Перейти до змісту
Український політичний форум

Українофоби

Орiана

Рекомендовані повідомлення

мне похуй . что ты удалишь. но тебя суки фашистской скоро не будет. а твои батьки. были фашистами. врагами моих родителей. так. что ты мне враг и посмотрим. за кем правда. вас тварей всегда били. и запомни . на всю свою оставшуюся дерьмовую жизнь. фашизму никогда не жить и ни когда не пиши за всех украинцев. 90% украинцев вас тварей ненавидят. так. что пойди лучше повешься и уйди добровольно пока тебя суку не посадили.

и ты на Украине не дома. а временно в гостях . твой дом галычина. и Польша.

Оріана, как агент влияния на данном форуме от американских оккупационых сил,

приговаривается (здесь написано не разборчиво).

Подпись и печать "Сил Народной Воли народов Руси" против "Американского Оккупационного режима".

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 4 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Оріана, как агент влияния на данном форуме от американских оккупационых сил,

приговаривается (здесь написано не разборчиво).

Подпись и печать "Сил Народной Воли народов Руси" против "Американского Оккупационного режима".

А ти чий агент впливу - пуцькіна?

І чим від кращий від американського, особливо, коли починає відверто говорити зі всякими білами-срілами?

Постав собі на жопу твою "печать" - там їй місце!.

Посилання на коментар

Так, як ненавидять самі себе росіяни, справжні русофоби, — ніхто в світі не зрівняється! :)

классный учебник надо достать хоть где то правду написали...

—http://www.youtube.com/watch?v=--nZuj0X-Ak
Посилання на коментар

А ти чий агент впливу - пуцькіна?

І чим від кращий від американського, особливо, коли починає відверто говорити зі всякими білами-срілами?

Постав собі на жопу твою "печать" - там їй місце!.

так ты за копеечку Укратну продала. что и требовалось доказать
Посилання на коментар

Так, як ненавидять самі себе росіяни, справжні русофоби, — ніхто в світі не зрівняється! :)

—http://www.youtube.com/watch?v=--nZuj0X-Ak

Россияне себя любят и ценят. То Вы об отбросах общества, больных национализмом и фобиями говорите.
Посилання на коментар

Россияне себя любят и ценят. То Вы об отбросах общества, больных национализмом и фобиями говорите.

Ну-ууу, не треба так про себе - покидьки суспільства - просто заблудші душі, обдурені владою і минулим.

Головне, що ти це визнала - далі піде на поправку - я впевнена! Виздоровлюй!

Посилання на коментар

Ну-ууу, не треба так про себе - покидьки суспільства - просто заблудші душі, обдурені владою і минулим.

может сотрёшь
Посилання на коментар

может сотрёшь

що Дена хвора націоналізмом і з купою фобій? Я витру? Та коли я це витру, а з ним усіх "нациків - Дени ж на форумі не залишиться.

у неї нав"язлива ідея - це і називається - хвора націоналізмом

Посилання на коментар

А свідомі ким обдурені?
Посилання на коментар

А свідомі ким обдурені?

Свідомість є в кожної людини, тобто, свідомими є всі люди. Але не кожного можна обдурити - вірніше, кожного, але зусилля для цього треба докласти різні. Залежать зусилля не від рівня свідомості, а від освіченості, характеру людини, обставин, тощо.

Посилання на коментар

Ори, глупая! Оглянись вокруг: все в мире происходит именно так, как говорю я и мои единомышленники. И будет так ибо мы анализируем ситуацию, а вы плаваете в зомбированном болоте.
Посилання на коментар

Ори, глупая! Оглянись вокруг: все в мире происходит именно так, как говорю я и мои единомышленники. И будет так ибо мы анализируем ситуацию, а вы плаваете в зомбированном болоте.

Я я хіба кажу, що не так: поки ти з Одеситом ганяєте по форумі "нациків", під цю димову завісу всякі Маркови вбивають і калічать людей.

