Ева_vl Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 вообще безКакие у тебя аргументы ???Можешь доказать??? Иначе просто треп. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Какие у тебя аргументы ??? Можешь доказать??? Иначе просто треп. Господын Рабинович, перестаньте треп: у Еви есть мозги, точно есть.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Господын Рабинович, перестаньте треп: у Еви есть мозги, точно есть....Ага, еще есть, руки, нос, уши и волосы, да... еще про ноги забыла. Ты это имел ввиду ? :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Ага, еще есть, руки, нос, уши и волосы, да... еще про ноги забыла. Ты это имел ввиду ? :angry: Да нет....я просто про мозги.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Господын Рабинович, перестаньте треп: у Еви есть мозги, точно есть....ну ... у курицы тоже есть мозг ........... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Да нет.... я просто про мозги.... Ну спасибочки тебе... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 ну ... у курицы тоже есть мозг ...........Но согласитесь, господин Рабинович: Ева ж не курица все-таки.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 ну ... у курицы тоже есть мозг ...........Ты просто Страшило... Тебе надо к великому Гудвину в Изумрудный город. Он поможет ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Но согласитесь, господин Рабинович: Ева ж не курица все-таки....ну конечно не курица, курица это домашняя птица, яйценесущая, от неё людям польза Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 ну конечно не курица, курица это домашняя птица, яйценесущая, от неё людям пользаТак у мадам Евы еще все впереди, ибо, как мне кажется, она еще не определилась, судя по юношескому екстремизму... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Так у мадам Евы еще все впереди, ибо, как мне кажется, она еще не определилась, судя по юношескому екстремизму... именно это и дало повод усомниться, поскольку это редкость - сохранить юношеский экстремизм в столь преклонном возрасте , когда надо уже ездить на курорт , принимать грязевые ванны Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 именно это и дало повод усомниться, поскольку это редкость - сохранить юношеский экстремизм в столь преклонном возрасте , когда надо уже ездить на курорт , принимать грязевые ванныВы намекаете, господин Рабинович, что вам известен биологический возраст мадам Евы?Вряд ли она стала бы об етом где-либо говорить.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Вы намекаете, господин Рабинович, что вам известен биологический возраст мадам Евы? Вряд ли она стала бы об етом где-либо говорить.... нет., я не намекаю на это но у каждого возраста есть свои заморочки вы всегда помните сколько лет вы прожили поэтому определить возраст не так сложно как кажется вы наверно встречали фразу - умён не по годам это как раз о таком явлении Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Дядюшка! Ты не в теме! :angry: у нас атака с цензора бомжей матюкливых. Нужна помощь, а ты придираешься к тексту! Что было под рукой, тем и завесила! Ну они ж все с Раши-то! А ты спорил со мной, что русские культурные люди! Украинка кого атаковать, вы всю свою историю только просирали, у поляков 600 лет раком стояли, вы даже себе на шаровары завоевать не могли, ущербные Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 нет., я не намекаю на это но у каждого возраста есть свои заморочки вы всегда помните сколько лет вы прожили поэтому определить возраст не так сложно как кажется вы наверно встречали фразу - умён не по годам это как раз о таком явлении Ну, тогда давайте прямо и без заморочек: Еве все лишь 25-28 лет. Если я окажусь прав (если Ева подтвердит) то вы, следовательно, не правы в жесткой оценке Евиного интеллекта... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Так у мадам Евы еще все впереди, ибо, как мне кажется, она еще не определилась, судя по юношескому екстремизму... Інстинкт материнства - найсильніший з інстинктів, навіть інстинкту самозбереження - який по повній проявляється в жінок після народження дітей. Єва ще може собі дозволити екстремізм - вона наразі відповідає тільки за себе. А ось відсутність материнського інкстинту в зріломі віці - насторожує, бо лише в людей батьки опікуються долею дітей - в тварин цього нема - що говорить про обидлячення людини, коли тобі байдуже майбутнє дітей - а це у свою чергу свідчить про те, що люди будуть продовжувати вимирати, принаймні українці. Жінки, які голосують за ПР - вбивці свого потомства. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Вешайся,унтерменш.А можешь снова ,как лягушка путешественница? Между двух уточек - на палочку и в другое болото? Или докажи , что ты не царевна -лягушка. А простой человек, под интересным ником. Сечешь, унтерменш...??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Ну, тогда давайте прямо и без заморочек: Еве все лишь 25-28 лет. Если я окажусь прав (если Ева подтвердит) то вы, следовательно, не правы в жесткой оценке Евиного интеллекта... Еве всего лишь 20-ть... девченка умна и начитана... Иногда таки заносит... в юношеский экстремизм. Но это как раз с годами пройдет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Інстинкт материнства - найсильніший з інстинктів, навіть інстинкта самозбереження - який найсильніше проявляється в жінок після народження дітей. Єва ще може собі дозволити екстремізм - вона наразі відповідає тільки за себе. А ось відсутність материнського інкстинту в зріломі віці - насторожує, бо лише в людей батьки опікуються долею дітей - в тварин цього нема - що говорить про обидлячення людини, коли тобі байдуже майбутнє дітей - а це у свою чергу свідчить про те, що люди будуть продовжувати вимирати, принаймні українці А, к чему вы ето все, мадам Ориана? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Еве всего лишь 20-ть... девченка умна и начитана... Иногда таки заносит... в юношеский экстремизм. Но это как раз с годами пройдет.Вот видите, господин Рабинович....Кстати, как бы вы себя охарактеризовали на пороге вступления в школу среднего образования, окончания Института и сейчас.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 А, к чему вы ето все, мадам Ориана? до того, що ви, чоловіки повністю занурилися в дрібязок комунальних розборок - що у свою чергу свідчить про ваш мізерний чоловічий потенціал. переживаю за людство і за україну. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Fuliganka Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Завжди є цінною об"єктивна думка, я її не почула, бо винного названо і ним цілком "випадково" став один з "чужих". Ну, да, хто б сумнівався, якщо б"ють Рижу - вона жертва, а коли били мене - я сама напросилася. Від цієї філософії ви не відійшли ні на крок. Ну о какой объективности Вы можете слышать,если продолжаете деление на "чужих и своих".А тем более по критериям, кого Вы считали "своим" тоже как бы не оправдались,.. До речі, в минулому ваш САИ, Рижа і Жирафка - цькували мене не менше, ніж це робив Рабінович. Значит Вы согласны с тем,что Рабинович ведет себя,по меньшей мере не пристойно относительно форумчан ,в частности Евы? Але я найшла в собі сили їм простити, а хто не хотів мого прощення - того я ігнорувала. Ось такі були мої зусилля на те, щоб відновити нормальне спілкування на форумі, Вот за это Вас многие и уважают,даже несмотря на разные там...Ну а как без этого? Вы же нормальный человек... На жаль, мало хто мене в цьому підтримує - а тому, маємо те. що маємо і не тому, що ТАК СТАЛОСЯ, а тому що люди ІНАКШЕ НЕ МОЖУТЬ. Могут и хотят. Вы только внимательно осмотритесь и поймете, что прихильников у Вас очень много,особенно когда Вами принимаются справедливые решения,а не эмоции обиженой девочки... И "кто не с нами,тот против нас" делить на своих и чужих ,это не повзрослому... Шкода, що ви, яка відразу завяила неупередженість - спустилися до того ж рівня, що й ваші друзі. Так и друзья у меня тоже неупереджен1.Каждый имеет своё мнение на любые события.И это нормально. Не бездумно же поддакивать только потому что кому-то так хочется? а тем более у меня здесь и врагов-то нет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Еве всего лишь 20-ть... девченка умна и начитана... Иногда таки заносит... в юношеский экстремизм. Но это как раз с годами пройдет. рижа, як приємно знайти накінець тему де ти можеш проявити свій інтелект - правда? :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 до того, що ви, чоловіки повністю занурилися в дрібязок комунальних розборок - що у свою чергу свідчить про ваш мізерний чоловічий потенціал. переживаю за людство і за україну.Почему бы вам, уажаемая Ориана, не попереживать за весь мир сразу?И потом, злые языки говорят, что Вселенной тоже скоро придет конец... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 рижа, як приємно знайти накінець тему де ти можеш проявити свій інтелект - правда? :lol: :lol: :lol: А при чем тут Ева к МОЕМУ интелекту? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 фуліжанка, є формат за яким відповідають на пости. Якщо вам лінь використати відповідні опції, то не чекайте що я буду вашу відповідь ділити на цитати і вручну ставити їх в пост. тим більше, що ви мені можете сказати нового з позиції людини заангажованої? - я не вірю, що дорослу людину можна перконати в чомусь, що стосується її натури. так що вибачте, залишуся при своїх. краще спілкуйтеся зі своїми друзями, щоб мені наочно показати за що ви їх так дуже цінуєте, бо наразі я в подиві. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 А при чем тут Ева к МОЕМУ интелекту?Мне представляется, что мадам Ориану тоже иногда заносит..Следовательно, ей тоже должно быть лет 20-28... Шо скажете? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 А при чем тут Ева к МОЕМУ интелекту? ні причому - просто я порадувалася за тебе що ти накінець знайшла момент щоб втиснути і собі комент адже теми не завжди дають тобі таку можливість проявити себе - переважно ти шаришся по форумі як неприкаяна і встрягаєш лише в розборки або суто професійні питання. шкода тебе - адже ти тепер королева посмітюхів - а з них які помічники - так сміття. мож по бідності мені спускатися час від часу з небес і робити тобі такі віддушини - подумаю над цим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Мне представляется, что мадам Ориану тоже иногда заносит.. Следовательно, ей тоже должно быть лет 20-28... Шо скажете? ага заносить - так занесло що дехто досі ходить як не при своїх. що поробиш - сила. інколи не контролюю. але ти не розслабляйся - продовжуй дотошно пояснювати рабіновичу свою позицію щодо того як ти визначаєш вік у жінок - дуже пізнавальна тема - ось навіть рижа зацікавилася - а вона це робить не часто. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 ні причому - просто я порадувалася за тебе що ти накінець знайшла момент щоб втиснути і собі комент адже теми не завжди дають тобі таку можливість проявити себе - переважно ти шаришся по форумі як неприкаяна і встрягаєш лише в розборки або суто професійні питання. шкода тебе - адже ти тепер королева посмітюхів - а з них які помічники - так сміття. мож по бідності мені спускатися час від часу з небес і робити тобі такі віддушини - подумаю над цим. Тепер, тобі буде дарувати старі кіртинячі мантії. зі своєго плеча, як бувшій вірній подрузі, ну іще дещо, зі своєго столу. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.