Перейти до змісту
Український політичний форум

Українофоби

Орiана

Рекомендовані повідомлення

ага заносить - так занесло що дехто досі ходить як не при своїх. що поробиш - сила. інколи не контролюю.

але ти не розслабляйся - продовжуй дотошно пояснювати рабіновичу свою позицію щодо того як ти визначаєш вік у жінок - дуже пізнавальна тема - ось навіть рижа зацікавилася - а вона це робить не часто.

Мне представляется, мадам Ориана, вам будет очень трудно заботится о людстве и Украине, летая в небесах и инколы спускаясь для подаяния страждущим....

ПС. Мне жаль, мадам Ориана, что у вас сила... Ибо если есть сила, то дальше вы додумаете сами...

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 4 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
фуліжанка, є формат за яким відповідають на пости. Якщо вам лінь використати відповідні опції, то не чекайте що я буду вашу відповідь ділити на цитати і вручну ставити їх в пост.

Как умею.

тим більше, що ви мені можете сказати нового з позиції людини заангажованої? - я не вірю, що дорослу людину можна перконати в чомусь, що стосується її натури.

так що вибачте, залишуся при своїх.

краще спілкуйтеся зі своїми друзями, щоб мені наочно показати за що ви їх так дуже цінуєте, бо наразі я в подиві.

Залышайтеся при "своих"...

А после ДР прийдет жирафа и развеет все подывы. Но будут ли они адекватны и к чему приведут,еще вопрос...

Ведь Вам есть с чего делать выводы...[/quote]

Посилання на коментар

Мне представляется, что мадам Ориану тоже иногда заносит..

Следовательно, ей тоже должно быть лет 20-28...

Шо скажете?

К сожалению ей столько, сколько она пишет.

В случае с "мадам" заносит несколько в ином плане - гипертрофированный национализм... И безнаказанность в хамстве на протяжении нескольких лет... результат - возведение себя любимой на престол... и плевки во всех, кто посмеет слово поперек....

Я... Я... Я... - вот лейтмотив ее постов...

Посилання на коментар

Тепер, тобі буде дарувати старі кіртинячі мантії. зі своєго плеча, як бувшій вірній подрузі, ну іще дещо, зі своєго столу. :lol:

ти знаєш, мені інколи здається, що ти мариш - я і тепер не зрозуміла, що ти написав. і чомусь не хочеться дізнаватися. відвали, набрид своєю тупістю!!!

Посилання на коментар

Важко сподіватися на будь-які успіхі держави та її громади якщо досить помітний відсоток мешканців складають такі-собі напівгромадяни.

Потому, что не до государство, как можно делать титульной нацией , быдло с 600 летнем стажем, а их говирку гос языком. Теперь пожинайте плоды.
Посилання на коментар

В случае с "мадам" заносит несколько в ином плане - гипертрофированный национализм... И безнаказанность в хамстве на протяжении нескольких лет... результат - возведение себя любимой на престол... и плевки во всех, кто посмеет слово поперек....

подмечено. тонко. хрен. что и добавишь. нациков в топку
Посилання на коментар

Мне представляется, мадам Ориана, вам будет очень трудно заботится о людстве и Украине, летая в небесах и инколы спускаясь для подаяния страждущим....

ПС. Мне жаль, мадам Ориана, что у вас сила... Ибо если есть сила, то дальше вы додумаете сами...

це тому, що ти думаєш примітивно - з "лолками" і "малишами" не дуже прибавиш інтелекту - там щоб свій не розгубити. сила буває не лише фізична, а й моральна, духовна, інтелектуальна.

не переживай я спускаюся, але до того хто нуждається. ось і до тебе спустилася, поки не проженеш.

Посилання на коментар

ти знаєш, мені інколи здається, що ти мариш - я і тепер не зрозуміла, що ти написав. і чомусь не хочеться дізнаватися. відвали, набрид своєю тупістю!!!

пройшла мара, неподобаэться э ігнор, розказуй своєму чоловікові, відвалювати, чи привалювати, мені фіолітове, твоє розуміння.
Посилання на коментар

ога сила, сама себя не похвалишь, потом целый день как оплёванная. У сальной украинки, нет даже мозгу на нормальном языке говорит, хрюкает. на не понятно чём, неужели, можно так опуститься, что бы применять муву которую придумали поляки для холопов, что бы отличать их от людей
Посилання на коментар

А после ДР прийдет жирафа и развеет все подывы. Но будут ли они адекватны и к чему приведут,еще вопрос...

Ведь Вам есть с чего делать выводы...

да я маю з чого - у мене багатий досвід і якраз з нього я виходжу - надивилася на ваших жираф рижих і решту братію - і усвідомила одне - ти для них хороша лише тоді, коли на їх стороні. А я, бачте, люблю бути посередині - чого і вам бажаю. Ну принаймні постаратися - бо якщо чесно, за моральними якостями жирафа нічим не уступає рижій, але ви вперто тягнете за своїми - тоді чому я вам повинна вірити, коли мій досвід говорить про протилкжне, а ви його не маєте взагалі? ото ж бо - думайте.