А тепер, коли завіса кількалітньої давності розсіялася - можна оцінити події Дня Пернмоги у Львові - бандюки під керівництвом Маркова, під прикиттям літніх людей, приїхали у Львів, щоб дискредитувати місто і ВО Свободу - напередодні виборів.

Посилання на коментар

Я я хіба кажу, що не так: поки ти з Одеситом ганяєте по форумі "нациків", під цю димову завісу всякі Маркови вбивають і калічать людей.

А тепер, коли завіса кількалітньої давності розсіялася - можна оцінити події Дня Пернмоги у Львові - бандюки під керівництвом Маркова, під прикиттям літніх людей, приїхали у Львів, щоб дискредитувати місто і ВО Свободу - напередодні виборів.

Что ты такая мелочная и злобная? Невинную вещицу как обезьянки борются против украинофобии вытираешь, зато суешь свою брехливую "информацию". Кого там Марков "калічить"? Дело по шишке на лбу было 7 лет назад. Ничего там не было доказано. Хоть это были времена Юща и нацики всеми способами с благословения власти пытались в чем-то обвинить Маркова. И во Львове - это не инициатива Маркова, там другие организовывали.

Хотя, что за постановка вопроса? "Бедные "свободовцы" вынуждены были бить ветеранов". Самой не паскудно?

Посилання на коментар

Что ты такая мелочная и злобная? Невинную вещицу как обезьянки борются против украинофобии вытираешь, зато суешь свою брехливую "информацию". Кого там Марков "калічить"? Дело по шишке на лбу было 7 лет назад. Ничего там не было доказано. Хоть это были времена Юща и нацики всеми способами с благословения власти пытались в чем-то обвинить Маркова. И во Львове - это не инициатива Маркова, там другие организовывали.

Хотя, что за постановка вопроса? "Бедные "свободовцы" вынуждены были бить ветеранов". Самой не паскудно?

Не доказано, бо ніхто проти нього справи не відкривав. А те, що він злочинець - це вже ні в кого нема сумнівів.

Те, що ти його вигороджуєш - підтверджує мою думку про тебе - нице, боягузливе, брехливе створіння, без честі ігідності.

Одна Єва - вартує десятьох таких сцикунів, як ти.

Кат Марков різав навіть жінок. Безкарно. http://blogs.pravda.com.ua/authors/chornovol/526a1c2eb7f58/

До речі, сцикло - тебе ніхто про маркова не просив писати - мій комент не тебе стосувався. Так що підла душонка і тут проявилася - свій за свого.

Посилання на коментар

Не доказано, бо ніхто проти нього справи не відкривав. А те, що він злочинець - це вже ні в кого нема сумнівів.

Те, що ти його вигороджуєш - підтверджує мою думку про тебе - нице, боягузливе, брехливе створіння, без честі ігідності.

Одна Єва - вартує десятьох таких сцикунів, як ти.

Кат Марков різав навіть жінок. Безкарно. http://blogs.pravda.com.ua/authors/chornovol/526a1c2eb7f58/

До речі, сцикло - тебе ніхто про маркова не просив писати - мій комент не тебе стосувався. Так що підла душонка і тут проявилася - свій за свого.

Это ты холуйка провластная. Твою характеристику на других не переводи. Вот она "смелость" холуев - защищать любые преступления власти, готовность для этого распространять любую ложь. Кстати, ты сама свою сноску читала? УП, конечно, образец брехливости, но и там осмелилась набрехать только в названии. а содержание другое. Прекрасно же знаешь, что дело против Маркова политическое. И как одесситы, ведомые чувством попранной чести, шли его защищать. Сейчас и на одесских депутатов от "Родины" дела заводят, и стараются закрыть телеканал АТВ, и др.
Посилання на коментар

що Дена хвора націоналізмом і з купою фобій? Я витру? Та коли я це витру, а з ним усіх "нациків - Дени ж на форумі не залишиться.

у неї нав"язлива ідея - це і називається - хвора націоналізмом

Убери свой грязный национализм от меня подальше и не смейте даже ставить это слово рядом с моим ником!! :angry:
Посилання на коментар

:lol: :lol: Бедные обезьянки!!! :lol:
Посилання на коментар

Щоб зрозуміти, хто такий Ігор Марков послухайте історію, як він вів бізнес.

