Перейти до змісту
Український політичний форум

Українофоби

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Звичайно, пані, не помітила, що я тільки шо насцяв їй в очі: вона солов'їну вважа за божу росу, без перекладу... -))))))))))))))))))

а что вы еще умеете, как не ссать и матюччами и похабщиной обкладывать? Ну что? От этого вы ловите кайф? Это всё ваше счастье в жизни?

Пока, ребята.

все було дарма.. Навседобре

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 4 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Тебе реально скучно? Ты развлекаешься? А я фанатик своей страны. И если бы мы разговаривали в реале, я вела себя точно также.

Но куда вам это понять.. вы ж доисторические динозавры. Вы не признаете право на независимость, вы издеваетесь над мовой, для вас есть хоть что-то святое в жизни?

Стоп , стоп, всё что ты назвала, вы похерили сами, своими собственными руками и нечего на зеркало пенять, коли рожа крива
Посилання на коментар

Тебе реально скучно? Ты развлекаешься? А я фанатик своей страны. И если бы мы разговаривали в реале, я вела себя точно также.

Но куда вам это понять.. вы ж доисторические динозавры. Вы не признаете право на независимость, вы издеваетесь над мовой, для вас есть хоть что-то святое в жизни?

Панянка Жиропочка вважає, що вільно розмовляти державною - то є розваги?

А беблити окупантською - то є фанатичний патріотизм?

Та ще й принижувати МОВУ, назвавши її ДИНОЗАВРЯЧОЮ????

Так ХТО з нас ЗАРАЗ знущається з мови?

-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Посилання на коментар

а что вы еще умеете, как не ссать и матюччами и похабщиной обкладывать? Ну что? От этого вы ловите кайф? Это всё ваше счастье в жизни?

Пока, ребята.

понятно, аргументы закончились.
Посилання на коментар

Пока, ребята.

Перепрошую - які матюки, які ссанки?

Мова- солов'їна і калинова, і більш нічого.

Це - саме ТЕ, чого ви, байстрюки, не розумієте, хоч як не пружте дупи.

Якраз саме серед ВАС, ПАТРІОТІВ, і плодяться ссикуни, харкуни і сируни...

Ти навіть ТУТ, в принциповому МОВНОМУ двобою, не змогла вичавити з себе хоч пару речень калиновою.

Ти = маргіналка, тупа наволоч, люмпенша.

А якщо завтра прийдуть якісь нігери, то ти будеш волати за святу протоукраїнську мову суахілі.

Боже, спали свідомітів!!!!!!!

Посилання на коментар

Це - саме ТЕ, чого ви, байстрюки, не розумієте, хоч як не пружте дупи.

Якраз саме серед ВАС, ПАТРІОТІВ, і плодяться ссикуни, харкуни і сируни...

Ти навіть ТУТ, в принциповому МОВНОМУ двобою, не змогла вичавити з себе хоч пару речень калиновою.

Ти = маргіналка, тупа наволоч, люмпенша.

А якщо завтра прийдуть якісь нігери, то ти будеш волати за святу протоукраїнську мову суахілі.

Боже, спали свідомітів!!!!!!!

аминь
Посилання на коментар

http ://www. youtube.com/ watch?v=Rk eXb7wGMSE

(пробелы убрать)

B)

А нафік ти їх ставиш, щоб потім забирати? - треба крапочку, чи зірочку перед посиланням ставити - НЕУК!!!!!

Ось, дивися на здоров"я, бо слабеньке воно у тебе в сенсі головки, це ж треба було стільки пробілів наставив, хоча, щоб "зіпсувати" посилання, достатньо було одного :(

*http://www.youtube.com/watch?v=RkeXb7wGMSE

Посилання на коментар

Гість ненормальный тунгус

Чу!..Слышите это мерное "дыр-дыр-дыр" за горизонтом?..

Это танковые клинья имперских говномётов ползут на Неньку...

УКРАИНОФОБЫ АТАКУЭ !1!111

Они ползут сажрать вашэ сало,а потом засрать красавицу неньку с ея жолтыме рапсовыме нивами...

Дайож двести мелеонофф згвалтованных Опиах вжэ до Новава Года!1!1!1

Сала хероям Брод и Крут!!!1111

Посилання на коментар

Тут ти правий, в українській мові матюків нема, є лише лайка.

тому коли ти перейшов на українську, твоя мова відразу стала людською.

Ну а цьому нігеру з лондонської підворотні, людиною вже не стати - воно вже пропаще.

Амінь!

Посилання на коментар

До речі, ось переклад з матючої на російську. Бо ми і російську розуміємо - це для тих, хто з Цензора, а раптом захочуть по людськи заговорити.

Изображение

Посилання на коментар

До речі, ось переклад з матючої на російську. Бо ми і російську розуміємо - це для тих, хто з Цензора, а раптом захочуть по людськи заговорити.

не обольщайся. На "може" - мало надежи. Тут целенаправленный наезд. Всё по правилам, грамотно, вплоть до постоянного координирования их действий через личку.

Не взывай к их благородству, рассудительности или человечности. Это варвары. И они пришли - разрушать.

Посилання на коментар

не обольщайся. На "може" - мало надежи. Тут целенаправленный наезд. Всё по правилам, грамотно, вплоть до постоянного координирования их действий через личку.

