дохтур Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Я також закохана - тільки в розумного чоловіка. А він в бабу дуру, та ще й сам не блистить розумом. Королева! Но к солнцу - стремится. Мне приятно с вами быть знакомым. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Королева! Но к солнцу - стремится. Мне приятно с вами быть знакомым.что , курс лечения прошёл и снова вменяемый? снова неопозореный Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 да, вы живёте в говне , по этому вопросу мы достигли консенсуса но не потому что ваша страна бедная или враги вас окружают со все сторон , вредят и обстреливают вас , нет, вы живёте так потому что по другому не умеете и жутко завидуете тем , кто смог чего то достичь , а что бы объяснить себе почему не вы - вы находите у них еврейские корни , даже если их и не было никогда, иначе вам придётся ответить на вопрос -* а почему не я * а ответить на этот вопрос честно вы не сможете и вы многому у меня учитесь , вот пишете про то что какая нация - то такие и потомки браво вы голословно меня обвиняете, не берите пример с саи и отчима они хоть и ваши но круглые дураки больше всего людей уничтожали русские , они создали зондеркоманды ещё до того как родился гитлер и никакой германии в помине не было 1) и почему я не люблю русских? ( учитывая что я никаких чувств к русским не проявлял ) 2) в европе вешали и резали на 2 порядка меньше , права личности там стали уважать ещё в 17 веке а в раше до сих пор сохранилось крепостное право 3) я же пишу про русских шизофреников не для того что бы их обидеть а просто констатирую факт не было бы их абрамовичей рабиновичей и прочих - у вас бы были лысенки и мавроди свято место не бывает Тикайте ,ребята евреи к нам, мы только на вид тролли. Я не имею к вам претензий, но прошу быть культурней- слишком шею не давить. У нас врожденное к вашим чувство любви. Вот к примеру на этом сайте - все сдулись.Я был среди первых. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 что , курс лечения прошёл и снова вменяемый? снова неопозореный Мне приятно вас видеть -ТАКИМ. Непосредственным. Желательно и по детски - искренним. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Тикайте ,ребята евреи к нам, мы только на вид тролли. Я не имею к вам претензий, но прошу быть культурней- слишком шею не давить. У нас врожденное к вашим чувство любви. Вот к примеру на этом сайте - все сдулись.Я был среди первых.о чём это говорит - а о том что надо жить дружно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Мне приятно вас видеть -ТАКИМ. Непосредственным. Желательно и по детски - искренним.ради вас, майне либе фройнде .....всё что угодно в разумных пределах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 смотри саи если раскается может вернуться и стать частью вашего народа я не смогу ни при каком обстоятельстве БРЕХНЯ! Вы можете стать частью народа - только не малого и не украинского. Вот только пульки 7,56 - из кармана выложите. Дедушкам это противопоказано - домино в карманчик и к САИ-рыбку под пиво... Чисто гешефт...А прибыль -закачаешся! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 БРЕХНЯ! Вы можете стать частью народа - только не малого и не украинского. Вот только пульки 7,56 - из кармана выложите. Дедушкам это противопоказано - домино в карманчик и к САИ-рыбку под пиво... Чисто гешефт...А прибыль -закачаешся! а что это за калибр такой - 7.56? от какого оружия? я такой экзотики в глаза не видел а насчёт оружия , во первых оружие носят не в кармане а на плече или в кобуре или устанавливают на бронетехнику всё остальное - белый шум вы в электронике что то шарите? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 ради вас, майне либе фройнде .....всё что угодно в разумных пределахЗнал всегда - года и внуки могут из нас сделать человеков! Респект иудею, я еще внуков не имею, отчасти - ПОБАИВАЮСЬ. Шоб вы росли и дыхалы. (матюк моей бабульки- Царство ей мудрой -НЕБЕСНОЕ) :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 а что это за калибр такой - 7.56? от какого оружия? я такой экзотики в глаза не видел а насчёт оружия , во первых оружие носят не в кармане а на плече или в кобуре или устанавливают на бронетехнику всё остальное - белый шум вы в электронике что то шарите? Это называется - по Одесски- будьте здоровы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 как много ты вреооооошь.... как бездарно. какая вшивость в Европе? Какая Венгрия с полуевреем Орбаном? Кто старался не пускать? Так ,ё, старались, что вся верхушка эрэфиина сегодня иудейская? Акелла, ты мне начинаешь напоминать монтёра отчима с его стульями и позывами на эруд....