При чому ця історія не з других рук, автор особисто в 2009-тому їздила в Одесу цікавилася деталями.

Почалося все з того, що Ігорю Маркову захотілося землі біля моря. Для цього він вибрав жертву – клінічний санаторій ім. Горького на Великій Фонтанській.

Під час першого прем'єрства Януковича у 2004 році йому вдалося "протягнути питання": у ЗАТ "Укрпрофзравниця" було куплено "непотрібні" санаторію танцмайданчик, резервуар для води, електропідстанцію та десять хатинок, за копійки – 980 тисяч. грн. Покупцем виступила фірма Ігоря Маркова ТОВ "Марс", де директором був особисто його брат. Земля навколо придбаного майна, всього 3.56 га була оформлена на приватних власників безкоштовно. Почалося будівництво котеджного містечка. Двох-трьох поверхові вілли виростали на ділянках оформлених на дружину брата та батька Маркова, партійців "Родіни" (партія Маркова), бізнес-партнерів його фірм та співзасновників його каналу "АТВ".

Будівництво маєтку на санаторській землі. Фото автора 2009-того року

Изображение

Посилання на коментар

Під час другого прем'єрства Януковича у Маркова знов прокинувся вовчий апетит він вирішив прирізати до котеджного містечка свого ОЗУ ще трохи землі санаторію. Через суд протягнув відчудження одного гектара земель.

На свою біду в цей час головним лікарем санаторію імені Горького став Євгеній Косовєров. Він спробував розібратися чому за кілька років територія санаторію з 11 га скоротилася майже наполовину, однак двоє хлопців з безбольними битами навчили його не совати носа у справи Маркова.

Двоє невідомих зустріли його ввечері, коли він вийшов з будинку, чемно поцікавилися чи є він головлікарем і без будь-яких погроз почали методично і холоднокровно бити

В перших показах міліції в лікарні скалічений Косоверов прямо заявив, що вважає замовником Ігоря Маркова.

Однак потім він передумав – в наступних показах назвав Ігоря Маркова "порядною людиною" та звільнився з посади.

Посилання на коментар

Його наступниця Тетяна Малихіна виявилася жінкою насправді героїчною.

Вона вперто боролося за санаторій. Вона не здавалася, хоча її також били битами, під двері підкладали тротилову вибухівку, намагалися зарізати. Їй було нанесено три удари ножем. Проте Малихіну це не зламало, вона сміливо говорила в 2009-тому автору за що постраждала: "Я протистояла намаганням долучити гектар санаторних земель до котеджів, що належать родичам та бойовим побратимам Маркова".

При чому Марков не особливо втаємничував, що "ліквідації" захисників державного майна відбувалася в його інтересах. Адже хіба могли бути інші варіанти, якщо на відчуджених землях санаторію демонстративно побудувався брат Маркова. Очевидно репутація різника і ката Маркову лестила.

І все це йому сходило з рук. На "криваві справи" Маркова закривали очі не лише силовики Одеси, а також генпрокуратура, бо у Маркова завжди були серйозні зв'язки з впливовими людьми з "регіонів".

Якщо у Маркова виникали проблеми з криміналом завжди знаходилися "біло-блакитні" народні депутати, які його "відмазували".

Изображение

Посилання на коментар

І під цим дахом за благато років так звик до ВСЕДОЗВОЛЕНІСТІ, що помилково сплутав її з ВСЕМОГУТНІСТЮ, за що і поплатився.

Він, якось не зрозумів елементарного: що будь-який кат – це лише ланцюговий пес, який не має право гавкнути на господаря. Який в межах ланцюга може рвати горлянки, а і далі ланцюга прав не має взагалі.

На початку вересня цього року сталося чудо – суди Одеси почали масово приймати рішення про вилучення у партнерів та васалі лідера "Родіни" земельних ділянок, які вони відрізали від санаторію.

