GiRaFo.chka Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Звичайно, пані, не помітила, що я тільки шо насцяв їй в очі: вона солов'їну вважа за божу росу, без перекладу... -)))))))))))))))))) а что вы еще умеете, как не ссать и матюччами и похабщиной обкладывать? Ну что? От этого вы ловите кайф? Это всё ваше счастье в жизни? Пока, ребята. все було дарма.. Навседобре Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Тебе реально скучно? Ты развлекаешься? А я фанатик своей страны. И если бы мы разговаривали в реале, я вела себя точно также. Но куда вам это понять.. вы ж доисторические динозавры. Вы не признаете право на независимость, вы издеваетесь над мовой, для вас есть хоть что-то святое в жизни? Стоп , стоп, всё что ты назвала, вы похерили сами, своими собственными руками и нечего на зеркало пенять, коли рожа крива Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Тебе реально скучно? Ты развлекаешься? А я фанатик своей страны. И если бы мы разговаривали в реале, я вела себя точно также. Но куда вам это понять.. вы ж доисторические динозавры. Вы не признаете право на независимость, вы издеваетесь над мовой, для вас есть хоть что-то святое в жизни? Панянка Жиропочка вважає, що вільно розмовляти державною - то є розваги?А беблити окупантською - то є фанатичний патріотизм? Та ще й принижувати МОВУ, назвавши її ДИНОЗАВРЯЧОЮ???? Так ХТО з нас ЗАРАЗ знущається з мови? -)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 а что вы еще умеете, как не ссать и матюччами и похабщиной обкладывать? Ну что? От этого вы ловите кайф? Это всё ваше счастье в жизни? Пока, ребята. все було дарма.. Навседобре понятно, аргументы закончились. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 а что вы еще умеете, как не ссать и матюччами и похабщиной обкладывать? Ну что? От этого вы ловите кайф? Это всё ваше счастье в жизни? Пока, ребята. все було дарма.. Навседобре Перепрошую - які матюки, які ссанки?Мова- солов'їна і калинова, і більш нічого. Це - саме ТЕ, чого ви, байстрюки, не розумієте, хоч як не пружте дупи. Якраз саме серед ВАС, ПАТРІОТІВ, і плодяться ссикуни, харкуни і сируни... Ти навіть ТУТ, в принциповому МОВНОМУ двобою, не змогла вичавити з себе хоч пару речень калиновою. Ти = маргіналка, тупа наволоч, люмпенша. А якщо завтра прийдуть якісь нігери, то ти будеш волати за святу протоукраїнську мову суахілі. Боже, спали свідомітів!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 я очень тебя прошу - скажи, где твоя родина?УССР. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Перепрошую - які матюки, які ссанки? Мова- солов'їна і калинова, і більш нічого. Це - саме ТЕ, чого ви, байстрюки, не розумієте, хоч як не пружте дупи. Якраз саме серед ВАС, ПАТРІОТІВ, і плодяться ссикуни, харкуни і сируни... Ти навіть ТУТ, в принциповому МОВНОМУ двобою, не змогла вичавити з себе хоч пару речень калиновою. Ти = маргіналка, тупа наволоч, люмпенша. А якщо завтра прийдуть якісь нігери, то ти будеш волати за святу протоукраїнську мову суахілі. Боже, спали свідомітів!!!!!!! аминь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 УССР. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 :rolleyes:http ://www. youtube.com/ watch?v=Rk eXb7wGMSE(пробелы убрать) B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Ти ба, мій каварель прискакував і знову на прутику. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 http ://www. youtube.com/ watch?v=Rk eXb7wGMSE (пробелы убрать) B) А нафік ти їх ставиш, щоб потім забирати? - треба крапочку, чи зірочку перед посиланням ставити - НЕУК!!!!! Ось, дивися на здоров"я, бо слабеньке воно у тебе в сенсі головки, це ж треба було стільки пробілів наставив, хоча, щоб "зіпсувати" посилання, достатньо було одного *http://www.youtube.com/watch?v=RkeXb7wGMSE Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Чу!..Слышите это мерное "дыр-дыр-дыр" за горизонтом?.. Это танковые клинья имперских говномётов ползут на Неньку... УКРАИНОФОБЫ АТАКУЭ !1!111 Они ползут сажрать вашэ сало,а потом засрать красавицу неньку с ея жолтыме рапсовыме нивами... Дайож двести мелеонофф згвалтованных Опиах вжэ до Новава Года!1!1!1 Сала хероям Брод и Крут!!!1111 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Перепрошую - які матюки, які ссанки? Мова- солов'їна і калинова, і більш нічого. Тут ти правий, в українській мові матюків нема, є лише лайка. тому коли ти перейшов на українську, твоя мова відразу стала людською. Ну а цьому нігеру з лондонської підворотні, людиною вже не стати - воно вже пропаще. Амінь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 До речі, ось переклад з матючої на російську. Бо ми і російську розуміємо - це для тих, хто з Цензора, а раптом захочуть по людськи заговорити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 До речі, ось переклад з матючої на російську. Бо ми і російську розуміємо - це для тих, хто з Цензора, а раптом захочуть по людськи заговорити. не обольщайся. На "може" - мало надежи. Тут целенаправленный наезд. Всё по правилам, грамотно, вплоть до постоянного координирования их действий через личку. Не взывай к их благородству, рассудительности или человечности. Это варвары. И они пришли - разрушать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 не обольщайся. На "може" - мало надежи. Тут целенаправленный наезд. Всё по правилам, грамотно, вплоть до постоянного координирования их действий через личку. Не взывай к их благородству, рассудительности или человечности. Это варвары. И они пришли - разрушать. Да ладно, надія ж помирає останньою - а до смерті ще ой як далеко. Тому спробую. А з Жабою людською мовою говорити вже не варта - він підтвердив, що дебіл, шизофренік і алкаш. Ну хіба мужики нехай ним займуться- в смислі - ВОНО ж кругле, як футбольний м"яч - покопають ним по воротах. А я буду біля віконечка свого Короля виглядати - в пєнь всіх тих, хто на прутиках прискакує :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Опиаха,хочешь большой и чистой любви? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Опиаха,хочешь большой и чистой любви?А ты?Причем ручка от навильника будет чистой и полированной, гарантирую.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 натаха, а у тебя есть адрес єтого йихнего архивного цензора, де они тусуются? Почитать бы их шедевральные изгаляции... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 натаха, а у тебя есть адрес єтого йихнего архивного цензора, де они тусуются? Почитать бы их шедевральные изгаляции...Ах ты ж, бозе мой! -))))))))))С ответным дружественным визитом? там модерируют, ууууууууууууууууу!!!!! -))))))) Лови: *http://archive.censor.net.ua/go/offers--ResourceType--forum--themetype--all--last--1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Ах ты ж, бозе мой! -)))))))))) С ответным дружественным визитом? там модерируют, ууууууууууууууууу!!!!! -))))))) Лови: *http://archive.censor.net.ua/go/offers--ResourceType--forum--themetype--all--last--1 Та кому ти нужон, принц на прутику. Щоб вас здихатися і щоб наші очі вас не бачили - про який візит ти фантазуєш, гоблін на прив"язі? ______ Не там, Юлька, а ось тут, де наша королева гопотська виступає і де вона посилання чіпляла. *http://archive.censor.net.ua/go/viewTopic--id--435582--reads--no--rowstart--44500 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 А Опиаха-то, Опиаха!!! То с одной стороны забежит, то с другой.. то тяфкнет, то прищюрится, а.... Ничего. -))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 А Опиаха-то, Опиаха!!! То с одной стороны забежит, то с другой.. то тяфкнет, то прищюрится, а.... Ничего. -))) Ось і я кажу: НІЧЄГО....тобто, Zero, 0,0... (0) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Ось і я кажу: НІЧЄГО....тобто, Zero, 0,0... (0) Смари, смари!!! Быстрее!! Слева тока шо Король прошмыгнул!!! Аааа... лентяйка, упустила... своё счастье... -)))) А надо было в окно зырить, а не к залетным обормотам приставать... -)))))))))))))))))))))))))0 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Аааа... лентяйка, упустила... своё счастье... -)))) А надо было в окно зырить, а не к залетным обормотам приставать... -)))))))))))))))))))))))))0 ато... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 спс за ссылки.. Заглянула - сразу головокружение. Как на Барабашке. Там рабочий тащит пулемет, сейчас он вступит в бой, там Фашизды постреливают, Юноны, правда, не узрела.. остальная макулатуры - с тем же ударением и таким эже отжимом как и здесь пытались устроить выставку абстракционистов. Убожество, нищета философии.. Зато знаешь что понравилось? Так, знаковый постик..... межпроч : Вурдолак ..та я якраз і спокійний..як український патріот, після того як довго та неквапливо катував..якусь кацапську форумну (наприклад..) падлюку.. Дивлюся що в архиві з п*ятниці тиша як на цвинтарі.. 25-11-12 21:11 это как раз то время, когда у нас свирепствовала пандемия. Так шо неприятно оказалось,- шо там таки есть и приличные люди! А вот они никуда не пошли в гости. Тем паче гадить. И еще : я глянула темы с самым большим количеством постов . Знаешь что, Ната? ХАААААААААААааа или копипасты как у нас или их всегдашние унылые примочки, которые они наивно защитывают за креатив. ФСЬО. Больше ничо! Ни мужских терок за оружие, ни профобсуждений по авто, голяк голимый. Фу. плесень стриженая.. И не фик там даже читать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Чемодан-вокзал-Венера. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Чемодан-вокзал-Венера. вам того же и по тому же концу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Зато знаешь что понравилось? Так, знаковый постик..... межпроч : Вурдолак ..та я якраз і спокійний..як український патріот, після того як довго та неквапливо катував..якусь кацапську форумну (наприклад..) падлюку.. Дивлюся що в архиві з п*ятниці тиша як на цвинтарі.. 25-11-12 21:11 Це що він про нас? А яку кацапську форумну падлюку він мордував? У нас і нема кацапів - ну хіба САИ. Та й таких, які припхалися українофобствуючі - навіть близько нема - всі лайт, помірно свої українофобські пазурі випускають. ото ж брехунець!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Це що він про нас? А яку кацапську форумну падлюку він мордував? У нас і нема кацапів - ну хіба САИ. Та й таких, які припхалися українофобствуючі - навіть близько нема - всі лайт, помірно свої українофобські пазурі випускають. ото ж брехунець!!!! та не, то он про кого-то из своих.. Я до того, що зі своєї оселі цвинтар зробили й сюди припхались руйнувати. Кашоглоти. Виродки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.