изм. Пишешь фразу? - подтверждай двумя тремя ссылками.. Искусство лицедейства, сознательно направленного на дезинформацию карается потерей уважения простых слушателей. Какие еще ссылки? Еще может быть ссылки на таблицу умножения делать? Я вроде бы об общеизвестных вещах пишу. И так, как принято в публицистике. "Судебник" 1550г. Найдешь если хочешь. Вшивость в Европе? Об этом писано-переписано... Если уж хочешь - на тебе одну из ссылок *http://clck.ru/1OSWr. О дореволюционной политике в России относительно евреев, той же "черте оседлости", только совсем безграмотный не знает. Указ Елизаветы о высылке евреев и на форуме был. А еврейский состав послереволюционной верхушки - припомни хоть несколько неевреев. В том числе и по ГУЛАГу - имя Нафталий Френкель что-то говорит?А послевоенная Венгрия -ее даже в СССР ругали за засилье евреев в руководстве. Когда полыхнуло в 1956г. , семейство Саркози (ты знаешь кто это?) сбежало во Францию, они что, от нечего делать? То, что в РФ сейчас верхушка иудейская, в конце концов и приведет ее к концу, если не примет меры. Хватит дурить, Жирафа! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Акелла! Хочу предупредить.... \Я могу как угодно сраться с Орианой - это наши внутриукраинские проблемы. Но не приведи тебя Бог - тронуть Украину. В этих случаях меня срывает... Кать. Ты как хочешь. Но по мне Украина - тоже гавно. Это заметно , стоит только зацепить что либо - палочкой. Или попасть в ментовку...,или соприкоснуться с действительностью. Меня это тоже напрягает. Ну как же. Я!- ГАД!!! Значит -только я нуждаюсь в исправлении. Но ты идеал!- поправь меня ,я в этом остро нуждаюсь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Жирафочка, привет! Спорим, сейчас Ориана из душа выйдет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 наконец-то первый интересный вопрос за вечер. Ну-ка, ну-ка, милок, перечисли мне страны, кто не терпит у себя евреев, или у кого они не в цене, или не на витрине (у власти) ? Гондурас. Мое сонечко во 6 пятнышек. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Хм, на очень интересную утему я попал, как оказывается.... Ну, где украинофобы - ето понятно: в основном в приграничных территориях с РФ... Но вот как размножаются - не пойму..... Может, почкованием? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 такого піздобрьоха як акелла тут ще не було. ______ Да, только выручать парня пришлось. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Но вот как размножаются - не пойму..... Может, почкованием? Та вони не розмножуються взагалі, як виявилося. Ну а на початок створення теми я про це ще не знала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Не тешся, Аркаим город ариев по дороге миграции из карпат в Индию, Китай и Иран.Да мне-то какое разница? Я же пишу, что там этим не заморачиваются. Это только наши "националисты" подобному умиляются. Какие-то бабьи посиделки, а не политфорум. Сплетни о политиках, впадание в раж, обалдевание от тех или иных политических проходимцев... А в Украине полная жопа. Одни воруют, другие умиляются тем, что они самые древние (?) да обругиванием России. Взглянуть на реалии то ли лень, то ли чего-то не хватает. О неизбежном приходе не розово-сопливого завтра вообще никто не думает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Кать. Ты как хочешь. Но по мне Украина - тоже гавно. Это заметно , стоит только зацепить что либо - палочкой. Или попасть в ментовку...,или соприкоснуться с действительностью. Меня это тоже напрягает. Ну как же. Я!- ГАД!!! Значит -только я нуждаюсь в исправлении. Но ты идеал!- поправь меня ,я в этом остро нуждаюсь. Пусть дерьмо . Но это МОЕ дерьмо. Мое, твое.... А Россия - это дерьмо Акеллы... Вот я и предлагаю - пусть каждый разбирается в СВОЕЙ кучке.... Но не говорите мне, что мое смердит сильнее.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Акелла! Хочу предупредить.... \Я могу как угодно сраться с Орианой - это наши внутриукраинские проблемы. Но не приведи тебя Бог - тронуть Украину. В этих случаях меня срывает... Да мне-то что? Я тоже могу по-бабьи:"Ой, лишенько, яка гарна наша Україна!!!", "Ой, які погані москалі!"