GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Значит - подохнут все вместе,в мире и спокойствии. только после вас. сэр Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Ты хоть понял, шо сказал? КАКУЮ половину? У нас если кто и хочет зависимости - ну может процентов 10 населения! На выборы пришло со взрослого населения меньше третьей части, из них за бандюков практически - проголосовало процентов 5 если реально, без понуждения. Те именно, кто согласны под пуцькина лечь. Ты не знаешь хохлов, Тунгус! Мы молчим, терпим. Но мы никогда уже не ляжем под рашу. Лучше издохнуть\!ну ты меня рассмешила, за всю свою историю, вы только и были под кем то, и даже последние 20 лет вы под пиндосами и рашей, хоть и скулите, что не зависимые. не мели чушь -украинка, вы этнос такой, приспособленный, только для стояния раком. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 только после вас. сэрНам будет вас не хватать :( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Значит - подохнут все вместе,в мире и спокойствии. Не ваше собаче діло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 а на вас алкоголичек. никто и не клюёт. уже пора к земле привыкать. а вас всё посылают. ну кому рагулихи нужны Ну ось тобі, сьогодні тиждень, як я не можу тебе здихатися. Відвали звідси - шукай достойних тебе, нігер! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 По ваших повадках на форумі скажеш зовсім інше: українофобське бидло потрібно тримати в резервації, гетто і Янек про це вже фактично подбав, коли своїм дозволив не вчити українську. Але ти тут ніяким боком - краще ось почитай - дуже пізнавальна стаття МОСКВА - СТОЛИЦА АЗЕРБАЙДЖАНА *http://www.gazel-na-zakaz.ru/index.php?showtopic=129861 Ну пока вы всю свою историю в резервации так, что ты хотела сказать украинка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Ну ось тобі, сьогодні тиждень, як я не можу тебе здихатися. Відвали звідси - шукай достойних тебе, нігер!Да кому ты нужна рагулиха, что ты всё трёшься и трёшься. Ты рудимент на теле Украины и вас таких скоро удалят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Ну пока вы всю свою историю в резервации так, что ты хотела сказать украинка Для тебе у мене є одна відповідь, безродиний - НУ А ТОБІ ЯКЕ ДІЛО?!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Нам будет вас не хватать :( нам вас тоже. немнооожко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Чирик! МЕСТО!!! Под диван! Ну ты смотри, люди говорят, а оно тявкает! Шас плеточку возьму! Никто твоего хозяина не обижает. Лежать. Фу.Опять нажралась, до невменяемости , ну что ты мелишь, пьянь. Да вы живёте на наши гранты и кредиты, уже ваши внуки нам должны будут. Сейчас халяву закроем и завтра у чёрных будешь за миску похлёбки отсасывать. Это у вас национальное писать и не думать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Жесть, я просто в шоці!!! 2012 рік і досі точаться суперечки між росіянином і українцем: а ти хто такий. Люди, переходьте вже на новий рівень дискусії. Нам вже нема що ділити - ми по різних квартирах і навіть майно поділили. Вурдолаку, що ти хочеш довести людині, яка виросла на путінській пропаганді - це ж уже типове зомбі, йому нічого не доведеш, ця розмова глухого зі сліпим - такого можна лише висміяти або проігнорувати - ну хіба дуже борзого - копнути ногою, щоб не гавкав. Все!!!! Його вже не переконаєш - пуста спроба. А мене аж знудило... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Опять нажралась, до невменяемости , ну что ты мелишь, пьянь. Да вы живёте на наши гранты и кредиты, уже ваши внуки нам должны будут. Сейчас халяву закроем и завтра у чёрных будешь за миску похлёбки отсасывать. Это у вас национальное писать и не думатьмой кучерявый пёсик. Как надоел твой оглушающий лай! хто б знал... мы живем в кредит. Это правда. Но кредит МВФ, никак не твой, ничтожество. Ты вообще безродный. Ты - БОМЖ! Иди, лапочка, на свой коврик. Када ж ты угомонишься, непоседа.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Для тебе у мене є одна відповідь, безродиний - НУ А ТОБІ ЯКЕ ДІЛО?!!!