Гість Остин Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Зря ты это сказал, про красные пятна... :wacko: К дерматологу, как минимум... :lol: Совет культурные люди дают только тогда, когда о нем просят... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Ну якщо звільнилася - йди на засрану тему і там відповідай на мої запитання - а тут я в тебе нічого не запитувалася - ми тут мужиків до порядного рівня дотягуємо. Ти не в темі. А кто тебе сказал, что я тебе отвечать собираюсь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 как всегда, в засаде.. Высокую душу поэта не должны касаться бури ! :rolleyes: Он над суетой! Да! Я помітила справжних чоловіків бабські розборки втомлюють. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 у тебя таки нездоровое любопытство к своему полу...наоборот - не дай боже, еще за руку случайно поздороваться... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Да! Я помітила справжних чоловіків бабські розборки втомлюють. и тогда они начинают увлеченно заниматься незатейливым народным творчеством в виде клепания аватарок на врага, которого в открытом бою победить не могут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Тут ти правий, в українській мові матюків нема, є лише лайка. тому коли ти перейшов на українську, твоя мова відразу стала людською. Ну а цьому нігеру з лондонської підворотні, людиною вже не стати - воно вже пропаще. Амін Рагулиха, ну вот, что ты написала, какие вы люди , вы по развитию ниже гондураса. может назовёшь, кто кроме вас рагулей ещё мовит на суржике Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Совет культурные люди дают только тогда, когда о нем просят...абалдеть. розги и шенкеля - пока жывотное не научится ходить самостоятельно. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Остин Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 абалдеть. розги и шенкеля - пока жывотное не научится ходить самостоятельно. ;) Тяжелый процесс воспитания ты прошел... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 А кто тебе сказал, что я тебе отвечать собираюсь? я навіть скажу більше - я ЗНАЮ, що ти не БУДЕШ відповідати, бо тобі нема що відповісти. порядна людина б вибачилася, але ти не вона - тому так і будеш сидіти тут - благо, підлих очей в неті не видно. Гаразд, живи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Ну а цьому нігеру з лондонської підворотні, людиною вже не стати - воно вже пропаще. Амін Рагулиха, ну вот, что ты написала, какие вы люди , вы по развитию ниже гондураса. может назовёшь, кто кроме вас рагулей ещё мовит на суржике ната! А прикинь, как этот барбадос меня с черчилем вчера разводили чтоб я заговорила на мове, один подстрекал, а второй ждал, чтоб очередную злобную глупость ляпнуть про нашу мову. Как же они ненавидят всё украинское! И курт иже с ними! :angry: что всего обидней. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Ідеальний розмір знаєш який - ну ось в мене такий А фото натуральне, цьогорічне - МОЄ. І прошу мене називати Оріана - Ориана (рос.) Оооооо!!!!!Залицянки-цяцянки... Наслухалася Жиропочки? -)))))))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Тут ти правий, в українській мові матюків нема, є лише лайка. тому коли ти перейшов на українську, твоя мова відразу стала людською. Ну а цьому нігеру з лондонської підворотні, людиною вже не стати - воно вже пропаще. Амін Рагулиха, ну вот, что ты написала, какие вы люди , вы по развитию ниже гондураса. может назовёшь, кто кроме вас рагулей ещё мовит на суржике Ти, дебіл, навіть теги не вмів правильно розставити - ну про з тобою говорити7!!! Поговори з рижою - вона не має з ким і вважає тебе ВИСОКОКУЛЬТУРНОЮ людиною. А від мене відстань - ти огидний, від тебе смердить туалетними засобами і дешевим освіжувачем повітря і ти чорнопикий. Фі-іііііііі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Оооооо!!!!! Залицянки-цяцянки... Наслухалася Жиропочки? -)))))))))))))))))))) вам пидорасам это не по нутру Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 ната! А прикинь, как этот барбадос меня с черчилем вчера разводили чтоб я заговорила на мове, один подстрекал, а второй ждал, чтоб очередную злобную глупость ляпнуть про нашу мову. Как же они ненавидят всё украинское! И курт иже с ними! :angry: что всего обидней. Та я вже принцу відповіла, він чи не побачив, чи відморозився, зара повторю, нехай ця нігерська душа ще почитає Українофобам: якщо ви вже ТУТ - з хлібом сіллю вас приймати? Я націоналістка за місцем проживання, тобто з народження. Жирафка - з Харкова, а це значить по обставинах. Єва - та взагалі - гримуча суміш. Так що не переживайте, ви множитися не будете, а якщо будете, то в гетто, ми подбаємо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Оооооо!!!!! Залицянки-цяцянки... Наслухалася Жиропочки? -)))))))))))))))))))) Ну то який ідеальний розмір - ти знаєш? :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 ната! А прикинь, как этот барбадос меня с черчилем вчера разводили чтоб я заговорила на мове, один подстрекал, а второй ждал, чтоб очередную злобную глупость ляпнуть про нашу мову. Как же они ненавидят всё украинское! И курт иже с ними! :angry: что всего обидней.