Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Тунгус. Твої цицьки , відрощені постійним просижуванням твоєю п*ятою точкою біля компа...ніхто та ніколи не перевершить Яж тобі курві вже не раз казав- Що ти кацапіку забув на українських форумах? Чого тиняєшся тут та скавчиш як та остання недорізана кацапська падла? Знайди собі в Рашє якесь рідне дурбецальне дупло та скавчи там в ньому досхочу.. То не твое собачье дело Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 То не твое собачье дело кризис жанра.. бываетЬ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Тунгус. Твої цицьки , відрощені постійним просижуванням твоєю п*ятою точкою біля компа...ніхто та ніколи не перевершить Яж тобі курві вже не раз казав- Що ти кацапіку забув на українських форумах? Чого тиняєшся тут та скавчиш як та остання недорізана кацапська падла? Знайди собі в Рашє якесь рідне дурбецальне дупло та скавчи там в ньому досхочу.. Бо в Раші, з нього швидко б кнура зробили - а тут, що ж, тут все можна - тому й тусується ХЄРой з таким ж як він бидлом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Упырь,ваши шароварные рыла засрали ВСЕ русские форумы. Про вас бы и не вспоминали,если бы вы свои жала гомосячьи не совали бы в Россию. Так что успокойся и продолжай бороться за национальную идею. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 То не твое собачье дело собач*є дєло-це твоє життя-буття у тій дирці де ти зараз існуєш..Бо саме ви ублюдкі кацапські перетворили ту місцеву чудову алтайську природу на лайно..підходячи до всього з гаслом-"фсё вакруг савєцкає-фсё вакруг маё".... Саме від таких як ти у всьому цивілізованому світі вже давно та на будь якому рівні..давно відвертаються.. Тому і стали у тому цивілізованому світі дуже популярними туристичні тури "где нет русских"... Ваших минулих червонопузих комісарів та комуняк мій дід у волинських лісах з дуже великим задоволенням та не кваплячись..розвішував по берізкам.. ;) Це чекатиме і ваше це покоління якщо почнете сюди пхатися як до себе додому.. Повір..знайдетьсся все.. ;) і реальний машінгвер і ще дещо інше..Але як у минулому-берізок може і не бути..Забаго як на мене честі..для таких усіляких та ніяких миршавих нєдоімпєрців.. :angry: Швидко здристнув з цього сайту!....у тебе вже там глупа ніч..Та кітайози за парканом твоїх рідних тихесенько злигають.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Упырь,ваши шароварные рыла засрали ВСЕ русские форумы. Про вас бы и не вспоминали,если бы вы свои жала гомосячьи не совали бы в Россию. Так что успокойся и продолжай бороться за национальную идею. Ось і йди воюй у себе - чого ти ХЄРой на наших сайтах переховуєшся? Йди спасай Росію від хохлів і їх нац. ідеї, щоб раптом до вас не перекинулася зараза. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 собач*є дєло-це твоє життя-буття у тій дирці де ти зараз існуєш..Бо саме ви ублюдкі кацапські перетворили ту місцеву чудову алтайську природу на лайно..підходячи до всього з гаслом-"фсё вакруг савєцкає-фсё вакруг маё".... Саме від таких як ти у всьому цивілізованому світі вже давно та на будь якому рівні..давно відвертаються.. Тому і стали у тому цивілізованому світі дуже популярними туристичні тури "где нет русских"... Ваших минулизх червонопузих комісарів та комуняк мій дід у волинських лісах з дуже великим задоволенням та не кваплячись..розвішував по берізкам.. ;) Це чекатиме і ваше це покоління якщо почнее сюди пхатися як до себе додому.. Повір..знайдетьсся все.. ;) і реальний машінгвер і ще дещо інше..Але як у минулому-берізок може і не бути..Забаго як на мене честі..для таких усіляких та ніяких миршавих нєдоімпєрців.. :angry: Швидко здристнув з цього сайту!....у тебе вже там глупа ніч..Та кітайози за парканом твоїх рідних тихесенько злигають.. Баран,иди в стойло.То,шо ты тут вывалил - это такой набор идиотизма,которого я от тебя не ожидал,принимая за неглупого человека. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 и чё ето вы тунгуса гоните? может я его перевоспитаю? :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Упырь,ваши шароварные рыла засрали ВСЕ русские форумы. Про вас бы и не вспоминали,если бы вы свои жала гомосячьи не совали бы в Россию. Так что успокойся и продолжай бороться за национальную идею. На мові пиши бидлота кацапська..