Через... 10 років правоохоронці нарешті виявили факт підробки документів авторами дерибану санаторію – рідним братом Ігоря Маркова та дирекцією одеського філіала "Укрпрофзравницею".

А тепер зверніть увагу: "зачухалися" правоохоронці та судді не після публікацій журналістів, не після інциденту, коли головлікарю санаторію бойовики Маркова розбили голову, не через звитяжну боротьбу за санаторій його наступниці слабкої жінки, що стікала кров'ю, а після того, як Ігор Марков... відмовився підтримувати новий геополітичний курс Віктора Януковича.

Що тут ще можна коментувати?

Хіба що психологічний портрет Віктора Януковича.

Посилання на коментар

На мітингах він виголошував, цитую: "що націоналістів треба вбивати морально і фізично". А після реалізовував слова в життя. Особисто приймав участь у звірячому побитті свободівців в 2007-му році, небезпідставно його називають причетним до вбивства націоналіста Максима Чайки.

Відео .http://youtu.be/O8l5PT4QCzc

Братки маркова під наглядом ментів закопали на смерть людину і так залишили стікати кров"ю на асфальті

бандерлогу

Дивися, гнидо, там вкінці, і знай, ти, фашист, тут не будеш мати останнього слова - НІКОЛИ!!! - поки я тут.

Посилання на коментар

Интересно:

1. Чем он отличается от иных наших миллионщиков и депутатов?

2. Каким образом Тягни построил себе дворец и поимел миллионы? Не тем же способом, что и Марков? Если иным, то каким?

3. Почему при словах о поддержке Маркова нарисовали рядышком Табачника? Разве именно Табачник крышевал Маркова?

4. Согласна: националистов надо морально уничтожать, а с физическим...он явно перегнул. Пока войны нет.

Посилання на коментар

Ну хто б сумнівався - ти їй тикаєш в рожу вбивцю, а вона починає напускати туману і з"їжджати на нациків.

Та Тягнибок може бути останнім негідником - але це ніяк не змінить той факт, що твій марков - вбивця.

І коли людина, яка перед тим закликала вбивати націоналістів - приїхала до Львова - не треба бути розумовим генієм, щоб зрозуміти, що не для того, щоб покласти квіти на могили ветеранам.

Посилання на коментар

Ну хто б сумнівався - ти їй тикаєш в рожу вбивцю, а вона починає напускати туману і з"їжджати на нациків.

Та Тягнибок може бути останнім негідником - але це ніяк не змінить той факт, що твій марков - вбивця.

І коли людина, яка перед тим закликала вбивати націоналістів - приїхала до Львова - не треба бути розумовим генієм, щоб зрозуміти, що не для того, щоб покласти квіти на могили ветеранам.

а что ваши ни приезжали в Одессу. москалей на ножи. ну кто вам виноват. что с вас вояки. как из говна пули и всегда сами получаете
Посилання на коментар

На мітингах він виголошував, цитую: "що націоналістів треба вбивати морально і фізично". А після реалізовував слова в життя. Особисто приймав участь у звірячому побитті свободівців в 2007-му році, небезпідставно його називають причетним до вбивства націоналіста Максима Чайки.

Відео .http://youtu.be/O8l5PT4QCzc

Братки маркова під наглядом ментів закопали на смерть людину і так залишили стікати кров"ю на асфальті

бандерлогу

Дивися, гнидо, там вкінці, і знай, ти, фашист, тут не будеш мати останнього слова - НІКОЛИ!!! - поки я тут.

Вы, рагульские шовинисты, без брехни не можете. И где на видео Марков? И зачем в Одессу приехало бандерье со своими явно провокациями? И с оскорблениями одесситов? Они что, думали их в жопу целовать будут?

Показала бы как ваши подлые мрази стариков-ветеранов избивали. Знаю я ваши обычаи. Так было и в 90-х, и в 2000-х. Колонну ветеранов всегда охраняли на 9 мая. И обязательно предупреждали - не отрываться от колонны. Потому, что ваши подонки шли рядом, прячась по за углами, но стоило ветерану отойти, тут же набрасывались на него, избивали, срывали ордена. И львовские власти их всегда покрывали. При Юще бандерье совсем обнаглело, возомнили, что приобрели власть над всей Украиной. А у народа накипело! Когда-то это должно было вырваться - это неизбежно. Дали несколько раз по морде. Кстати, по видео видно, что одесситы были представлены православными организациями.

