Гість dafgan55 Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 с чего начинали,а закончили или с чего начинали тем и закончили? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Как только вырежем всех ЖИДОВ - так будет счастье ВСЕМ НАРОДАМ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Как только вырежем всех ЖИДОВ - так будет счастье ВСЕМ НАРОДАМ. начните с Путина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 начните с Путина.Путиным уже занимаются без меня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 3 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 травня, 2013 Как только вырежем всех ЖИДОВ - так будет счастье ВСЕМ НАРОДАМ.маленькое уточнение - жиды это сегодня - русские? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 3 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 Александр Ройтбурд, художник: УКРАИНОФОБИЯ ПИТАЕТСЯ В РАМКАХ КРУПНЫХ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИХ ПРОЕКТОВ Украинофобия – боязнь, ненависть ко всему украинскому, для которых неприемлемо существование Украины, неприемлема идея того, что украинцы – это отдельный народ, которых раздражает сам факт, что кто-то считает себя украинцем. Любая фобия возникает из-за негативных стереотипов, привязанных к определенной нации. Например, говорят, что все украинцы какие-то не такие: жрут лишь сало, жадные, предатели, антисемиты, хитрые. Понятно, что в ХХІ веке это просто дикость руководствоваться подобным, но все равно они есть. Сегодня они питаются и подогреваются в рамках крупных геополитических проектов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 3 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 Евгений Сверстюк, диссидент, писатель: УКРАИНОФОБИЯ – ЯВЛЕНИЕ ПОЛИТИЧЕСКОЕ Фобия относится к невротичным состояниям, к отклонениям от психической нормы, но иногда она выступает, скажем, формой этнического сознания. Например, народы, которые отделены от других, боятся чужестранцев, - это называется ксенофобия, такая форма болезненной самозащиты. Украинофобия, может, того же порядка, что и антисемитизм, только антисемитизм – явление мировое, а украинофобия – явление более политическое и по большей части характерное для людей, проживающих в Украине и не воспринимающих ее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 3 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 Можно сказать, что это форма великодержавной агрессии, которая квалифицировалась раньше в политической литературе как великодержавное хамство и насилие в отношении тех народов, которые составляют коренное большинство. Например, украинофобия – в Украине, белорусофобия – в Беларуси. Это форма такого некультурного презрения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 3 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 Следовательно, украинофобия в Украине – явление внекультурное и параноидальное, потому что оно противостоит гражданской норме, принятой во всем мире, когда чужой уважает народ, среди которого живет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 3 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 Украинофобия и антиукраинизм – понятия близкие, но украинофобия все-таки будет больше психическим пунктом (о чем бы человек ни говорил, все будет сводить к этому пункту). Антиукраинизм – это более концептуальное понятие и сводится к политике. Есть имперская антиукраинская политика, в которой этот пункт узаконен как концепция. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 До списку ярих українофобів з громадян України долучається юзер під ніком "бандерлог" Всі ці реги, свободівці та інші - однакова сволота. Як і весь антилюдяний проект YKRAINA. Коли вже дойде? Ганьба!