Бо ти ту в гостях.. ;) Наші кажеш?..Це хто реально? B) Сорокоградусний та інші з Харкова?.. Мені ваша Раша і в йух не вперлась..Але повір поряд зі мною жодна падла хоч з РФ хоч тутешня ніколи не скаже щось погане про Україну чи щось українське..Національне українське..А якщо скаже-то буде реально покарана..Або нагло та відразу..або з часом тихесенько та без свідків.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 и чё ето вы тунгуса гоните? может я его перевоспитаю? :angry: А я тебе объясню.Эта шелупонь знает,что я собирался сегодня уходить с форума,потому и хочет превратить мой уход в некое изгнание,ибо идиоты с куриными мозгами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 На мові пиши бидлота кацапська..Бо ти ту в гостях.. ;) Наші кажеш?..Це хто реально? B) Сорокоградусний та інші з Харкова?.. Мені ваша Раша і в йух не вперлась..Але повір поряд зі мною жодна падла хоч з РФ хоч тутешня ніколи не скаже щось погане про Україну чи щось українське..Національне українське..А якщо скаже-то буде реально покарана..Або нагло та відразу..або з часом тихесенько та без свідків.. Твоя "украина" была отличным местом для жизни,пока такие,как ты,не превратили её в вокзальный туалет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Баран,иди в стойло. То,шо ты тут вывалил - это такой набор идиотизма,которого я от тебя не ожидал,принимая за неглупого человека. Барани тебе поца народили :P Ти не чув про тури "чтобы там не было русских"?Ти вважаєш що це моя вигадка?.. Чи ти не віриш у те що мій покійний дідусь вашого комуняцького брата дуже багато відправив у пекло..тому що вони прийшли не на свою землю.. Облиш.. Я можу нормально спілкуватися як у вірті так і у реалі будь з ким..та будь з якої країни..але коли мені починають "Співати" про якесь минуле братерство..сімью народов..і що ми(я і т.с.) такі от погані та націоналюги-то тоді моя культурність виваженість та зваженість дуже швидко зникають..Ну а що потім може бути-ти вже прочитав раніше.. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 а кстати хорошая мысль русские так и не смогут освоить украинский язык и быстро либо свалят в срашу либо вымрут как динозавры пожалуй украине пора кончать с этими уёбками - которые себя величают * русскоговорящие украинцы * это такой же бред и тавтология как * белый негр* умный русский * маленький супермаркет * живой труп * Пепвый раз вижу жида , а такого дебильного, русские не сдрыськивают, это вы жиды сдрискиваете, как и украинцы, русские придут за своими землями, а вот хварионше придётся опять в схрон или на лесоповал, в сибирские ипеня, а ты бы чукча муву выучил, а то как то не того выглядит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 а кстати хорошая мысль чирик, перепрячься. Видишь, серьезные люди разговаривают? твое время - после полуночи, кожан Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Барани тебе поца народили :P Ти не чув про тури "чтобы там не было русских"?Ти вважаєш що це моя вигадка?.. Чи ти не віриш у те що мій покійний дідусь вашого комуняцького брата дуже багато відправив у пекло..тому що вони прийшли не на свою землю.. Облиш.. Я можу нормально спілкуватися як у вірті так і у реалі будь з ким..та будь з якої країни..але коли мені починають "Співати" про якесь минуле братерство..сімью народов..і що ми(я і т.с.) такі от погані та націоналюги-то тоді моя культурність виваженість та зваженість дуже швидко зникають..Ну а що потім може бути-ти вже прочитав раніше.. ;) Лечись,Толя... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Твоя "украина" была отличным местом для жизни,пока такие,как ты,не превратили её в вокзальный туалет.А куда эту правду деть. Страна превратилась в место не пригодное для житья. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 А куда эту правду деть. Страна превратилась в место не пригодное для житья.а ты катапультируйся. еще пару таких прихвати. И атмосфера сразу очистится Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 На мові пиши бидлота кацапська..