Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Здравствуйте, господа, я вижу, ляди (я буду груб сегодня) опять налетели... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Здравствуйте, господа, я вижу, ляди (я буду груб сегодня) опять налетели... только рыжая Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 И это ещё ковровых бомбардировок не было :rolleyes:Жаба, привет!Кто тебе тунгусский метиорит вставил взад, шо у тебя аж глаза вылупились из околоземной орбиты? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 ошибка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Здравствуйте, господа, я вижу, ляди (я буду груб сегодня) опять налетели... Ми сьогодні короля і королеву вибирали. Більшістю голосів (постів) королевою обрали РИЖУ, правда, інших претендентів не було. З королем сталася заминочка - в останню хвилину майже охмурений рижою Отчім (називала його Атаманом) злиняв з гачка і почав дубасити підданих королеви. Ну ось, тепер не знаю що буде далі... я рекламку навіть намалювала - а тепер не знаю...мо завтра знову влада поміняється... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Рабинович! Ау! Ты мою последнюю любовь не зацепляй, пж-ста" Предатор - мой верный и настоящий рыцарь.. Протри прицел. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Бля,я так и знал,что этот уйобок-эрудит тупо больной,псих.Доктора ему!Бля, ну не может же быть дебилизма с годовалого возраста, если так окинуть фотку...Тебя, жертва аборта, кто об кафель хрякнул при рождении? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Ми сьогодні короля і королеву вибирали. Більшістю голосів (постів) королевою обрали РИЖУ, правда, інших претендентів не було. З королем сталася заминочка - в останню хвилину майже охмурений рижою Отчім (називала його Атаманом) злиняв з гачка і почав дубасити підданих королеви. Ну ось, тепер не знаю що буде далі... я рекламку навіть намалювала - а тепер не знаю...мо завтра знову влада поміняється... а я королеву сфотал , удачная фотка получилась Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Ми сьогодні короля і королеву вибирали. Більшістю голосів (постів) королевою обрали РИЖУ, правда, інших претендентів не було. З королем сталася заминочка - в останню хвилину майже охмурений рижою Отчім (називала його Атаманом) злиняв з гачка і почав дубасити підданих королеви. Ну ось, тепер не знаю що буде далі... я рекламку навіть намалювала - а тепер не знаю...мо завтра знову влада поміняється... а горчицы им в чифирь! Весь мир насилья мы разрушим! Основное - не перенять их обезьянье кваканье. А с мухлёжными королевами гопников - успеется. Исчо не вечИр. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 только ты и рыжая Ти надто швидко і багато клепав свої пости і не помітив, що Хіщнік до рижої ніяким боком. Він Юльки ухажор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Ти надто швидко і багато клепав свої пости і не помітив, що Хіщнік до рижої ніяким боком. Він Юльки ухажор.бывают и ошибки , признаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 А с мухлёжными королевами гопников - успеется. Исчо не вечИр. Нє, Юлька, на ето я пойтіть нє могу, я сьогодні рекламую Королеву, а тому вибачайте, обов"язок перш за все. ____________ оказывается есть такое понятие, как взаимовыручка. - Наших бью! И тут же прийдут на помощь. Особенно когда увидели ваш гадюшник А убожество - это ты с Юлькой.... вы таки обречены на вечную дружбу. Нужно было себя вести НОРМАЛЬНО... тогда и с вами бы нормально общались... А вам нужно было свое гонорове я показать? Показали? Теперь жроите полной ложкой. РИЖА - королева ГОПОТИ Ура!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Лондонец, Ты свободен, или в публичных домах Сохо сегодня уборочный день? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Ти надто швидко і багато клепав свої пости і не помітив, що Хіщнік до рижої ніяким боком. Він Юльки ухажор.А ты гадюка и ябеда! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Ти надто швидко і багато клепав свої пости і не помітив, що Хіщнік до рижої ніяким боком. Він Юльки ухажор. само интересно шо? Шо они срання сидят, свои тощие интелект зады протирают перед компами. особенно позеленевшие от плесени в трениках. Блин. Это ш цілісенький день просидити, не жравши, не сравши шоб воздух погонять возле чужого маетка. Евка! Виват тебе. Всё гораздо проще у жизни, оказуется. Ты умнячок! Салют! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Мадам Рыжая, как вы думаете, если, скажем, медику всунуть в немытые руки шприц, а потом уколоть, скажем, в мозги, получицца Лондонец? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 бывают и ошибки , признаю Ха-ре, записую за тобою дві позитивні якості: у спину не стріляєш навіть колишнім і визнаєш помилки якщо ти це взаправду сказав, диви, я буду дізнаватися, так просто на віру не візьму. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 А ты гадюка и ябеда!я вот думаю - наверно я должен устроить сцену ревности конкуренту но что то лень ........ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 А ты гадюка и ябеда! Ой-ой, думаєш ти перший таке сказав - були вже, казали - навіть восхіщалися... :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Лондонец, Ты свободен, или в публичных домах Сохо сегодня уборочный день? оно с 9 утра ни росинки во рту, тока чужие копипасты, не закусывая. Ща, нех выдохнут, кацапюры несвидомые ни разу. сука, королевства захотелось. А ху-ху на вашу тайгу? Не хо-хо, жжжаба. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Ой-ой, думаєш ти перший таке сказав - були вже, казали - навіть восхіщалися... :P змея - животное полезное! Нам ба ещчо сюда великого ЗМЕЯ КАА Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Лондонец, Ты свободен, или в публичных домах Сохо сегодня уборочный день? Він прийде пізно і не тверезий... Вчора хоробро так заявився, коли вже нікого не було - видав кожній сестрі по піндюлю і з почуттям виконаного обов"язку відчалив... Правда після сьогоднішнього шабашу його піндюлі вже не підшкрябаєш. Просто повірте на слово - вони були достойні чорношкірого нац. мена, який рекламує Мальборо біля Лондонського метро. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 я вот думаю - наверно я должен устроить сцену ревности конкуренту но что то лень ........ Первый закон умного человека гласит так: если лень - ду насинг.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 змея - животное полезное! Нам ба ещчо сюда великого ЗМЕЯ КАА Заявиться, як завжди - на все готове до вечері. Було так, я вже бан відгуляла, а він ні сном ні духом. Ну настоящій КАкА :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Первый закон умного человека гласит так: если лень - ду насинг.... не, это другой случай это как сторожевая собака - вроде надо на грабителя погавкать а с другой ...добро то не моё Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Ура: Похоже, криворотый Малыш с лысой от напряжения головй очнулся... Делаем ставки: куда и как он сегодня всем вставит... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 А не, исчез, засранец.... наверное, допинга маловато нюхнул в виде клея Момент-М Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 А не, исчез, засранец.... наверное, допинга маловато нюхнул в виде клея Момент-М у рыжей месячные а на халяву он не пашет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Він прийде пізно і не тверезий... Вчора хоробро так заявився, коли вже нікого не було - видав кожній сестрі по піндюлю і з почуттям виконаного обов"язку відчалив... Правда після сьогоднішнього шабашу його піндюлі вже не підшкрябаєш. Просто повірте на слово - вони були достойні чорношкірого нац. мена, який рекламує Мальборо біля Лондонського метро. так откуда ты там черноту увидела? :blink: там все позеленело от пяток до хвоста, окстись Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 у рыжей месячные а на халяву он не пашетА жаба шо тут тогда торчит нервно теребя метеорит в надежде екстаза? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.