О, боже!!! Как же можно ненавидеть эту "патриотку"?Какое ж ТЫ - украинское, если и пары речень не в змозі запердолить солов'їною, чи, хоча б, калиновою? Ти - тупа гуска, що замріялася про всесвітню велич. Яка ж ти українка, коли голою сракою їжака не вб'єш? Їжака - бачила? А він тут Є. === Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Тяжелый процесс воспитания ты прошел...это да. Трудное детство, чугунные игрушки... Веришь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Остин Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 это да. Трудное детство, чугунные игрушки... Веришь? Вижу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Вижу...Наш человек! -)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Наш человек! -))))))он тебя ещё и жалеет но слишком поздно легче тебя просто пристрелить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Ой,бував я в тим садочку... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Та кажу вам всю правдочку... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Нє, шакали приходять ближче півночі, коли в них закінчується зміна в лондонських борделях.Рагулиха, в борделях ночью самое работа, эт вы на окружной до пол ночи работаете Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Ну то який ідеальний розмір - ти знаєш? :PЛюблю українську природу: гарячий борщ, холодну воду... та повну пазуху цицьок!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Та кажу вам всю правдочку... :rolleyes: ну что там с гей сибирью - зарегестрировался? мамим сибиряк типа в борделях ночью самое работа, да , поэтому ты тут с утра торчишь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Люблю українську природу: гарячий борщ, холодну воду... та повну пазуху цицьок!!!вот она судьба злодейка вот ты любишь сиськи а тебе ведь приходится сосать хуй Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Ідеальний розмір знаєш який - ну ось в мене такий А фото натуральне, цьогорічне - МОЄ. І прошу мене називати Оріана - Ориана (рос.) Опиана, ты, то есть -наркоша. С тебя ориана как их говна пуля Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Жид,иди ты в жопу со своей педерастией,ну читать невозможно,бля... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 О, боже!!! Как же можно ненавидеть эту "патриотку"? Какое ж ТЫ - украинское, если и пары речень не в змозі запердолить солов'їною, чи, хоча б, калиновою? Ти - тупа гуска, що замріялася про всесвітню велич. Яка ж ти українка, коли голою сракою їжака не вб'єш? Їжака - бачила? А він тут Є. === я с тобой беседовать не намерена после того как ты назвал меня наволочкой. Но если и буду когда-нибудь говорить - исключительно на русском. Всё, занимайся своим интересом. Гуглим : Длина тела ежовых от 10 (Hylomys parvus) до 44 см (некоторые гимнуры); длина хвоста от 1 до 21 см. Вес гимнуров (Echinosorex gymnura) может достигать 1,5 кг. Морда вытянута и заострена. Глаза и ушные раковины относительно хорошо развиты. Конечности стопоходящие, 5-палые; исключение составляет белобрюхий ёж (Atelerix albiventris), у которого на задних конечностях по 4 пальца. Форма черепа варьирует от удлинённого и узкого до короткого и широкого. Хорошо развиты скуловые дуги, широко расставленные в стороны. Мозговой отдел небольших размеров. Зубов 36-44. Первый верхний резец, а иногда и первый нижний резец увеличены в размерах и похожи на клыки. Позвонков: шейных 7, грудных 15, поясничных 6, крестцовых 7, хвостовых 10-25. Сильно развита подкожная мускулатура, особенно у настоящих ежей. Сосков 2-5 пар. Ежовые — обитатели лесов, степей, пустынь и окультуренных ландшафтов. Селятся под корнями деревьев, в густом кустарнике, под камнями, роют норы. Преимущественно всеядны, но предпочитают животные корма: беспозвоночных, амфибий, рептилий , падаль. Это преимущественно наземные животные, но многие виды хорошо лазают и плавают. В течение года 1-2 сезона размножения; вне их ежи ведут одиночный образ жизни. Беременность длится от 34 до 58 дней; детёнышей в помёте от 1 до 7. В природе на ежей охотятся только хищники. Гуглирование дало результат только по даурским ежам - 3-4 года в природе, 10 - в неволе (нифига себе различие! ну, хоть кому-то в неволе хорошо...) Так какая же у них, бедных, продолжительность жизни? Или они от старости не дохнут вообще, только от голода во время спячки? Так смысл его пугать. Пусть себе доживает . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Яка ж ти українка, коли голою сракою їжака не вб'єш? Їжака - бачила? А він тут Є. === А шо його вбивати - він сам боїться. Ти їжака після зимової сплячки бачив? Його від сухої трави і позаминулого листя не відрізниш - клубок бруду. Нехай живе і задничка красивше буде, без колючок :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.