Бо ти ту в гостях.. ;) Наші кажеш?..Це хто реально? B) Сорокоградусний та інші з Харкова?.. Мені ваша Раша і в йух не вперлась..Але повір поряд зі мною жодна падла хоч з РФ хоч тутешня ніколи не скаже щось погане про Україну чи щось українське..Національне українське..А якщо скаже-то буде реально покарана..Або нагло та відразу..або з часом тихесенько та без свідків.. А кому вы впёрлись. Ну где в МИРЕ про вас хоть раз доброе сказали, о вас даже и не знают.Такие вы развитые. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Лечись,Толя... Тунг.Я розумію що тобі можуть не подобатися мої слова.. Але це не гра на місцеву публіку..Ці свої слова я писав може дещо і більш різкіше і у 2004 і потім..і в цьому році.. Це моє Я..І якби воно було єдине в цій країні, знедоленій комуняками та совком країні....то можливо би я і "заткнулся тихонько в тряпочку"...Але на щастя так як я думають в Україні (і головне-готові чи здатні діяти)...багато людей і головне молоді.. Був реально нещадавно у відрядженні у вашій колишній Москві а зараз в майже муслімському Масквабаді..Все нормально.Бо ваші тамтешні були попереджені ..Тому все зводилось лише до справ..і жодних розмов на національні теми та тим більш світоглядні.. і це НОРМАЛЬНО..І так воно і повинно бути ..без усього цього слезливого нашарування колишніх братерських стосунків та спільної якоїсь історії... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 А я тебе объясню. Эта шелупонь знает,что я собирался сегодня уходить с форума,потому и хочет превратить мой уход в некое изгнание,ибо идиоты с куриными мозгами. Шось мені так здається, ти не маєш права вимагати до себе порядного відношення. Ти тут як до людей ставився? Так що вигнання - саме по тобі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 А кому вы впёрлись. Ну где в МИРЕ про вас хоть раз доброе сказали, о вас даже и не знают.Такие вы развитые. Ну ось тобі - вперлися - кожного дня, як на роботу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 А кому вы впёрлись. Ну где в МИРЕ про вас хоть раз доброе сказали, о вас даже и не знают.Такие вы развитые. Чуєш пріпєздку..я взагалі то віртуально спілкуюсь з тими кого хоч тішечки знаю (по вірту чи реалу)...Ти спочатку себе якось познач..бо твоя реєстрація майже нещодавно викликає у мене грунтовні підозри що ти теж з тієї купи україножерського лайна Цензора яке сюди переповзло по наводці деякої форумчанки.. і якщо ти припоцана істота уважно читав чи читаєш що я пишу-то я дуже рідко живаю такі визначення як МИ ВАС і т.п. Я пишу здебільшого за себе.. Мені не потрібно щоб хтось та десь у світі казав про україну добре чи погане..Мені достатньо того що по роду своєї професійної діяльності ..постійно спілекуючись з людьми як з Америки Канади та Європи я жодного разу не почув чогось антиукраїнського.. ;) якщо звісно не вважати за це..легкий стьоб над нашим головдонбасовочем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 А куда эту правду деть. Страна превратилась в место не пригодное для житья. Ну ти бля, сидять тут, наш хліб їдять, загиджують наші форуми - і воно ще буде розпатякувати про непригодну для життя територію - то чого ж вас, собак, чономазих звідси і калачем не виманиш? Ась, нігер? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Общечеловеческие идеи мне ближе, Толя. Общечеловеческие, а не расовоограниченные. И конечно же... здравствуй. Рад видеть. ++++++++ Ну привіт, привіт. Загальнолюдські ідеі не можуть бути самі по собі і повністю відокремлені від абсолютно нормальних національних ідей тієї чи іншої країни.Ти не рідко буваєш в Росії і тому краще за мене знаєш все про сучасну російську національну ідею, провідником якої є звичайно тамтешня сучасна влада...В порівнянні з Україною у нас влада не проводить національну ідею-а проводись ідею власного збагачення, при цьому.. не гребуючи і до речі своїм лохторатом, який здебільшого живе і у твоїх єпєнях.. Ти добре знаєш моє особисте ставлення... воно як у приказці-"Хто к нам з мечем прийде, той з тим мечем у власній дупі відповзе"..І мені пох-хто то буде, представник тіпа Щеневмерлика -тунгуса з начебто якоїсь там нєдоімпєрії та нєдосовка.чи румун чи полєк чи ще хтось.