Бомбард.Йе Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 А ось прутень! Воно пише, що посилання заборонена, бо не державною мовою.издеваетесь, цкаты??? -)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))А Опиаха-то - как своё личико Гюльчетайское проявила, а? Чуяла моя чуйка, чуйяла: не бывает среди схронных нормалов - ни мужиков, ни баб... Ну, ничо: еще не все Короли из вонючих нор повылазили, может, и ей в жизни повезет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Нічого ... Путін прийде - порядок наведе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 издеваетесь, цкаты??? -))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) А Опиаха-то - как своё личико Гюльчетайское проявила, а? Чуяла моя чуйка, чуйяла: не бывает среди схронных нормалов - ни мужиков, ни баб... Ну, ничо: еще не все Короли из вонючих нор повылазили, может, и ей в жизни повезет. :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Нічого ... Путін прийде - порядок наведе.Ты, кстати, единственный, кто прокопал глубже канонира... до снегохода...Однако - долго держалось ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Яна Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Ты, кстати, единственный, кто прокопал глубже канонира... до снегохода... Однако - долго держалось ;) Нууу ... Там і літаки, і вантажівки, і нацюцюрнікі, можливо ...Але мені, як тунгусо, імпонують снігоходи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість 40° Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 "абсолютно нормальна національна ідея", в том виде, в каком она сейчас сейчас бродит в горячечном мозгу постмайдаунов, нас с тобой и разнит. А на счет "меча", так это да... таки, если завтра война, то придется пчечом к плечу с тобой от румынов, пОляков и разных там натовцев-демократизаторов Нэньку боронить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 придется пчечом к плечу с тобой от румынов, пОляков и разных там натовцев-демократизаторов Нэньку боронить.Ерунду не городите,пожалуйста.НАТО - не военная организация,а респектабельный политический клуб успешных демократических стран. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Боже, який відстой. Рівень дискусії - старпери за доміно. краще б ви вже матюкалися Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 "абсолютно нормальна національна ідея", в том виде, в каком она сейчас сейчас бродит в горячечном мозгу постмайдаунов, нас с тобой и разнит. А на счет "меча", так это да... таки, если завтра война, то придется пчечом к плечу с тобой от румынов, пОляков и разных там натовцев-демократизаторов Нэньку боронить. слухай ти, різновидність - ти за кого голосував на виборах? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 слухай ти, різновидність - ти за кого голосував на виборах?Бля,уровень дискуссии - на уровне бабок с вязанием на лавочке у подъезда.Лучше сиськи покажи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість 40° Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 ... їбав я такий клюб у його ж та й рєспєкт. У клЮбі мають бути танці, а не крапкові бомбардування. НАТО - НІ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 ... їбав я такий клюб у його ж та й рєспєкт. У клЮбі мають бути танці, а не крапкові бомбардування. НАТО - НІ!!! Ющенко сказал...Он что - не авторитет уже? :blink: :o :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бомбард.Йе Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Боже, який відстой. Рівень дискусії - старпери за доміно. краще б ви вже матюкалися Да, я тоже заметил - ни слова о бабах... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Да, я тоже заметил - ни слова о бабах...Дык...Кровосиси детектед...опасаемсо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 ... їбав я такий клюб у його ж та й рєспєкт. У клЮбі мають бути танці, а не крапкові бомбардування. НАТО - НІ!!! *http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ma3fBK7LQOo#! Дивись, козел - тут в цьому ролику депутат, колишній браток - називає тебе бидлом, він чітко каже, що ти, бидло, повинен сидіти в загоні і не відкривати пасть, а він, народний депутат, сам за тебе вирішить - НАТі так чи Наті - ні Пняв, "чувирло"?!!!! З.І. і навчися теги правильно ставити, чи це для тебе вища математика? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 респект, ната. Еще и чаю не напилась, а они все уже солов'їною шпрехають? :blink: Отаке. пильнуй надалі. лента за лентоюююююю..... ля ля ля тра ля ля... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Да, я тоже заметил - ни слова о бабах... Які баби вас захочуть? Вас в голові відстой минулого століття навіть не в політиці - а в темі дискусії. НАТО для України вже давно не актуальне. Польщею і Румунією лякають лише страхополохи з бидла. Які баби? На вас хіба Рижа клюнула. І вас же використала. Ви повні невдахи, погрузлі у чварах мужики - кому ви цікаві? Тьху!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 ... У клЮбі мають бути танці, а не крапкові бомбардування. НАТО - НІ!!! ні! ні! дозвольтеся вашу величність трохи підправити? не крапкові, а крапчасти! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Ющенко сказал...Он что - не авторитет уже? :blink: :o :huh: Боже, як смішно. То ви такими приколами себе на Цензорі тішите На читай, ось де реальн смішно і прикольно. Працівницю їдальні Верховної ради України Юлію Борщенко звільнили з роботи після того, як народний депутат Валентин Матвєєв (фракція КПУ) у своєму супі виявив наслідки плювка. Офіціантку було звільнено за статтею 41 КЗпП України (звільнення особи з ініціативи власника або уповноваженого ним органу), повідомляє “Газета киевская”. “Ви думаєте, в Їдальні Верховної ради гарно платять? Зовсім ні: 3200 грн. для Столиці – це зовсім не гроші! – обурюється екс-офіціантка найпрестижнішого закладу харчування України, – Все, що мене мотивувало працювати там довгих 4 роки – це можливість відімстити депутатам за те, що вони роблять з країною та народом. І якщо хтось думає, що я шкодую про свої вчинки, він глибоко помиляється – це моя політична позиція.” За словами звільненої працівниці, вона плювала в суп народним обранцям вже не раз. Крім того Борщенко повідомила, що найближчим часом вона не збирається шукати роботу в галузі громадського харчування. Побачивши цікавість до її історії з боку ЗМІ, вона вирішила взятись за написання книги. “У книзі я детально розповім про те, що робиться на кухні їдальні Верховної ради, хто і за які закони отримував “сюрпризи” у їжу, і що ж насправді їдять народні депутати. Книга під робочою назвою “Як я плювала в суп” повинна вийти вже навесні.” – розповіла Юлія Борщенко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Цензорівських україножерів і просто ніяких по реальному життю істот..и простіше кажучи-совкодрочерів... на самому Цензорі загнобили нещадно.. Хоча вони там і намагаються зробити тоталітарно-відокремлену тємку під дуже претензійною назвою Планета людей :P Але на Цензорі їх останнім часом нещадно віртуально пригноблюють.. ;) Ось вони як ті щури тут надумали переховатись.. :angry: Але не з вашим щастям покидьки..Ви мене давно знаєте і знаєте реально..і тому я вас як у вірті так і у реалі як гнобив так і гнобитиму..поки у вас падлюк клепок у головах не добавитьтся.. :angry: Бо по вашому ВЖЕ НЕ БУДЕ НІКОЛИ.. :angry: Зарубіть це у себе десь..шмаркачі ви пожиттєві та незграби по вашому реальному ганебному життю яке насправді зветься існування.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Санитар Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 А ТИ ТРАХНИ РИЖУ - ЮНОНУ БЄ-еееееее, козел Прорвала срачка? Бывает. Но за собой убери,а то утонешь в своем же говне Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Бля,уровень дискуссии - на уровне бабок с вязанием на лавочке у подъезда. В точку. А ти перша баба Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 В точку. А ти перша баба Сиське показывай,падла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 ой лишенько! Так вони, виявляється, в нас переховуються? :blink: матка бозка! святий іса! а ми собі лупаємо шароварами! Так вони спокушуються тілько на наш схрон? Більш ні на що? Фууухх.. пішла довечеряю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Прорвала срачка? Бывает. Но за собой убери,а то утонешь в своем же говне Більшого гімна, ніж тут наложили ці Цензорні ублюдки - просто нема - ти чого сюди прийшов? - свою купу хочеш наложити? Якщо ні - то тебе б зацікавила інша тема. а ти відразу клюнув на гімно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 ой лишенько! Так вони, виявляється, в нас переховуються? :blink: матка бозка! святий іса! а ми собі лупаємо шароварами! Так вони спокушуються тілько на наш схрон? Більш ні на що? Фууухх.. пішла довечеряю... з того, що я зрозуміла - їх сьогодні конкретно трахнула Цензорна модераторка - ось вони з підібганими засраними хвостами прийшли сюди доролбляти звичну для себе справу - срати там, де люди ходять. Гидота!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Більшого гімна, ніж тут наложили ці Цензорні ублюдки - просто нема - ти чого сюди прийшов? - свою купу хочеш наложити? Якщо ні - то тебе б зацікавила інша тема. а ти відразу клюнув на гімно. спокуха, крулево. То все те же. тему глянула - быренько. Ты ж хотела узнать, как они размножаются и двоятся и троятся?.. Протри микроскоп и улыбнись. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Сиське показывай,падла. Тунгус. Твої цицьки , відрощені постійним просижуванням твоєю п*ятою точкою біля компа...ніхто та ніколи не перевершить Яж тобі курві вже не раз казав- Що ти кацапіку забув на українських форумах? Чого тиняєшся тут та скавчиш як та остання недорізана кацапська падла? Знайди собі в Рашє якесь рідне дурбецальне дупло та скавчи там в ньому досхочу.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Ну те що тебе реально злигає та запліднює товаріщ Кєрнес в твоєму рідному Харкові-то про це звісно ж тихесенько промовчиш Андрію B) Звісно ж тобі більше скоріше до смаку, до реального смаку.. національні ідеї сусідньої країни.. А-ааа, то його треба було назвати не "чувирло", а "сучий хвіст" Тепер буду знати... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.