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Бандерлог - сталініст. Він підтримує і виправдовує методи Сталіна. Цікаво - він погодиться, щоб до нього застосували сталінські методи за антидержавну діяльність, яку він веде на цьому форумі? Здебільшого сталіністи за сталінські методи тільки на словах. На ділі, як тільки прижмеш їх трішки сильніше, вони відразу починають лементувати: у нас свобода слова, демократія, не маєте права. Я за те, щоб людей судити їх методами. Собаці - собача смерть! Сталіністу - Соловки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Бандерлог - сталініст. Він підтримує і виправдовує методи Сталіна. Цікаво - він погодиться, щоб до нього застосували сталінські методи за антидержавну діяльність, яку він веде на цьому форумі? Здебільшого сталіністи за сталінські методи тільки на словах. На ділі, як тільки прижмеш їх трішки сильніше, вони відразу починають лементувати: у нас свобода слова, демократія, не маєте права. Я за те, щоб людей судити їх методами. Собаці - собача смерть! Сталіністу - Соловки. Ориша, а зачем ты пишешь глупость, я точно так могу сказать за тебя, что ты нацистка и применяешь нацистские методы на антигосударственную деятельность. и если тебя немного прижэать, то ты мать родную предашь , ну и т.д. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Ориша, а зачем ты пишешь глупость, я точно так могу сказать за тебя, что ты нацистка и применяешь нацистские методы на антигосударственную деятельность. и если тебя немного прижэать, то ты мать родную предашь , ну и т.д. Так ти саме так і кажеш - і що? Хіба ти відповідаєш за свої слова? Ні! - ти тріпло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Так ти саме так і кажеш - і що? Хіба ти відповідаєш за свої слова? Ні! - ти тріпло.Я отвечаю, а ты нет, трепло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Я отвечаю, а ты нет, трепло Точно! Трепло вовсе не Черчилль.... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Точно! Трепло вовсе не Черчилль.... :lol: Переконала - тріпло - ти :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Переконала - тріпло - ти :lol:Трепло у нас одно на форуме - сама знаешь, кто)). Все юзеры подтвердят!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Трепло у нас одно на форуме - сама знаешь, кто)). Все юзеры подтвердят!!! Любиш ти ховатися за тими сакральним "ВСІ" або "Офтоп". Сама ж знаєш ВСІ юзери не підтвердять. А чому тоді це написала? - правильно, бо тріпло. І все, досить флудити! Краще напиши як тобі українофобці важко живеться в Незалежній Україні. З.І. До речі, мож маєш якусь ідею для нового розділу - типу екскурси в історію - могла б його вести на свій смак і розсуд - як модератор. Подумай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Любиш ти ховатися за тими сакральним "ВСІ" або "Офтоп". Сама ж знаєш ВСІ юзери не підтвердять. А чому тоді це написала? - правильно, бо тріпло. І все, досить флудити! Краще напиши як тобі українофобці важко живеться в Незалежній Україні. З.І. До речі, мож маєш якусь ідею для нового розділу - типу екскурси в історію - могла б його вести на свій смак і розсуд - як модератор. Подумай. Все подтвердят (кроме парочки националистиков - малосвидомых). Те только подумают. Мне все равно , какая Украина, лишь бы дураков из нее убрали. Пока этого не сделали. Я везде пишу только на свой вкус и взгляд , от модераторства шарахаюсь: мне своих личных качеств достаточно, кнопочка не нужна)). Мне как-то предлагали на одном из форумов в Германии договор о модераторстве заключать (админы там). Я как от черта..Плохо, как ты, работать не могу, а хорошо на этом форуме - бессмысленно. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Все подтвердят (кроме парочки националистиков - малосвидомых). Те только подумают. Мне все равно , какая Украина, лишь бы дураков из нее убрали. Пока этого не сделали. Я везде пишу только на свой вкус и взгляд , от модераторства шарахаюсь: мне своих личных качеств достаточно, кнопочка не нужна)). Мне как-то предлагали на одном из форумов в Германии договор о модераторстве заключать (админы там). Я как от черта..Плохо, как ты, работать не могу, а хорошо на этом форуме - бессмысленно. :lol: Ну я і не сумнівалася - ти з тих, хто завжди знає як правильно, але ніколи нічого путнього своїми руками не зробила - ТРУТЕНЬ. А хіба ти погодишся виїхати з України, якщо більшість назве тебе дурнем? Ото ж бо... Хоча - ти найперша дура на форумі: голосувала за Незалежність, а тепер хочеш назад в СРСР. Обирала Янека, який вважався проросійським політиком - а він веде Україну в ЄС. І так далі - по всіх пунктах - ти не хто інший - як лох. Але ж себе ніколи так не назвеш - ось і доводиться тобі першою обзивати інших, щоб не подумали про тебе - правило шапки. Крім того, ти не знаєш, що означає слово "ВСІ". