Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 гугол в помощь , сам батенька сам, своим умом постигай.Ах Вилли, я так и знал...Сначала было просто: "Не знаю, товарищ маер", а сейчас - еще проще: "гугль тебе в руки, ибо я не шарю"... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 да я маю з чого - у мене багатий досвід і якраз з нього я виходжу - надивилася на ваших жираф рижих і решту братію - і усвідомила одне - ти для них хороша лише тоді, коли на їх стороні. А я, бачте, люблю бути посередині - чого і вам бажаю. Ну принаймні постаратися - бо якщо чесно, за моральними якостями жирафа нічим не уступає рижій, але ви вперто тягнете за своїми - тоді чому я вам повинна вірити, коли мій досвід говорить про протилкжне, а ви його не маєте взагалі? ото ж бо - думайте. Глепнеш... между двух стульев не усидишь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 лолка....Дурепа....дедуктивный метод - не твое... Лолки тут и близко нет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Мадам Ориана, а все-таки, зачем вам корона Королевы? Особенно ввиду того, какие птеродактили тут начали плавать... Віть, ти дурак? Кожна жінка Королева свого Короля. Будь Королем і біля тебе також якась жінка стане Королевою І це НОРМАЛЬНо. Мене, наприклад, цікавить інше - чому жінки хочуть бути стервами - невже їм не страшно на старість перетворитися у стерво? До речі, щодо плаваючого - знову тупиш - сам ж просив, щоб я спускалася... думай!!! Давай розкручуй про стерв - поняття для мене незрозуміле і таємниче. До речі, тобі стерви подобаються? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Дурепа.... дедуктивный метод - не твое... Лолки тут и близко нет... дурепа - ти, бо думаєш що на світі є лише одна лолка :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Мадам Ориана, а все-таки, зачем вам корона Королевы? Особенно ввиду того, какие птеродактили тут начали плавать... на себя посмотри носатый Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Віть, ти дурак? Кожна жінка Королева свого Короля. Будь Королем і біля тебе також якась жінка стане Королевою І це НОРМАЛЬНо. Мене, наприклад, цікавить інше - чому жінки хочуть бути стервами - невже їм не страшно на старість перетворитися у стерво? До речі, щодо плаваючого - знову тупиш - сам ж просив, щоб я спускалася... думай!!! Давай розкручуй про стерв - поняття для мене незрозуміле і таємниче. До речі, тобі стерви подобаються? какая королева возле рагуля. она тоже рагуля Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Ах Вилли, я так и знал... Сначала было просто: "Не знаю, товарищ маер", а сейчас - еще проще: "гугль тебе в руки, ибо я не шарю"... чукча. ты или дурак или прикидываешься. если спрашиваешь. то не знаешь. если знаешь. нах спрашиваешь. или еврейская привычка. на вопрос вопросом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Давай розкручуй про стерв - поняття для мене незрозуміле і таємниче. До речі, тобі стерви подобаються?Может быть, какой-то Вить и дурак, но давайте все-таки раскрутим тему королевства. Не при короле, а при интернетной ветке.ответьте: вы питаете слабость к Короне собрания? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 ну ось і наш хижак завис - а це я навіть не дуже старалася... ех, а так дишал.... :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 чукча. ты или дурак или прикидываешься. если спрашиваешь. то не знаешь. если знаешь. нах спрашиваешь. или еврейская привычка. на вопрос вопросомСпасибо вилли, я так и предполагал... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 какая королева возле рагуля. она тоже рагуля БРАВО!!!!!!!!! Блин!!!! Нет смайлика с аплодисментами!!!!!! Я в реверансе!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 вы питаете слабость к Короне собрания? українською можна це речення? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 ну ось і наш хижак завис - а це я навіть не дуже старалася... ех, а так дишал.... :lol: :lol: :lol: О! как ето вписывается в Третий Закон: противоположности сходятся...Вилли привет передавайте, мадам Ориана.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Настоящий Jupiter Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 чукча. ты или дурак или прикидываешься. если спрашиваешь. то не знаешь. если знаешь. нах спрашиваешь. или еврейская привычка. на вопрос вопросом..Доброго вечора.Ніколи не думав що таке станеться, але зараз знімаю капелюха перед вами. Браво!