У меня дело такое, что мне приходится платить охеренные налоги, что бы давать вам гранты и кредиты, что бы вы не подохли. и мне нужно знать вернут. нам что или уже пора забирать натурой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 мой кучерявый пёсик. Как надоел твой оглушающий лай! хто б знал... мы живем в кредит. Это правда. Но кредит МВФ, никак не твой, ничтожество. Ты вообще безродный. Ты - БОМЖ! Иди, лапочка, на свой коврик. Када ж ты угомонишься, непоседа.. Как раз вы и живёте на кредиты, которые складываются и из моих налогов, тупиздень. и я в месяц отстёгиваю налогов больше чем ты зарабатываешь в год. Вот и не тявкай. У вас все такие жрать за счёт заведения и срать в нём. Украинцы , что ещё сказать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 мой кучерявый пёсик. Как надоел твой оглушающий лай! хто б знал... мы живем в кредит. Это правда. Но кредит МВФ, никак не твой, ничтожество. Ты вообще безродный. Ты - БОМЖ! Иди, лапочка, на свой коврик. Када ж ты угомонишься, непоседа.. Жирафочка,я тебе,как родной,открою тайну Или ты считаешь,шо маскали клятые и МВФ таки разные вещи? Или ты считаешь,шо МВФ так просто кредиты зажало,а украину кредитует Россия под бешеный процент? Таки ты простушка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Жирафочка,я тебе,как родной,открою тайну Или ты считаешь,шо маскали клятые и МВФ таки разные вещи? Или ты считаешь,шо МВФ так просто кредиты зажало,а украину кредитует Россия под бешеный процент? Таки ты простушка ээээ..! постой! найди пару минут - и снизойди до объяснения. какая связь? Честно - не въеду.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Жесть, я просто в шоці!!! 2012 рік і досі точаться суперечки між росіянином і українцем: а ти хто такий. Люди, переходьте вже на новий рівень дискусії. Нам вже нема що ділити - ми по різних квартирах і навіть майно поділили. Вурдолаку, що ти хочеш довести людині, яка виросла на путінській пропаганді - це ж уже типове зомбі, йому нічого не доведеш, ця розмова глухого зі сліпим - такого можна лише висміяти або проігнорувати - ну хіба дуже борзого - копнути ногою, щоб не гавкав. Все!!!! Його вже не переконаєш - пуста спроба. А мене аж знудило... извините, никто ничего не делил, что можно с вами было делить если у вас ничего не было, вам подарили но вы просрали, вот земличка не ваша её и заберут и правильно сделают, она кровью и потом отвоёвывалась, когда вы по схронам прятались и в спину стреляли. Такое не прощается никогда Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 ээээ..! постой! найди пару минут - и снизойди до объяснения. какая связь? Честно - не въеду..Россия - участник МВФ,кредитор этой конторы.Именно Россия решает,кому именно давать кредиты в восточной европе. Россия выкупает долговые расписки нужных государств. Украина - крупнейший должник МВФ. Информация вполне доступная. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 ээээ..! постой! найди пару минут - и снизойди до объяснения. какая связь? Честно - не въеду.. а пытаются, о чём то спорить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Россия - участник МВФ,кредитор этой конторы. Именно Россия решает,кому именно давать кредиты в восточной европе. Россия выкупает долговые расписки нужных государств. Украина - крупнейший должник МВФ. Информация вполне доступная. Ну зачем ты так, они так радовались, что были независимые , а оказываются, что ещё и внуки на Рашу будут пахать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Ну зачем ты так, они так радовались, что были независимые , а оказываются, что ещё и внуки на Рашу будут пахатьИм по долгам ваще жопа,страшное дело. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Вурдолаку, що ти хочеш довести людині, яка виросла на путінській пропаганді - це ж уже типове зомбі, йому нічого не доведеш, ця розмова глухого зі сліпим - такого можна лише висміяти або проігнорувати - ну хіба дуже борзого - копнути ногою, щоб не гавкав. Все!!!! Його вже не переконаєш - пуста спроба. А мене аж знудило... Мене вже давно не нудить..бо маю можливо сильний імунітет. Але мабуть це така моя дещо ідіалістична вдача..намагатися знов та знов..переконувати непереконуємих.. Я спокійно та підсвідомо розумію що головне переконання може надати лише ЧАС..