Тільки рівноправні відносини і стосунки..Уся ця постсовкова симптоматична якась "братскість"-відразу нах та в реалі ще і по пиці на додачу Да рассмешил, какие у укров мечи были, их придумали в конце 18 века. мечи. Это русская присказка . и к украм вообще никаким боком. до чего же укры безграмотны Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Тунг.Я розумію що тобі можуть не подобатися мої слова.. Але це не гра на місцеву публіку..Ці свої слова я писав може дещо і більш різкіше і у 2004 і потім..і в цьому році.. Це моє Я..І якби воно було єдине в цій країні, знедоленій комуняками та совком країні....то можливо би я і "заткнулся тихонько в тряпочку"...Але на щастя так як я думають в Україні (і головне-готові чи здатні діяти)...багато людей і головне молоді.. Був реально нещадавно у відрядженні у вашій колишній Москві а зараз в майже муслімському Масквабаді..Все нормально.Бо ваші тамтешні були попереджені ..Тому все зводилось лише до справ..і жодних розмов на національні теми та тим більш світоглядні.. і це НОРМАЛЬНО..І так воно і повинно бути ..без усього цього слезливого нашарування колишніх братерських стосунків та спільної якоїсь історії... Дурилка,ты не понял нихера.Жить с вечным ощущения,шо тебя хотят захватить кляты москали - это болезнь такая,с таким грузом в башке нельзя жить,а можно только существовать.Никакие вы нам не братья,кто сказал тебе такую глупость? Для меня брат осетин и чукча,нежели вороватый украинец. Так что вавку в голове лечи. И перестань гробить свою страну,скоро сами себе хохломор устроите,працувитые. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Ну ти бля, сидять тут, наш хліб їдять, загиджують наші форуми - і воно ще буде розпатякувати про непригодну для життя територію - то чого ж вас, собак, чономазих звідси і калачем не виманиш? Ась, нігер?Какой хлеб, вы даже сало у поляков покупаете, не говоря уже о другом. Так люди деньги платят, чтобы в ZOO сходить, а тут бесплатно. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Шось мені так здається, ти не маєш права вимагати до себе порядного відношення. Ти тут як до людей ставився? Так що вигнання - саме по тобі.Ты,корова,меня сюда не приглашала,поэтому хавальник завали.Нахер ваш унылый форум мне не сдался,и уйду,когда посчитаю нужным. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Твоя "украина" была отличным местом для жизни,пока такие,как ты,не превратили её в вокзальный туалет. По ваших повадках на форумі скажеш зовсім інше: українофобське бидло потрібно тримати в резервації, гетто і Янек про це вже фактично подбав, коли своїм дозволив не вчити українську. Але ти тут ніяким боком - краще ось почитай - дуже пізнавальна стаття МОСКВА - СТОЛИЦА АЗЕРБАЙДЖАНА *http://www.gazel-na-zakaz.ru/index.php?showtopic=129861 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Ты,корова,меня сюда не приглашала,поэтому хавальник завали. Нахер ваш унылый форум мне не сдался,и уйду,когда посчитаю нужным. А-ааа, я й забула, як ви сюди прийшли - по наводці рижої, яка захотіла нам відімстити через рабіновича. Нуда, бидло ж не ходить куди хоче - його можуть лише ЗАГНАТИ Пардон - помилку виправила - істина восторжествувала. Задоволений? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Чуєш пріпєздку..я взагалі то віртуально спілкуюсь з тими кого хоч тішечки знаю (по вірту чи реалу)...Ти спочатку себе якось познач..бо твоя реєстрація майже нещодавно викликає у мене грунтовні підозри що ти теж з тієї купи україножерського лайна Цензора яке сюди переповзло по наводці деякої форумчанки.. і якщо ти припоцана істота уважно читав чи читаєш що я пишу-то я дуже рідко живаю такі визначення як МИ ВАС і т.п. Я пишу здебільшого за себе.. Мені не потрібно щоб хтось та десь у світі казав про україну добре чи погане..Мені достатньо того що по роду своєї професійної діяльності ..постійно спілекуючись з людьми як з Америки Канади та Європи я жодного разу не почув чогось антиукраїнського.. ;) якщо звісно не вважати за це..легкий стьоб над нашим головдонбасовочем ну ти меня рассмешил. великий украинец. ты высказался. ну с тебя и достаточно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.