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Ну я і не сумнівалася - ти з тих, хто завжди знає як правильно, але ніколи нічого путнього своїми руками не зробила - ТРУТЕНЬ. А хіба ти погодишся виїхати з України, якщо більшість назве тебе дурнем? Ото ж бо... Хоча - ти найперша дура на форумі: голосувала за Незалежність, а тепер хочеш назад в СРСР. Обирала Янека, який вважався проросійським політиком - а він веде Україну в ЄС. І так далі - по всіх пунктах - ти не хто інший - як лох. Але ж себе ніколи так не назвеш - ось і доводиться тобі першою обзивати інших, щоб не подумали про тебе - правило шапки. Крім того, ти не знаєш, що означає слово "ВСІ". Опять Ори солгала - не удержалась)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Любиш ти ховатися за тими сакральним "ВСІ" або "Офтоп". Сама ж знаєш ВСІ юзери не підтвердять. А чому тоді це написала? - правильно, бо тріпло. І все, досить флудити! Краще напиши як тобі українофобці важко живеться в Незалежній Україні. З.І. До речі, мож маєш якусь ідею для нового розділу - типу екскурси в історію - могла б його вести на свій смак і розсуд - як модератор. Подумай. Ори, а давай веточку, про модераторство, трусишь. Ведь очень хорошо видно будет. Who is Who Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Ори, а давай веточку, про модераторство, трусишь. Ведь очень хорошо видно будет. Who is Who І так видно - я Дені запропонувала розділ і модераторство - вона відмовилася. А я не відмовилася. По чому дивитися будеш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 І так видно - я Дені запропонувала розділ і модераторство - вона відмовилася. А я не відмовилася. По чому дивитися будеш? Ты модераторство и не начинала: только бессмысленно посты оппонентов кнопкой давила, а собственные гадости и твоей Ко оставляла. О работе модератора ты не имеешь и представления. Так Черчилль пусть будет модератором. Вот и посмотрите)). Для меня это пройденный не интересный этап)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Ты модераторство и не начинала: только бессмысленно посты оппонентов кнопкой давила, а собственные гадости и твоей Ко оставляла. О работе модератора ты не имеешь и представления. Так Черчилль пусть будет модератором. Вот и посмотрите)). Для меня это пройденный не интересный этап)). Я, пожалуй, открою тему ЛИКБЕЗ ДЛЯ МОДЕРАТОРА. На одном из форумов вёл подобную. хоть посмеёмся... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Я, пожалуй, открою тему ЛИКБЕЗ ДЛЯ МОДЕРАТОРА. На одном из форумов вёл подобную. хоть посмеёмся... тема для стукачів вже є http://ukrpolitforum.com/page12327.html Відкрий тему для зрадників Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 І так видно - я Дені запропонувала розділ і модераторство - вона відмовилася. А я не відмовилася. По чому дивитися будеш? По чому??? По тОму. ты увидишь, кто за , кто против, что бы не говорила все. Даже Жирафа от тебя сбежала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 ===Ще раз попереджаю - пости, які не стосуються теми будуть удалятися на мій розсуд.==== это. что. модерация Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2013 Лучше быть без национальности чем украинцем такого позора я бы не пережил Значить так, засранцю! Мені похуй, що таке лайно, як ти, думає чи говорить про мене. Але мені не всеодно, що ти говориш про моїх батьків, про мою Батьківщину, про мій народ. Тому я тебе навчу культурі і толерантності або тебе тут не буде. Людина, яка погано говорить про господаря дому у його ж домівці - повинна бути вигнана з цього дому, інакше мені треба буде погодитися з тим, що ти тут щойно написав. Ти заблокований у цьому розділі до понеділка. Все, що ти напишеш сьогодні і затра - я удалю, тому не страйся зря. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.