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 БРАВО!!!!!!!!! Блин!!!! Нет смайлика с аплодисментами!!!!!! Я в реверансе!!!!! Можете об*яснить ваш восторг, мадам рыжая для тех, кто не догнал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 БРАВО!!!!!!!!! Блин!!!! Нет смайлика с аплодисментами!!!!!! Я в реверансе!!!!! а ти чого радуєшся - забула кого привела на форум :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Настоящий Jupiter Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 українською можна це речення?...Ти настільки дурепа, що не в стані перекласти слово "БРАВО"?...І перестань будь-ласка мову перекручувати...читати гидко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 українською можна це речення?Что больше вы предпочитаете: быть Королевой при Короле, или Королевой Собрания (Форума, Организации, Сообщества, етс)? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 ...Ти настільки дурепа, що не в стані перекласти слово "БРАВО"? ...І перестань будь-ласка мову перекручувати...читати гидко. Вы бы тоже, Юпитер со значком, поставили бы запятые, где нужно, шобы не паплюжыты мову... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Можете об*яснить ваш восторг, мадам рыжая для тех, кто не догнал? Есть несколько причин 1. Знаючи, кто пишет под даным ником - не ожидала такого чувства юмора. 2. Мадам себя постоянно выставляет крулевой при круле... сие место она сама закрепила за Кориным. Но король то.... голый... а точнее - полный ноль... Вывод - рагулиха при рагуле... Слово рагуль вам знакомо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Что больше вы предпочитаете: быть Королевой при Короле, или Королевой Собрания (Форума, Организации, Сообщества, етс)? Нічому з названого я не надаю перевагу, але "якщо деякі несвідомі миряни сунуть мені в кишеню цей гріховний метал, вони беруть гріх на свою душу". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Ну... что ж. Вернемся к нашим баранам? Украинофобии и аргументации ее наличия? - Напоминаю, что самим своим происхождением термин "украинофобия" свидетельствет о том, что - то ли государство Украину не приемлют, то ли людей, национальностью "украинец". Разделим Африку пополам. - Во-первых, КТО не приемлет? - Во-вторых, КОГО, в самом-то деле? - В третьих, а есть ли фобия вообще, или она - просто очередной миф, наравне с 140-тысячелетней историей? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Есть несколько причин 1. Знаючи, кто пишет под даным ником - не ожидала такого чувства юмора. 2. Мадам себя постоянно выставляет крулевой при круле... сие место она сама закрепила за Кориным. Но король то.... голый... а точнее - полный ноль... Вывод - рагулиха при рагуле... Слово рагуль вам знакомо? Знакомо, мадам рыжая...А откуда вы знаете юмориста, который косил под лондонца? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Нічому з названого я не надаю перевагу, але "якщо деякі несвідомі миряни сунуть мені в кишеню цей гріховний метал, вони беруть гріх на свою душу".Спасибо, мадам Ориана, за исчерпывающий ответ.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Спасибо, мадам Ориана, за исчерпывающий ответ.. на здоров"я :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Ну... что ж. Вернемся к нашим баранам? Украинофобии и аргументации ее наличия? - Напоминаю, что самим своим происхождением термин "украинофобия" свидетельствет о том, что - то ли государство Украину не приемлют, то ли людей, национальностью "украинец". Разделим Африку пополам. - Во-первых, КТО не приемлет? - Во-вторых, КОГО, в самом-то деле? - В третьих, а есть ли фобия вообще, или она - просто очередной миф, наравне с 140-тысячелетней историей? Очевидно (поскольку это обсуждение не первое), что налицо подтасовка понятий: национальности и гражданства, а отсюда = совершенно иезутский вывод о непременности мовы, как единственного гос.языка немелкой многонациональной еропейской страны (если судить хотя бы географически). -)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 а ти чого радуєшся - забула кого привела на форум :lol: А кого же это я привела? Все адекватные(почти.... все) с высшим образованием, а то и двумя... Не фанатики... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 А кого же это я привела? Все адекватные(почти.... все) с высшим образованием, а то и двумя... Не фанатики... так вы ответите, мадам рыжая? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Настоящий Jupiter Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Знакомо, мадам рыжая... А откуда вы знаете юмориста, который косил под лондонца? ...Він під нього не косить. Він там мешкає. А коми я ставлю тоді, коли маю достатньо часу для ОРФОРГРАФІЇ. Ваша кролиха-рагуліна мови взагалі не знає. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.