В чужой монастырь со своим уставом не лезут, пора зарубить это галицаям себе на носу. Терпеть этого люди не будут. Хотя, что я объясняю моральной уродке.

Посилання на коментар

Вы, рагульские шовинисты, без брехни не можете. И где на видео Марков? И зачем в Одессу приехало бандерье со своими явно провокациями? И с оскорблениями одесситов? Они что, думали их в жопу целовать будут?

Показала бы как ваши подлые мрази стариков-ветеранов избивали. Знаю я ваши обычаи. Так было и в 90-х, и в 2000-х. Колонну ветеранов всегда охраняли на 9 мая. И обязательно предупреждали - не отрываться от колонны. Потому, что ваши подонки шли рядом, прячась по за углами, но стоило ветерану отойти, тут же набрасывались на него, избивали, срывали ордена. И львовские власти их всегда покрывали. При Юще бандерье совсем обнаглело, возомнили, что приобрели власть над всей Украиной. А у народа накипело! Когда-то это должно было вырваться - это неизбежно. Дали несколько раз по морде. Кстати, по видео видно, что одесситы были представлены православными организациями.

В чужой монастырь со своим уставом не лезут, пора зарубить это галицаям себе на носу. Терпеть этого люди не будут. Хотя, что я объясняю моральной уродке.

У якого народу? Ти і тобі подібні вбивці "марківці" - ніколи не були і не будуть народом України, бо ви - виродки.

Тому знайте, все таємне - рано чи пізно стане явним. Можливо тепер ці люди, за якими ховалися твої негідники - зрозуміють НАВІЩО їх возили до Львова.

І тобі, виродку - особисто - коли ти пишеш "В чужой монастырь со своим уставом не лезут, пора зарубить это галицаям себе на носу"

ти не думаєш, що це саме стосується і тебе і твоїх поплічників, які поїхали у Львів розгортати свою червону ганчірку?

Ото ж бо, перш ніж писати і повчати - треба думати чи сам відповідаєш написаному.

Я тобі ще раз повторюю - не тебе стосувався пост про Маркова і що ти поліз вигороджувати вбивцю і нелюда - характеризує тебе якнайкраще.

Ти - негідник. І ти тут ніколи не будеш бажаним співрозмовником - це собі запамятай.

Посилання на коментар

У якого народу? Ти і тобі подібні вбивці "марківці" - ніколи не були і не будуть народом України, бо ви - виродки.

Тому знайте, все таємне - рано чи пізно стане явним. Можливо тепер ці люди, за якими ховалися твої негідники - зрозуміють НАВІЩО їх возили до Львова.

І тобі, виродку - особисто - коли ти пишеш "В чужой монастырь со своим уставом не лезут, пора зарубить это галицаям себе на носу"

ти не думаєш, що це саме стосується і тебе і твоїх поплічників, які поїхали у Львів розгортати свою червону ганчірку?

Ото ж бо, перш ніж писати і повчати - треба думати чи сам відповідаєш написаному.

Я тобі ще раз повторюю - не тебе стосувався пост про Маркова і що ти поліз вигороджувати вбивцю і нелюда - характеризує тебе якнайкраще.

Ти - негідник. І ти тут ніколи не будеш бажаним співрозмовником - це собі запамятай.

А ты думаешь, они хотят быть украинцами, какая ты глупая, тебе и говорят или вас выгонят или от вас отделятся. А ваша жёлто-голубая разве не тряпка, ещё хуже тряпка.

Когда ты уже думать научишься, тебе говорят, разные вы,и никогда не будете вместе, вот он правильно сказал, нех лезть со своим уставом, Крым русский и будет им , дело времени. Как русских не будет на галычине, так и вас в Крыму.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...