Посилання на коментар

на нормальном языке пишите и всё станет всем понятно
Посилання на коментар

мені фіолітове, твоє розуміння.

про фіолетове можеш не казати - по твоїй аві видно, що пофіолетів. придурок!!!

Посилання на коментар

Ну полно...

каждый же имеет право считаться Королевой, нет?

Кстати, мадам Рыжая, а из двух альтернатив: гипертрофированный национализм и стремление к Королеве - какая альтернатива более приемлема к мадам Ориане?

Посилання на коментар

це не мої пости - це моя сущність - особистість.

а ти хто? - стерво - і тим гордишся? ну то тобою добре відлякувати - продовжуй!

Посилання на коментар

почитайтеhttp://telegrafua.com/photos/bank_14307_84555.jpgя пять раз менял памперсы. и что после этого можно говорить о великой нации мазепинцев и ССовцев

Посилання на коментар

не переживай я спускаюся, але до того хто нуждається. ось і до тебе спустилася, поки не проженеш.

Спускайтесь, мадам Ориана, спускайтесь... Почту за честь набраться силы интелекта и духа, фильтруя, увы, туман собственного величия...
Посилання на коментар

Кстати, мадам Рыжая, а из двух альтернатив: гипертрофированный национализм и стремление к Королеве - какая альтернатива более приемлема к мадам Ориане?

залиш мене в спокої - знав кого запитуватися про мене - жінку стерво.

Посилання на коментар

да я маю з чого - у мене багатий досвід і якраз з нього я виходжу - надивилася на ваших жираф рижих і решту братію - і усвідомила одне - ти для них хороша лише тоді, коли на їх стороні. А я, бачте, люблю бути посередині - чого і вам бажаю. Ну принаймні постаратися - бо якщо чесно, за моральними якостями жирафа нічим не уступає рижій, але ви вперто тягнете за своїми - тоді чому я вам повинна вірити, коли мій досвід говорить про протилкжне, а ви його не маєте взагалі? ото ж бо - думайте.

Чтоб оказаться посредине ,необходымо заполнить края.Аесли хоть с одного края пусто,то средины не получается...

Посилання на коментар

Ну полно...

убитая нарцисизмом. замшелая национал-фашистка
Посилання на коментар

Вот видите, мадам Ориана: уже и ответа мадам Рыжей не потребуется....

мадам Ориана, а зачем вам ореол величия?

Посилання на коментар

убитая нарцисизмом. замшелая национал-фашистка

я вижу, Вилли, ты окончательно утерял гамбургский акцент...

Но просвети меня: чем национал-фашист отличается просто от националиста и чем национал-социалист отличается просто от фашиста...

Посилання на коментар

это где вы набрались опыта? работая на окружной , плечевой.? :D
Посилання на коментар

Спускайтесь, мадам Ориана, спускайтесь... Почту за честь набраться силы интелекта и духа, фильтруя, увы, туман собственного величия...

нажаль на мій інтелектуальний гачок ви не клюнули - тому спускатися нема до чого.

продовжуйте далі свої маніпуляції з сортами - лолка ось в нетерпінні вже тупцює, зараз кинеться на мене. ну і рижу порадуйте - вона в плітках про своїх ворогів - ас - навіть подруг менше згадує. мо їх в неї нема? ба, а я і не подумала...

пардон, якщо так, не в моїх правилах ображати скривджених. піду, щоб не сказати ще чогось образливого. буду роздумувати над долями знедолених жінок...

Посилання на коментар

это где вы набрались опыта? работая на окружной , плечевой.? :D

Не отвлекайся на емоциональную составляющую, Вилли...
Посилання на коментар

нажаль на мій інтелектуальний гачок ви не клюнули - тому спускатися нема до чого.

продовжуйте далі свої маніпуляції з сортами - лолка ось в нетерпінні вже тупцює, зараз кинеться на мене. ну і рижу порадуйте - вона в плітках про своїх ворогів - ас - навіть подруг менше згадує. мо їх в неї нема? ба, а я і не подумала...

пардон, якщо так, не в моїх правилах ображати скривджених. піду, щоб не сказати ще чогось образливого. буду роздумувати над долями знедолених жінок...

Мадам Ориана, вы меня запутали: вы спускаетесь или уже вам надо думать о судьбах Мира?
Посилання на коментар

Ну полно...

Сложный вопрос... Но думаю, что для нее гораздо важнее быть королевой данного форума.
ИМХО: вывод чисто женский. И уверенна, что она его опровергнет
Посилання на коментар

Мадам Ориана,

а все-таки, зачем вам корона Королевы? Особенно ввиду того, какие птеродактили тут начали плавать...

Посилання на коментар

Ори, нехорошо завидовать... ну, не дано тебе быть сукой и стервой...

Посилання на коментар

я вижу, Вилли, ты окончательно утерял гамбургский акцент...

Но просвети меня: чем национал-фашист отличается просто от националиста и чем национал-социалист отличается просто от фашиста...

гугол в помощь , сам батенька сам, своим умом постигай.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...