Не взывай к их благородству, рассудительности или человечности. Это варвары. И они пришли - разрушать.

Да ладно, надія ж помирає останньою - а до смерті ще ой як далеко. Тому спробую.

А з Жабою людською мовою говорити вже не варта - він підтвердив, що дебіл, шизофренік і алкаш.

Ну хіба мужики нехай ним займуться- в смислі - ВОНО ж кругле, як футбольний м"яч - покопають ним по воротах.

А я буду біля віконечка свого Короля виглядати - в пєнь всіх тих, хто на прутиках прискакує :rolleyes:

Посилання на коментар

натаха, а у тебя есть адрес єтого йихнего архивного цензора, де они тусуются? Почитать бы их шедевральные изгаляции...

Посилання на коментар

натаха, а у тебя есть адрес єтого йихнего архивного цензора, де они тусуются? Почитать бы их шедевральные изгаляции...

Ах ты ж, бозе мой! -))))))))))

С ответным дружественным визитом? там модерируют, ууууууууууууууууу!!!!! -)))))))

Лови:

*http://archive.censor.net.ua/go/offers--ResourceType--forum--themetype--all--last--1

Посилання на коментар

Ах ты ж, бозе мой! -))))))))))

С ответным дружественным визитом? там модерируют, ууууууууууууууууу!!!!! -)))))))

Лови:

*http://archive.censor.net.ua/go/offers--ResourceType--forum--themetype--all--last--1

Та кому ти нужон, принц на прутику. Щоб вас здихатися і щоб наші очі вас не бачили - про який візит ти фантазуєш, гоблін на прив"язі?

______

Не там, Юлька, а ось тут, де наша королева гопотська виступає і де вона посилання чіпляла. *http://archive.censor.net.ua/go/viewTopic--id--435582--reads--no--rowstart--44500

Посилання на коментар

А Опиаха-то, Опиаха!!!

То с одной стороны забежит, то с другой.. то тяфкнет, то прищюрится, а....

Ничего. -)))

Посилання на коментар

А Опиаха-то, Опиаха!!!

То с одной стороны забежит, то с другой.. то тяфкнет, то прищюрится, а....

Ничего. -)))

Ось і я кажу: НІЧЄГО....тобто, Zero, 0,0... (0) :(

Посилання на коментар

Ось і я кажу: НІЧЄГО....тобто, Zero, 0,0... (0) :(

Смари, смари!!!

Быстрее!!

Слева тока шо Король прошмыгнул!!!

Аааа... лентяйка, упустила... своё счастье... -))))

А надо было в окно зырить, а не к залетным обормотам приставать... -)))))))))))))))))))))))))0

Посилання на коментар

Аааа... лентяйка, упустила... своё счастье... -))))

А надо было в окно зырить, а не к залетным обормотам приставать... -)))))))))))))))))))))))))0

ато...

Посилання на коментар

спс за ссылки.. Заглянула - сразу головокружение. Как на Барабашке. Там рабочий тащит пулемет, сейчас он вступит в бой, там Фашизды постреливают, Юноны, правда, не узрела.. остальная макулатуры - с тем же ударением и таким эже отжимом как и здесь пытались устроить выставку абстракционистов. Убожество, нищета философии..

Зато знаешь что понравилось? Так, знаковый постик..... межпроч : Вурдолак

..та я якраз і спокійний..як український патріот, після того як довго та неквапливо катував..якусь кацапську форумну (наприклад..) падлюку..

Дивлюся що в архиві з п*ятниці тиша як на цвинтарі..

25-11-12 21:11

это как раз то время, когда у нас свирепствовала пандемия.

Так шо неприятно оказалось,- шо там таки есть и приличные люди! А вот они никуда не пошли в гости. Тем паче гадить. И еще : я глянула темы с самым большим количеством постов . Знаешь что, Ната? ХАААААААААААааа

или копипасты как у нас или их всегдашние унылые примочки, которые они наивно защитывают за креатив. ФСЬО. Больше ничо! Ни мужских терок за оружие, ни профобсуждений по авто, голяк голимый. Фу. плесень стриженая.. И не фик там даже читать!

Посилання на коментар

Зато знаешь что понравилось? Так, знаковый постик..... межпроч : Вурдолак

..та я якраз і спокійний..як український патріот, після того як довго та неквапливо катував..якусь кацапську форумну (наприклад..) падлюку..

Дивлюся що в архиві з п*ятниці тиша як на цвинтарі..

25-11-12 21:11

Це що він про нас? А яку кацапську форумну падлюку він мордував? У нас і нема кацапів - ну хіба САИ. Та й таких, які припхалися українофобствуючі - навіть близько нема - всі лайт, помірно свої українофобські пазурі випускають.

ото ж брехунець!!!!

Посилання на коментар

Це що він про нас? А яку кацапську форумну падлюку він мордував? У нас і нема кацапів - ну хіба САИ. Та й таких, які припхалися українофобствуючі - навіть близько нема - всі лайт, помірно свої українофобські пазурі випускають.

ото ж брехунець!!!!

та не, то он про кого-то из своих..

Я до того, що зі своєї оселі цвинтар зробили й сюди припхались руйнувати. Кашоглоти. Виродки

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...