Але моя моторність не хоче миритися з цим..бо визнає що ЧАС взагалі і ЧАС окремого покоління це абсолютно різні та відмінні речі.. Я абсолютно та спокійно розумію що саме зараз не на часі вся ця роздмухана підарастами при владі ..маячня про ригіональні мови..Бо я завжди в реалі кажу тим хто це схвалює: " Я киевлянин. Я родился и вырос сдесь. И почему я, обучавшийся при СССР в русской школе, а потом в Харькове, в известном институте ХАИ,..могу спокойно и наверное в принципе не плохо, общаться и на украинском языке, и немножко на польском..?...Почему я, бывая вне города, в селах ли, или когда еду на своем авто в Тернополь на могилу к деду.., слыша украискую речь в обращении к себе..не считаю че-то плохим также ответить по-украински местным жителям..? Почему же вы все тогда, одноязычно-русские.. не можете поступать также!? ведь ваши же предки сюда, а особенно на Донбасс были перемещены..а эти люди-они которые сдесь по селам -они украинцы и они и их предки не просили этого! почему и главное !! откуда это звэрхнисть ко всем , кто говорит по-украински?...."... Коротше.. Щось я тут сьогодні розпатякався.. Занадто сильно... Вибачаюсь.. Але зараз вже дійсно..змушений йти..і скоріш за все якщо і зазирну на цей сайт ..то вже з понелка чи вівторка...бо є багато невідкладних справ в реалі.. Шануймося..Бо ми того варті.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 У меня дело такое, что мне приходится платить охеренные налоги, что бы давать вам гранты и кредиты, что бы вы не подохли. и мне нужно знать вернут. нам что или уже пора забирать натурой Ти зрозумій - ти ніхто - ти безродний, ти живеш в чужій країні з милості. Ти до неї не маєш жодного стосунку, бо не ти її будував, формував там традиції і порядки, не ти переживав горе і війни - ти прийшов на все готове і не маєш права висловлювати невдоволення. Для тебе є один вихід: не подобається - чемодан, вокзал, Раша. Зрозумів, доступно пояснила? Дивно, чому сюди не приходять наганяти на українців корінні жителі ЄС, а лише вихідці Союзу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Ти з претензією на розумного? Тобі згадати твої перші пости ламаною російською? Людина приходить на нове місце і хоче проявити себе - чим ти себе проявив? Ти критикуєш Україну, але не даєш можливості мені відповісти тим самим - це нормально? В якому мухосранську ти живеш, що смієш писати гидоту про МОЮ БАТЬКІВЩИНУ? Ась, нігер? Я хочу відповісти тим самим. А ні - Shut Up!!!! Я тебе написал правду, что тебя лично не устраивает, вы так патриотично работали (растаскивали) украину, что он превратилась в мухосранск. Так, что вините сами себя, я в вашем шабаше не участвовал, какие ко мне притензии. Так, что скажешь украинка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Шануймося..Бо ми того варті.. Йдіть з Богом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Забыл дописать, я совершенно ничего не хотел проявить, я с вас просто угорал, цирк уехал, а клоуны остались. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Йдіть з Богом.Шануймося..Бо ми того варті.. переведи, что это за абракадабра. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Забыл дописать, я совершенно ничего не хотел проявить, я с вас просто угорал, цирк уехал, а клоуны остались.Они всё всерьёз воспринимают...нищясные людишки...бидняшки... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Шануймося..Бо ми того варті.. вот это переведи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Ти зрозумій - ти ніхто - ти безродний, ти живеш в чужій країні з милості. Ти до неї не маєш жодного стосунку, бо не ти її будував, формував там традиції і порядки, не ти переживав горе і війни - ти прийшов на все готове і не маєш права висловлювати невдоволення. Для тебе є один вихід: не подобається - чемодан, вокзал, Раша. Зрозумів, доступно пояснила? Дивно, чому сюди не приходять наганяти на українців корінні жителі ЄС, а лише вихідці Союзу? Дура ты что несёшь. Она мне родная, я уже очень много лет работаю здесь, , хожу на выборы и т.д. Ты лучше о себе подумай, как долги отдавать будете. Что бы с бензопилой, на старости лет, по тайге не гулять Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.