Заплющити очі на реалії по-бабському? Та нема проблем? Тутешня балаканина не тягне за собою ніякої відповідальності. Можна і попридурюватись. Це в реалі, глядючи на такого, пальцем біля лоба покрутили б. P.S. А з якого біса ти вирішила, що я з РФ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Та вони не розмножуються взагалі, як виявилося. Ну а на початок створення теми я про це ще не знала.А...а, так ето вы сотворили эту тему?А вы заметили, что украинофобия концентрируется в основном с северно-восточными приграничными территориями, но ни, скажем, юго-западной? Кстати, почему вы залезли в душ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 А...а, так ето вы сотворили эту тему? А вы заметили, что украинофобия концентрируется в основном с северно-восточными приграничными территориями, но ни, скажем, юго-западной? Кстати, почему вы залезли в душ? Це не помітити важко. Ви краще скажіть - чому вона виникла саме там, а не приміром на Західних кордонах? маєте якісь припущення? Ну з вами атеїстами суцільна морока - не душ, а душа (!!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Да мне-то что? Я тоже могу по-бабьи:"Ой, лишенько, яка гарна наша Україна!!!", "Ой, які погані москалі!" Заплющити очі на реалії по-бабському? Та нема проблем? Тутешня балаканина не тягне за собою ніякої відповідальності. Можна і попридурюватись. Це в реалі, глядючи на такого, пальцем біля лоба покрутили б. P.S. А з якого біса ти вирішила, що я з РФ? По комментам Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 По комментамПо яким? Вмикни логіку. Ну кому з РФ, крім САИ потрібен цей форум? А в коментах ( до речі я спочатку і писав, що з Південно-Східної України ) я тільки завжди нагадував, що досить на Росію гавкати. Все! Це вже інша держава. Треба про себе думати і дорослішати. Навіть смішно. 21 рік - це вже доросла людина. А все як малеча - мамка цицьку (газову) не дала, брат штанців не купив, до сусідки (Європи) сходити забороняють... Дорослий вже, своя сім'я, досить! Сам заробляти можеш, своє господарство утримувати. А також думати де, з ким і як товаришувати.Це як на початку 90-х - радіо вмикнеш, тільки одне чуєш: "Україна незалежна, незалежна, незалежна..." "А ми такі великі, такі талановиті, такі культурні..." То вже комплекс, від якого треба давно позбавлятися. І повірити, що Україна незалежна держава. Принципи політ реклами (і не тільки політичної) знаєш? Позитивна вона, чи негативна - це майже однаково. "+" на "-" перетворити легко, а ось "0" на щось перетворити проблемно. Ось Оріана на Росію тільки погане каже, ще виправдовується тим, що РФ на Україну зазіхає, бо зона її інтересів. Так це ж нормальне ставлення до сусідки. Не Гондурас. І для України РФ також є зона її інтересів. Ніхто ні на кого давно не зазіхає. Може в майбутньому одна до другої потягнуться. А зараз Росії б свої проблеми влаштувати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 По яким? за багато слів... ти примудрився настроїти проти себе таких різних жінок - це щось та й значить, ні? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 По яким? Вмикни логіку. Ну кому з РФ, крім САИ потрібен цей форум? А в коментах ( до речі я спочатку і писав, що з Південно-Східної України ) я тільки завжди нагадував, що досить на Росію гавкати..Да и САИ родом то с Украины. Ну, не его вина, что тогда студентов по распределению могли и на ДВ отправить Ну и я сейчас с Юга.... а была с Киева... Но может хватит и на свое государство гавкать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 . Да и САИ родом то с Украины. Ну, не его вина, что тогда студентов по распределению могли и на ДВ отправить Ну и я сейчас с Юга.... а была с Киева... Но может хватит и на свое государство гавкать? Государство, власть - это куча чиновников. Что власть, что "оппозиция" - один свинюшник. И бесправный, вымирающий народ. Если на власть не будем мы хотя бы гавкать, то что от нас в конце концов останется? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 за багато слів... ти примудрився настроїти проти себе таких різних жінок - це щось та й значить, ні? Ну и ладно. Где попикироваться как не на форуме. Мне любопытна была женская реакция. Хотя я положительно отношусь к твоей энергии и упорству. Ты интересная. От тебя можно много получить полезного. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Українофобы = то є ФАГОЦИТЫ, шоб нейтралізувать оранжопых бюторасів. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Українофобы = то є ФАГОЦИТЫ, шоб нейтралізувать оранжопых бюторасів. :lol:а не пошел бы ты на хуй7 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.