Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Спасибо. Передай привет, когда увидишь... Ну, тут она и сама твой привет увидит... А мне как-то проблематично с ней увидеться - уж слишком большое расстоянмие между городами))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Сподіваюся, інциндент вичерпаний? Сподівайтеся, чи я проти? Заходьте на форум, та начебто вже й зайшов... якщо маєте що сказати людству. Підозрюю, що людству начхати (не сказати чого дошкульнішого) на те, чи я маю щось, чи зовсім голодранець... Тут все по-простому, по домашньому: Ой, не лги! Не лги царю!!!(с) дідовщина, Будем пресекать. повагу потрібно заслужити, Кому це потрібно - нехай і служить. керують чоловіки, То є так, пані, сам побачив: ТАК! винести мозок чоловіку korin'y можуть тільки бесправні жінки.... а хто сьогодні чоловіки - вирішують жінки, Это еще что? Гарем навыворот? мова спілкування українська і російська літературні, То є так, таки ТАК! Шансон нервово шмалить за рогом... теми розмов глобальні. Ну, это понятно. Чем глобальнее тема, тем меньше претезий к докладчику. -)))))))))))))))))))) Ласкаво просимо на вогник. Дякую, я не палЮ. ----- Ще завітаю. Нотуйте нотатки, готовьте агрументы... ипосадите хоть какого-нибудь мыслящего в Беспилотник! Десятирогий Квадротпод представляет зрелище унылое и игнорное. -)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Е-еееее.... ЩО ЦЕ БУЛО? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Скоротічному Бому привсячується (пардон, але я під враженням...) ` ... кажуть на лобі ростуть часом й інші частини тіла ... і твій лоб на вінець теренець то диви анаша прикраша й за душею ні гроша й ти сидиш у здивуванні нащо падлові душа а в душі пощо кохання це всування висування військ тупе машерування шиш постарший узува помолодшого шиша нащо падлові душа більш тупішого питання не постане з бодуна мать роздвоєння особи почалася щойно з третього щойно з третього зеленого найсліпішого дзвінка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 кхм...кхм.. а оно надо было? ____________ Скоро приду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Господа, а где драка или женщины?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 кхм...кхм.. а оно надо было? понтів вагон, а можливостей на 10 см. ...на кому б то відірватися... :ph34r: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Господа, а где драка или женщины?? ну я женщіна і що далі? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 ну я женщіна і що далі?Жирафочку тоже зови. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 понтів вагон, а можливостей на 10 см. ...на кому б то відірватися... :ph34r: Наталя, я таки вижу тебя 10 см впечатлили :lol: Хошь еще.... если женщина, после первого раза, согласна и дальше иметь тех же 10 см, то это ЛЮБОВЬ!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Жирафочку тож я не понимать. это политический форум или зу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 я не понимать. это политический форум или зуПолитический, политический....Не волнуйся: ето просто лирические отступления... давай! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 что. значит иметь бомбар.йе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 что. значит иметь бомбар.йеТы спрашиваешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Политический, политический.... Не волнуйся: ето просто лирические отступления... давай! нада сначала сказать. что вы народ не толирантны. у вас убивать секс меньших. многа фашист. в вашей стране очень опасна жить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Ты спрашиваешь?мне не понимать . что это Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 нада сначала сказать. что вы народ не толирантны. у вас убивать секс меньших. многа фашист. в вашей стране очень опасна житьТа релакс: все ето придулам Черчилль ешех в восенмадцатом году... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Жирафочку тоже зови. А вона на детруа погодиться? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 мне не понимать . что этоЕто вопрос был....Теперь второй: а почему ты погоняло взял благородного британца, а косиш под ганса мюллера из Баварии? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Наталя, я таки вижу тебя 10 см впечатлили :lol: Хошь еще.... если женщина, после первого раза, согласна и дальше иметь тех же 10 см, то это ЛЮБОВЬ!!!! Я себе почуваю так, ніби мене кинули біля ЗАГСу. А думаєш він прийде? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 что. значит иметь бомбар.йе БерЁш огурец побольше, сунеш в карман - вот тебе и бомбар.йе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Ето вопрос был.... Теперь второй: а почему ты погоняло взял благородного британца, а косиш под ганса мюллера из Баварии? Тебе так показаться, ты видно мало грамотный Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Та релакс: все ето придулам Черчилль ешех в восенмадцатом году... Пред, тільки не кажи, що за тобою ввязався твій чорношкірий собутильник. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 БерЁш огурец побольше, сунеш в карман - вот тебе и бомбар.йея не женщина Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Тебе так показаться, ты видно мало грамотныйвидно, шо да...А ты в каком колледже грамматику мотал: в квин? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 БерЁш огурец побольше, сунеш в карман - вот тебе и бомбар.йе В карман.... а туда зачем? Может немного в другое место? Ну.... там, где зипер в мужских брюках? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Пред, тільки не кажи, що за тобою ввязався твій чорношкірий собутильник.Не говорите загадками: кто ето? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 В карман.... а туда зачем? Может немного в другое место?Ах, мадам....Зачем вам точность? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 В карман.... а туда зачем? Может немного в другое место? Ну.... там, где зипер в мужских брюках? ;) Кать, ну ти блін...а кишеня по-твоєму куди тягнется. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Жирафочка, я вижу, что ты в системе. Давай поговорим: откуда вообще берется фобия? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.