потім знову перетворити в нєорадянщину.. Ця влада в Україні мене жодним чином не представляє..Вона не моя.і я не визнаю цього донбаського та антиукраїнського президента..І не тільки я не визнаю а дуже й дуже багато українців..Це ви там полюбляєте лягати під владу та отримувати від цього задоволення..Нормальні українці будь яку владу на дух не переносять і через рік будуть намагатися її позбутися.. Твоя почка уже принадлежит Путену, и будут избавляться от вас, а не вы от кого то. Ибо вы все трусы и никогда ничего не сделаете , потому , что тут же за копеечку друг дружку сдади. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Не сміши мої капці..Ви -піндоси..Ви під піндосами давно сидите та робите те що вони вам скажуть..Бо ви як країна -окрім території та копалень-НІЩО..Так собі країна здебільшого лузерів та покидьків..Бо всі нормальні та розумеі у вас-від вас вже давно лижи намастили на захід..Ты застрял в прошлом,упырь.Ты даже не представляешь,как ты заблуждаешься. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Так зроби соби якесь дупло,в котором ты сможешь выбрать себе нужную тебе власть,ибо половину населения ты один хер не перешибешь. Ты хоть понял, шо сказал? КАКУЮ половину? У нас если кто и хочет зависимости - ну может процентов 10 населения! На выборы пришло со взрослого населения меньше третьей части, из них за бандюков практически - проголосовало процентов 5 если реально, без понуждения. Те именно, кто согласны под пуцькина лечь. Ты не знаешь хохлов, Тунгус! Мы молчим, терпим. Но мы никогда уже не ляжем под рашу. Лучше издохнуть\! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Упырь,предлагаю тебе извиниться за внезапное хамство,и закроем тему. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Нехай хтось з приблудлих мені скаже: НУ ВАМ ТО ЯКЕ ДІЛО? У вас своїх проблем нема? Не хоче вас Україна, всіма частинами тіла відпихається, відбрикується - чого ви лізете без мила - скажіть, бо коли я чогось не розумію, то мене це злить. Тунгус, що ти хочеш довести на українських форумах? Що Україна - це погано? Гаразд, погано - задоволений? Ось і звали - порцію задоволення ти сьогодні отримав - будеш приходити час від часу, я буду повторювати цю фразу. Нігер, тебе те саме стосується, вали з України, приблуда!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 А з тебе, нігер, коли вже буде достатньо. Ти чиїх будеш - де можна подивитися на ТВОЇ заслуги, в Африці? Личная информация: Churchill Активный участник Возраст не указан Пол не указан Место жительства не указано День рождения не указан Ну понятно, что не украинка то дура. Если ты сможешь проверить, написал я там правду или нет, я напишу. а так 1. не имеет никакого смысла. 2. разве нормальный человек, напишет в инете. хоть какую нибудь информацию о себе. 3. вот по написанному и судят. о человеке... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Ты хоть понял, шо сказал? КАКУЮ половину? У нас если кто и хочет зависимости - ну может процентов 10 населения! На выборы пришло со взрослого населения меньше третьей части, из них за бандюков практически - проголосовало процентов 5 если реально, без понуждения. Те именно, кто согласны под пуцькина лечь. Ты не знаешь хохлов, Тунгус! Мы молчим, терпим. Но мы никогда уже не ляжем под рашу. Лучше издохнуть\!Проведите референдум :D Это так демократично :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Упырь,предлагаю тебе извиниться за внезапное хамство,и закроем тему. ба, хам хоче, щоб перед ним вибачалися за хамство - оригінально, особливо, як згадаю, що це чмо обізвало мене ідіоткою, тому, що я розмовляю українською мовою. Да уж...куди котиться світ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Нехай хтось з приблудлих мені скаже: НУ ВАМ ТО ЯКЕ ДІЛО? У вас своїх проблем нема? Не хоче вас Україна, всіма частинами тіла відпихається, відбрикується - чого ви лізете без мила - скажіть, бо коли я чогось не розумію, то мене це злить. Тунгус, що ти хочеш довести на українських форумах? Що Україна - це погано? Гаразд, погано - задоволений? Ось і звали - порцію задоволення ти сьогодні отримав - будеш приходити час від часу, я буду повторювати цю фразу. Нігер, тебе те саме стосується, вали з України, приблуда!!!! Ты , что галычину считаешь всей украиной, не смеши людей, галычина эт всего 10% маргиналов, без роду и племени,Ты показываешь свою безрамотность и не осведомлённость. украинка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Проведите референдум :D Это так демократично :D только после вас, сэр. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 ба, хам хоче, щоб перед ним вибачалися за хамство - оригінально, особливо, як згадаю, що це чмо обізвало мене ідіоткою, тому, що я розмовляю українською мовою. Да уж...куди котиться світ... ты мовишь, польско и т.д. суржиком Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 только после вас, сэр.они его никогда не проведут, ибо результат известен заранее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 ты мовишь, польско и т.д. суржикомДівчаточко й хлопчаточкопід деревцем скачуть, простягають рученята та мало не плачуть. раді б вишню з’їсти, та високо лізти, ой раді зірвати, та годі дістати! - Ой вишеньки-черешеньки, червонії, спілі, чого ж бо ви так високо виросли на гіллі? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 они его никогда не проведут, ибо результат известен заранее.Значит - подохнут все вместе,в мире и спокойствии. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Ты застрял в прошлом,упырь. Ты даже не представляешь,как ты заблуждаешься. я живу сучасним..а минуле..яке б воно не було..на відміну від твого віртдрузяки Зєнітчєка -Бомбардіра та інш...поважаю..Я шаную і визвольну боротьбу вояків УПА і надаю шанк полеглим бійцям воїнам ЧА які згинули від рук фашистів.. Чому я так можу!?..а твої ментальні друзі зі сходу неньки так не можуть!? :angry: Чому я повинен під них підлаштовуватися..з якої це радісті!? :angry: Особисто мене не лякає можливе чи ймовірне розділення України..я знаю напевно..що якщо таке трапиться то Київ не буде у тій частці яка так ніжно дихає на все що пахне з кремля..І знаю напевно що допоки маю сили то все зроблю можливе й неможливе.., якщо таке лихо трапиться і сюди повернеться нєосовок.., щоб хоч одного з тутешніх українських прихільників минулого відправити в ад..тим самим підсластивши його недовгу останню радість.. :angry: Так було! Так є! Так і буде! Тим більш що у сучасному світі партизанська тактика сама найефективніша..Як реальний приклад ваша Чечня та північний кавказ.. ;) а українця набагато важче відрізнити від ргромадянина росії..якщо звісно він не тунгус як ти чи ще якийсь ваш чорнодупий Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Ну понятно, что не украинка то дура. Если ты сможешь проверить, написал я там правду или нет, я напишу. а так 1. не имеет никакого смысла. 2. разве нормальный человек, напишет в инете. хоть какую нибудь информацию о себе. 3. вот по написанному и судят. о человеке... Ти з претензією на розумного? Тобі згадати твої перші пости ламаною російською? Людина приходить на нове місце і хоче проявити себе - чим ти себе проявив? Ти критикуєш Україну, але не даєш можливості мені відповісти тим самим - це нормально? В якому мухосранську ти живеш, що смієш писати гидоту про МОЮ БАТЬКІВЩИНУ? Ась, нігер? Я хочу відповісти тим самим. А ні - Shut Up!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.